canım zaten kırmızı eti sevmiyorum benne oldu bize arkadaşlar. Biz olmadan takım daha başarılıymış. Umarım bi daha böyle bi tabloyla karşılamayız.
Selam tatlım.umarım hepimiz daha çok kilo veririz önümüzde ki haftalarda
çok enteresan hayatım ya. Işte sana uyan bana uymuyo herkesin metabolizması farklı :)
canım içine sinmediyse uzaklaş ordan .deli oluyorum bende böyle satıcılara yok şöyle giyersenin yok bununla desteklersin ne bu ya bunlara gerek kalmadan yapılmıyo mu bu. Klasik pazarlama politikası
canım böyle düşünmekte çok haklısın .ama eşinin destek olması lazım sana. Yoksa başka türlü işin hakikaten zor
kesinlikle haklısın . Yoksa nasıl giricez o bikinilerin içine
geçmiş olsun tatlım. çabuk toparlarsın inşallah
rabbim şifa versin kardeşim işşallahgünaydın canlar.hafta sonu giremedim yazdıklarınızı ancak bitirebildim.
Hadi bakalım bu hafta iyi sonuçlar alırız inşallah.bugün ki kahvaltımla başlayayım hemen
1 dilim beyaz paynir
2 dilim çavdarlı ekmek
yarım domates-yarım salatalık
3 adet siyah zeytin
şimdiye kadar 1 lt su ancak içebildim.
Hafta sonu nezleyi kaptım. Canım hiç bişey yapmak istemiyor. Hasta oldum diye bi yandan seviniyorum. Ben hastalığımda kesin kilo kaybederim rejimle veremediğim kiloyu hastalık bahanesiyle veririm inşallah takıma da katkım olur yüzdesiyle :)
kendimle ilgili sert karar aldım. Akşam yemeklerini kesicem. Salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum. Dayanmam lazım zira temmuzun ilk haftası tatile gidicez. Ben bu göbek ve basenle nasıl gezicem sahilde.
günaydınlar kızlarAz önce burada bir yağmur bir şimşek gelemedi bir türlü şu yaz . Bugün tartıya çıktım 68.500 olmuşum şu 65'i bir göreyim bayram yapıcam
sağol canım inşallah çabuk toparlarım, evdekilere bulaştırmak istemiyorum.canım zaten kırmızı eti sevmiyorum benama biberi çok seviyorum ne olacak paşagülün hali
rabbim şifa versin kardeşim işşallah
bende 70 görüyüm bak neler yapıcam artık sevinçtenbayrammı yaparım yoksa geleni gideni öpermiyim bilemedim ozaman evden çıkmıyım diyorum
sağol canım inşallah çabuk toparlarım, evdekilere bulaştırmak istemiyorum.
cocuk hasta şimdi bende hasta oldum bu sabah kahvaltı yapmak canım istedi iki kurabiye bir kupa ıhlamurla geçiştirdim öğlende sebze çorbası icerim
Canım Belkide elbisehakikaten senin eskiden giydiğin değildi.Ama anladığım kadarıyla almışsın.Olsun artık içinde mutlu ol.Hani ne derler üstünde paralansın.Gülegüle kullan.haziranın 28 de görümcemin düğünü var. onun için gittim abiye baktım. boyundan bağlamalı çok güzel bir abiye beğendim. göğüs altı ve boynu inci işlemeli. (bu arada pendikte harika mağazalar var bayıldım) daha önce hiç abiye almadığım ve denemediğim için hazır bedenlerede girerken birkaç model daha bakalım hemde abiye piyasasının fiyatlarını öğrenelim dedik. neyse son girdiğimiz mağazada eşimle bir elbise beğendik. eşim kırmızısını ben grisini beğendim. ama çok özel bir elbise değil. 3-5. derece akrabaların düğününe özel gününe bile giyilebilecek bişey. eşim kırmızısını al daha güzel olur düğün için dedi. bende 1 defaya mahsus olmasın devamlı giyebileceğim dolap beklemeyecek bişey olsun istedim. ama incili elbisede de aklım kaldı doğrusu. birde bu elbise 250 diğeri 300 fiyatı. e bunun bide ayakkabısı var. neyse işte. gri elbiseyi aldık. ama askılarında kısaltma yapılıp üstüne saten bolero dikilecekti. neyse bugün gittik elbiseyi aldık. göğüs kısmı çok çirkin durdu. sanki üstüme giydiğim elbise bu değilmiş gibi. o gün iç çamaşırıyla denedim kız dediki çamaşırıyla kullanmayacaksınız. kendi pedi var zaten dedi. bugünde tam tersini diyorlar. çirkin duran kısmı toplayıcı sütyenle düzelt dediler. zaten içim atmamıştı elbiseye böylede olunca çok üzüldüm. iki öfledim pöfledim haliyle yüzüm düştü. eşim içine sinmediyse gidip öbür elbiseyi alalım dedi. yok artık gerek yok dedim. birkaç yerde ayakkabı baktık birde. ayakkabıda içime sinen bir model bulamadım. siyah ve grili bir ayakkabı istiyorum hem çantama hem elbiseme uysun hemde her kıyafetle giyebileyim diye. yani uzun ömürlü olsun 1 gecelik olmasın istiyorum. ordan çıktıkeyüp sultana gittik. epeyce gezdik. orda da bir elbise baktım o da fena değildi. ama sesimi çıkartmadım eşime bişeyde demedim. zayıfladığım için 1 tane kumaş pantolondan başka üstüme düzgün duran kıyafetim yok. çok fazla dışarıyla işim olmadığı içinde çok kıyafet almadım. eskilerimle idare ediyorum. ama şimdi memlekete gideceğiz insanlar hem gelin olarak hem çalışan kadın olarak görecekler. hemde zayıfladığımın fark edilmesini istiyorum. torba gibi kıyafetlerle gezmek istemiyorum. (çok başınızı ağrıttım sanırım)
yeni bir sıkıntımı anlatayım bide. biz gurbette olduğumuz için hem kendi aileme hem eşimin ailesine uzağım. kendi ailem hergün arar sorar. arada eşimide ararlar. ama eşimin ailesi hastalık olmadığı sürece arayıp sormazlar. bende haliyle gönül küskünü oluyorum. şaka yollu ifade ediyorum bunuda. şimdi eşimin tayini çıktı. onlarla iç içe olucaz. bugün eyüp sultanda dua ettim allahım kabul eder inşallah. allahım benim kalbimden fesatlığı al dedim. kötü düşüncelere boğma beni. evimin dirliğini huzurunu bozacak davranış ve düşüncelereden koru beni dedim. nasıl benim ailemse onunda ailesi. ama şöyle bişey varkı ben eşimi kardeşlerinden bile kıskanıyorum. diyeceksinizki bu sapıkça bir düşünce. elimde olarak değilki. böyle olmasına onlar sebeb oldu.
canım benim bulaştırmazsın bol c vitamini al yok alamam dersen sen gel bana seve seve bakarım sanaben bu aralar giremicem kızlar yarın kızımın ölüm yıldönümü kendinize iyi bakın
Canım haklısın.Bende ilk başladığımda aman saçımı çekcekler diye korkudan yiyemiyordum.iş yerindekiler bile biliyordu.saçımı çekcekler diyordum şaşırıyorlardı.bu hafta da takım çok kötü sonuç alırsa bu öneriyi ben de sunucam takıma ne derler bilemem. mesela iki ay boyunca kilosu sabit kalan veya 3 hafta üstüste kilo alan ya da 1 ayda kilosunun en az %1 ini kaybetmeyeni (ki 80 kilo biri için 0,8 kg oluyor) belli bir yaptırım olmalı, çünkü amaç kilo vermek ve bu yarışmada yarışmak isteyen çok fazla insan var. bi yerde o insanların da hakkı yeniyor diye düşünüyorum..kilo bildirimi konusunda izin alma süreleri de kısıtlanmalı bence çok uzun süre alacak olanlar geri dönmek üzere ayrılsınlar en azından.. çünkü izin almak kilo bildirmemek demek sanki diyet yapmamak gibi daha izin alıp da eksiye düşerek dönen görülmemiştir eminim
bişey yapmalı :44:
Mönün çok güzel canım.seni tebrikederim.kızlar çıkmadan bugün ki menümü ekleyeyim istedim
öğlen: mantar çorbası
1 adet patlıcanlı köfte
yoğurt
3 adet kayısı
ara öğün: kepekli ekmek arası domates ve labne peynirli sandviç
akşam: (evdekilere bundan yapıcam ama umarım bende onlara eşlik etmem)
ıspanak yemeği
yoğurt
2 dilim karpuz
kızlar hastalığımdan dolayı bugün spor yapamayacağım. umarım yarın yapabilirim.yarın görüşürüz.
öğlen semizotu yedim yoğurtla
akşamda
tavuk but 2 tane haşlama salata yedim
Kızlar 7141. sayfayı göremiyorum.açılmıyor.neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?