Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda iyileşirsin ve ciddi bir sorun yoktur

merhabalar,
dün hastaneden çıktım. çarşamba sabahı korkunç bir sancı ile uyanıp saatlerce acilde konulduktan sonra karın boşluğumda biir kist bulundu ve acil ameliyata alındım. şu anda evdeyim. dikişlerim var. diyete bir yandan haliyle ara verdim. bir yandan da zorunlu diyet yapıyorum denebilir. sadece sıvı gıdalar alıyorum. buraya gene gelir, paylaşım yapmak isterim diyet konusunda. ancak kilo bildirimi yapamayabilirim. sevgiler ve sağlıklı günler

Çok geçmiş olsun, bir an evvel düzelirsin inş. Çikolata kisti gibi bir şey mi oluşmuş? Çabucak iyileş de gel bekliyoruz seni

ben geldim selam herkese^^

Hoş geldin canım, ben takımın kaptanıyım. Haftasonu olduğu için biraz sessiz buralar, yarın herkes gelir Öncelikle kendinden biraz bahseder misin, tanıyalım seni; kaç kilosun hedefin nedir, diyet deneyimin oldu mu...vb

Aydoğdugül mrb canım. 8. takım eski üyelerinden birini çağırdığını duydum. O dönem biraz sancılı geçti. O üyenin yarışmadan nasıl ayrıldığına bir göz at istersen. Çünki bir kısmı kendi isteğiyle ayrılmıştı. Belki karamelek listeye girmemişte olabilir. Dedim yaa o dönem çok karışıktı. 8. takımın kaptanı bize transfer oldu. Diğer üyelerin ne olduğunu hatırlamıyorum. Takım kapanmasındiye biz çok uğraştık sonunda yoluna girdi herşey. Hatta ikinci defasını sende hatırlıyorsun. Çok konuştum uzun lafın kısası geçmişe dönüp bi kontrol yap istersen.

Her üye için geriye dönük araştırıyorum. karamelek listelerde hiç bulunmamış. Ama daha detaylı araştırırım. Hatta kendine soralım

Ben geldim ekmek kadayıflarım benim ne var ne yok bakalım beni ösleyen varmnı acaba sizler ne alemlerdesiniz bakalım kızlar nasıl gidiyoru diyet benim süper gidiyor kataraya başladım cumaya ne kaldı şurdaherkeze güzel bir hafta diliyorum eşlerinizle benim eşim iştegene garip paşa tekkaldı yaneçok zoruma gidiyor evde tek kalmak birugrasım bile yok

karamelek01 (64,0 /63,3/0,7 / 1,09%)kendi isteğiyle ayrıldı 251.etap 31 Mart - 6 Nisan

KARAR DEFTERİ:
7- Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

karamelek01---Ekim ayına kadar yarışmaya katılamıyorsun ne yazık ki. Listelere dahil olmasan da takımda buunabilirsin bizim için bir sıkıntı yok

Her üye için geriye dönük araştırıyorum. karamelek listelerde hiç bulunmamış. Ama daha detaylı araştırırım. Hatta kendine soralım

hemen anlatayım
bu gruba girerkende demiştim zaten 8.grupdaydım diye
8.grubun takım kaptanı gruptaki biriyle tartıştı takım kaptanı grubunu bırakıp gitti bana kaptanlık teklifinde bulundu bende kaptanlık yapamayacağımı söyledim sonra gruba kimse girmez oldu ben genede sürekli girip bişeler yazıyordum sonunda baktım 1 tek ben kaldım sonra bende grupdan ayrıldığımı zaten tek kaldığımı söyledim ve birdaha girmedim
tekrar çabalanmış tekrar takım ayakta tutulmuş devam edilmiş benim bundan haberim bile yok eger 1 msj atılsaydı kesinlikle devam ederdim takıma listeye baktım ismim yok demekki diskalifiye olmamışım diye tekrar mesaj yazdım ama eger diskalifiyeysem sorun yok

üvey evlat ol diyorsun yani:)
tşk ederim herşey için iyi zayıflamalar sizlere

Tatlım bunda alınacak gücenecek bişey yok. Sadece kurallar uygulanıyor. Bence bu takımda kalıp devam edebilirsin. Sence önemli olan zayıflamak değil mi? Ben tatsız durumlarınızı az çok biliyorum. Benim sana tavsiyem 6. takımda kal, sadece listeye giremeyeceksin bir süre. Sonra vaktin dolduğunda girer listeye mezun olursun. Bence önemli olan paylaşmak.

tabikide paylaşmak
inan hiç alınmadımda gücenmedimde. sonuçda belli kurallar var
ben kalırım paylaşımlarımı yaparım maksat sohbet olsun
tşkler

tabikide paylaşmak
tşkler

Keşke o zaman izinli ayrılsaydın şimdi izinden dönmüş olurdun. 6. takımada transfer yapılırdı. Demek ki senin için hayırlısı buymuş. Ara ara bizim takımada bekleriz, muhabbet için, yardımcı olmaya çalışırım her konuda (13. takım) umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.

tşkederim
böyle daha iyi oldu kaçamaklarda ceza yemem enazından hahahah

ay canım acıdı yazdıgına üvey evlataydogdu kız züldüm ya birşey yapıp alamazmısın arkadaşı takıma :18::18:

tabikide paylaşmak
tşkler

Konuyu paylaşmış, dertleşmiş, arada üzülmüş, üvey olduğunu zannetmiş, doğruyu anlamış....vb. olmanıza sevindim :))) Sonuç listesi paylaşırken karamelek01...geri dönmek üzere ayrıldı ya da izinli yazılsaydı bir sıkıntı yoktu. Burdan devam ederdin. Ama liste paylaşılırken "kendi isteği ile ayrıldı" yazmışlar. Karar defterinde yazan kurala göre hareket etmek zorundayız. Bu noktada 6 ay yarışamaz kuralı var. Bu konuyu tabi ki "hadi sen git" ya da "üvey evlat ol" düz mantığıyla çözmüyoruz. Daha beni tanımadığın için bu şekilde düşünmen normal. Elimden bir şey gelirse tabi ki yaparım. Ör. ipo adında arkadaş vardı diskalifiye gözüküyordu, düzelttirdik. Sonra yine üst üste gelmedi. Tekrar diskalifiye olmasın diye "geri dönmek üzere ayrıldı" yazdık gitti. Senin için "kendi isteğiyle ayrıldı" yazmaları sıkıntı oluyor. Ama sorarız belki değiştirilir

Evet dogrudur, kapanacakti. Ne kadar kilo almisim o zamandan beri

Takım kapandığında "kendi isteği ile ayrıldı" gözüküyorsunuz (eğer başka takımda başlamazsan), kendi isteği ile ayrılan da 6 ay yarışamıyor. Şanslısın ki 6 ay geçmiş o yüzden yarışmaya katılmanda bir sakınca yok Hadi bakalım aldığın kilolar bir an evvel gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…