Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar biranda tatil planı çıktı ve gitmek nzorunda kaldım geride dönüp haber veremedm sanırım bugunlerde hasta olucam. kahvaltımı güzel yaptım ogle yemegınde malesef donus yolundaydım sımdıde fırında poşette tavuk patates birazda sebze pişşiriorum ölüyorum açlıktan :2:

Selam kızlar ben geldim. Dolu dolu bir hafta sonu geçirdim. Neyse bugünkü kilom 87 küsürtsız. Hafta sonunu verimli geçirdiğimin ispatı budur.
Neyse dayanamadım kendime ciciler aldım. Umarım uzun süre kullanmak zorunda kalmam.
Bugün uyanamadığım için puaça çay yaptım iş yerinde.

Dün bir hatun gördüm kızlar çok güzel kırmızı mini bir elbise giymişti. Kırmızı siyah platform topuk ayakabı. Sarı yapılı saçlar. Biran görüntümden utandım kendimden tiksindim resmen. Ne kadar zayıflarsam zayıflayayım o hatun gibi olamam. Bizim ailemizin genetiğinde basenlerimiz geniştir.
Teyzem 38 beden giyerdi basenle burdayım derdi.

Ayaklarımdanda şikayetçiyim. Kocaman ayaklarım var ve hiç bir ayakkabı rahat rahat olmuyor ayağıma. Babanne ayakkabıları ve terliklerle geçiriyorum ömrümü.

Bunlara rağmen. Hamd olsun şikayet edebileceğim bir ayağım. Kıyafet giyebileceğim bir bedenim var.

Günaydın şekerler....

Kahvaltım
1 çavdar ekmeği 2 zeytin
1 bardak çay

bugun kahvalyı yapamadım sıcaktan galiba yiyemedim

Bugün öğleden sonra k. Doğumcuya gidicem. Hala kanamam var. şu ramazan gelmeden doğru düzgün bir hale girseydim.

Kaptanım bu hafta beni mesaj konusunda izinli sayar mısın pek uğrayamıyacağım ama cuma günü girip kilomu bildiririm

kızlar bende hasta olmusum bugun . yınede ogunlerıme dıkkat edıcem cok canım tatlı ısterse bır top dondurma yemegı dusunuyorum. kilom hakkında net bilgi anca bitince verebilcem . çok şişkinlik var suanda .

12 gbi kalktım bugun yol yorgunlugum kendını gosterdı baya uyumusum .sırf ilaç içebilmek için bişiler yedim

bir dilim biraz labne peynir sürdüm azcıkta domates salatalık suandada ilacımı içtim yatagımda uzanyorum .

4 gündürde spor yapamadım malesef inş ağrım hafiflerse egzersizlerle baslıcam . :26:

en son kilom 60.4

bugün sıcaktan uyuyamayınca 25 dakika eliptik bisiklet çevirdim, biraz da twist yaptım. her ne kadar kilolu olsam da benim sıkıntım karnımda. çok rahatsız edici görünüyor. bir tanıdık veya arkadaş yanıma gelip "ya bir şey sorabilir miyim sana" dediğinde gelecek olan sorunun hamile misin olması beni sinir ediyor. yandan çok fena gözüküyor karnım. bunu halletmem lazım bir an önce

evvelki haftaki mesaj sayımın düşüklüğü nedeniyle bir yazı yazmam gerekiyordu. kafamda bir kaç konu vardı ancak bugün milliyette prof. dr. murat tuzcunun yazdığı yazı hakkında yorum yaparak yazımı yazmak istedim. buraya link vermek mümkün mü bilmiyorum. yazarın da dediği üzere şişmanlık için seferberlik gerçekten şart. bunun mutlaka devlet eliyle yapılması gerekmezç sivil toplum kuruluşları, mahalleler ve hatta altın günleri için buluşan kadınlar bile buna dahil olmalı. bizim buradaki beraberliğimizi de bir tür seferberlik olarak görüyorum. paylaşım ve katkı şişmanlığa karşı en önemli mücadele yöntemlerinden birisi. diyet kardeşliği veya grubu ne derseniz deyin sizi motive ediyor.
yazar ayrıca fazla kiloların hepimizin sorunu olduğuna da değiniyor haklı olarak. ben de katılıyorum. özellikle günümüzde sağlık harcamalarının artması ve devletin de elini bu harcamalardan kesmek için elinden geleni yapması şişmanlığın yol açtığı hastalıkların tedavisinde sıkıntı oluşturmakta. gittikçe iyileşme değil hastalanmamaya giden bir sistem ülkemizde yerleşmeli. malumunuz üzere de şişmanlık birçok hastalığın temel nedeni.
Tuzcu ayrıca sağlıklı besinlere kolay ulaşılması gerektiğinden bahsetmiş. bence de çok doğru, dışarı yemeğe gittiğinizde özellikle bu havalarda yiyecek alternatifiniz genellikle et ürünleri oluyor. diğer seçenekler ise basit, ucuz ve ulaşılması kolay olan ekmek arası ürünler, ki bunlar da değil kiloluların herkesin düşmanı olan gıdalar.
Yazar yine şişmanlatan besinlerden uzak durulmasını salık vermiş. özellikle çalışanlar için evden ayrıldığınızda işyerinde içinde ne olduğu belli olmayan gıdalar yemek zorundasınız. özellikle toplu yemek yenilen yerlerde böyle. yine işyerlerinde sağlıklı beslenmeye ilişkin çabalardan söz etmiş yazar. sağlıklı beslenebileceğimiz yerlerin olması işyerleri için çok önemli. özellikle seçenek oluşturması açısından şehre uzak ve ulaşımı zor olan işyerlerinde seçeneksiz kalmak çok kötü. ben bazen çalıştığım üniversitenin etrafında yazın doğru dürüst yemek yiyecek yer bulamadığımı ve bu yüzden hamurişi ile geçiştirmek zorunda kaldığımı iyi bilirim.
yazının tamamını okumanızı tavsiye ederim. diyetler, kaloriler, yöntemler, tarifler konusunda uzmanız ama evden dışarıda bunları uygulamak çok zor.

6. grubun fıstık kızları hadiii az canlanalım buralarıda canlandıralım artık nasılsınız :)

09 TEMMUZ - 15 TEMMUZ mesaj sayımı
aydogdugul 13
Buseryem 6
yst38 14
elvina 17
duruece 25
Jalapeno_Biberi 4
hoscakal.cocuklugum 2
yldd yeni üye
fatos0808 izinli

Bu hafta fazla uğrayamayacağım arkadaşlar şimdiden belirteyim, mesaj sayımını da ayrıntılı yapamadım. Gün gün ayırıyordum normalde ama şimdi toplamı yazdım sadece, bir de tek mesajda her alıntınızı tek tek sayıyordum ama o kadar zamanım yok kusura bakmayın Buseryem, Jalapeno_Biberi ve hoscakal.cocuklugum cezalısınız. Bu hafta bize yarar sağlayacak bir mesaj paylaşmanız gerekiyor. Diyetle ilgili bir yazı olabilir... Zaten Jalapeno_Biberi ve hoscakal.cocuklugum yeni geldiniz hem de az mesaj yazıyorsunuz

günaydın kızlar. bugün peynirli omlet yedim. 1 dilimde çavdar ekmeği yedim.
1 bardak 5i bir arada çay içtim.(aktardan açık aldım.)
9.30 gibide 1 tane püsküüt yedim ligth olanlardan.

sabah 4.30 dan beri uyanığım. bütün gün esneyip durucam gibi. yaa ben taşınma işini çok stres yaptım kızlar ne olcak bana böyle kafayı yiycem gibi...
sabah uykum kaçınca kalkıp koli doldurdum. ah ah bu ev işi bitermiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…