Öncelikle hoş geldin canım takımımızaUmarım hep birlikte bol bol kilo veririz
Takım kaptanı benim, kaptan yardımcısı Buseryem
TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır. Bu konuda tüm yetki (ceza / ödül) Buseryem'e aittir.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)
Yeni üye olduğun için mevcut kilonu ve hedef kilonu da belirtmen lazım canım, ayrıca kendinden biraz bahseder misin? Diyet deneyimin hiç oldu mu, neler yaptın...vb
anım sorma bugünde kilo bildirimi yapıcaktı pc açılmadı gitti hePc sorunlarından nefret ediyorumBir format atarsın bir de üzerine onlarca program kurman gerekir çalışsın diye, pehh çok sıkıcı Karatay ile bizim arkadaş zayıfladı. Adam inanılmaz kilo verdi ama bire bir uyguladı. Hadi bakalım inş. bir an evvel verirsin kiloları ;;
canım seni tek bırakmam merak etme artık buralardayım bebem sengel bakıyım benim 85 kiloluk kollarımaYarın Buseryem, yst38, duruece kilo bildirimi yapmadan geçmeyin lütfenhoscakal.cocuklugum sana da hoşçakal demek zorundayız. Sayfaya gelmiyorsun, hele mesajları hiç okumuyorsun. Nerden biliyorum deme uzun uzun anlatmaya zamanım yok, geriye doğru yazdığım mesajları okursan adının geçtiklerini görürsün. Jalapeno_Biberi
yarın bildirimde bulunmamış olursan canım seni de takıma dahil edemeyeceğiz ne yazık ki, bilgin olsun...
günaydın kızlaaaarrr..... ben geldim aç değil ama susuzum. dün tartılmamıştım ama bugün sabah kilo değişimim yok. sıfıra sıfır elde var sıfır. ama bizim burda sahur 4 e 10 kala bitiyyor. son dakkaya kadar suya yüklendim. benim için çok problem yok. o yüzden ramazan süresince sorun olmaz diyyorum.
mesajı aynen aktarıyorum yeni gelen arkadaşlar. bu arada kilo veremeyenlere ve az mesaj yazanlara ceza verdiğinide vurgulamak gerek
iyiyim canım açlık neysede susuzluğa alışmak zor geliyor allah yardımcımız olsun vallaanım sorma bugünde kilo bildirimi yapıcaktı pc açılmadı gitti hedelirdim kasayı bir kurcaladım tamamdır bu iş
canım seni tek bırakmam merak etme artık buralardayım bebem sengel bakıyım benim 85 kiloluk kollarıma
naber bebişne var ne yok görüşmeyeli canım benim
canım cumartesi mecburiyetimiz yok. nede olsa insanların aileleriyle geçirdiği bir dönem. gelip iki bişey çizittirirsen ne ala. ama hafta içim tam kadro burda olmaya gayret gösteriyyoruz.çok teşekkür ediyorum arkadaşım inceliğinden dolayı
ama ben başlamadan çıkmalıyım gruptan galiba:18:
çünkü haftaiçleri çok aktif bir kullanıcıyım ama haftasonları nete girme şansım yok benim haftasonu bildirimini pazartesi sabah yapsam olmaz mı?
canım cumartesi mecburiyetimiz yok. nede olsa insanların aileleriyle geçirdiği bir dönem. gelip iki bişey çizittirirsen ne ala. ama hafta içim tam kadro burda olmaya gayret gösteriyyoruz.
ayrıca kilo bildirimleri cuma günleri oluyor.
elımden geldıgınce gırdım bılgı verdım. daha sonra hasta oldugumu bu yuzdden dıyetı uygulayamıcagımı kılo bılgımıde yazdım sonra ceza aldıgımı yazmıssınız bende yazı yazmak için bilgi topluyorum. ve sayfayada zaten yazdım mısafırlerın oldugnu yazlıkta olucagımı. 4 gün yoktum daha öncedende onuda ani bir seyahat çıktığı için haber veremediğimide belirttim. ben net basında sabahlayan hayatım ınternet uzerıne kurulu bır ınsan değilimki daha napabilirim bilmiyorm. sanırım katılmayı düşünmek hatayms destek beklerken köstek olundu . herkese allah yardımcısı olsun zayıflama konusunda hoşçakalın arkadaslar.
Kilo bildirimi 63,6
mrb arkadaşlar bu zorlu yolculukta yeni arkadaşlarım siz olmalısınız
önce kendimi tanıtayım ankaradaym. 59 kg yım amacım 49 çünkü boyum çok kısa
ramazanda umarım veriririz
daha önce katıldığım grupta eşleşme usulu cezalarla boncuklarla ödüllerle zayıflıyorduk burada öyle zannedersem
hadi Bismillah o zaman
çok teşekkür ediyorum arkadaşım inceliğinden dolayı
ama ben başlamadan çıkmalıyım gruptan galiba:18:
çünkü haftaiçleri çok aktif bir kullanıcıyım ama haftasonları nete girme şansım yok benim haftasonu bildirimini pazartesi sabah yapsam olmaz mı?
Hoş geldin canım, birlikten kuvvet doğar demişler. İnş. birbirimize yardımımız dokunur da bir an evvel veririz kilolarımızıoo şimdi çok sevindim işte
teşekkürler şekerimm
pazartesi sabah sahur ve iftar bildirimlerimi yapıyorum
Günaydın kızlar kilo bildirimi 58
Kızlar bu arada herkese hayırlı ramazanlar
merhaba 6. takıma davet edilmişim tşk ederim
merhaba arkadaslar
beni de davet ettiginiz icin tesekkur ederim
istanbulda yasıyorum 30 yasındayım
172 boyunda 73 kiloyum
hayatım boyunca hep kiloluydum ama 66 civarlarında olurdum
2 sene önce evlenirken 60 kiloydum ama klasik yeni evli magrudiyeti yasayarak bir anda kilo aldım
ayrıca
yeni bir düsük gecirdim
3 ay kadar sonra tekrar denemeyi düsünüyoruz
bu süre zarfında en azından 65 kiloya inebilmeyi istiyorum
umarım desteklerimizle hepimiz sonbahara daha zayıf gireriz
günaydın kızlaaaarrr..... ben geldim aç değil ama susuzum. dün tartılmamıştım ama bugün sabah kilo değişimim yok. sıfıra sıfır elde var sıfır. ama bizim burda sahur 4 e 10 kala bitiyyor. son dakkaya kadar suya yüklendim. benim için çok problem yok. o yüzden ramazan süresince sorun olmaz diyyorum.
ben geldim kaptanım
üstünde azcık oynadım gün içinde gelemezsem arkadaşlar takibini yapar diye umuyorum.
geçmiş olsun
geldim geldim kaptanım
vavvv bravo tebrik ederim.
hoşgeldin. kaptanımızın yayınladığı kuralları bulup paylaşmaya çalışacağım.
sende benim gibi yerinde saymışın. bu ramazan eksilere inmeyi planlıyorum.
hoşgeldin.
umarım önce sağlığına sonra yavruna kavuşursun. hoşgeldin aramıza
mesajı aynen aktarıyorum yeni gelen arkadaşlar. bu arada kilo veremeyenlere ve az mesaj yazanlara ceza verdiğinide vurgulamak gerek
anım sorma bugünde kilo bildirimi yapıcaktı pc açılmadı gitti hedelirdim kasayı bir kurcaladım tamamdır bu iş
canım seni tek bırakmam merak etme artık buralardayım bebem sengel bakıyım benim 85 kiloluk kollarıma
naber bebişne var ne yok görüşmeyeli canım benim
Sağol canım geldim ben zaten arkadaş da ayarlamış, sonucu paylaşırım artık. Teşekkürler yine dekızlar listiçin yardıma ihtiyacınız var mı ?
merhaba ben hala bursadayım bayrama kadar kalıcam galiba
aydagül ben izin istedim neden listeden çıkarıyorsunuz ki beni
güle güle yolun açık olsun...
Ooo süper canım kilo vermişsin, tebrik ederim
Hoş geldin canım, birlikten kuvvet doğar demişler. İnş. birbirimize yardımımız dokunur da bir an evvel veririz kilolarımızıBaşlamadan çıkayım demişsin, iyi ki yst38 buralardaymış da yakalamış seni O kadar katı kurallarımız yok zaten, amaç birlik olmak. Hafta sonu ıssız olur burası, hepimiz için aynı şey geçerli
Kuralları paylaşmış zaten arkadaşım, tabi ki de esnek davrandığımız oluyor, çok abartmamak şartıylaYoksa takım dağılıyor...
Günaydın canım, senin de ramazanın mübarek olsun
Hoş geldin canım
Kuralları paylaşmadan önce biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedef kilon nedir? Diyet deneyimin oldu mu...vb
TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır. Bu konuda tüm yetki (ceza / ödül) Buseryem'e aittir.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)
Gel canım gel zayıflatırız seni deKurallarımızı üstte paylaştım. Bo paylaşım bekliyoruz. Hep beraber tığ gibi olacağız inş.
Ellerine sağlık canım, takımı yeniliyorum şimdi de... Aktif katılım sağlayacak arkadaş olursa çok daha güzel olacak. Listeyi de yapmışsın sağol canım. İşlerim de bitti, artık başındayım pc'nin, el elden hallederiz
paşam ya artık bitsin gitsin şu kilolar vala sıcakta piştim yağ tulumu gibi geziyorum ortalıklarda. Ah şöyle tiril tiril giyinip terlemeden gezmek istiyorum artık yeter ya
Sağol canım geldim ben zaten arkadaş da ayarlamış, sonucu paylaşırım artık. Teşekkürler yine de
***6. TAKIM 266. ETAP***
fatos0808 ( 112,6 / 112 / 0,3 / 0,26 % ) geçen hafta izinliydi kilosu 2ye bölündü
yst38 ( 87,4 / 87,4 / 0 / 0 % )
aydogdugul ( 134,8 / 134,5 / 0,3 / 0,22 % )
Buseryem ( 64,9 / 63,6 / 1,3 / 2 % )
duruece ( 58 / 58 / 0 / 0 % )
elvina ( 118,3 ) geri dönmek üzere ayrıldı
6. Takım Ortalaması: 0,41 %[/QUOT bende varım ama kilo paylasımını kaçta yapıyoduk ki
evet saolsun bütün sorularıma cevap oldu yst38Hoş geldin canım, birlikten kuvvet doğar demişler. İnş. birbirimize yardımımız dokunur da bir an evvel veririz kilolarımızıBaşlamadan çıkayım demişsin, iyi ki yst38 buralardaymış da yakalamış seni O kadar katı kurallarımız yok zaten, amaç birlik olmak. Hafta sonu ıssız olur burası, hepimiz için aynı şey geçerli
Kuralları paylaşmış zaten arkadaşım, tabi ki de esnek davrandığımız oluyor, çok abartmamak şartıylaYoksa takım dağılıyor...
***6. TAKIM 266. ETAP***
fatos0808 ( 112,6 / 112 / 0,3 / 0,26 % ) geçen hafta izinliydi kilosu 2ye bölündü
yst38 ( 87,4 / 87,4 / 0 / 0 % )
aydogdugul ( 134,8 / 134,5 / 0,3 / 0,22 % )
Buseryem ( 64,9 / 63,6 / 1,3 / 2 % )
duruece ( 58 / 58 / 0 / 0 % )
elvina ( 118,3 ) geri dönmek üzere ayrıldı
6. Takım Ortalaması: 0,41 %[/QUOT bende varım ama kilo paylasımını kaçta yapıyoduk ki
kilo bildirimi 77
Tamam canım ekliyorum seni deSaat 4e kadar bildirirsen iyi olur canım, zaten yayınlamamıştım daha
bu gruba yeni girdiğim için ilk olarak kendimi tanıtayım
26 yaşındayım 2.5 yaşında 1 oğlum var mersinde yaşıyorum
hamilelikde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum halen
73 kiloydum 63 e kadar düştüm birsüre dikkat edemedim şuan 65 kiloyum
hedefim 58
1.60 boyundayım 58 e düştükden sonra 55 e de düşmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?