Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet kendi istegimle ayrilmistim. Baraj sureyi doldurmama sevindim.
2-3 gundur dikkat ediyorum yediklerime spor da yapiyorum yavas yavas. Insallah gider bu kilolar ve sikilasabilirim, cok mutsuz oluyorum dusundukce.

Takımı LAydLiNe canlandırdı. Kaptanınız da onun takımına geçmiş. Geriye dönüp okudum o kadar mesajı

canım evet sen teksinde açınca sayfayı yanında gözlüklü bir bey var omu didim yanlış yere gitmesin

tık tık kimse var mııı?? aranıza katılabilir miyim arkadaşlar yeriniz var mı?

değiştirilirsede değiştirilmezsede sorun yok canım
ben girerim burdan size destek olurum sizde bana
6 yı doldurduğumdada devam ederiz ama kaç ayım kalmış onu merak ettim
Kaçamaklarda takımdan ceza yemeyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Kilon ortalamayı etkilemese de bizim takımda şişmanlamak yasak
hımmmm bak işte bu süper oldu
Takımı LAydLiNe canlandırdı. Kaptanınız da onun takımına geçmiş. Geriye dönüp okudum o kadar mesajı

heheh gözlerine yazık vallahi anlattığım gibi değilmi

tık tık kimse var mııı?? aranıza katılabilir miyim arkadaşlar yeriniz var mı?

Var canım var gel buyur Daha önce yarışmada herhangi bir takıma katılmış mıydın?

:)) İnanmamaktan değil de merakımdan okudum asıl. Ben de 8.takıma bir kaç mesaj yazıp toparlanmalarına yardımcı olmuştum da sen de var mıydın o zaman diye baktım, yokmuşsun :)) 6 nisanda ayrıldın gözüküyor. Ekimde başlayabiliyorsun

Kızlar günaydınn;
Hafta sonu baya hareketli geçmiş gelenler gidenler...
Bende kaynanamlara iftar yemeği verdim
çooook yoruldum ya ;
ama bir masa hazırlamışım kızlar eminim ki daha önce böyle yemek yemediler...ha ha ha

dün iftarda sadece çorba ve su içtim kızlar
o kadar yemeğin buharı mahvetti akşama kadar yaklaşık 1 lt içtim sadece masada
sahurdada annemim yaptığı poğçadan 1 tane yedim yanındada 1 bardak şekersiz çay ve bolca su içmeye gayret ettim...
Hiç kaçırmadım yaniiiii
sadece dün çok yorulduğum için spor yapamadım

çok güzel ayarlamışsın yemeklerini

canım teşekkür ederimde keşke haftasonumda öyle geçseydi kaçamaklıııı oldu çok pişmanım utanıyorummm

tamamdırda bu benm zararıma demi

kaptaNIM BENDE BİŞİLER DİYECEKTİMDE MAYDONOZ OLMAK İSTEMEDİM. KENDİMİ AYRILMIŞ YOKSA DİSKALİFFİYEMİ?
TÜM TAKIMI TEBRİK EDERİM.
canım nişanlımın askerden dönüşü sonrasındada düğünüm vardı hazırlık aşaması falan mecburiyet yoksa kasıtlı bi durum yada ihlal değil sicilim temiz yani

bu arada cumartesi menumu vereym
akşam çorba 1 dlm kepekli ekmek
kızartma vardı ama ben minicik yedim 2 3 dilim pataes 1 dilim patlıcan
ama en büyük hatamm küçükte olsa güllaç yemek olduda ne yapayım çok seviyorum
2litreye yakın su

sahurda
1yumurta
2 dlm ekmek
domates salatalık
biraz peynir
çay
1litre su

pazar menum
akşam çorba 1dlm ekmek
3adet köfte
bol salata
yine minicik 2 çatal güllaç
2litre su

sahur
1yumurta
1adet köfte
1dlm ekmek
ayran
1litre su

spor yok ama akşama kadar ev işi bide dün tarhana döktük sormayın nasıl yoruldumm

neyse cezayı hakettim ve bekliyorum kötü bir haftasonu oldu umarım tekrarlanmaz

hem iftar yemeği veriyorum üzerine de spor yapıyorum diyene ben inanmam zaten:))
bugünde annemler abimler bende ne yapacağım bilmiyorum haş olurum herhalde bide çalışıyorum

gelelimm menüne normalde menun güzel güzelde bu kadarcıkla bütün günü nasıl geçireceksin meyve falanda yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…