Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta daha dikkatli olalım, neredeyse kimse kilo vermemiş Hesaplanan % yüzde bazında olduğu için eymen takımın birincisi

Kilo vereceğine alarak mı başladın haftaya Paylaştığın menülere bakıyorum da bir terslik var gibi; hem çok az yiyorsun hem de kilo alıyorsan bence bir doktora görün, tahlil filan yaptır. Bak bende insülün direnci çıktı. İlaç kullanmaya başladım. Doktor bu ilacı kullanmadan açlık orucuna da girsen kilo veremezsin dedi. Diyetle de destekliyorum. Bence hep böyleyse durum doktora gitmende fayda var Ya da sporu arttır :44:

kızlar kan grubuna göre kitap aldı eşim adam çok veren var dedi aktarlarda satılıyo tavsiye ederim bebeler 20 tl di 10 tl verdi alın okuyun bana yogurt yasakmış kızımızı etteiyi hafta sonları diliyorum

Ben de duymuştum kan grubuna göre yememiz ve yemememiz gerekenler değişiyormuş. Merak ettim ben de şimdi :44:

Kızlar karnım bi şiş bir şiş anlatamam.Sanırım yine wc problemi yaşıyorum.Nolcak böle yaaa. şiştim nefes alamıyorum.

Sinameki çayı da içmiştin ama neden böyle oldu ki? Kayısı ye hayatım ben de çok faydası oluyor

Canım içine sinmediyse almasaydın gri elbiseyi, sonuçta bir yığın para da ödeyeceksin ve 1 kere alınacak. Satıcıların da bir dediği diğerini tutmuyor. Yok çamaşırla giy, yok giyme, yok toparlayıcı sütyen kullan...

Ahh şu aileler, ilişkiler... Aramazlar sormazlar, yakında olunca sorunlar çıkar... Ben de bir çok şey yaşadım ama yıllar sonra anladım ki net olmak gerekli, sen neysen o şekilde davranacaksın ve kimseyi kafana takmayacaksın. Sanki hiç yoklarmış gibi yaşamalı insan hayatını... İnş. canım sıkıntı yaşamazsın. Ama eşinin ailesi sonuçta, her zaman varolacaklar. Bu nedenle görmezden gelmekten başka çare yok

Valla insülün drenci varmı yokmu baktırıcam valla haklısın
Midem bulanıyor doktorlarda bişey demiyor
sağlık ocağı acaba yapıyomu yapıyosa iyi yakın bize çünki

SABAH
08:00 08:30 - sınırsız domates salatalık 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(yada bir haşlanmış yumurta) 5 adet zeytin 1 dilim kepek ekmeği (uno lıght)

10:00- bir porsiyon meyve

12:00 13:00- 6 kaşık sebze yemeği, yoğurt veya corba salata

15:00- bir porsiyon meyve

16:00- bir porsiyon meyve

19:00- iki köfte büyüklüğünce ızgara et yada sebze yemeği bol salata

ve yatana kadar bir porsiyon meyve ve bir bardak süt hakkınız var.(bu meyve ve sütü meyveli bir kase dondurmaylada değişebilrisniz:)
:icecream:

demiş kalimero-gülcan adlı kulanıcı

canım ben mehmet öz'ün tavsiyesi ile günde iki bebek aspirini içiyordum kanı inceltiyor kalp krizi felç ve pıhtılaşmadan koruyordu.. vikipedide de yazıyor. fakat izlediğim bir doktor dizisinde kalp hastası bir kadınn kalp kapakçığı nakli yapılacaktı. ya domuz kapakçığı ya da yapay kapakçık takılacak dedi doktor neyse ve şunu söyledi: "eğer yakın zamanda çocuk düşünüyorsanız yapay kapakçık kullanmamalısınız çünkü tedavisinde kan inceltici ilaçlar kullanıllıyor" o gün bu gün bıraktım içmeyi, çok da iyi geliyordu bana butün uyuşukluğumu uykusuzluğumu almıştı ama napalım korktum bi kere zararı yoksa bile :106:

ben de dün 3 mil yaptım 48 dk o.. 3 mil 4,8 km oluyo.. süreye göre 6,4 km hızla gitmiş oluyorsun.. şimdilik 3 milden yukarı çıkmayı düşünmüyorum

canım tartıyı parçalayacağına o çikolatayı parçalasaydın da yemeseydin

canım bu listenin meyvesi çok sana meyveyi günde 1 pors. düşürürsen güzel liste.

sen dediğim zerdeçallı ballı tarifi yapıyor musun aç karnına.. bak faydası var onun :114:

aydogdugul takımları toparlamak lazım kuzum olmuyor böyle iki takımda döküldü

Pazara inince alıcam canım aklımda zerdeçall almam lazım :) bugün

Sabah :
40 gr ezine peyniri
1 dilim köy ekmeği
1ceviz
3 kayısı
3 siyah. zeytin

Ara : 5-6 erik kahve

Öğle tarhana çorbası brokoli salatası

ara :Kiraz bir porsiyon

Akşam: öğlenin aynısı

dün dedikodu yaparken eşim geldi hemen kapattım çıktım. okuması sıkıntı değilde söylenecek niye anlatıyorsun filan diye. neyse işte allah evimin ailemin huzurunu bozmasında. benim kayınvaldem görümcelerim eşime çok düşkündürler. evin en büyük çocuğu. kayınbabamda yurt dışında çalıştığı için evin ikinci babası gibi. biz nişanlıydık bir yanına bir görümcem diğer yanına diğer görümcem oturur ben boşta kalırdım. balayına gidemedik. 2 günlüğüne gezmeye gittik iki kolunda 2 görümcem bende arkada tek başıma yürüdüm geldim. yani onların eşime fazla yakın olması beni huzursuz ediyor. dışarda kalacakmışım gibi hisediyorum. çoğu hüsnü kuruntu belki ama gurbeti sırf bu yönden seviyorum. ben onun o benim bütün dünyam.
Valla insülün drenci varmı yokmu baktırıcam valla haklısın
Midem bulanıyor doktorlarda bişey demiyor
sağlık ocağı acaba yapıyomu yapıyosa iyi yakın bize çünki
canım sağlık ocaklarında yapmıyorlar diye biliyorum ama 90 üstü gurupta çok kişide insülin direnci var. kızlar ordakilerden bir fikir sor sei yönlendirirler. bazıları doktor kontrolünde zayıflıyolar sırf bu yüzden. doktorları haftalık 15 günlük diyet programları düzenliyor onlara. kilolarınız farklı ama bence fikir almaktan zarar gelmez.

ben bu takıma ilk üye olduğumda burda spor bildirimi yapıcam diye eşimi sürüklüyordum. nete girdiğimde kızlar bana kızar diye. motivasyonum tavan durumdaydı yani. yediğim içtiğim nokta virgül yazıyordumki deneyimi çok olanlar fikir versin diye. şimdi kendim bile umursamıyorum yediğimi yürüdüğümü. ama bu benim canımı sıkıyor. takım eskisi kadar canlı değil. gelmiş olmak ve yazmış olmak için burdayız sanki. benim düşüncem bu. yada ben motivasyonumu kaybettiğim için öyle düşünüyorum.

Canım çok haklısın bu konuda, sanki insanlarda azim kalmamış gibi, ne yapsak ki ben de bilemedim. Forumda insanları teşvik etmenin yolu da nasıl olacak ki. Bir aklım mesela belli bir süre kilo vermeyen takımdan çıkarılacak vb gibi kurallar koymak istiyor, bir aklım da zaten insan kendi için zayıflamaya çalışıyor böyle yaparak bir sonuç elde edilmez diyor. Bizim takımın çoğunluğu yeni üyelerden oluşuyor, bir de yst38'nin de dediği gibi sırf paylaşmış olmak yazıp çıkmak için takımda olanlar var. Bir şevk yokmuş gibi de geliyor... Ben de bilemedim şimdi. Bak bugün deli gibi yoruldum, arkadaşın düğünü vardı gittik geldim. Sırf şuraya yazarken yürüyüş yapmadım olmasın diye, eşimi de aldım gecenin bir yarısı 2 saat yürüdük. 12de çıktık 2de geldik. Takım beni firenliyor açıkcası. Düğünde 1 dilim pasta yedim diye bin pişman yürüyüş yaptım. Valla herkes kendine zayıflayacak, bizim verdiğimiz kiloyla kimsenin bir şey kazanacağı da yok

Bu noktada eşinin tavrı çok önemli. Onun "durun benim eşim var, o önce gelir" demesi lazım. Ama anlattığın durumda da evin "baba" figürü olmuş ve bu durumdan kopması da kolay olmayacaktır. Uzaktan konuşmak da kolay tabi benim için, şöyle yap böyle yap demek de faydasız. Biraz da yaşayıp göreceksiniz. Umarım kuruntudan ibaret kalır. Ancak dediğin gibi olursa da eşini çek konuş. Biraz da uzaksınız diye gidince böyle davranıyor olabilirler, dur bakalım sık sık görüşünce de böyle mi olacak belli olmaz. Hayırlısı olsun canım, inş sadece kuruntu olarak kalır...

21 MAYIS - 27 HAZİRAN
fatos0808 ( 3 / 5 / 5 / 7 / 6 / 0 / 0 ) 26
yst38 ( 1 / 1 / 0 / 0 / 9 / 2 / 3 ) 16
zubus ( 13 / 9 / 7 / 4 / 5 / 3 / 0 ) 40
eymen_b ( 4 / 6 / 1 / 6 / 4 / 0 / 0 ) 21
Buseryem ( 6 / 4 / 6 / 9 / 1 / 9 / 0 ) 35
ankaran ( 10 / 5 / 13 / 10 / 5 / 0 / 0 ) 43
aydogdugul ( 1 / 17 / 10 / 4 / 13 / 1 / 5 ) 51
Tourist ( 13 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 13
EgeMeltemi ( - / 5 / 8 / 2 / 6 / 1 / 3 ) 25
bebishhh06 ( - / - / - / - / 3 / 0 / 0 ) 3
Ecz.imis ( izinli )
beyazzambak ( izinli )

Mesaj sayılarından da anlaşıldığı üzere Tourist 6 gündür yok, arkadaşım zaten yeni girdin takıma nerelerdesin? Haftaya da bu şekilde olmaz umarım geçerli bir nedenin de vardır. Herhangi bir mazeret / izin de belirtmedin ama:44:

(Yeni gelen arkadaşlar da olduğu için genel olarak kurallardan bahsetmek istedim, ekleyeceğiniz ya da çıkarmayı istediğiniz varsa söyleyin arkadaşlar)

TAKIM KURALLARI
1. Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2. Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3. Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4. Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır. Bu konuda tüm yetki (ceza / ödül) Buseryem'e aittir.
5. Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.

6. TAKIMIN 250. ETAPTAN İTİBAREN ALDIĞI SONUÇLAR:
250. ETAP ALTINCISI
251. ETAP İKİNCİSİ
252. ETAP DÖRDÜNCÜ
253. ETAP YEDİNCİSİ
254. ETAP ALTINCISI
255. ETAP İKİNCİSİ
257. ETAP DÖRDÜNCÜ
258. ETAP DOKUZUNCUSU

Geçtiğimiz hafta aldığımız en kötü sonuç olmuş arkadaşlar, görünen köy kılavuz istemez demişler Bu hafta herkes sıkı çalışsın, ben de dahil olmak üzere kaçamak maçamak yok artık kimseye, kilo vermeden gelmeyin sakın Bol bol su, bol bol spor, çikolataya, ekmeğe hayır Ye ye nereye kadar; kimimiz çocuk hayali kuruyor, kimimiz en beğendiği elbiseyi rahat rahat almak istiyor, kimimiz şeker hastası olma eşiğinde, kimimizin yürümeye hali kalmamış, kimi eşine güzel gözükmek istiyor... Amacımızı belirleyelim, ne yapmak istiyoruz? Gelip burada sohbet muhabbet mi amaç, yoksa gerçekten zayıflamak mı? Yıllardır bu takımlarda yarışıp hala hedefine ulaşamayan insanların yanında hedefine ulaşıp mezun olanlar var. Bizim hedefe ulaşanlardan neyimiz eksik, irademiz mi zayıf, tembel miyiz, boş vermiş miyiz? Ben 146 kiloyken hayaldi 145 olmak, hala 138,5 olduğuma inanamıyorum. zubus var işte, en canlı örnek. Nasıl da değişti, geriye dönüp mesajlarına bakın inanılmaz güzelleşti. Herkes kendi ektiğini biçiyor. Bu hafta ne yapacaksak kendimiz için yapacağız. Umarım herkes benim gibi düşünüyordur Hadi bakalım 6.takım gösterelim kendimizi

Gunaydin kızlar sonunda bişeyler yazabiliyrum cumadan beri takip ettim fakat yazmaya fırsat bulamadim neyse bu hafta inşallah güzel gecer herkse iyi haftalar ..

cocuk hasta şimdi bende hasta oldum bu sabah kahvaltı yapmak canım istedi iki kurabiye bir kupa ıhlamurla geçiştirdim öğlende sebze çorbası icerim

bu hafta da takım çok kötü sonuç alırsa bu öneriyi ben de sunucam takıma ne derler bilemem. mesela iki ay boyunca kilosu sabit kalan veya 3 hafta üstüste kilo alan ya da 1 ayda kilosunun en az %1 ini kaybetmeyeni (ki 80 kilo biri için 0,8 kg oluyor) belli bir yaptırım olmalı, çünkü amaç kilo vermek ve bu yarışmada yarışmak isteyen çok fazla insan var. bi yerde o insanların da hakkı yeniyor diye düşünüyorum.. kilo bildirimi konusunda izin alma süreleri de kısıtlanmalı bence çok uzun süre alacak olanlar geri dönmek üzere ayrılsınlar en azından.. çünkü izin almak kilo bildirmemek demek sanki diyet yapmamak gibi daha izin alıp da eksiye düşerek dönen görülmemiştir eminim

bişey yapmalı :44:

msj tekrarı.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçlar açıklandı arkadaşlar 9. olmuşuz Sondan 2. Kardeş takımımız da sonuncu olmuş Bu hafta sıkı çalışalım, gitgide daha az kilo vermeye başladık
ne oldu bize arkadaşlar. biz olmadan takım daha başarılıymış. umarım bi daha böyle bi tabloyla karşılamayız.
selam tatlım.umarım hepimiz daha çok kilo veririz önümüzde ki haftalarda

kızlar kan grubuna göre kitap aldı eşim adam çok veren var dedi aktarlarda satılıyo tavsiye ederim bebeler 20 tl di 10 tl verdi alın okuyun bana yogurt yasakmış kızımızı etteiyi hafta sonları diliyorum
çok enteresan hayatım ya. işte sana uyan bana uymuyo herkesin metabolizması farklı :)

canım içine sinmediyse uzaklaş ordan .deli oluyorum bende böyle satıcılara yok şöyle giyersenin yok bununla desteklersin ne bu ya bunlara gerek kalmadan yapılmıyo mu bu. klasik pazarlama politikası
canım böyle düşünmekte çok haklısın .ama eşinin destek olması lazım sana. yoksa başka türlü işin hakikaten zor

kesinlikle haklısın . yoksa nasıl giricez o bikinilerin içine

cocuk hasta şimdi bende hasta oldum bu sabah kahvaltı yapmak canım istedi iki kurabiye bir kupa ıhlamurla geçiştirdim öğlende sebze çorbası icerim
geçmiş olsun tatlım. çabuk toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…