- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
cocuk hasta şimdi bende hasta oldum bu sabah kahvaltı yapmak canım istedi iki kurabiye bir kupa ıhlamurla geçiştirdim öğlende sebze çorbası icerim
bu hafta da takım çok kötü sonuç alırsa bu öneriyi ben de sunucam takıma ne derler bilemem. mesela iki ay boyunca kilosu sabit kalan veya 3 hafta üstüste kilo alan ya da 1 ayda kilosunun en az %1 ini kaybetmeyeni (ki 80 kilo biri için 0,8 kg oluyor) belli bir yaptırım olmalı, çünkü amaç kilo vermek ve bu yarışmada yarışmak isteyen çok fazla insan var. bi yerde o insanların da hakkı yeniyor diye düşünüyorum..kilo bildirimi konusunda izin alma süreleri de kısıtlanmalı bence çok uzun süre alacak olanlar geri dönmek üzere ayrılsınlar en azından.. çünkü izin almak kilo bildirmemek demek sanki diyet yapmamak gibi daha izin alıp da eksiye düşerek dönen görülmemiştir eminim
bişey yapmalı :44:
günaydın kardeş takım nasılsınız bakalım keyifler nasıl
günaydın canlar.hafta sonu giremedim yazdıklarınızı ancak bitirebildim.
hadi bakalım bu hafta iyi sonuçlar alırız inşallah.bugün ki kahvaltımla başlayayım hemen
1 dilim beyaz paynir
2 dilim çavdarlı ekmek
yarım domates-yarım salatalık
3 adet siyah zeytin
şimdiye kadar 1 lt su ancak içebildim.
hafta sonu nezleyi kaptım. canım hiç bişey yapmak istemiyor. hasta oldum diye bi yandan seviniyorum. ben hastalığımda kesin kilo kaybederim rejimle veremediğim kiloyu hastalık bahanesiyle veririm inşallah takıma da katkım olur yüzdesiyle :)
kendimle ilgili sert karar aldım. akşam yemeklerini kesicem. salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum. dayanmam lazım zira temmuzun ilk haftası tatile gidicez. ben bu göbek ve basenle nasıl gezicem sahilde.
Günaydınlar kızlarAz önce burada bir yağmur bir şimşek gelemedi bir türlü şu yaz . Bugün tartıya çıktım 68.500 olmuşum şu 65'i bir göreyim bayram yapıcam
herkze günaydın :)
Dün zor Bir Akşam Oldu Çatımız mağlum yağmur lar yüzünden tüm gece akıttı
altına leğen kova zor yetiştirdik büyün gecem uykusuzdu
neyse ne yapalım herşeyde bir hayır demi
Bu sabah yine her zamanki gibi
ezine peyniri 40 gr( nerden biliyosun 40 gr derseniz evde mutfak terazisinde tartıyorum)
Bir dilim oda 40 gr ediyor köy ekmeği
3 s.zeytin
3 k.kayısı
1 ceviz
ve 1 adet domates
spor olarakta (15 dk sonra çıkıcam) 1 saat normal tempoda yürüyüş
Kızlar dün büyükadaya gittik.Kahvaltı yaptık dilburnunda.çok güzel bir gündü.Ama ben kahvaltıda bi abartıım.bi abartım.ben anladım.benim gözüm aç.Ben doyduğumda bırakamıyorum.Tabii bu sabah tartıda fazla çıktım.Bu gün hemen önlemini alıyorum.Ben bu kiloya gelebilmek için ne kadar uğraştım.Şimdi kilo alamam.
semizotunu bende çok severim valla canım çekiti ohhh afiyet olsun
Bende öğlen kahve iştim arayı atladım yani
Öğle kahve
akşam : 2 adet buftek yedim salata
menün gayet güzelmiş canımKahvaktı gayet güzel, yerindeZaten takım genelinde kahvaltı ile ilgili bir sorunumuz yok. Ne oluyorsa akşamları oluyor, günün sonunda kaçamaklar geliyor Hastasın ama dikkat de etmen lazım kendine, kilo ver ama hastalıkla verme canım, o kadar da değil Akşam yemeklerini tamamen kesmek de doğru değil, salatanın yanında biraz tavuk, 1-2 köfte gibi destekli gitmende fayda var bence...
Ooooo çok çok güzel, 0.7 vermişsin 3günün içindeBen de tartıldım bugün 138.1 çıktım, 0.4 vermişim cumadan beri Hava burada da esti gürledi ama şimdi maşallah bahar havasına döndü. Mevsimler karıştı resmen, bahar mı kış mı belli değil :44:
Geçmiş olsun canım, havalar herkesi vurduÇatı akması da çok kötüdür, şıp şıp damlar durur, sesine mi sinir olasan, rutubetine nemine mi... Kahvaltı gayet iyi
Ben de menümü paylaşayım:
sabah
yarım simit
1 parça peynir
1 bardak çay
öğlen
3-4 kaşık pilav
3-4 kaşık kurufasulye
yarım kase cacık
ara
6-7 erik
akşam
2 domates
4 y.zeytin
2 yumurta
biraz peynir
1 bardak çay
Sebze çorbası yarım tabak makarna bir kasık yoğurt 1lt su
aksamada bir tabak nohut salata bekliyor :)
kızlar çıkmadan bugün ki menümü ekleyeyim istedim
öğlen: mantar çorbası
1 adet patlıcanlı köfte
yoğurt
3 adet kayısı
ara öğün: kepekli ekmek arası domates ve labne peynirli sandviç
akşam: (evdekilere bundan yapıcam ama umarım bende onlara eşlik etmem)
ıspanak yemeği
yoğurt
2 dilim karpuz
kızlar hastalığımdan dolayı bugün spor yapamayacağım. umarım yarın yapabilirim.yarın görüşürüz.
canım benim bulaştırmazsın bol c vitamini al yok alamam dersen sen gel bana seve seve bakarım sanaben bu aralar giremicem kızlar yarın kızımın ölüm yıldönümü kendinize iyi bakın
Canım haklısın.Bende ilk başladığımda aman saçımı çekcekler diye korkudan yiyemiyordum.iş yerindekiler bile biliyordu.saçımı çekcekler diyordum şaşırıyorlardı.Ama hedefime bu kadar yaklaşmışken artık kilo veremiyorum.Üstelik bazı hafta birkaç yüz gram alıyorum.sonra veriyorum.aynı yerdeyim.Ama benim motivasyonum beni gruptan çıkarırlarsa diye korkarak olmaz.Bence herkes birbirinin mönüsünü takip etmeli .yanlışlara kızmalı.
Mönün çok güzel canım.seni tebrikederim.
Sabah
kk peynir,3 tane yeşil zeytin,1 tane çiçek ekmeğin tek bölmesi
arada yok
öğle yayla çorbası,1 kase yoğurt
arada 1 tane altınbaşak
akşam 1 tane salatalık,1 domates
3 tane kuru kayısı , kuru üzüm,yulaf
yeşilçay,3 lt su
Kızlar dün büyükadaya gittik.Kahvaltı yaptık dilburnunda.çok güzel bir gündü.Ama ben kahvaltıda bi abartıım.bi abartım.ben anladım.benim gözüm aç.Ben doyduğumda bırakamıyorum.Tabii bu sabah tartıda fazla çıktım.Bu gün hemen önlemini alıyorum.Ben bu kiloya gelebilmek için ne kadar uğraştım.Şimdi kilo alamam.
selam kızlar takımda boşyeriniz varmı
Yarışmaya katılmak isteyenler başlığında gelebileceğini belirttim ama herhalde okumadın daha :) Her takıma tek tek girip boş yer olup olmadığını sormana gerek yok zaten takımlar boşluk olunca katılmak isteyenleri davet ediyorlar
haklısın ama yinede kendimi farkettirmek istedim :)sanırım başarılı oldumda
Farkettirdin farkettirmesine ama tüm takımlar seni üye olarak kaydetmesin sonraŞaka bir yana hoş geldin takımımıza Açılışı takım kurallarıyla yapayım, sonra unutuyorum paylaşmayı:
TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır. Bu konuda tüm yetki (ceza / ödül) Buseryem'e aittir.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
Takıma yeni katıldığın için deneme süresi var, eğer paylaşımların sık olursa takımda devam ediyorsun
Biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin nedir? Diyet deneyimlerin...
maşallah sana canım ben bu aralar sabah mis gibi diyete başlıyorum akşam diyetime çomak sokuyolarCanım çok haklısın bu konuda, sanki insanlarda azim kalmamış gibi, ne yapsak ki ben de bilemedim. Forumda insanları teşvik etmenin yolu da nasıl olacak ki. Bir aklım mesela belli bir süre kilo vermeyen takımdan çıkarılacak vb gibi kurallar koymak istiyor, bir aklım da zaten insan kendi için zayıflamaya çalışıyor böyle yaparak bir sonuç elde edilmez diyor. Bizim takımın çoğunluğu yeni üyelerden oluşuyor, bir de yst38'nin de dediği gibi sırf paylaşmış olmak yazıp çıkmak için takımda olanlar var. Bir şevk yokmuş gibi de geliyor... Ben de bilemedim şimdi. Bak bugün deli gibi yoruldum, arkadaşın düğünü vardı gittik geldim. Sırf şuraya yazarken yürüyüş yapmadım olmasın diye, eşimi de aldım gecenin bir yarısı 2 saat yürüdük. 12de çıktık 2de geldik. Takım beni firenliyor açıkcası. Düğünde 1 dilim pasta yedim diye bin pişman yürüyüş yaptım. Valla herkes kendine zayıflayacak, bizim verdiğimiz kiloyla kimsenin bir şey kazanacağı da yok
Bu noktada eşinin tavrı çok önemli. Onun "durun benim eşim var, o önce gelir" demesi lazım. Ama anlattığın durumda da evin "baba" figürü olmuş ve bu durumdan kopması da kolay olmayacaktır. Uzaktan konuşmak da kolay tabi benim için, şöyle yap böyle yap demek de faydasız. Biraz da yaşayıp göreceksiniz. Umarım kuruntudan ibaret kalır. Ancak dediğin gibi olursa da eşini çek konuş. Biraz da uzaksınız diye gidince böyle davranıyor olabilirler, dur bakalım sık sık görüşünce de böyle mi olacak belli olmaz. Hayırlısı olsun canım, inş sadece kuruntu olarak kalır...
benim bir önerim olcaktı ama kardeş takım benim önerilerimi söylemiş.(Yeni gelen arkadaşlar da olduğu için genel olarak kurallardan bahsetmek istedim, ekleyeceğiniz ya da çıkarmayı istediğiniz varsa söyleyin arkadaşlar)
TAKIM KURALLARI
1. Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2. Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3. Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4. Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır. Bu konuda tüm yetki (ceza / ödül) Buseryem'e aittir.
5. Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
kötü bir takım kaptanı için iyi sonuçlar elde etmişiz6. TAKIMIN 250. ETAPTAN İTİBAREN ALDIĞI SONUÇLAR:
250. ETAP ALTINCISI
251. ETAP İKİNCİSİ
252. ETAP DÖRDÜNCÜ
253. ETAP YEDİNCİSİ
254. ETAP ALTINCISI
255. ETAP İKİNCİSİ
257. ETAP DÖRDÜNCÜ
258. ETAP DOKUZUNCUSU
Geçtiğimiz hafta aldığımız en kötü sonuç olmuş arkadaşlar, görünen köy kılavuz istemez demişlerBu hafta herkes sıkı çalışsın, ben de dahil olmak üzere kaçamak maçamak yok artık kimseye, kilo vermeden gelmeyin sakın Bol bol su, bol bol spor, çikolataya, ekmeğe hayır Ye ye nereye kadar; kimimiz çocuk hayali kuruyor, kimimiz en beğendiği elbiseyi rahat rahat almak istiyor, kimimiz şeker hastası olma eşiğinde, kimimizin yürümeye hali kalmamış, kimi eşine güzel gözükmek istiyor... Amacımızı belirleyelim, ne yapmak istiyoruz? Gelip burada sohbet muhabbet mi amaç, yoksa gerçekten zayıflamak mı? Yıllardır bu takımlarda yarışıp hala hedefine ulaşamayan insanların yanında hedefine ulaşıp mezun olanlar var. Bizim hedefe ulaşanlardan neyimiz eksik, irademiz mi zayıf, tembel miyiz, boş vermiş miyiz? Ben 146 kiloyken hayaldi 145 olmak, hala 138,5 olduğuma inanamıyorum. zubus var işte, en canlı örnek. Nasıl da değişti, geriye dönüp mesajlarına bakın inanılmaz güzelleşti. Herkes kendi ektiğini biçiyor. Bu hafta ne yapacaksak kendimiz için yapacağız. Umarım herkes benim gibi düşünüyordur Hadi bakalım 6.takım gösterelim kendimizi
geçmiş olsuncocuk hasta şimdi bende hasta oldum bu sabah kahvaltı yapmak canım istedi iki kurabiye bir kupa ıhlamurla geçiştirdim öğlende sebze çorbası icerim
hıh bende bunları diyecektimbu hafta da takım çok kötü sonuç alırsa bu öneriyi ben de sunucam takıma ne derler bilemem. mesela iki ay boyunca kilosu sabit kalan veya 3 hafta üstüste kilo alan ya da 1 ayda kilosunun en az %1 ini kaybetmeyeni (ki 80 kilo biri için 0,8 kg oluyor) belli bir yaptırım olmalı, çünkü amaç kilo vermek ve bu yarışmada yarışmak isteyen çok fazla insan var. bi yerde o insanların da hakkı yeniyor diye düşünüyorum..kilo bildirimi konusunda izin alma süreleri de kısıtlanmalı bence çok uzun süre alacak olanlar geri dönmek üzere ayrılsınlar en azından.. çünkü izin almak kilo bildirmemek demek sanki diyet yapmamak gibi daha izin alıp da eksiye düşerek dönen görülmemiştir eminim
bişey yapmalı :44:
valla artık olan oldu ölen öldü. ama içime sinmedi. ben birdaha bu yaşta olmayacağım. birdaha kimbilir ne zaman böyle bir düğün aktivitesine katılacağım. ne için çalışıyorum. bugünlerde bu yaşlarda giyinip kuşanacağım. başta masraf olmasın diyordum ama olsun ne yapayım. benim düğünüm kışa ve hafta içine gelmişti. iki tarafın akraabalarındanda çok az insan gelmişti. çok az akraba biliyor beni. bu düğünle insanlar beni ilkkez görmüş olacak.ne oldu bize arkadaşlar. biz olmadan takım daha başarılıymış. umarım bi daha böyle bi tabloyla karşılamayız.
selam tatlım.umarım hepimiz daha çok kilo veririz önümüzde ki haftalarda
çok enteresan hayatım ya. işte sana uyan bana uymuyo herkesin metabolizması farklı :)
canım içine sinmediyse uzaklaş ordan .deli oluyorum bende böyle satıcılara yok şöyle giyersenin yok bununla desteklersin ne bu ya bunlara gerek kalmadan yapılmıyo mu bu. klasik pazarlama politikası
canım böyle düşünmekte çok haklısın .ama eşinin destek olması lazım sana. yoksa başka türlü işin hakikaten zor
kesinlikle haklısın . yoksa nasıl giricez o bikinilerin içine
geçmiş olsun tatlım. çabuk toparlarsın inşallah
ay çok geçmiş olsun allah kolaylık versinherkze günaydın :)
Dün zor Bir Akşam Oldu Çatımız mağlum yağmur lar yüzünden tüm gece akıttı
altına leğen kova zor yetiştirdik büyün gecem uykusuzdu
neyse ne yapalım herşeyde bir hayır demi
Bu sabah yine her zamanki gibi
ezine peyniri 40 gr( nerden biliyosun 40 gr derseniz evde mutfak terazisinde tartıyorum)
Bir dilim oda 40 gr ediyor köy ekmeği
3 s.zeytin
3 k.kayısı
1 ceviz
ve 1 adet domates
çok sağol canım. bende ekliycem resimlerimi.Canım Belkide elbisehakikaten senin eskiden giydiğin değildi.Ama anladığım kadarıyla almışsın.Olsun artık içinde mutlu ol.Hani ne derler üstünde paralansın.Gülegüle kullan.
hıh o bende de var. gözüm doymuyor. büyük adaya bende gitmeyi istiyorum.Kızlar dün büyükadaya gittik.Kahvaltı yaptık dilburnunda.çok güzel bir gündü.Ama ben kahvaltıda bi abartıım.bi abartım.ben anladım.benim gözüm aç.Ben doyduğumda bırakamıyorum.Tabii bu sabah tartıda fazla çıktım.Bu gün hemen önlemini alıyorum.Ben bu kiloya gelebilmek için ne kadar uğraştım.Şimdi kilo alamam.
ben takıma ödevler verirdim haftalık hem aktiviteler artardı hem paylaşım bahanesi olurdu. sende değişik şeyler deneyebilirsin.Menü gayet yerinde, umarım makarnada sos yokturNe varsa sosunda varmış zaten, yarım tabak da yeterli
Patlıcanlı köfteyi anlamadım. Hani şu patlıcanın şerit şerit kesilip kızartılarak köfteye sarılanı mı? Eğer öyleyse sakın ha kızarmış yiyeceklerden uzak duruyoruz. Gerçi 1 tane yemişsin ama... Akşam yemeği gayet iyi
Tekrar başın sağolsun
Takımdan çıkarmaktan bahsettik ama kimse kimseyi tehditle zayıflatamaz haklısın. Açıkcası insan istemedikten sonra, takımdan atılmak filan da umrunda olmaz. Benim de kimseyi takımdan atmaya niyetim yok zaten. Sadece takımı teşvik etmek için bir yol bulmaya çalışıyoruz. Elbette birbirimizin menülerine yorumlar yaparak ve yemememiz gerekenleri hatırlatıp hatta kızarak da çok güzel sonuçlar elde ederiz. Zaten benim insanları cezalandırma gibi bir saplantım olsa mesaj sayımı konusunda yapardım. İlk başta kimse 20 mesajın altına düşmesin dedim. Sonra baktım 20 yazamayan artmış 15in altına düşmesin dedim... Ama bakıyorum da kimse farketmemiş bile. Haklısınız herkesin işi gücü var, çoluğu çocuğu var satır satır takip etmek mümkün değil. Amaç da satır satır takip ettirmek değil. Herkes birbirine destek olduktan sonra, birbirimizin başarılarıyla da mutlu olacağız.
sanıyorum anladım:)kurallarınız var ve bu kurallara uymaya çalışıcam
ben 28 yaşındayım 1 yıl oldu doğum yapalı ve şuanda 73 kilodayım kendi çabalarımda bir yılda 82 kilodan 73 indim
istanbulda yaşıyorum şuanda çalışmıyorum evdeyim
spor yapamıyorum ama hareketli biriyimdir pek oturduğumuda söyleyemem sizlerin bana destek ve öğretici olcağınıza umuyorum hergün düzenli olarak nete giriyorum buraya da yazarım..
paşam sağol bakmış kadar oldun .canım allah sana ve eşine bol sabırlar versin. sende kendine iyi bakcanım benim bulaştırmazsın bol c vitamini al yok alamam dersen sen gel bana seve seve bakarım sanaben bu aralar giremicem kızlar yarın kızımın ölüm yıldönümü kendinize iyi bakın
süpersin yine1 saat evde hareket yaptımm
Canım haklısın.Bende ilk başladığımda aman saçımı çekcekler diye korkudan yiyemiyordum.iş yerindekiler bile biliyordu.saçımı çekcekler diyordum şaşırıyorlardı.Ama hedefime bu kadar yaklaşmışken artık kilo veremiyorum.Üstelik bazı hafta birkaç yüz gram alıyorum.sonra veriyorum.aynı yerdeyim.Ama benim motivasyonum beni gruptan çıkarırlarsa diye korkarak olmaz.Bence herkes birbirinin mönüsünü takip etmeli .yanlışlara kızmalı.
Mönün çok güzel canım.seni tebrikederim.
teşekkür ederim hayatım umarım senin gibi emin adımlarla ilerlerim. senden öğrendikçe değişecek menülerSabah
kk peynir,3 tane yeşil zeytin,1 tane çiçek ekmeğin tek bölmesi
arada yok
öğle yayla çorbası,1 kase yoğurt
arada 1 tane altınbaşak
akşam 1 tane salatalık,1 domates
3 tane kuru kayısı , kuru üzüm,yulaf
yeşilçay,3 lt su
bu kadar emeğinde ödülü ancak böyle olabilirdi. boşver ara da hakediyorsun böyle güzellikleri. nasılsa verirsin senKızlar dün büyükadaya gittik.Kahvaltı yaptık dilburnunda.çok güzel bir gündü.Ama ben kahvaltıda bi abartıım.bi abartım.ben anladım.benim gözüm aç.Ben doyduğumda bırakamıyorum.Tabii bu sabah tartıda fazla çıktım.Bu gün hemen önlemini alıyorum.Ben bu kiloya gelebilmek için ne kadar uğraştım.Şimdi kilo alamam.
Menü gayet yerinde, umarım makarnada sos yokturNe varsa sosunda varmış zaten, yarım tabak da yeterli
Patlıcanlı köfteyi anlamadım. Hani şu patlıcanın şerit şerit kesilip kızartılarak köfteye sarılanı mı? Eğer öyleyse sakın ha kızarmış yiyeceklerden uzak duruyoruz. Gerçi 1 tane yemişsin ama... Akşam yemeği gayet iyi
Tekrar başın sağolsun
Takımdan çıkarmaktan bahsettik ama kimse kimseyi tehditle zayıflatamaz haklısın. Açıkcası insan istemedikten sonra, takımdan atılmak filan da umrunda olmaz. Benim de kimseyi takımdan atmaya niyetim yok zaten. Sadece takımı teşvik etmek için bir yol bulmaya çalışıyoruz. Elbette birbirimizin menülerine yorumlar yaparak ve yemememiz gerekenleri hatırlatıp hatta kızarak da çok güzel sonuçlar elde ederiz. Zaten benim insanları cezalandırma gibi bir saplantım olsa mesaj sayımı konusunda yapardım. İlk başta kimse 20 mesajın altına düşmesin dedim. Sonra baktım 20 yazamayan artmış 15in altına düşmesin dedim... Ama bakıyorum da kimse farketmemiş bile. Haklısınız herkesin işi gücü var, çoluğu çocuğu var satır satır takip etmek mümkün değil. Amaç da satır satır takip ettirmek değil. Herkes birbirine destek olduktan sonra, birbirimizin başarılarıyla da mutlu olacağız.
canım benim bulaştırmazsın bol c vitamini al yok alamam dersen sen gel bana seve seve bakarım sanaben bu aralar giremicem kızlar yarın kızımın ölüm yıldönümü kendinize iyi bakın
canlar bugün hastalığım evre geçirmiş gibi, sanki ekolayzır kaçtı içime. hiç konuşasım yok. öyle geldim valla işe hayırlısı bakalım.
kahvaltım:
2 dilim beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmek
1 adet domates ve salatalık
2 demli çay
veeee 1,5 lt sabahtan suyumu bitiricem kızlar
kalan 1,5 lt de öğleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?