Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar hastalanınca canım yataktan bile çıkmak istemedi kalktıgımda 12 falandı biraz sandiwç yedm hala bişi istemiyorum midem bulanıyor üstüne bu sıcakta bindi sinirden patlıcak gibiyim

sıcaklar nedeniyle gece uykusunu düzgün uyuyamayaınca sabahları kahvaltıyı hiç yapmamam gerektiği halde es geçiyorum iki gündür. bugün kahvaltıyı öğlen öğünü olarak yaptım. simit, domates, zeytin ve peynir yedim. ama akşama kadar çok acıktım. gene ara öğün yapamadım. akşam da balık ızgara ve salata yedim. dayanamayıp üstüne bir porsiyon sütlü talı ve iki top dondurma yedim. çikolata isteğim azaldı ama tatlı çok canım çekmişti. biraz daha dikkat etsem daha iyi olacak. sanki bir yandan da diyet düzene giriyor gibi. hadi bakalım

günaydın kızlar. maşllah takımın takımlık hali kalmamış. aynı sayfada 3 günlük yazı var. hiçmi kimse uğramıyor buraya?
tebrik ederim sizleri doğrusu. kaptan azcık müsade dedi diye bıraktınız takımı olmuyor ama.

bugün 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı reçel, 5 zeytin, 2 dilim peynir, domates salatalık yedim.
doymuş gibi hissetmiyorum kendimi doğrusu. neyse birazdan ara öğün filan yaparım belki

keşke peynirde yeseydin. protein olurdu. simit yemeyi bende özledim.
ay kızlar yarın son cuma allahın izniyle orucuz. ne yapcaz çaysız susuz bilmiyorum valla

canım ramazan öncesi canım hiç yemek yemek istemiyor ne alaka bende bilmiyorum ama hep böyle oluyor birkaç gün önceden iştahım kesiliyor.

kızlar 1 mil leslie yaptım sonrada....

öğle yemeğim
yayla çorbası
rus köftesi ve salata

kızlar bende bugun tartıldım hastayım hala devam ediyor ama çok korkmustum düzensizim kilo almısmıyım diye aynı kilo çıktım tartımda nasıl rahatladım anlatamam

bugun öğlen kalktım kahvaltılık bişiler yedim

zeytin , domates , yumurta , biraz reçel bir kup çay

ara öğün olarakta şimdi biraz yoğurt yedim

Eski mesajları okuyayım dedimde benden snra birkaç mesaj tek olmuş herkes bu hafta çok mu yoğun :26:

kızlar merhaba,
yoğunluktan ancak bugün girmeye ve cevap yazmaya fırsat bulabildim. öncelikle kaptanım ben geçen hafta yıllık izindeydim gitmeden önce de bildirmiştim takıma izinli yazın beni diye. muhtemelen unutuldu. bu hafta da ramazan başlıyor ve ben ramazanda kilo alıyorum. bu sebepten takıma pek bi faydam olmayacaktır. beni takımdan geri dönmek üzere ayrıldı yazarmısın. zira bu haftda kilo bildirimi yapamayacağım. eskisi gibi girip mesajlarınız okuyup cevaplayamıyyorum da. kendinizi iyi bakın sizinle aynı yolda yürümek güzeldi. hepinizden çok şey öğrendim. umarım başka topiklerde tekrar karşılaşırız.

bu ne be tam bi veda mesajı olmuş. kusura bakmayın lütfen by by

bugün öğlen yemeği için vaktim olmadı. haliyle ara öğünde yapamadım. biraz püsküüt yemek zorunda kaldım. akşam yemeğimi yedim. 2 kase soğuk yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil fasülye ekmek yok

kızlar ne alemdesiniz. ben çok keyifsizim özel bir durum yok ama pek neşem yok boğuk ve bulanığım neyse sanırım havalardan. siz nasılsınız. yarın allahın izniyle oruçluyuz.inşallah hayırlısıyla tutar hem nefsimize hem midemize hakim oluruz. ramazan süresince tatil olsak süper olur aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…