Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cocuk hasta şimdi bende hasta oldum bu sabah kahvaltı yapmak canım istedi iki kurabiye bir kupa ıhlamurla geçiştirdim öğlende sebze çorbası icerim

Çok geçmiş osun canım, en kısa zamanda iyileşirsiniz umarım

Evet haklısın, bir şey yapmalı... Bu hafta da bakalım nasıl olacak sonuçlar...

günaydın kardeş takım nasılsınız bakalım keyifler nasıl

İyiyiz hoşuz da bu haftayı çok gerilerde bitirdik. Sondan 2. Ne yapsak diye düşünüyoruz bakalım :44:

Kahvaktı gayet güzel, yerinde Zaten takım genelinde kahvaltı ile ilgili bir sorunumuz yok. Ne oluyorsa akşamları oluyor, günün sonunda kaçamaklar geliyor Hastasın ama dikkat de etmen lazım kendine, kilo ver ama hastalıkla verme canım, o kadar da değil Akşam yemeklerini tamamen kesmek de doğru değil, salatanın yanında biraz tavuk, 1-2 köfte gibi destekli gitmende fayda var bence...

Günaydınlar kızlar Az önce burada bir yağmur bir şimşek gelemedi bir türlü şu yaz . Bugün tartıya çıktım 68.500 olmuşum şu 65'i bir göreyim bayram yapıcam

Ooooo çok çok güzel, 0.7 vermişsin 3günün içinde Ben de tartıldım bugün 138.1 çıktım, 0.4 vermişim cumadan beri Hava burada da esti gürledi ama şimdi maşallah bahar havasına döndü. Mevsimler karıştı resmen, bahar mı kış mı belli değil :44:

spor olarakta (15 dk sonra çıkıcam) 1 saat normal tempoda yürüyüş

Geçmiş olsun canım, havalar herkesi vurdu Çatı akması da çok kötüdür, şıp şıp damlar durur, sesine mi sinir olasan, rutubetine nemine mi... Kahvaltı gayet iyi

Ben de menümü paylaşayım:
sabah
yarım simit
1 parça peynir
1 bardak çay

öğlen
3-4 kaşık pilav
3-4 kaşık kurufasulye
yarım kase cacık

ara
6-7 erik

akşam
2 domates
4 y.zeytin
2 yumurta
biraz peynir
1 bardak çay

arada oluyo be canım olsun düzenlersin sen

menün gayet güzelmiş canım afiyet olsun

Sebze çorbası yarım tabak makarna bir kasık yoğurt 1lt su
aksamada bir tabak nohut salata bekliyor :)

Menü gayet yerinde, umarım makarnada sos yoktur Ne varsa sosunda varmış zaten, yarım tabak da yeterli

Patlıcanlı köfteyi anlamadım. Hani şu patlıcanın şerit şerit kesilip kızartılarak köfteye sarılanı mı? Eğer öyleyse sakın ha kızarmış yiyeceklerden uzak duruyoruz. Gerçi 1 tane yemişsin ama... Akşam yemeği gayet iyi

canım benim bulaştırmazsın bol c vitamini al yok alamam dersen sen gel bana seve seve bakarım sanaben bu aralar giremicem kızlar yarın kızımın ölüm yıldönümü kendinize iyi bakın

Tekrar başın sağolsun

Takımdan çıkarmaktan bahsettik ama kimse kimseyi tehditle zayıflatamaz haklısın. Açıkcası insan istemedikten sonra, takımdan atılmak filan da umrunda olmaz. Benim de kimseyi takımdan atmaya niyetim yok zaten. Sadece takımı teşvik etmek için bir yol bulmaya çalışıyoruz. Elbette birbirimizin menülerine yorumlar yaparak ve yemememiz gerekenleri hatırlatıp hatta kızarak da çok güzel sonuçlar elde ederiz. Zaten benim insanları cezalandırma gibi bir saplantım olsa mesaj sayımı konusunda yapardım. İlk başta kimse 20 mesajın altına düşmesin dedim. Sonra baktım 20 yazamayan artmış 15in altına düşmesin dedim... Ama bakıyorum da kimse farketmemiş bile. Haklısınız herkesin işi gücü var, çoluğu çocuğu var satır satır takip etmek mümkün değil. Amaç da satır satır takip ettirmek değil. Herkes birbirine destek olduktan sonra, birbirimizin başarılarıyla da mutlu olacağız.

Dışarıda kahvaltı yapınca insanın iştahı inanılmaz açılıyor. Bir de çeşit çoksa ooo durduramıyor. Ama önlemini almışsın, sonraki menün gayet iyi olmuş, toparlamışsın. Ben bazen şevkim kırıldığında ya da fazla bir şey yemek için can attığımda geriye dönüp eski mesajları okuyorum. Bakıyorum insanlar nerden nereye gelmiş, çok da güzel zayıflamış... Hemen çıkıyorum dışarı fazladan yürüyüş yapıyorum. Telafi etmeye çalışıyorum ya da evin içinde bir tur atıyorum. Be bile kar sonuçta diyorum. İnş. biz de hedefimize ulaşırız. Senin çok çok az kaldı. Umarım gider o bir kaç kilo da, bir an evvel

selam kızlar takımda boşyeriniz varmı

Yarışmaya katılmak isteyenler başlığında gelebileceğini belirttim ama herhalde okumadın daha :) Her takıma tek tek girip boş yer olup olmadığını sormana gerek yok zaten takımlar boşluk olunca katılmak isteyenleri davet ediyorlar

haklısın ama yinede kendimi farkettirmek istedim :)sanırım başarılı oldumda

haklısın ama yinede kendimi farkettirmek istedim :)sanırım başarılı oldumda

Farkettirdin farkettirmesine ama tüm takımlar seni üye olarak kaydetmesin sonra Şaka bir yana hoş geldin takımımıza Açılışı takım kurallarıyla yapayım, sonra unutuyorum paylaşmayı:

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır. Bu konuda tüm yetki (ceza / ödül) Buseryem'e aittir.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.

Takıma yeni katıldığın için deneme süresi var, eğer paylaşımların sık olursa takımda devam ediyorsun
Biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin nedir? Diyet deneyimlerin...

Son düzenleme:

sanıyorum anladım:)kurallarınız var ve bu kurallara uymaya çalışıcam

ben 28 yaşındayım 1 yıl oldu doğum yapalı ve şuanda 73 kilodayım kendi çabalarımda bir yılda 82 kilodan 73 indim
istanbulda yaşıyorum şuanda çalışmıyorum evdeyim
spor yapamıyorum ama hareketli biriyimdir pek oturduğumuda söyleyemem sizlerin bana destek ve öğretici olcağınıza umuyorum hergün düzenli olarak nete giriyorum buraya da yazarım..

maşallah sana canım ben bu aralar sabah mis gibi diyete başlıyorum akşam diyetime çomak sokuyolar neyse kavuşmamıza az kaldı
benim bir önerim olcaktı ama kardeş takım benim önerilerimi söylemiş.
kötü bir takım kaptanı için iyi sonuçlar elde etmişiz
cocuk hasta şimdi bende hasta oldum bu sabah kahvaltı yapmak canım istedi iki kurabiye bir kupa ıhlamurla geçiştirdim öğlende sebze çorbası icerim
geçmiş olsun
hıh bende bunları diyecektim
valla artık olan oldu ölen öldü. ama içime sinmedi. ben birdaha bu yaşta olmayacağım. birdaha kimbilir ne zaman böyle bir düğün aktivitesine katılacağım. ne için çalışıyorum. bugünlerde bu yaşlarda giyinip kuşanacağım. başta masraf olmasın diyordum ama olsun ne yapayım. benim düğünüm kışa ve hafta içine gelmişti. iki tarafın akraabalarındanda çok az insan gelmişti. çok az akraba biliyor beni. bu düğünle insanlar beni ilkkez görmüş olacak.
ay çok geçmiş olsun allah kolaylık versin
Canım Belkide elbisehakikaten senin eskiden giydiğin değildi.Ama anladığım kadarıyla almışsın.Olsun artık içinde mutlu ol.Hani ne derler üstünde paralansın.Gülegüle kullan.
çok sağol canım. bende ekliycem resimlerimi.
hıh o bende de var. gözüm doymuyor. büyük adaya bende gitmeyi istiyorum.
ben takıma ödevler verirdim haftalık hem aktiviteler artardı hem paylaşım bahanesi olurdu. sende değişik şeyler deneyebilirsin.

takıma hoş geldin. umarım tez zamanda mezun olursun.

kaptanım kaç tanelik mesaj var burda bir güzellik yaparsın bana demi?

günaydın güzel birgün olu inşallah bizler için sabah kalkar kalkmaz 3 bardak suyumu içtim bakalım gün içinde nasıl geçicek

canım benim bulaştırmazsın bol c vitamini al yok alamam dersen sen gel bana seve seve bakarım sanaben bu aralar giremicem kızlar yarın kızımın ölüm yıldönümü kendinize iyi bakın
paşam sağol bakmış kadar oldun .canım allah sana ve eşine bol sabırlar versin. sende kendine iyi bak

1 saat evde hareket yaptımm
süpersin yine

teşekkür ederim hayatım umarım senin gibi emin adımlarla ilerlerim. senden öğrendikçe değişecek menüler

bu kadar emeğinde ödülü ancak böyle olabilirdi. boşver ara da hakediyorsun böyle güzellikleri. nasılsa verirsin sen

canım aynen dediğin gibiydi patlıcanlı köfte
seninde dediğin gibi amaç burda birbirimize destek olup birlikte yol katetmek. yoksa ben burda yzıp evde uygulamadıktan sonra ne anlamı var burda beraber yarışmanın.

canlar bugün hastalığım evre geçirmiş gibi, sanki ekolayzır kaçtı içime. hiç konuşasım yok. öyle geldim valla işe hayırlısı bakalım.
kahvaltım:
2 dilim beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmek
1 adet domates ve salatalık
2 demli çay
veeee 1,5 lt sabahtan suyumu bitiricem kızlar
kalan 1,5 lt de öğleden sonra

Ne güzel bir menü
su içme fikrinde çok güzel 1.5 1.5 bölmüşsün
suyu içmek daha kolay görünüyor
ama bide sık sık tuvalete çıkmak olmasa

[TABLE="class: table_hesap"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Bal[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 YEMEK KAŞIĞI[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]35[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]Köy Ekmeği[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1.5 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]85.125[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]CEVİZ[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]27[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]Kuru kayısı[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]3 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]siyah zeytin[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]3 adet (3gr)[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]Tulum Peyniri[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]51.4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]Ezine peyniri[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]40 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]112[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Buda benim Sabah Menüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…