hangi bitki çayı bu tatlım bende düşünüyorumda bu gün çay almayı:)[/QU
9 u bir yerde çayı
arada yeşil çayda içiyorum
bu çayı ben de bugün gittiğim kuaförde duydum ve aktardan sorup aldım. ayhan beyi çayıymış adı. faydası oluyor mu gerçekten merak ettim
bu çayı ben de bugün gittiğim kuaförde duydum ve aktardan sorup aldım. ayhan beyi çayıymış adı. faydası oluyor mu gerçekten merak ettim
canım öyle aman aman kilo verdirmedi bana ama metabolizmayı gerçekten düzenliyor
Dondurma ve cips yedimAslında yemiyecektim ama evde tek boşuna olunca dayanamadım yiyeverdim Sanki kimse görmeyince yememiş sayılıyorum
ben de kahvaltıda naneli, acı biberli kendi yaptığım çökelekten iki kaşık, bir simit ve zeytin yedim. Biraz da eşimin yumurtasından aldım. Sabah kahvaltısını güçlü yapınca arada bir elma yedim. öğlen için ise yoğurt, yulaf, ceviz karışımından yedim. Yine tok tuttu beni. Ama akşama kadar ara öğün mutlaka yapmam lazım.
ayrıca ben süt ürünlerinde evde yapılan gıdalarla beslenmeye çalışıyorum. tavsiye ederim. izmirde bu ilin ilçesinin adını taşıyan bir firmanın yoğurdundan kendim çökelek peyniri ve yoğurt yapıyorum. gıda zincirinde elimden geldiğince daha erken yapım aşamasında olmak istiyorum. diyet ürünleri mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. evde kendi yoğurdumu, çökeleğimi ve lorumu yapıp taze taze yiyorum. bunu herkese tavsiye ederim. tuzu da bu sayede azaltabildim. vaktim olsa ekmek işine de gireceğim ama olmuyor pek.
dün aynı mönüyü bende yedim ya cips ve dondurma ama hep sodalı yeşil çay içtim üstüne üstüne
çok suçluluk hissediyordum neyseki tek değilmişim
bugün kü mönüm
kahvaltım
2 çavdar ekmeği,şekersiz çay,
yarım kk peynir,domates,salatalık,biber
6 zeytin
öğle yemeği
yarım kase ezogelin çorba
yarım tabak patlıcan musakka ve malesef 1 bardak kola
akşam yemeği şimdilik belli değil:44:
Tire yoğurdundan yapıyorsun sanırım, bayılıyorum ben tire süt ve tire yoğurda... Çok ama çok lezzetli geliyor. Ya ben de peynir yoğurt yapmayı öğrenmek istiyorumEvde yaptığın gibi olmaz hiç bir yerde. Annem yapardı biz çocukken. Hem daha doğal hem de dediğin gibi tuzunu filan ayarlarsın peynirin...
OhhhYe canım ye sen de cips ye, dondurma ye afiyet olsun, bol bol yağ olsun Hadi dondurma neyse sütten filan yapılıyor da cips
Ahh ne olacak bu takımın kaçamaklarıTelafi ettiğinize eminim ama
Oooo cips, dondurma derken şimdi de kolaDiyet kola ya da soda iç bak daha iyi. Ben meyveli sodayla doldurdum evi. Tabi onda da şeker var ama kola kadar değil en azından
Menümü paylaşayım:
sabah
1 poğaça
1 bardak süt
öğlen
1 saksı kebabı (küçük boy)
3 kaşık pilav
yarım kase tarhana çorba
ekmek yok
ara
1 salatalık
1 kahve
akşam belli değil
Bu arada 136 kiloydum 135,350 olmuşum, cumaya kadar 135 olur herhalde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?