hemen anlatayım
bu gruba girerkende demiştim zaten 8.grupdaydım diye
8.grubun takım kaptanı gruptaki biriyle tartıştı takım kaptanı grubunu bırakıp gitti bana kaptanlık teklifinde bulundu bende kaptanlık yapamayacağımı söyledim sonra gruba kimse girmez oldu ben genede sürekli girip bişeler yazıyordum sonunda baktım 1 tek ben kaldım sonra bende grupdan ayrıldığımı zaten tek kaldığımı söyledim ve birdaha girmedim
tekrar çabalanmış tekrar takım ayakta tutulmuş devam edilmiş benim bundan haberim bile yok eger 1 msj atılsaydı kesinlikle devam ederdim takıma listeye baktım ismim yok demekki diskalifiye olmamışım diye tekrar mesaj yazdım ama eger diskalifiyeysem sorun yok
Aydogdu özeline bak kız birşey yolladım agaç oldm burda he
canım eşinmi var yanında
canım evet sen teksinde açınca sayfayı yanında gözlüklü bir bey var omu didim yanlış yere gitmesin
Evet açınca eşimle çekildiğimiz resim çıkıyor doğruPardon canm ya anlamamışım
abone ol diyor bebem arkadaşlıgı göremiyimne kadınmışsın he
tamam düzelttim şimdi, ya ne zamandır kapatmıştım sadece aramaya açmışım az önce, meğer başka yerden de açmak lazımmış
ne oldu şimdi resimelri göremedim ama
değiştirilirsede değiştirilmezsede sorun yok canımKonuyu paylaşmış, dertleşmiş, arada üzülmüş, üvey olduğunu zannetmiş, doğruyu anlamış....vb. olmanıza sevindim :))) Sonuç listesi paylaşırken karamelek01...geri dönmek üzere ayrıldı ya da izinli yazılsaydı bir sıkıntı yoktu. Burdan devam ederdin. Ama liste paylaşılırken "kendi isteği ile ayrıldı" yazmışlar. Karar defterinde yazan kurala göre hareket etmek zorundayız. Bu noktada 6 ay yarışamaz kuralı var. Bu konuyu tabi ki "hadi sen git" ya da "üvey evlat ol" düz mantığıyla çözmüyoruz. Daha beni tanımadığın için bu şekilde düşünmen normal. Elimden bir şey gelirse tabi ki yaparım. Ör. ipo adında arkadaş vardı diskalifiye gözüküyordu, düzelttirdik. Sonra yine üst üste gelmedi. Tekrar diskalifiye olmasın diye "geri dönmek üzere ayrıldı" yazdık gitti. Senin için "kendi isteğiyle ayrıldı" yazmaları sıkıntı oluyor. Ama sorarız belki değiştirilir
hımmmm bak işte bu süper olduKaçamaklarda takımdan ceza yemeyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Kilon ortalamayı etkilemese de bizim takımda şişmanlamak yasak
Takımı LAydLiNe canlandırdı. Kaptanınız da onun takımına geçmiş. Geriye dönüp okudum o kadar mesajı
tık tık kimse var mııı?? aranıza katılabilir miyim arkadaşlar yeriniz var mı?
değiştirilirsede değiştirilmezsede sorun yok canım
ben girerim burdan size destek olurum sizde bana
6 yı doldurduğumdada devam ederiz ama kaç ayım kalmış onu merak ettim
hımmmm bak işte bu süper oldu
heheh gözlerine yazık vallahianlattığım gibi değilmi
çok güzel ayarlamışsın yemeklerini
06an---3.takımda yarışmışsın daha önce 207. etapta 57,9 kiloyla yarışmadan ayrılmışsın. Kilonu bildireceğin zaman başlangıcı 57,9'dan hesaplayacağız, aradaki etap sayısına böleceğiz bilgin olsun
canım nişanlımın askerden dönüşü sonrasındada düğünüm vardı hazırlık aşaması falan mecburiyet yoksa kasıtlı bi durum yada ihlal değil sicilim temiz yanikaptaNIM BENDE BİŞİLER DİYECEKTİMDE MAYDONOZ OLMAK İSTEMEDİM. KENDİMİ AYRILMIŞ YOKSA DİSKALİFFİYEMİ?
TÜM TAKIMI TEBRİK EDERİM.
dün iftarda sadece çorba ve su içtim kızlar
o kadar yemeğin buharı mahvetti akşama kadar yaklaşık 1 lt içtim sadece masada
sahurdada annemim yaptığı poğçadan 1 tane yedim yanındada 1 bardak şekersiz çay ve bolca su içmeye gayret ettim...
Hiç kaçırmadım yaniiiii
sadece dün çok yorulduğum için spor yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?