Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne güzel bir menü
su içme fikrinde çok güzel 1.5 1.5 bölmüşsün
suyu içmek daha kolay görünüyor
ama bide sık sık tuvalete çıkmak olmasa

aynen hayatım bide çalışıyorsan sürekli tuvalete kalkıyosun. sinir bozucu ama olsun ödem atmada çok yardımcı oluyor. bazen hafta sonu yeterli içemiyorum nasıl şişiyorum bi bilsen o zaman anlıyorum suyun etkisini

su fikri benimde hoşuma gitti gecmısolsun sıcak şeyler içmeyi dene bugun ıhlamur filan iyi gelir belki bende aynı durumdayım boğazlarım şiş

güzel canım sabah için yediklerin

günaydın kızlar ayy çok hastayım burnumu çekmekten bitki cayı icmekten bı hal oldum
maşallah cosmusunuz gene telefonla nası cevaplayayım şimdi az yazın az

hosgeldin canım bende de bir sipa var on ayı doldurduk spor yok cogu zaman yemeğe bile vakit bulamıyorum kendi basına çok güzel kilo vermisn ama artık burdasin daha çok verirsin inşallah

Gecmis olsun canım bende ayniyim bolbol bitki cayı iciyorum yemek ne yapasim nede yiyesim var insallah cumaya sonuc iyi olur :)

[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]Tulum Peyniri[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]51.4[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"]

Buda benim Sabah Menüm
sabah menün güzel canımda niye böyle gramlara kalorilere taktigini anlayamıyorum cunku fazla bir kilon yok hatta hiç yok bana kıyasla biraz kendini rahat bırak bukadar paronaya yapma bence!

Bu sabah kahvaltı yapmadım yine 2 kupa ıhlamur yanında iki kurabiye arada bir avuç ceviz rezene cayı öğlene off bilmiyrum neyse ben kaçayım kızlar kaptanim yarın hiç ugramayabilirim temizlikci gelecek bahar temizliği yapayim artık yaz geldi :)

bende kücük bir kase nesfit yedim sabah kahvaltıda kızlar
dün akşam katıldım ben takıma :)
aramıza hoşgeldin

günaydın kızlar ayy çok hastayım burnumu çekmekten bitki cayı icmekten bı hal oldum
maşallah cosmusunuz gene telefonla nası cevaplayayım şimdi az yazın az

Gecmis olsun canım bende ayniyim bolbol bitki cayı iciyorum yemek ne yapasim nede yiyesim var insallah cumaya sonuc iyi olur :)

sağol hayaım sanada geçmiş olsun. aynen bitki çayı içmekten içimde bitki bahçesi çıkacak ya neyse. kolay gelsin şimdiden bu hafta sonu da bende var ev işleri derken gider bi kaç kalori daha

yaa benim vucudum bol suya acayip alıştı. az su içtiğim zaman enfeksiyonum varmış gibi ağrılarım oluyor idrarımı yaparken. hatta 1-2 kez test yaptım şükür bişey çıkmadı

bu arada hepinize günaydııııınnn. bu ayın sonunda burdaki görevim bitiyor ama burda çalışmak çok hoşuma gitti. bugün doktorumda apandisit ameliyatı olcak. inş tez zamanda iyi olup gelir. eğer yine kağıtların arasına gömülmezsem buralarda olucam.

hosgeldin canım bende de bir sipa var on ayı doldurduk spor yok cogu zaman yemeğe bile vakit bulamıyorum kendi basına çok güzel kilo vermisn ama artık burdasin daha çok verirsin inşallah
sağol canım inş hep birlikte kurtuluruz fazla kilolarımızdan

bende bu hafta badana boya yaptırcam..
kolay gelsin canım sana

yaa benim vucudum bol suya acayip alıştı. az su içtiğim zaman enfeksiyonum varmış gibi ağrılarım oluyor idrarımı yaparken. hatta 1-2 kez test yaptım şükür bişey çıkmadı

bende de oluyor aynısı su içmedimmi çok kötü oluyorum

çok geçmiş olsun canım ya hastalık kötü

afiyet olsun ne güzel yazmışın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…