selam kızlar cumadan beri yazamadim misafirdi sipaydi birde kolumu yaktım onun acısı vs..... off yogun bir hafasonuydu yani sizler iyisinz muhabbetiniz bool bol olsun yeni arkadaslar hosgeldiniz
selam kızlar cumadan beri yazamadim misafirdi sipaydi birde kolumu yaktım onun acısı vs..... off yogun bir hafasonuydu yani sizler iyisinz muhabbetiniz bool bol olsun yeni arkadaslar hosgeldiniz
veeee geldik haftanın cezalısınahaftada 20 mesajın altına düşen arkadaşımıza ne ceza versek eymen_b söyle bakalım, 1 saat yürüyüş mü yaptırsak, 20 kez "bu hafta daha çok mesaj yazacağım" mı yazdırsak...
kizlar yaa biktim bu is yemeklerinden.. saat burda 9.30 ve yemege cikmak zorundayiz. yemege cikinca da yemek zorundayiz. cinliler alinio yemek yemezsen begenmedin mi falan diolar. bu saatte de ne yemek yicem gidince bilmiorum salata mi soylesem napsam uf
kızlar firmanın biri cevi getirmiş bi poşet. sizden korkuma 3 tane anca yiyebildim(( ona da fazla demeyin ne olur.
ben izin verdim canım afiyet olsun
Sizin Çinliler ocuk bocuk yemiyorlarmi canım ben onları kedi köpek bocuk yerler diye bilirdim eheh hatta esime cine yerleşelim ben zahiflayinca doneriz demiştim :)))
Şöyle yaparız spor konusunu, günlük herkes yaptığı sporları paylaşır, sen de bir liste hazırlarsın kim ne kadar yürüdü, koştu, yüzdü...vb Spor yapmayana da sonra ki hafta zorunu sporlar yazarız... Tabi spordan sen sorumlu olacağın için kendin de ceza verebilirsin, hem teşvik de edersin; böylece zayıflamamız da hızlanır :34
Günaydın güzeller...
Bu sabah istanbul da yine bulutlu puslu sıkıcı bir hava var.Şu havalar ne zaman düzelcek yaaa.Bizde ailecek kahvaltı yaptık.şimdide benim büyük kızın performans ödevlerini yapıyoruz.Valla bıktım şu performans ödevlerinden çocukların yapacağı gibi ödev vermiyolar.Bütün ödevleri veliler yapıyor.öğretmende bunu biliyor.Neymiş okul aile iş birliğiymiş.Şimdi yaptığımız sözde gurup ödevi.Ama kimse yok.Ödev bize kaldı.Eksik olursa hepsi zayıf alacaklar.Ne yapalım mecbur.biz yapıyoruz.
veee bugün de geldik mesaj sayımına:
fatos0808 ( 6 / 6 / 5 / 6 / 3 / 0 / 0 ) 26
Ecz.imis ( izinli )
yst38 ( 0 / 12 / 0 / 11 / 1 / 3 / 0 ) 27
ipo (0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 0
zubus ( 5 / 11 / 4 / 5 / 0 / 8 / 7 ) 40
beyazzambak ( izinli )
eymen_b ( 2 / 7 / 7 / 1 / 1 / 0 / 0 ) 18
Buseryem ( 2 / 4 / 0 / 7 / 14 / 9 / 0 ) 36
ankaran ( 4 / 7 / 11 / 4 / 10 / 0 / 0 ) 36
aydogdugul ( 13 / 20 / 13 / 14 / 16 / 8 / 15 ) 99
lafebesi ( 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 0
harmoni_ ( 1 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 1
Tourist ( - / - / - / - / 5 / 10 / 5 ) 15
harmoni_'nin forumdaki mesajlarını kontrol ettim arkadaşlar, bizim topic'e hiç uğramıyor ama forum'un diğer sayfalarında gayet düzenli mesaj yazıyor. harmoni_ canım zayıflama takımında olmak istesen aynı paylaşımları burada da gerçekleştirirdin, bu nedenle takıma ne yazık ki dahil olamıyorsun (belki umrunda bile değil bilmiyorum) yolun açık olsunzaten cuma bildirimlerinde hiç adın geçmediği için "diskalifiye" yazmaya da gerek yok (diskalifiye olan bir daha katılamıyor hiçbir takıma). tekrar istersen bir gün başka bir takıma dahil olabilirsin!
lafebesi bu hafta hiç yoktu, bildirimde de bulunmadı, eğer haftaya yine olmazsa 2.kez bildirimde bulunmadı yazacağım ve sonraki hafta da diskalifiye olacak. lafebesi'ni gören duyan olursa haber versin!!!
ipo püsküüt'ün tuttuğu diskalifiye listesinde gözüküyor, daha önce katılıp diskalifiye olmuş. bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. cuma bildirimde diskalifiye olmuş bir üye olduğunu belirtmem gerekecek çünkü. varsa bir yanlışlık düzelttirelim. yanlışlık varsa cuma bildiriminde geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım çünkü.
veeeeeee bu haftanın da şampiyonu zubusiki haftadır birinciliği kimseye bırakmıyor. Buseryem ve ankaran'ı da ayrıca tebrik ediyorum
Tourist yeni katıldığın halde mesajlarının sayısı gayet iyi, bu performansını koruman dileğiyle
veeee geldik haftanın cezalısınahaftada 20 mesajın altına düşen arkadaşımıza ne ceza versek eymen_b söyle bakalım, 1 saat yürüyüş mü yaptırsak, 20 kez "bu hafta daha çok mesaj yazacağım" mı yazdırsak...
bugün evde değildim anca geldim nasılsınız bakalım
geçmişe bakmadım bir yaramazlık yoktur inşallah
Kızlar takımımızda bir spor sorunu var. Herkes kilo vermek istiyor yemekten kesiyor ama spor yapmıyor. Takımımızda eskiden sporları ipo tutuyormuş ama oda bu sıralar ortada yok. Bende tutabilirim ama tam olarak ne nasıl yapılır bilmiyorum ama bence herkes akşamları girip o gün yaptığı tüm sporları paylaşsın. Bende tüm hafta boyunca not alayım ve cuma günleri kendi aramızda en çok spor yapanı belirleyelim. Ayrıca en az spor yapanada ceza verelim. Sporla ilgili. Her hafta ödev olarak herkesin yapmakta zorunlu olduğu bir sporda belirleyelim hep beraber karar verip onuda o haftanın hergünü yapalım. Böylece spor yapmaya üşenenlerde yapmak zorunda kalırlar. Kızlar unutmayın bu kilolardan kurtulmanın en kolay ve en sağlıklı yanı spor yapmaktır. Ama herkes akşamları girip sporlarını yazmayı unutmasınSizce böyle bir uygulama yapalım mı ?
Canım diet dondurma sonuçta evde yaptım.1 su bardağı süzme yoğurt,3 yk takita tatlandırıcı,1 küçük paket krema.hepsini çırpıyosun.yumuşakkek kalıplarına koyup buzluğa koyuyosun.ertesi gün hıııııımmmm.10-12 tane çıkıyor.canım sen kırmızıyla dnede gör bi bakunutma 1 bardak kırmızı mercimege 5.5 bardak su fızlasın kısık ateşyte 40 dadika sonra ye oh oh olsada yesem salı yapayıom ben en iyisi o çorbadan
canım bak çorbayı yapıpı istersen kekikle naneyide kuru olarak at baharat niyetine inan hem kilolarda gidiyoben öyle yapıyırm içinede kırmızı biber atıyorum metebolizmam çok fena çalışıyo terden anem aglıyo bugün 2 saat yürüdüm mesela çok terledim eve geldim duş aldm eşimle yürüdük aşk tazeledik
teşekkür ederim bebem
evde yaptıgın dondurmamı oldumu şimdi bebem ben seni ne yapayım süle bana kusura bakma sonradan aglamak yakışmıyo bize bir daha yapmama için bunu yapmak zorundayım şimdiden kusura bakma bir daha dondurma yicenmi çabuk süle bu sana ders olmuştur canım bugün kurana gittim allah seni inandırsın millet tavuklu pşilavı baklavbayı un helvasını götürdü garip paşa ne yaptı söyşüyüm boş ayran içti evine geldi saglıklı beslendi mesela canım benimde dondurma çekti çekmesine ama hep dedi 70 düş paşam sana söz 1 kilo dondurma alıcem ozaman oturup yicem o dondurmayı 3 gündür sözlere giidyorum millet götürüyo mamaları ben malesef onları seyretmekle yetindim dedim paşa üzülme zamanı gelince yiceksin sende aman diyim güzel kardeşim sakın bir daha bu hataya düşme kaç aydır yaglu sahanda yumurta yemiyorum bir bilsen ocaktan beri pilavın makarnanın tadını unuttum ben neden yemiyorum ne kadar çabuk veirisem okadar bebegime kavusurum teyzesi 3 evladımı topraga verdim 4 bebegimide vermek istemiyorum çok zor bebeksiz ev bir yanım eksik inan bana yürüyüşe gitmek istedim ilk gün eşimle düştüm yola o işe ben yürüyüşe kimsede yok yanımda neyse biraz yüürdüm dedimki kendi kendime aman paşa bu kadar yeter eve dön inanmazsın ama bişey diyeyim sana yolda tam dönüyodum kavşaktan içimdeki ses şöyle seslendi annecim ne olur pes etme biz sana gelmek için neleri göze alıyorum hadi anne pesetmek yok ne olur devam et dedi sonra her yürüdügümde bir sokak uzatıyorum inan o günden sonra yürüdüm sırf evlatlarım için inan neleri elimin tersiyle ittim sırf 70 düşücemde hamile kalıcam diye onun için başarmam lazım başarmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?