Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ben -0,17 çıkartıyorum ortalamanızı :44:

6. TAKIM 265. ETAP
fatos0808 ( 112,6 ) izinli
yst38 ( 88,1 / 87,4 / 0,7 / 0,80 % )
aydogdugul ( 136 / 134,8 / 1,2 / 0,88 % )
Buseryem ( 65,2 / 64,9 / 0,3 / 0,46 % )
ankaran ( 56 ) izinli
duruece ( 58,1 / 58 / 0,1 / 0,17 % )
elvina ( 117,7 / 118,3 / -0,6 / -0,51 % )

6. Takım Ortalaması: % 0,26

ankaran izinli miydi emin değilim ama izinli yazıyorum artık

bende geldim kızlar :) şeeyy bu grupta yapmam gereknleri bana anlatırmısınz sadece cuma günü mü kilo söyleyecegiz ?

sanırım sıcakların tek faydası şu: iştah çok azalıyor. sadece soğuk ve hafif yiyecek yenebiliyor. akşam yemeğinde bir tabak yemeği zor yedim.

bende geldim kızlar :) şeeyy bu grupta yapmam gereknleri bana anlatırmısınz sadece cuma günü mü kilo söyleyecegiz ?

hoşgeldin canım
bende yeni sayılırım 3 hafta falan oluyor katılalı
cuma günü kilo bildirimi yapılıyor
diğer yapman gerekenleri kaptanımız söyler

Bol kilo vermeler......

Günaydın kızlar nasılsınız ? Bu birkaç gün çok yoğun olduğum için uğrayamadım pek pazartesi günü yine aranızdayım

kahvaltıda bir simit, lor peyniri ve közlenmiş biber yedim. eşimi beklediğim için kahvaltı öğle yemeği oldu maalesef. arada ayhan beyi çayı içeceğim gene.

Öncelikle hoş geldin canım takımımıza Umarım hep birlikte bol bol kilo veririz

Takım kaptanı benim, kaptan yardımcısı Buseryem

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır. Bu konuda tüm yetki (ceza / ödül) Buseryem'e aittir.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)

Yeni üye olduğun için mevcut kilonu ve hedef kilonu da belirtmen lazım canım, ayrıca kendinden biraz bahseder misin? Diyet deneyimin hiç oldu mu, neler yaptın...vb

Son düzenleme:
Kızlar takım kurallarını yeni gelen arkadaş için paylaştım bilmeyenler tekrar bir göz atarsa sevinirim. Ayrıca bu hafta 8. olduk İlk 5 hayal olacak bu gidişle, hadi bakalım sıkı tutun diyeti Ayrıca forumda üyelerin paylaşım alanı adlı bir başlık var, zaman zaman oraya da girin okuyun, yazın, öğrenin sorun... Kardeş takımımızı da çok ihmal ettik 7. takıma da uğrayın mutlaka

merhaba canım öncelikle bilgilerin için çok teşekkür ederim :) evet önceden diyet deneyimim oldu sporla birlikte 2 ayda 20 kg kdar verdim sonra sınava hazırlanırken ve üniverstedede hep abur cubur dışardan yemekten dolayı 2 yılda geri aldım ama normal yesem bi kaç kilo alırdım ama cok afedersiniz ben kusana kadar yedim yani neden yaptım bilmiyorum ama sanırım ünverstede ilk yılım aile özlemm cok olduğu içindi
erkek arkadasımın fiziği ölçüleri çok iyi 1.90 boyunda ve 85 kg kendimi yanında ktü hissetmeye basladım ve antalyada okuduğundan sınıfında ki kızlar filan arkadasları fazlaca bakımlı ve güzeller onlarla tanısmak için kendimde cesaret bile bulamadım bi yıldır ama 3 ay boyunca bu kilolardan kurtulup okula öle baslamak istiyorum ve antalyaya güvenle gtmek istiyorum :)
1 haftadır diet artı sporla 2.5 kg verdim 82.2 ile basladım suan 79.7 yim hedefimde 57 olmak var ama ben simdilik 65 e de razı gibiyim :) bu arada boyum 1.70 :) aranızda olduğum için mutluyum tsk ederim :)

sabah bişe yemedim canım istemedi öğlen 2 kayısı 1 kase sütlü special k arada 3 ceviz içi aksam 2 ızgara köfte çorba ve salata yedim şimdide yeşil cay içecegim :)
bugün canm spora gtmek istemedi hç sadece ufak ev işnde anneme yardım ettim o kadar :S

takıma geldim ama pek paylaşım yapmak istemiyorum beni mazur görün. hayattan kopuk gibiyim. evin hem kadını hem erkeği oldum. sıkılıyorum arkadaşlar. mutlaka gelip yazıcam bir ara. iyi geceler.

kahvaltıda 3/4 simit, beş zeytin ve lor yedim. dayanamadım üzerine biraz reçel yedim. şimdi kısır yapacağım. az yağlı ve soğanları suda pişireceğim. böyle yapınca hem az yağlı pişiyorlar hem de şeker gibi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…