Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kizlar yaa biktim bu is yemeklerinden.. saat burda 9.30 ve yemege cikmak zorundayiz. yemege cikinca da yemek zorundayiz. cinliler alinio yemek yemezsen begenmedin mi falan diolar. bu saatte de ne yemek yicem gidince bilmiorum salata mi soylesem napsam uf

hop sisstt kaptanım noluyoz ya haftaya başlasaydık su cezalara ayrıca Cuma ugrayamayabilirim demstim banane banane kabul etmiyom cezayı :))
soz bu hafta daha cok mesaj yazacağım

Sizin Çinliler ocuk bocuk yemiyorlarmi canım ben onları kedi köpek bocuk yerler diye bilirdim eheh hatta esime cine yerleşelim ben zahiflayinca doneriz demiştim :)))

Sizin Çinliler ocuk bocuk yemiyorlarmi canım ben onları kedi köpek bocuk yerler diye bilirdim eheh hatta esime cine yerleşelim ben zahiflayinca doneriz demiştim :)))

ah sorma yaa. ocuk bocuk kedi kopek koylerde yenio burda. daha cok deniz urunleri yenilio sehirlerde ve noodle dedigimiz makarnalar ici sulu mulu. canim ben 1 senedir burdayim ama zayiflamis degilim her gittigimizde turkiyeden bi kac bisey getirdik onlarla idare edioruz. zaten genel olarak meyve sebze burda var. mercimek nohut yok onlari da getirdik biraz. burda biraz stresli oldugun icin alisma asamasindayken surekli yiosun onune ne gelirse. ben oyle yapiordum en azindan.. yemege vuruordum kendimi cips kola cikolata misir derken olduk kac kilo.

1 adet kizarmis ahtapot bacagi
1 adet kizarmis karides
3 dilim patates kizartmasi
2 kucuk fincan cin cayi
1 tabak sebze ve meyveli salata
biraz da cilekli tatlicik =)

bugün evde değildim anca geldim nasılsınız bakalım
geçmişe bakmadım bir yaramazlık yoktur inşallah

sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim ekemek
çay
ara 1 elma
öğlen.
2 un kurabiyesi
komşuda
çay
akşam
patlıcan yemeği
yoğurt

Evet çok iyi olur aslında her hafta en çok spor yapanı seçeriz. Yada her hafta değişik sporlar deneriz hep birlikte çünkü takımda bir spor sorunu var . Spor yapmadan gitmez bu kilolar arkadaşlar Ama hergün girmeyenler oluyor. Karışıklık olmasın diye herkes akşamları paylaşsın yağtığı sporları filan olur mu ? Pek becerebilir miyim bilmiyorum ama elimden geleni yaparım

Aynen ikinci sınıf öğrencisine kartondan kutu mutu yaptırıyorlar . Biz ortaokula giderken anca yapıyorduk öğrencilere mi ödev velilere mi belli değil. Kendi ödevlerim daha kolay geliyor bana

Bende birinci olmak istiyorum

Kızlar takımımızda bir spor sorunu var. Herkes kilo vermek istiyor yemekten kesiyor ama spor yapmıyor. Takımımızda eskiden sporları ipo tutuyormuş ama oda bu sıralar ortada yok. Bende tutabilirim ama tam olarak ne nasıl yapılır bilmiyorum ama bence herkes akşamları girip o gün yaptığı tüm sporları paylaşsın. Bende tüm hafta boyunca not alayım ve cuma günleri kendi aramızda en çok spor yapanı belirleyelim. Ayrıca en az spor yapanada ceza verelim. Sporla ilgili. Her hafta ödev olarak herkesin yapmakta zorunlu olduğu bir sporda belirleyelim hep beraber karar verip onuda o haftanın hergünü yapalım. Böylece spor yapmaya üşenenlerde yapmak zorunda kalırlar. Kızlar unutmayın bu kilolardan kurtulmanın en kolay ve en sağlıklı yanı spor yapmaktır. Ama herkes akşamları girip sporlarını yazmayı unutmasın Sizce böyle bir uygulama yapalım mı ?

canim guzel fikir de her gun spor yapmak bayagi zor olur hele yeni baslayacaksak. bence 3gunden baslayalim haftada sonra yukseltebiliriz. yurume spora dahil olur mu bu arada? eger olursa her gun yurunebilecegi icin- zamanimiz olursa- hergune spor olabilir. fakat her gun kosu agirlik ip bisiklet gibi zor seyler cok agir gelebilir. benim fikrim bu.

iyi akşamlar
bu gün yediklerim
sabah
kk peynir,3 yeşil zeytin,1 dilim çavdar ekmeği,nane,dereotu
arada
1 tane çarliston biber,2 tane yeşil erik
öğle
dolu bi tabak mercimek çorbası,1 dilim kepek ekmek,3 kaşık yoğurt,1 tane çengelköy salatalığı
arada
2 kaşık yoğurt,2 tane altınbaşak,1 tane yeşil erik
akşam
2 yk yoğurtiçine zerdeçal,zencefil,tarçın,1 tane tavuk pane,közlenmiş çarliston biber,nane,dereotu
arada10 tane kiraz
2lt su,1 kupa yeşil çay

Son düzenleme:
Canım diet dondurma sonuçta evde yaptım.1 su bardağı süzme yoğurt,3 yk takita tatlandırıcı,1 küçük paket krema.hepsini çırpıyosun.yumuşakkek kalıplarına koyup buzluğa koyuyosun.ertesi gün hıııııımmmm.10-12 tane çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…