çoook geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin umarım. arada sırada ziyarete gel lütfenmerhabalar,
dün hastaneden çıktım. çarşamba sabahı korkunç bir sancı ile uyanıp saatlerce acilde konulduktan sonra karın boşluğumda biir kist bulundu ve acil ameliyata alındım. şu anda evdeyim. dikişlerim var. diyete bir yandan haliyle ara verdim. bir yandan da zorunlu diyet yapıyorum denebilir. sadece sıvı gıdalar alıyorum. buraya gene gelir, paylaşım yapmak isterim diyet konusunda. ancak kilo bildirimi yapamayabilirim. sevgiler ve sağlıklı günler
özlenmezmisin sen yaa? aslında kilolarımız aynı senin boyun kaç?Ben geldim ekmek kadayıflarım benimne var ne yok bakalım beni ösleyen varmnı acaba sizler ne alemlerdesiniz bakalım kızlar nasıl gidiyoru diyet benim süper gidiyor kataraya başladım cumaya ne kaldı şurda herkeze güzel bir hafta diliyorum eşlerinizle benim eşim işte gene garip paşa tekkaldı yane çok zoruma gidiyor evde tek kalmak birugrasım bile yok
hamarat gelin seniKızlar günaydınn;
Hafta sonu baya hareketli geçmiş gelenler gidenler...
Bende kaynanamlara iftar yemeği verdim
çooook yoruldum ya ;
ama bir masa hazırlamışım kızlar eminim ki daha önce böyle yemek yemediler...ha ha ha
canım teşekkür ederimde keşke haftasonumda öyle geçseydi kaçamaklıııı oldu çok pişmanım utanıyorummm
tamamdırda bu benm zararıma demi
canım nişanlımın askerden dönüşü sonrasındada düğünüm vardı hazırlık aşaması falan mecburiyet yoksa kasıtlı bi durum yada ihlal değil sicilim temiz yani
bu arada cumartesi menumu vereym
akşam çorba 1 dlm kepekli ekmek
kızartma vardı ama ben minicik yedim 2 3 dilim pataes 1 dilim patlıcan
ama en büyük hatammküçükte olsa güllaç yemek olduda ne yapayım çok seviyorum
2litreye yakın su
sahurda
1yumurta
2 dlm ekmek
domates salatalık
biraz peynir
çay
1litre su
pazar menum
akşam çorba 1dlm ekmek
3adet köfte
bol salata
yine minicik 2 çatal güllaç
2litre su
sahur
1yumurta
1adet köfte
1dlm ekmek
ayran
1litre su
spor yok ama akşama kadar ev işi bide dün tarhana döktük sormayın nasıl yoruldumm
neyse cezayı hakettim ve bekliyorum kötü bir haftasonu olduumarım tekrarlanmaz
günaydın kızlar.
geçmişe bakmadan önce iftar ve sahuru paylaşayım
iftarda: 1 kase soğuk yoğurt çorbası, salata koca bir tabak dolusu makarna vardı. birde tulumba tatlısı.
yapmadığım bişey yaptım. makarnadan birkaç çatal aldım ve çöpe attım. ama .çok doymuştum. sonra evde pasta vardı. 2 dilim büyüklüğünde. pastayı aldım. didikledim. ve onuda çöpe attım.
sahurda 2 yufka puaçası, 1 bardak çay, biraz karpuz, peynir domates salatalık. kızılacak çok şey yaptım ama pişmanlık hissetmiyorum.
hem iftar yemeği veriyorum üzerine de spor yapıyorum diyene ben inanmam zaten:))
bugünde annemler abimler bende ne yapacağım bilmiyorum haş olurum herhalde bide çalışıyorum
gelelimm menüne normalde menun güzel güzelde bu kadarcıkla bütün günü nasıl geçireceksin meyve falanda yok
sicil temzise sorun yokazcıkda bize gönder tarhana. ben 1 kez denedim onuda beceremedim. afiyet şeker olsun.
iradeni tebrik ediyorum önceliklegünaydın kızlar.
geçmişe bakmadan önce iftar ve sahuru paylaşayım
iftarda: 1 kase soğuk yoğurt çorbası, salata koca bir tabak dolusu makarna vardı. birde tulumba tatlısı.
yapmadığım bişey yaptım. makarnadan birkaç çatal aldım ve çöpe attım. ama .çok doymuştum. sonra evde pasta vardı. 2 dilim büyüklüğünde. pastayı aldım. didikledim. ve onuda çöpe attım.
sahurda 2 yufka puaçası, 1 bardak çay, biraz karpuz, peynir domates salatalık. kızılacak çok şey yaptım ama pişmanlık hissetmiyorum.
Var canım var gel buyurDaha önce yarışmada herhangi bir takıma katılmış mıydın?
çoook geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin umarım. arada sırada ziyarete gel lütfen
özlenmezmisin sen yaa? aslında kilolarımız aynı senin boyun kaç?
hamarat gelin seni
sicil temzise sorun yokazcıkda bize gönder tarhana. ben 1 kez denedim onuda beceremedim. afiyet şeker olsun.
dün iftarda sadece çorba ve su içtim kızlar
o kadar yemeğin buharı mahvetti akşama kadar yaklaşık 1 lt içtim sadece masada
sahurdada annemim yaptığı poğçadan 1 tane yedim yanındada 1 bardak şekersiz çay ve bolca su içmeye gayret ettim...
Hiç kaçırmadım yaniiiii
sadece dün çok yorulduğum için spor yapamadım
canım teşekkür ederimde keşke haftasonumda öyle geçseydi kaçamaklıııı oldu çok pişmanım utanıyorummm
tamamdırda bu benm zararıma demi
canım nişanlımın askerden dönüşü sonrasındada düğünüm vardı hazırlık aşaması falan mecburiyet yoksa kasıtlı bi durum yada ihlal değil sicilim temiz yani
bu arada cumartesi menumu vereym
akşam çorba 1 dlm kepekli ekmek
kızartma vardı ama ben minicik yedim 2 3 dilim pataes 1 dilim patlıcan
ama en büyük hatammküçükte olsa güllaç yemek olduda ne yapayım çok seviyorum
2litreye yakın su
sahurda
1yumurta
2 dlm ekmek
domates salatalık
biraz peynir
çay
1litre su
pazar menum
akşam çorba 1dlm ekmek
3adet köfte
bol salata
yine minicik 2 çatal güllaç
2litre su
sahur
1yumurta
1adet köfte
1dlm ekmek
ayran
1litre su
spor yok ama akşama kadar ev işi bide dün tarhana döktük sormayın nasıl yoruldumm
neyse cezayı hakettim ve bekliyorum kötü bir haftasonu olduumarım tekrarlanmaz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...42-kilo-zayiflayan-bayanin-basari-oykusu.html
burdaki yazıyı hepinizin okumasını tavsiye ederim. özelliklede içime en çok dokunan kısmını sizle paylaşmak istiyorum.
-(15:00 civarı) 2 ısırık elmalı kurabiye, bir ısırık kıymalı poğaça(ziyan edicem kalanı demeyin,atın gitsin,ya da ne kadar yiyeceğinin sınırını bilemeyenlere verin yer onlar:))
benim gibi doyduğunu bilmeyen insanlar için söylenmiş birşey gerçekten. çok içim sızladı.
ben bu ramazan kendime inanamadım ya hiç acıkmıyorum sadece susuyorum
iftarda su bile yetiyo ama sonrada canım abur cubur çekiyor ondada engelliyorum kendimi
ay dogdu hu hu nerelerdesin :124::124:görünmüyorsun buralardases ver bebem ekmek kadayıfım benin ay çokta severim
kızlar beni şimdilik gruba eklemeyin. sorun olmazsa arada girer sizinle sohbet ederim ama bir yaparım diyorum bir vazgeçiyorum. sabah canım birşey yemek istemiyor tamam diyorum diyete başladım. akşamüstü karnım zil çalıyo sarılıyorum bol kaloriilere
3 gündür sahurda ve iftarda 1 kase corba bi kasede yagsız tuzsuz salata yememe ragmen yok 76 buçuk 77 arasında gidiyorum sinir oluyorum
o kadar işten sonra zaten spor da yapılmaz canım, mümkün değil. Tebrik ediyorum seni, hiç kaçamak yapmadan hele de oruç tutarak dikkat ediyorsun
Kilonu aradaki etap sayısına böleceğimiz ve etap sayısı da epey faza olduğu için çok büyük bir etkisi olmaz zannedersem
Ev işleri de spor sayılır canım ya kolay mı tarhana yapmak, ah biz de yapabilsek keşke, kışın ne güzel olur yemesi mis
Yazıyı okudum canım, dediği gibi insanın düşüncesini değiştirmesi gerekiyor ilk başta. Diyet diyet diye diye yangından mal kaçırır gibi, sanki bir daha asla yiyemeyecekmişiz gibi yiyoruz. Hele yemeği yarıda bırakmama kuralı başımızın belası. Annem hep "o tabak bitecek" diyerek yetiştirdi. Zayıflamaya karar vermeden önce kendi tabağımı bitiriyor, bir de üstüne üstllük eşimin yemeden bıraktıklarını da süpürüyordum. Hatta bak daha dün aynı şey oldu. Tavuk yemeği yapmıştım patatesli. Kendime 3-4 kaşık kadar koydum, pilav hiç almadım bir de marul salatası yaptım. Eşime de 1 tabak dolu yemek koydum bir de 1 tabak pilav... Her neyse ben yedim bitti, eşim de birazını yiyemedi bıraktı. Ama yemediği benim toplamda yediğim kadar hatta pilavı da eklersek fazla bile. Normalde ben yerim, bir de utanmadan ekmekle tabağın dibini sıyırırım. Tabi ki yemedim, ufak bir saklama kabına koydum. Yarın nasılsa evdesin öğlen yersin, yemezsen dökeriz...dedim. Eşim bile şaşırdı duruma... Zaten doymuştum bir de onu yersem 2 kat yemiş olacağım ne gereği var. Bizim evin ilerisinde çöpün yanında kedileri besliyorlar. Bugün gittim oraya döktüm. Hem ben kilo almadım, hem de başka bir canlının karnı doydu.
Tabi her zaman böyle yapamıyorum ama 1 kere bile yapsak kar kardır.
Abur cubur istediğinde meyve yemeğe alıştırırsan kendini iyi oluyor. Ama hem oruç hem diyet zor gerçekten allah kolaylık versin canım, iyi de gidiyorsun
Burdayım canım ya ama arkadaşım evleniyor, onun koşuşturmasındayım. Ancak geldim eve, geberdim resmen yorgunluktan. Ayaklarım şişmiş. Ne zor ya evlilik hazırlıklarıIş yeri de epey hareketli geçiyor. Yıllık izin kullananlar var sayımız azadı ama iş hala aynı
Sen napıyorsun bakalım, nasıl gidiyor
Sen bilirsin canım ya ne zaman hazır hissedersen katılabilirsin ama çok da salma kendini bak. Ye ye nereye kadar...
Ama şişkinlik filan da oluyordur, gün boyu vücut susuz kalıyor... Zaten inanılmaz sıcak hava... Sen yine vazgeçme canım, bak ben de bugün tartıldım 1gram vermemişim. Aslında çok da yürüdüm, neredeyse hergün 1 saat. Ama değişen henüz bir şey yok. Günde en az 2 litre kesin su içiyorum, bazen 3 litre de oluyor. Sabahları 2 dilim ekmek arasına 1 dilim peynir ve domates yiyorum. öğlen ekmek hiç yemiyorum. 3-4 kaşık işyerinde çıkan yemekten, yanına ayran / yoğurt ya da meyve, bir kaç kaşık çorba (tadımlık). Akşam da öğlene çok yakın (1 parça tavuk, salata ya da 3-4 kaşık yemek yoğurt vb.) ama cumadan beri hiç vermemişim
nasıloluyumbebem ya karatay karatay takılıyoruz iştecumaya ne kaldı şurda degilmi bakalım kaç kilo vericem ozaman kadar :18::18:yarın evde degilim geç eve gelicem iftar yemegim yok yemekleri ocaga atıcam anca gece girreim olurda merak edersen ekmek kadayıfım diyeyim dedim bugün eşim kavun kesti yüzüne bile bakmadım he kilo yapar diye ben ne zaman doyana kadar meyva yicem BU ARADA ARKADAŞINA MUTLULUKLAR DİERİM CANIM BİZİM EVLENDİK BAŞIMIZ GÖE ERDİ ONUNDA ERSİN BAKALIM :))
kızlar günaydın
dün tam dikkat ettim yemeğime kendimle gurur duydum yaaaa
iftarda çorba çok az pide
havuçlu yoğurtlu salata
sahurda çok az pide ve çok 1kk peynir domates salatalık şekersiz çay
yaklaşık 2 lt su içebildim
tabiiiii bu arada sporumuda yaptım herzamanki yaptığıma 12 dk lık slim pack ekledim
heyo heyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?