Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın canlar.hafta sonu giremedim yazdıklarınızı ancak bitirebildim.
hadi bakalım bu hafta iyi sonuçlar alırız inşallah.bugün ki kahvaltımla başlayayım hemen
1 dilim beyaz paynir
2 dilim çavdarlı ekmek
yarım domates-yarım salatalık
3 adet siyah zeytin
şimdiye kadar 1 lt su ancak içebildim.
hafta sonu nezleyi kaptım. canım hiç bişey yapmak istemiyor. hasta oldum diye bi yandan seviniyorum. ben hastalığımda kesin kilo kaybederim rejimle veremediğim kiloyu hastalık bahanesiyle veririm inşallah takıma da katkım olur yüzdesiyle :)
kendimle ilgili sert karar aldım. akşam yemeklerini kesicem. salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum. dayanmam lazım zira temmuzun ilk haftası tatile gidicez. ben bu göbek ve basenle nasıl gezicem sahilde.

Günaydınlar kızlar Az önce burada bir yağmur bir şimşek gelemedi bir türlü şu yaz . Bugün tartıya çıktım 68.500 olmuşum şu 65'i bir göreyim bayram yapıcam

canım zaten kırmızı eti sevmiyorum ben ama biberi çok seviyorum ne olacak paşagülün hali
rabbim şifa versin kardeşim işşallah
günaydınlar kızlar Az önce burada bir yağmur bir şimşek gelemedi bir türlü şu yaz . Bugün tartıya çıktım 68.500 olmuşum şu 65'i bir göreyim bayram yapıcam

bende 70 görüyüm bak neler yapıcam artık sevinçtenbayrammı yaparım yoksa geleni gideni öpermiyim bilemedim ozaman evden çıkmıyım diyorum

herkze günaydın :)

Dün zor Bir Akşam Oldu Çatımız mağlum yağmur lar yüzünden tüm gece akıttı
altına leğen kova zor yetiştirdik büyün gecem uykusuzdu

neyse ne yapalım herşeyde bir hayır demi

Bu sabah yine her zamanki gibi

ezine peyniri 40 gr( nerden biliyosun 40 gr derseniz evde mutfak terazisinde tartıyorum)
Bir dilim oda 40 gr ediyor köy ekmeği
3 s.zeytin
3 k.kayısı
1 ceviz
ve 1 adet domates

sağol canım inşallah çabuk toparlarım, evdekilere bulaştırmak istemiyorum.

kızlar çıkmadan bugün ki menümü ekleyeyim istedim
öğlen: mantar çorbası
1 adet patlıcanlı köfte
yoğurt
3 adet kayısı

ara öğün: kepekli ekmek arası domates ve labne peynirli sandviç

akşam: (evdekilere bundan yapıcam ama umarım bende onlara eşlik etmem)
ıspanak yemeği
yoğurt
2 dilim karpuz
kızlar hastalığımdan dolayı bugün spor yapamayacağım. umarım yarın yapabilirim.yarın görüşürüz.

sağol canım inşallah çabuk toparlarım, evdekilere bulaştırmak istemiyorum.

canım benim bulaştırmazsın bol c vitamini al yok alamam dersen sen gel bana seve seve bakarım sanaben bu aralar giremicem kızlar yarın kızımın ölüm yıldönümü kendinize iyi bakın

Canım Belkide elbisehakikaten senin eskiden giydiğin değildi.Ama anladığım kadarıyla almışsın.Olsun artık içinde mutlu ol.Hani ne derler üstünde paralansın.Gülegüle kullan.

canım benim bulaştırmazsın bol c vitamini al yok alamam dersen sen gel bana seve seve bakarım sanaben bu aralar giremicem kızlar yarın kızımın ölüm yıldönümü kendinize iyi bakın

Canım başın saolsun.Ama bak görüceksin.Allah sana hayırlı güzel evlatlar vericek ben inanıyorum.Hep dua et canım.

Canım haklısın.Bende ilk başladığımda aman saçımı çekcekler diye korkudan yiyemiyordum.iş yerindekiler bile biliyordu.saçımı çekcekler diyordum şaşırıyorlardı.Ama hedefime bu kadar yaklaşmışken artık kilo veremiyorum.Üstelik bazı hafta birkaç yüz gram alıyorum.sonra veriyorum.aynı yerdeyim.Ama benim motivasyonum beni gruptan çıkarırlarsa diye korkarak olmaz.Bence herkes birbirinin mönüsünü takip etmeli .yanlışlara kızmalı.
Mönün çok güzel canım.seni tebrikederim.

Son düzenleme:
Sabah
kk peynir,3 tane yeşil zeytin,1 tane çiçek ekmeğin tek bölmesi
arada yok
öğle yayla çorbası,1 kase yoğurt
arada 1 tane altınbaşak
akşam 1 tane salatalık,1 domates
3 tane kuru kayısı , kuru üzüm,yulaf
yeşilçay,3 lt su

Kızlar dün büyükadaya gittik.Kahvaltı yaptık dilburnunda.çok güzel bir gündü.Ama ben kahvaltıda bi abartıım.bi abartım.ben anladım.benim gözüm aç.Ben doyduğumda bırakamıyorum.Tabii bu sabah tartıda fazla çıktım.Bu gün hemen önlemini alıyorum.Ben bu kiloya gelebilmek için ne kadar uğraştım.Şimdi kilo alamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…