günaydın bebeler eşim format atmıştı pcye ondan giremedim ne var ne yok görüşmeyeliherkeze hayırlı cumalar ben karataya başladım bugün haberiniz olsun
en kısa zamanda görüşmek üzere
haticecim slmm ay nekadar zamandır girmiyordum ama kimseler yok şansımaaaa senin için mamalar paylaştm fa :) den
ben geldim kaptanımKoca bir gün geçti ve kimse uğramadı mı sayfayaYok artık... Ben işlerim yoğum uğrayamayacağım dedim ama tek işi olan ben değilmişim demek ki... Oooo bu gidişle işimiz zor Yeni arkadaşlar davet ettim gelirler. Takımı da yenilemiş oluruz. Yarın kilo bildirmek için uğrarsınız umarım
üstünde azcık oynadım gün içinde gelemezsem arkadaşlar takibini yapar diye umuyorum.Kızlar ben bu hafta meşgulüm dedim ama maşallah kimse uğramaz olmuş. Yapmayın böyle canım. Bu hafta bir geçsin de haftaya yeni üyeler dahil ederim, hareketleniriz yeniden. Cuma burada olamayabilirim. Ben olmazsam mutlaka listemizi hazırlayın, hazırlayamazsanız kardeş takıma haber verin onlar yardımcı olur.
***6. TAKIM 266. ETAP***
fatos0808 ( 112,6 )geçen hafta izinliydi kilosu 2ye bölündü
yst38 ( 87,4 / 87,4 /0 /0 % )
aydogdugul ( 134,8 / 134,5 / 0,3 / 0,22 % )
Buseryem ( 64,9 / 63,6 / 1,3/ 2 % )
duruece ( 58 / 58 /0 /0 % )
elvina ( 118,3 / / / % )
6. Takım Ortalaması:
fatos bu hafta da olmayabilir, eğer gelmemiş olursa onu listeden çıkartın, geçen hafta izinli yazmıştık zaten
geçmiş olsunen kısa zamanda görüşmek üzere
geldim geldim kaptanımYarın Buseryem, yst38, duruece kilo bildirimi yapmadan geçmeyin lütfenhoscakal.cocuklugum sana da hoşçakal demek zorundayız. Sayfaya gelmiyorsun, hele mesajları hiç okumuyorsun. Nerden biliyorum deme uzun uzun anlatmaya zamanım yok, geriye doğru yazdığım mesajları okursan adının geçtiklerini görürsün. Jalapeno_Biberi
yarın bildirimde bulunmamış olursan canım seni de takıma dahil edemeyeceğiz ne yazık ki, bilgin olsun...
vavvv bravo tebrik ederim.Kilo bildirimi 63,6
hoşgeldin. kaptanımızın yayınladığı kuralları bulup paylaşmaya çalışacağım.mrb arkadaşlar bu zorlu yolculukta yeni arkadaşlarım siz olmalısınız
önce kendimi tanıtayım ankaradaym. 59 kg yım amacım 49 çünkü boyum çok kısa
ramazanda umarım veriririz
daha önce katıldığım grupta eşleşme usulu cezalarla boncuklarla ödüllerle zayıflıyorduk burada öyle zannedersem
hadi Bismillah o zaman
sende benim gibi yerinde saymışın. bu ramazan eksilere inmeyi planlıyorum.Günaydın kızlar kilo bildirimi 58
hoşgeldin.merhaba 6. takıma davet edilmişim tşk ederim
umarım önce sağlığına sonra yavruna kavuşursun. hoşgeldin aramızamerhaba arkadaslar
beni de davet ettiginiz icin tesekkur ederim
istanbulda yasıyorum 30 yasındayım
172 boyunda 73 kiloyum
hayatım boyunca hep kiloluydum ama 66 civarlarında olurdum
2 sene önce evlenirken 60 kiloydum ama klasik yeni evli magrudiyeti yasayarak bir anda kilo aldım
ayrıca
yeni bir düsük gecirdim
3 ay kadar sonra tekrar denemeyi düsünüyoruz
bu süre zarfında en azından 65 kiloya inebilmeyi istiyorum
umarım desteklerimizle hepimiz sonbahara daha zayıf gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?