Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar.
geçmişe bakmadan önce iftar ve sahuru paylaşayım
iftarda: 1 kase soğuk yoğurt çorbası, salata koca bir tabak dolusu makarna vardı. birde tulumba tatlısı.
yapmadığım bişey yaptım. makarnadan birkaç çatal aldım ve çöpe attım. ama .çok doymuştum. sonra evde pasta vardı. 2 dilim büyüklüğünde. pastayı aldım. didikledim. ve onuda çöpe attım.

sahurda 2 yufka puaçası, 1 bardak çay, biraz karpuz, peynir domates salatalık. kızılacak çok şey yaptım ama pişmanlık hissetmiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...42-kilo-zayiflayan-bayanin-basari-oykusu.html

burdaki yazıyı hepinizin okumasını tavsiye ederim. özelliklede içime en çok dokunan kısmını sizle paylaşmak istiyorum.

-(15:00 civarı) 2 ısırık elmalı kurabiye, bir ısırık kıymalı poğaça(ziyan edicem kalanı demeyin,atın gitsin,ya da ne kadar yiyeceğinin sınırını bilemeyenlere verin yer onlar:))

benim gibi doyduğunu bilmeyen insanlar için söylenmiş birşey gerçekten. çok içim sızladı.

çoook geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin umarım. arada sırada ziyarete gel lütfen
özlenmezmisin sen yaa? aslında kilolarımız aynı senin boyun kaç?
hamarat gelin seni

sicil temzise sorun yok azcıkda bize gönder tarhana. ben 1 kez denedim onuda beceremedim. afiyet şeker olsun.

sanki birazcık kaçırmışmısın ne
ama insanda oruçtan sonra tutamıyoki kendini iftarda tıkanıyosunda ya sonrası
benim aklımdan neler geçiyo iftardan sonra bilseniz ama dayanıyorum bayrama az kaldı

ben bu ramazan kendime inanamadım ya hiç acıkmıyorum sadece susuyorum
iftarda su bile yetiyo ama sonrada canım abur cubur çekiyor ondada engelliyorum kendimi

sicil temzise sorun yok azcıkda bize gönder tarhana. ben 1 kez denedim onuda beceremedim. afiyet şeker olsun.

çok çok yaptık gönderem tabiii ankara yakınlarındaysan bizzat getirem

iradeni tebrik ediyorum öncelikle ben yapamam galiba alıpta bırakmak
menune gelince tulumbayı tam yemediğini varsayarak beğendim çünkü hepsininde tadına bakmışşın sadece ve bitirmemişsin
bu arada yazıyı daha önce okumuştum ama hiç gaza gelemedim bana yaramadı bir türlü beceremedim ben bitirme alışkanlığımdan vazgeçemem

Var canım var gel buyur Daha önce yarışmada herhangi bir takıma katılmış mıydın?

saol canım. evet 4. takımdaydım ama 2 yaz öncesi. sanırım 53 kiloydum ilk başlayınca. o zaman hedefim 47.di. En son 48-49 arası gidip geliyodum. o ara bi sınava hazırlanıyodum diye kendi isteğimle takımdan ayrılmıştım. şuan yine 48.5 kiloyum. 45 olmak istiyorum. biliyorum çok az diyeceksiniz. ama boyum 155 yok sanıırım. gerçekten kısayım ve bölgesel kilo alıyorum. bu kiloda 38 bedenim. çünkü simitlerim ve göbeğim var. yaz sonuna kadar 45 olabilir miyim acaba?

bu arada aranızda olmaktan mutluyum. takım sorumluluğu iyi geliyor biliyorum

dünkü menümü yazmayı unutmuşum
sabah
patatesli omlet
yarım dilim tahıllıekmek
1 kk peynir
1 zeytin
3 dilim karpuz

1 bardak tuzsuz ayran

3 yk bulgurla yaptığım diyet kısır
1 bardak ayran
marol turp vs

1 yeşilelma 1 şeftali

1 tabak patlıcan salatası(içindeki herşey közlenmişti)
1 bardak ayran

belki karpuzda yerim

35 dk bisiklet biraz mekik
2 lt su
2 bardak yeşilçay

1.60 boyum var küçümenim bendimi ya beni özlemeyenler utansınne var ne yok bebem görüşmeli

ay dogdu hu hu nerelerdesin :124::124:görünmüyorsun buralardases ver bebem ekmek kadayıfım benin ay çokta severim

merhaba ben de yazayim baslangic kilomu falan :)
63,5 idi buraya yazdigimda ac karnina kilom :) boyumda 1,63
ilk hedefim 60 olmak :) ana hedefim incecik olmak :)
sevgiler butun takima

Son düzenleme:
kızlar beni şimdilik gruba eklemeyin. sorun olmazsa arada girer sizinle sohbet ederim ama bir yaparım diyorum bir vazgeçiyorum. sabah canım birşey yemek istemiyor tamam diyorum diyete başladım. akşamüstü karnım zil çalıyo sarılıyorum bol kaloriilere

3 gündür sahurda ve iftarda 1 kase corba bi kasede yagsız tuzsuz salata yememe ragmen yok 76 buçuk 77 arasında gidiyorum sinir oluyorum

O kadar işten sonra zaten spor da yapılmaz canım, mümkün değil. Tebrik ediyorum seni, hiç kaçamak yapmadan hele de oruç tutarak dikkat ediyorsun

Kilonu aradaki etap sayısına böleceğimiz ve etap sayısı da epey faza olduğu için çok büyük bir etkisi olmaz zannedersem

Ev işleri de spor sayılır canım ya kolay mı tarhana yapmak, ah biz de yapabilsek keşke, kışın ne güzel olur yemesi mis

Yazıyı okudum canım, dediği gibi insanın düşüncesini değiştirmesi gerekiyor ilk başta. Diyet diyet diye diye yangından mal kaçırır gibi, sanki bir daha asla yiyemeyecekmişiz gibi yiyoruz. Hele yemeği yarıda bırakmama kuralı başımızın belası. Annem hep "o tabak bitecek" diyerek yetiştirdi. Zayıflamaya karar vermeden önce kendi tabağımı bitiriyor, bir de üstüne üstllük eşimin yemeden bıraktıklarını da süpürüyordum. Hatta bak daha dün aynı şey oldu. Tavuk yemeği yapmıştım patatesli. Kendime 3-4 kaşık kadar koydum, pilav hiç almadım bir de marul salatası yaptım. Eşime de 1 tabak dolu yemek koydum bir de 1 tabak pilav... Her neyse ben yedim bitti, eşim de birazını yiyemedi bıraktı. Ama yemediği benim toplamda yediğim kadar hatta pilavı da eklersek fazla bile. Normalde ben yerim, bir de utanmadan ekmekle tabağın dibini sıyırırım. Tabi ki yemedim, ufak bir saklama kabına koydum. Yarın nasılsa evdesin öğlen yersin, yemezsen dökeriz...dedim. Eşim bile şaşırdı duruma... Zaten doymuştum bir de onu yersem 2 kat yemiş olacağım ne gereği var. Bizim evin ilerisinde çöpün yanında kedileri besliyorlar. Bugün gittim oraya döktüm. Hem ben kilo almadım, hem de başka bir canlının karnı doydu.
Tabi her zaman böyle yapamıyorum ama 1 kere bile yapsak kar kardır.

ben bu ramazan kendime inanamadım ya hiç acıkmıyorum sadece susuyorum
iftarda su bile yetiyo ama sonrada canım abur cubur çekiyor ondada engelliyorum kendimi

Abur cubur istediğinde meyve yemeğe alıştırırsan kendini iyi oluyor. Ama hem oruç hem diyet zor gerçekten Allah kolaylık versin canım, iyi de gidiyorsun

ay dogdu hu hu nerelerdesin :124::124:görünmüyorsun buralardases ver bebem ekmek kadayıfım benin ay çokta severim

Burdayım canım ya ama arkadaşım evleniyor, onun koşuşturmasındayım. Ancak geldim eve, geberdim resmen yorgunluktan. Ayaklarım şişmiş. Ne zor ya evlilik hazırlıkları İş yeri de epey hareketli geçiyor. Yıllık izin kullananlar var sayımız azadı ama iş hala aynı
Sen napıyorsun bakalım, nasıl gidiyor

Sen bilirsin canım ya ne zaman hazır hissedersen katılabilirsin ama çok da salma kendini bak. Ye ye nereye kadar...

3 gündür sahurda ve iftarda 1 kase corba bi kasede yagsız tuzsuz salata yememe ragmen yok 76 buçuk 77 arasında gidiyorum sinir oluyorum

Ama şişkinlik filan da oluyordur, gün boyu vücut susuz kalıyor... Zaten inanılmaz sıcak hava... Sen yine vazgeçme canım, bak ben de bugün tartıldım 1gram vermemişim. Aslında çok da yürüdüm, neredeyse hergün 1 saat. Ama değişen henüz bir şey yok. Günde en az 2 litre kesin su içiyorum, bazen 3 litre de oluyor. Sabahları 2 dilim ekmek arasına 1 dilim peynir ve domates yiyorum. Öğlen ekmek hiç yemiyorum. 3-4 kaşık işyerinde çıkan yemekten, yanına ayran / yoğurt ya da meyve, bir kaç kaşık çorba (tadımlık). Akşam da öğlene çok yakın (1 parça tavuk, salata ya da 3-4 kaşık yemek yoğurt vb.) Ama cumadan beri hiç vermemişim

nasıloluyumbebem ya karatay karatay takılıyoruz iştecumaya ne kaldı şurda degilmi bakalım kaç kilo vericem ozaman kadar :18::18:yarın evde degilim geç eve gelicem iftar yemegim yok yemekleri ocaga atıcam anca gece girreim olurda merak edersen ekmek kadayıfım diyeyim dedim bugün eşim kavun kesti yüzüne bile bakmadım he kilo yapar diye ben ne zaman doyana kadar meyva yicem BU ARADA ARKADAŞINA MUTLULUKLAR DİERİM CANIM BİZİM EVLENDİK BAŞIMIZ GÖE ERDİ ONUNDA ERSİN BAKALIM :))

Son düzenleme:

Aman bak kokulu kokulu kavun sonra yemedin diye şişmeyesin, azcık ucundan tadı verseydin paşam. Ölüm orucuna filan döncek senin bu gidişat :106::100: Gerçi zayıflayıp tiril tiril gezerken sen biz kavun gibi yuvarlanmayalım da

kızlar günaydın

dün tam dikkat ettim yemeğime kendimle gurur duydum yaaaa

iftarda çorba çok az pide
havuçlu yoğurtlu salata

sahurda çok az pide ve çok 1kk peynir domates salatalık şekersiz çay

yaklaşık 2 lt su içebildim

tabiiiii bu arada sporumuda yaptım herzamanki yaptığıma 12 dk lık slim pack ekledim
heyo heyo...

dünkü menumu veriyorum

annemlere gitmeme rağmen az yediğimi düşünüyorum tabi bence

iftarda
çorba
azıcık kıymalı pide yani böyle iki ısırık
salata
3 4 kaşık mantı(nefsimi kandırmak için)
başka bişey yemedim 2 3 bardak su içtim

sahurda
1yumurta
1lokma ekmek
3dlm karpuz

toplamda akşam iftar dahl 2lt su
nasıl kızlar fena değil bence

Son düzenleme:

ben menünü beğendim spor su da tamam tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…