Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yumurtayı önceden mi yapıyorsun yoksa sahurda mı (haşlamaysa tabi)
ben iki sefer niyetlendim yetiştiremedimde...

slm kızlar dün geldim alıntılarımı yaptım ama iş yerimde netle ilgili sorunlarım vardı. birde iş yoğunluğum çoktu.
yaa ben acayip şişiyorum ramazan sonuna kadar 80 ni görmek istiyorum ama sanırım sadece rüyasını görebilcem. kayseriye gittiğimde değişiklik yaşamak istiyorum ama ne olcak bilemedim.

sen ya ezana yakın kalkıyorsun yada çok uzun haşlıyorsun. yumurtayı çok uzun haşlama aklında bulunsun. kanserojen maddelerin oluşumuna sebeb oluyormuş. kaysı kıvamında yumurta en sağlıklısıymış.

oğlum isal ve pişik olmuş. dün çok zor zaman geçirdim. doktora götürdüm. doktor bir yanda eczane başka yanda çocuk kucağımda acıyor diye ağlıyor. bugün daha iyiymiş halası öyle söyledi.

3 te kalkıyorum ama dediğin gibi taş gibi yapmaya çalışıyorum ondan yetişmiyor

ben rafadan yiyorum sadece 5dakikamı alıyor olması
bazen tam pişmiş oda 7dakika :)

bu arada senin çizelgeni göremedim boyun ve kilon kaç canım

Son düzenleme:
oğlum isal ve pişik olmuş. dün çok zor zaman geçirdim. doktora götürdüm. doktor bir yanda eczane başka yanda çocuk kucağımda acıyor diye ağlıyor. bugün daha iyiymiş halası öyle söyledi.

geçmiş olsunnn canım. yerim onu ben

Dun yazdiklarimiz silinmis bugun yediklerimi ve sporumu yazayim ben de :)

Iftardan once 1 saat yurudum, en uzaktaki markete gidiyorum birkac parca bisi aliyorum, yururken de muzik dinliyorum zor gelmiyor boyle yurumek.

iftarda bir tabak cacik,
bir kucuk tabak makarna,
bir bardak salgam suyu ve buyuk bir bardak sekersiz visne suyu.
cok az patlican kozlemesi.

sahura kadar cok kucuk tabak yogurt ve 1 cubuk grissini, bir seftali, bir sade turk kahvesi.. canim cok tatli istiyordu birazcik damla cikolata yedim, biraz da cekirdek citledim :)
3,3 km kosu bandinda tempolu yurudum, ikiyuz kalori gosteriyordu ibresi.
iftar sahur toplam ,5 lt su ictim..

Dün yazdıklarım silinmiş kızlar ya, bir yığın alıntı yapmıştım. Sizde de aynı sorun oldu mu? Yoksa benim pc'den mi kaynakanıyor :44:

çok geçmiş olsun

geçmiş olsunnn canım. yerim onu ben
SAĞOLUN KIZLAR
ben pazar gügünü döneceğim eve kızlar cuma kilo bildiiriim
özlettin kendini
Dün yazdıklarım silinmiş kızlar ya, bir yığın alıntı yapmıştım. Sizde de aynı sorun oldu mu? Yoksa benim pc'den mi kaynakanıyor :44:

Dun teknik problem vardi forumda, dun yazdiklarimizin hepsi kayboldu..
bende kimse uğramamış sandım.

günaydın kızlar

yarın kaça kadar bildirim yapmamız şart. bide sadece kilo bildirimi mi yapıyoruz yoksa %hesabımızı da biz yapıyoruz acaba:26:

bu arada dünkü menümü vereyim
iftarda
çorba
kabak yemeği
karpuz 4 5 dilim
2 litre su
ekmek yemedim çünkü kabakta bulgur vardı dengeledim

sahurda aynı
çorba
çok az kabak yemeği
2 dlm karpuz
yoğurt
1litre su

günaydınnnnn
kilo bildirim yapman yeterli
genelde sabahtan yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…