- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
Günaydın kızlar
hemen dün yediklerimi ve sabah kahvaltımı paylaşayım:
sabah
1 poğaça
1 bardak çay
öğlen
3-4 kaşık pirinç pilavı
3-4 kaşık nohut
3-4 kaşık çorba
ekmek yok
akşam
1 talaş böreği
1 meyve suyu
canim guzel fikir de her gun spor yapmak bayagi zor olur hele yeni baslayacaksak. bence 3gunden baslayalim haftada sonra yukseltebiliriz. yurume spora dahil olur mu bu arada? eger olursa her gun yurunebilecegi icin- zamanimiz olursa- hergune spor olabilir. fakat her gun kosu agirlik ip bisiklet gibi zor seyler cok agir gelebilir. benim fikrim bu.
börekminasıl cnm çekti cnm dün diyetisyene gittim salı günü tartmıştı çarşambadan pazara yaptığım diyetin 5 günde 1.6 kilo vermişsin dedi sevinçten uçuyorum yani tartı kesinn bozuk 3 kilo almış gösterdiği için servisini aradım ama 10 günde anca olur dediker bu hafta nasıl bildirimde bulunacağım bir fikrin varmı
Geçmişolsun canım.İnşallah iyisindir.
canim diyet yapiorum da olum orucu tutmuorum yacanim cekiosa biraz yiorum. bu yediklerim eskisine gore ohooooo diyet bile sayilir. dusundugun icin tesekkur ederim yine de bu arada ahtapot bacagi ii degildi tadi
allah razı olsun canım bugün doktoruma gittim ve sonuşlar mükemmeldi
şimdi sabah erken kalktım 7.30 gibi kahvaltıyı hazırladım eşimle bir güzel ettik sonra düştük yola kadıköye gidelim dedik doktor randevum vardıya bu akıllı dediki 500 esler geçiyo bagdat caddesinden dedi dedim geçmez sen beni dinlemedi bindik 500 teye ordan indik bir otobüse daha bindik oda olmadı bindik minübüse ondan indik gene bir oytobüse bindik bu arada benim halimi düşünebiliyosun işşallah sinirden adamı öldürücem beni dinlese 2 vesayit gelicektik sen beni dinleme dünyanın arabasına bin inneyse dediki eşim sen beni bugün öldürmezsen bir daha öldürmen girdik doktora anlatmaya başladı 4 ilaç verdi bana onları içiceksin gene kalmadan vucucu bebege hazırlamamız lazım dedi bir ilaçta zayıflamaya yardımcı oldugundan ondan verdi bende kullandım dedi hem pko varya bende yumurtlamam düzene girebilirmiş hemde yumurtalarım çabuk çatlarmış ikiz kaçınılmaz galiba neyse serklajı yapıcak erken dedi kan sulandırıcı igne dedi haftada 1 düşük ignesi vurucan dedi 4 ilaç verdi biri zayıflama ilacı dedi kilonu vermeye yardımcı dedi bende kullandım dedi korkun bende ilaçlara haziranın 1 başlıcem bebegede eylülde vesile olucem olurda 75 düşersen dedi benden sana izin bebege vesile olabilirsin dedi anlıcagınız çok mutluyum ne kaldı 75 düşmeye çok mutluyum ya bu arada dediki artık rahimi diksek bile yatmak yok dedi yatsanda düşüyo yatmasanda dedi düştükten sonra dedi bana otobüse binip gelebilirsin dedi okadar mutlu oldumki kızlar sormayın ya üstümden bir yük kalktı çok zor birilerine bagımlı olmak sadece yemegimi yapsam yeter bana ya yata yata acıdı biryerlerim en azından yatmama okadar strese bile girmem işşallah ama ben paşayı tanıyosam kesin yatar neyse bugün arkadaşa bebek görmeye gittim sıpam ne tatlı olmuş ya öptüm kokladım sevdim hediyelerini verdim geldim eşimde bizleydi onun eşiyle bir kaynaştılar sormayın arkadaş tüp bebek yaptırmıştı arıyım dedim bakıyım ne yaptı bebegini kaybetmiş kürtajla almışlar bebegini yarın ablama gitmeden ona gidicem beni görürüse sevinir belkim teselli veririm gariberabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin işşallah bu 3 tüp bebegi parayamı yanayım eziyetemi düştügünemi ruh halinemi kızlar size soruyorum anlıcagınız arda bey gene yaptı yapıcagını dedim size ta kayıthaneden geliyorum demezmi bak resimlere bana kırgızistandan gelen bile var dedii resimleri görünce şaştım kaldım
ben de siz bugün ki menümü yazayım:
sabah:
1 k.k. beyaz peynir
biraz dereotu
3 tane siyah zeytin
yarım domates
iki dilim kepek ekmeği
1 adet sivri biber
saat 11 şu an ve ben ancak 1 lt su içebildim bakalım akşama kadar 3 olması lazım
öğlen :
ana yemek ne bilmiyorum ama 1 kepçe ondan alırım
yoğurt
bol malzemoslu yeşil salata (yağ-tuz yok tabi)
akşam:
ıspanak yemeği
yeşil salata veeee zubus ten aldığım yoğurt tarifi :)
bakalım hedefim bu hafta en az 1 kilo vermek umarım hedefim de sapmam
börekminasıl cnm çekti cnm dün diyetisyene gittim salı günü tartmıştı çarşambadan pazara yaptığım diyetin 5 günde 1.6 kilo vermişsin dedi sevinçten uçuyorum yani tartı kesinn bozuk 3 kilo almış gösterdiği için servisini aradım ama 10 günde anca olur dediker bu hafta nasıl bildirimde bulunacağım bir fikrin varmı
kızlar firmanın biri cevi getirmiş bi poşet. sizden korkuma 3 tane anca yiyebildim(( ona da fazla demeyin ne olur.
hop sisstt kaptanım noluyoz ya haftaya başlasaydık su cezalara ayrıca Cuma ugrayamayabilirim demstim banane banane kabul etmiyom cezayı :))
soz bu hafta daha cok mesaj yazacağım
ah sorma yaa. ocuk bocuk kedi kopek koylerde yenio burda. daha cok deniz urunleri yenilio sehirlerde ve noodle dedigimiz makarnalar ici sulu mulu. canim ben 1 senedir burdayim ama zayiflamis degilimher gittigimizde turkiyeden bi kac bisey getirdik onlarla idare edioruz. zaten genel olarak meyve sebze burda var. mercimek nohut yok onlari da getirdik biraz. burda biraz stresli oldugun icin alisma asamasindayken surekli yiosun onune ne gelirse. ben oyle yapiordum en azindan.. yemege vuruordum kendimi cips kola cikolata misir derken olduk kac kilo.
bugün evde değildim anca geldim nasılsınız bakalım
geçmişe bakmadım bir yaramazlık yoktur inşallah
sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim ekemek
çay
ara 1 elma
öğlen.
2 un kurabiyesi
komşuda
çay
akşam
patlıcan yemeği
yoğurt
Evet çok iyi olur aslında her hafta en çok spor yapanı seçeriz. Yada her hafta değişik sporlar deneriz hep birlikte çünkü takımda bir spor sorunu var . Spor yapmadan gitmez bu kilolar arkadaşlarAma hergün girmeyenler oluyor. Karışıklık olmasın diye herkes akşamları paylaşsın yağtığı sporları filan olur mu ? Pek becerebilir miyim bilmiyorum ama elimden geleni yaparım
Bende birinci olmak istiyorum
Kızlar takımımızda bir spor sorunu var. Herkes kilo vermek istiyor yemekten kesiyor ama spor yapmıyor. Takımımızda eskiden sporları ipo tutuyormuş ama oda bu sıralar ortada yok. Bende tutabilirim ama tam olarak ne nasıl yapılır bilmiyorum ama bence herkes akşamları girip o gün yaptığı tüm sporları paylaşsın. Bende tüm hafta boyunca not alayım ve cuma günleri kendi aramızda en çok spor yapanı belirleyelim. Ayrıca en az spor yapanada ceza verelim. Sporla ilgili. Her hafta ödev olarak herkesin yapmakta zorunlu olduğu bir sporda belirleyelim hep beraber karar verip onuda o haftanın hergünü yapalım. Böylece spor yapmaya üşenenlerde yapmak zorunda kalırlar. Kızlar unutmayın bu kilolardan kurtulmanın en kolay ve en sağlıklı yanı spor yapmaktır. Ama herkes akşamları girip sporlarını yazmayı unutmasınSizce böyle bir uygulama yapalım mı ?
Nerdesiiz kızlar ya aksam yemeğine makarnamı yapmalı fırında patatesmi of kimse yok yanlış karar verdim iste makarna daha kolay
iyi akşamlar
bu gün yediklerim
sabah
kk peynir,3 yeşil zeytin,1 dilim çavdar ekmeği,nane,dereotu
arada
1 tane çarliston biber,2 tane yeşil erik
öğle
dolu bi tabak mercimek çorbası,1 dilim kepek ekmek,3 kaşık yoğurt,1 tane çengelköy salatalığı
arada
2 kaşık yoğurt,2 tane altınbaşak,1 tane yeşil erik
akşam
2 yk yoğurtiçine zerdeçal,zencefil,tarçın,1 tane tavuk pane,közlenmiş çarliston biber,nane,dereotu
arada10 tane kiraz
2lt su,1 kupa yeşil çay
Canım diet dondurma sonuçta evde yaptım.1 su bardağı süzme yoğurt,3 yk takita tatlandırıcı,1 küçük paket krema.hepsini çırpıyosun.yumuşakkek kalıplarına koyup buzluğa koyuyosun.ertesi gün hıııııımmmm.10-12 tane çıkıyor.
çok uykum var fiziksel ve beyinsel olarak çok yorgunum. bugün yürüyüşümü yaptım. kendime abiye baktım. ben bunun içine giremem dediğim elbiseler bol geldi. ama gönlüme göre bişey bulamadım. yaa ben düğünde ne giyeceğim. büyük beden satan güzel mağazalar biliyormusunuz istanbulda. düğün için alışveriş yapmam gerek.
bu arada zubusla birlikte kaptanım senide tebrik ederim. valla 90 mesaj her yiğidin harcı değildir.
Teşekkürederim.Herne kadar kilo verdiğim için birinci olamasamda mesaj yazdığım için 1. oldum.
Canım kesinlikle haklısın takımda spor sorunu var, ya yapmıyoruz ya da paylaşmıyoruzYürüyüş, koşu, yüzme... ne olursa ekleneceği için her gün yapılmasında sakınca yok bence. Zaten çok zorlayıcı şeyler değil en azından yarım saat yapılabilir. İlk hafta listeleme işi aksar belki ama bir oturtursak süper olur Dediğin gibi herkes yaptığı sporu paylaşsın akşamları, zaten 2 satır yazılacak Sonra haftalık ceza, ödev...vb verirsin. Busecim çok güzel yapacağına eminim listeleme işini. Eğer ki karışırsa şöyle bir yol da izleyebiliriz, her cuma kilo bildirirken o hafta gün gün ne kadar spor yaptığını yazar herkes. Ör: aydogdugul pazartesi 2 saat yürüyüş, salı 1 saat yürüyüş, çarşamba yok...vb gibi. Hangisi güzel olur derseniz o şekilde yapalım ya da başka bir fikri olan varsa paylaşsın. Tourist'in dediği gibi gün aşırı da olabilir...vb.
arkadaşar gerbera paylaşmış, ben de görünce inanamadım, nasıl zayıflamışlar öyle
aferim sana arkandayım bak çok canın tatlı çekiyosa kuruerik kayısı ye bebem ben öle yapıyorum tavsiye ederim bebemTamam canım valla dün akşam yemedim dondurma. beni böle uyarman iyi oldu.Kendime geldim.Kilo vermem durmuştu.şimdi tekrar motive oldum.Allah sana sağlıklı sıhatli evlatlar verir inşallah. k aç yaşındasın canım?
pogaçamıhemen dün yediklerimi ve sabah kahvaltımı paylaşayım:
sabah
1 poğaça
1 bardak çay
öğlen
3-4 kaşık pirinç pilavı
3-4 kaşık nohut
3-4 kaşık çorba
ekmek yok
akşam
1 talaş böreği
1 meyve suyu
örnek menü aferim sanaben de siz bugün ki menümü yazayım:
sabah:
1 k.k. beyaz peynir
biraz dereotu
3 tane siyah zeytin
yarım domates
iki dilim kepek ekmeği
1 adet sivri biber
saat 11 şu an ve ben ancak 1 lt su içebildim bakalım akşama kadar 3 olması lazım
öğlen :
yoğurt
akşam:
ıspanak yemeği
amin işşallah bebem rabbim herleze tattırsın anneligi işşallahSağol canım şimdi daha iyiyim
ıyyy içim kalktı ben deniz ürünlerini hiç sevmem balığı zarzor yerim benim kesin çin e yerleşmem lazım 90-60-90 dönerim :)))
Rabbim gönlüne göre versin canım benim abimle yengemde aynı sıkıntıları yaşadı şükürler olsun ikinci denemede muratlarına erdiler şlimdi Rabbim inşallah sanada nasip eder
makarna ve patateste hem şeker hemde karbonhidrat var yeme bakıyımNerdesiiz kızlar ya aksam yemeğine makarnamı yapmalı fırında patatesmi of kimse yok yanlış karar verdim iste makarna daha kolay
Perşembe günü kilo bildirimi yapıyoruz.taki hedef kilona ulaşıncaya kadar devamediyor.sonra mezun oluyosun.
kız tartı günleri cuma değilmiyydi perşembemi oldu benmi kaçırdım???
bu aralar midemi çöp torbası gibi kullanıyorum elektirik süpürgesi gibi önüme geleni çekiyorum içime. neyse işte halim kötü. hem adet olamamak hem eşimin gidiyor olması bu aralar istemsiz bir stres halindeyim. bugün kan tahlili verdim. yarın sonuçları çıkacak çok meraklardayım. hamilelik güzel ama hem bebeğim küçük. hem benim kilom hala çok. eşim yokken hamilelik yaşamak istemiyorum. rabbim isteyenlere versin. ama varsada keşke olmasaymış demem.
İnşallah canım birinci olurum.Sen zerdeçalı nasıl kullanıyordun.neeeeeeee makarna mı, eymennnnnnnkuzum bak daha yeni mesaj cezasından kurtuldun şimdi de sana makarna cezası geliyor kız yapsana ne güzel işte patates fırında
ayyy zerdeçala bayılıyorum, ne zaman grip olacakmış gibi hissetsem imdadıma yetişir, dipçik gibi olurum
yaa ben de deniycem ne kadar sağıklı ve az kalorili olmuş dondurmalar. satılanların yarısı yağdan oluşuyor. evde yapmak en mantıklısı
canım ya kıyafetlerin bol gelmesi kadar güzel bir şey var mıdarısı başımıza mesaj konusunda da nette çok zaman harcıyorum ondan sayı çok oluyor, bir de ben çok az uykuyla yaşıyorum. az dediysem yine 5-6 saat uyuyorum. o nedenle cvp yazabiliyorum, geceleri özellikle bir de ben işten eve 6da geliyorum, eşim 9 da; arada 3 saat boşluk var, çocuk da yok...
inş. canım bir dahakine kilo verdiğin için 1.olursunaaa bak aklıma geldi, bu hafta yapmayı planlıyoordum unuttum artık takım içi de yarışalım arkadaşlar, yüzde olarak en çok zayıflayan 1. olsun; mesela geçtiğimiz cuma için 1. ankaran % 1,05 zayıflamış. 1.olan da genel toplamda yaptığımız gibi, kiloyu vermesinde temel etkenlerin neler olduğunu anlatsın, biz de bilgilenelim. mesela sporu bu hafta arttırdım, kaçamak yapmadım...gibi ne dersiniz? bu arada ankaran tebrik ediyorum hayatım seni
Süper bi menü .tebrikederim.ben de siz bugün ki menümü yazayım:
sabah:
1 k.k. beyaz peynir
biraz dereotu
3 tane siyah zeytin
yarım domates
iki dilim kepek ekmeği
1 adet sivri biber
öğlen :
yoğurt
akşam:
ıspanak yemeği
Ooooohhhhoooo olmaz cık cık cık.olmaz hayatım.Bu nasıl bi liste.Sabah poğaça yiyeceğine ufak ekmek arası yapsan daha iyiydi,öğlen pirinç pilavı şeker deposu yanında nohut birbirini tutar kilo yapar,akşam talaş böreği yağ deposu,üstüne üstlük meyve suyu şekerini fırlatır.Canım sakın lütfen hep birlikte zayıflıycaz.Hadi biraz daha gayret et.kaloride düşük ama geç hazmedilen tok tutan şeyler ye.hemen dün yediklerimi ve sabah kahvaltımı paylaşayım:
sabah
1 poğaça
1 bardak çay
öğlen
3-4 kaşık pirinç pilavı
3-4 kaşık nohut
3-4 kaşık çorba
ekmek yok
akşam
1 talaş böreği
1 meyve suyu
Ben hedefimi düşürmeyi düşünüyorum.Daha istediğim yerde değilim.hoşgeldin hayatım özletme kendini, asayiş berkemal
şekerim senin mezun olmana az kalmış çizelgene baktım da süper ya. darısı bizim başımıza inşallah
akşama aktara uğrayıp bende yapıcam bu kürden yoğrutla ilgili çok iyi yorumlar var. beslenme programında mutlaka en ön sırada olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?