- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
Kızlar herkese marhabalarBu sıralar o kadar yoğunum ki çok az girebiliyorum. Herkese bir selam diyip çıkmak istedim. Akşam girip nesajları okuyup cevap verebilirim ancak. Bu hafta kilo veremediğim için çok üzgünüm ama haftaya gerçekten çok kilo vericem görün bak.
Kızarmıyız hiç bende bir süredir uğrayamıyorum doğru düzgün. şifreleri kaydediyor derken geçmişi mi yani ? o zaman geçmişi silersen düzelir belki . Bendede ödem varGeçmiş olsun.
Kardeş takımımız sonuncu bizde sondan bir önceki mi olmuşuzÇok üzüldüm bu hafta bende kilo verememiştim. Haftaya iki haftanın acısını çıkarıcam inş.
TebriklerAma koca takımda en fazla verilen kilo 0,70 grammı . Daha fazla çalışmalıyız.
Bu hafta daha dikkatli olalım, neredeyse kimse kilo vermemiş
Bugün tartı parçaladım 56. çıkttım
kahvaltı
40 gr ezine peyniri
3 siyah zeytin
3 kayısı
1 ceviz
bir dilim köy ekmeği
Ara : BİR ADET ÇİKOLATA
20 DK YÜRÜYÜŞ
AKŞAM ERİK 10 TANE
BU GÜN MORALMEN BOZUĞUM ÇÖKTÜM YANİ
Kilo vereceğine alarak mı başladın haftaya
kızlar kan grubuna göre kitap aldı eşim adam çok veren var dedi aktarlarda satılıyo tavsiye ederim bebeler 20 tl di 10 tl verdi alın okuyun bana yogurt yasakmış kızımızı etteiyi hafta sonları diliyorum
Ben de duymuştum kan grubuna göre yememiz ve yemememiz gerekenler değişiyormuş. Merak ettim ben de şimdi :44:
Kızlar karnım bi şiş bir şiş anlatamam.Sanırım yine wc problemi yaşıyorum.Nolcak böle yaaa. şiştim nefes alamıyorum.
Sinameki çayı da içmiştin ama neden böyle oldu ki? Kayısı ye hayatım ben de çok faydası oluyor
haziranın 28 de görümcemin düğünü var. onun için gittim abiye baktım. boyundan bağlamalı çok güzel bir abiye beğendim. göğüs altı ve boynu inci işlemeli. (bu arada pendikte harika mağazalar var bayıldım) daha önce hiç abiye almadığım ve denemediğim için hazır bedenlerede girerken birkaç model daha bakalım hemde abiye piyasasının fiyatlarını öğrenelim dedik. neyse son girdiğimiz mağazada eşimle bir elbise beğendik. eşim kırmızısını ben grisini beğendim. ama çok özel bir elbise değil. 3-5. derece akrabaların düğününe özel gününe bile giyilebilecek bişey. eşim kırmızısını al daha güzel olur düğün için dedi. bende 1 defaya mahsus olmasın devamlı giyebileceğim dolap beklemeyecek bişey olsun istedim. ama incili elbisede de aklım kaldı doğrusu. birde bu elbise 250 diğeri 300 fiyatı. e bunun bide ayakkabısı var. neyse işte. gri elbiseyi aldık. ama askılarında kısaltma yapılıp üstüne saten bolero dikilecekti. neyse bugün gittik elbiseyi aldık. göğüs kısmı çok çirkin durdu. sanki üstüme giydiğim elbise bu değilmiş gibi. o gün iç çamaşırıyla denedim kız dediki çamaşırıyla kullanmayacaksınız. kendi pedi var zaten dedi. bugünde tam tersini diyorlar. çirkin duran kısmı toplayıcı sütyenle düzelt dediler. zaten içim atmamıştı elbiseye böylede olunca çok üzüldüm. iki öfledim pöfledim haliyle yüzüm düştü. eşim içine sinmediyse gidip öbür elbiseyi alalım dedi. yok artık gerek yok dedim. birkaç yerde ayakkabı baktık birde. ayakkabıda içime sinen bir model bulamadım. siyah ve grili bir ayakkabı istiyorum hem çantama hem elbiseme uysun hemde her kıyafetle giyebileyim diye. yani uzun ömürlü olsun 1 gecelik olmasın istiyorum. ordan çıktıkeyüp sultana gittik. epeyce gezdik. orda da bir elbise baktım o da fena değildi. ama sesimi çıkartmadım eşime bişeyde demedim. zayıfladığım için 1 tane kumaş pantolondan başka üstüme düzgün duran kıyafetim yok. çok fazla dışarıyla işim olmadığı içinde çok kıyafet almadım. eskilerimle idare ediyorum. ama şimdi memlekete gideceğiz insanlar hem gelin olarak hem çalışan kadın olarak görecekler. hemde zayıfladığımın fark edilmesini istiyorum. torba gibi kıyafetlerle gezmek istemiyorum. (çok başınızı ağrıttım sanırım)
yeni bir sıkıntımı anlatayım bide. biz gurbette olduğumuz için hem kendi aileme hem eşimin ailesine uzağım. kendi ailem hergün arar sorar. arada eşimide ararlar. ama eşimin ailesi hastalık olmadığı sürece arayıp sormazlar. bende haliyle gönül küskünü oluyorum. şaka yollu ifade ediyorum bunuda. şimdi eşimin tayini çıktı. onlarla iç içe olucaz. bugün eyüp sultanda dua ettim allahım kabul eder inşallah. allahım benim kalbimden fesatlığı al dedim. kötü düşüncelere boğma beni. evimin dirliğini huzurunu bozacak davranış ve düşüncelereden koru beni dedim. nasıl benim ailemse onunda ailesi. ama şöyle bişey varkı ben eşimi kardeşlerinden bile kıskanıyorum. diyeceksinizki bu sapıkça bir düşünce. elimde olarak değilki. böyle olmasına onlar sebeb oldu.
Canım içine sinmediyse almasaydın gri elbiseyi, sonuçta bir yığın para da ödeyeceksin ve 1 kere alınacak. Satıcıların da bir dediği diğerini tutmuyor. Yok çamaşırla giy, yok giyme, yok toparlayıcı sütyen kullan...
Ahh şu aileler, ilişkiler... Aramazlar sormazlar, yakında olunca sorunlar çıkar... Ben de bir çok şey yaşadım ama yıllar sonra anladım ki net olmak gerekli, sen neysen o şekilde davranacaksın ve kimseyi kafana takmayacaksın. Sanki hiç yoklarmış gibi yaşamalı insan hayatını... İnş. canım sıkıntı yaşamazsın. Ama eşinin ailesi sonuçta, her zaman varolacaklar. Bu nedenle görmezden gelmekten başka çare yok