Gel tabi katıl bize, hoş geldin
kaptanım mai benden önceki takım kaptanıydı. çok sert kuralları vardır. kabul edermi bilmem ama buseryem gittiğine göre 2. kaptan olabilir. bide mai mezun olmuştu onunla ilgili kural varmıydı hatırlayamadım
merhaba kızlar 2 3 gündür giremiyordum bilgisayarım virüs kapmış ve çökmüştü yaptırdık bugün ve ilk işim kk ya girmek oldu
bu 2 3 gün boyunca orucuma başladım ve gayet güzel ilerliyorm
bugün iftara yakın tartıldım üstümde giysilerimde vardı 63.3 geldim
menümü bildiriyorm
sahur
hiç bişegece saatim çalmadığı için uyanamadım
iftar
1 büyük kase batırık(bizim buralara özgü bişe kısırın sulandırılmışı gibi bişe)
1 dilim karpuz
2 çatal patatesli tavuk
1 kase sütlaç yedim(kaseler çok küçük 1 kepçe anca)
1 armut 5 kiraz 3 minik kayısı
yarım saatda bisiklet bindim
hoşbulduk canım...
beraber kalorisiz günlere inşallah....
günaydınnnnn
kilo bildirim yapman yeterli
genelde sabahtan yapıyoruz
yüzde hesaplarınıda yaparsanız iyi olur. hem kaptana yardımcı olursunuz. hemde sistemi kavramış olursunuz. kaptam olmadığı durumlarda biz el atıcaz olaya
karamelek mersinli misin canım...
o batırığın bi de yeşil mercimekli yapılanı var ben de onu çok seviyorum...
bi de kalorisi az olsa daha çok sevicem...
ya ben anca öğleyin kilo bildirimi yapabilirim
ama bir aksilik olurda yapamazsam yada yoğun olurda giremezsem dün iftardan önce kiloma bakmıştım onu kabul edelim olmaz mı
dünkü kilom 57.9 bugun inş artmaz azalır
bu arada gruba başladığımda yani geçen cuma kilom 59du
yalnız ben 1yıl oldu çıkalı gruptan unuttum biri anlatabiler mi kısaca yada br link yeterli
öncelikle hoşgeldin umarım hedefe en kısa zamanda ulaşırsın
bu arada bahsettiğin yemeği biliyorum bat yemeği cevizli ekşili mercimekli oluyor ve asma yapragı ile yeniyorr. kalorisi çok mudur yaa:26: yeşillik falan dolu bide hiç yağ olmuyor içinde
ooo mai daha dün gitmiş gibi. olmuşmu o kadar yaa? kız mai 6 ayda ne çabuk aldn kiloyuBen de kaptan yardımcılığı konusunu gündeme getirecektim, bahsettiğin iyi oldu. Takımda olmak isteyen varsa oylama yaparızAyrıca bildiğim kadarıyla mezun olan tekrar katılabiliyor ama mezuniyet yalnızca 1 kez alınabiliyor gibi bir şeydi. Bakarım tekrar, sorarız gerekirse
Karar Defteri:
6 - Mezuniyet Karnesine Hak Kazanma:
11 Ocak 2010 tarihi itibariyle mezuniyet karnesine hak kazanma konusunda yeni bir uygulama başlatılmıştır.
Bu tarih itibariyle, hedef kilosunun minimum %80 ine ulaşmış arkadaşlarımız karne almaya hak kazanacaktır. Örneğin 100 kilo ile yarışmaya başlamış ve hedefinin 80 kiloya inmek olduğunu söylemiş olan bir arkadaşımız, en az 16 kilo (hedefin %80 i : 20*0.80=16) vermiş olmalıdır ki mezuniyet karnesi alabilsin. Bu konudaki denetim, takım kaptanına aittir.
Bu kararın uygulamaya geçilebilmesi için, takım kaptanlarının, takım üyelerinin hedeflerini biliyor olması gerekmektedir.
Hedefinin %80 ine ulaşmış üyemizin mezuniyet karnesi talebi, takım kaptanınca, ilgili etabın Cuma sonuç listesinde beyan edilmesi gerekmektedir.
Hedef kilosu paylaşım alanında yayımlanmamış olan yarışmacı karne alamaz.X
Her yarışmacının sadece bir kezkarne alma hakkı vardır.
7- Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
***6. TAKIM 236. ETAP ***
maibeyaz(52/49/1,5/%2,88) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2 ye bölündü (mezun olmak istiyor)
maibeyaz aralık 2011de mezun olmuş, 6 ay geçmiş, sıkıntı yok
oh oh takım dökülüyor yavaş yavaş. küçülüyoruzmerhaba kızlar 2 3 gündür giremiyordum bilgisayarım virüs kapmış ve çökmüştü yaptırdık bugün ve ilk işim kk ya girmek oldu
bu 2 3 gün boyunca orucuma başladım ve gayet güzel ilerliyorm
bugün iftara yakın tartıldım üstümde giysilerimde vardı 63.3 geldim
hoşgeldiiinnn...hoşbulduk canım...
beraber kalorisiz günlere inşallah....
ooo senmi yaşlısın. ben senin kadar enerjik bir bayan daha bilmiyorum.he ya ben bi aralar mezun olduydum demi..
ahh ahh bakalım yeniden görebilecek miyim o kiloları...
geçti benden kaptanlık falan yaşlandım da geldim ben... kafam kaldırmaz artık...
kız için dışın tavuk olmuş.çok yedimm galiba puff bi buçuk kase tavuklu nohutlu çorba 4 kasık yogurt bi ince dilim haslanmıs yumurta
eh bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer.herkese hayırlı sabahlar...
hayırlı cumalar...
sahurda ben kötü şeyler yedim...
1 yumurta, 3 milföylü börek, 2 bardak kola...
ilk günden fire verdik inşallah akşama olmaz bi daha...
mesela önceki kilo 59 diyelim. kaç kilo vermiş oldun. 1.1 kilo verdin. verdiğin kiloyu önceki kilona bölüceksin. yani 1.1/59=0,0186... diye devam ediyor. çıkan sonucu 100 ile çarpıp sonucu yuvarlayacaksın. yani sonuç=%1,86ya ben anca öğleyin kilo bildirimi yapabilirim
ama bir aksilik olurda yapamazsam yada yoğun olurda giremezsem dün iftardan önce kiloma bakmıştım onu kabul edelim olmaz mı
dünkü kilom 57.9 bugun inş artmaz azalır
bu arada gruba başladığımda yani geçen cuma kilom 59du
yalnız ben 1yıl oldu çıkalı gruptan unuttum biri anlatabiler mi kısaca yada br link yeterli
öncelikle hoşgeldin umarım hedefe en kısa zamanda ulaşırsın
bu arada bahsettiğin yemeği biliyorum bat yemeği cevizli ekşili mercimekli oluyor ve asma yapragı ile yeniyorr. kalorisi çok mudur yaa:26: yeşillik falan dolu bide hiç yağ olmuyor içinde
günaydın kızlar nasılsınız. ben sarsıcı bir güne başladım. dün gece tam sofradayken ezan okundu su içemedim bugün iftarı nasıl getiririm bilmiyorum.
sabah işe gelirken otobüsün yanından geçen kamyonun tekeri patladı bende ufak bir çığlık attım. içim titredi resmen.
oğlum tekrar isal oluyor gibi. bugün doktora götürücem.
dün ocaktan gaz kokusu geliyordu. doğalgazcılar geldi ocağı mühürledi. bugün tesisatçı bulup götürcem.
evimin hem erkeği hem kadını modundayım. allahım kolaylık ver diyorum. onun dışında hamd olsun iyiyim.
iftarda lahmacun yedim. 2 tane bol salatayla birlikte.
sahurdada kepekli sandeviç içine peynir domates salatalık sallama çay.
ooo mai daha dün gitmiş gibi. olmuşmu o kadar yaa? kız mai 6 ayda ne çabuk aldn kiloyu
günaydın kızlar nasılsınız. ben sarsıcı bir güne başladım. dün gece tam sofradayken ezan okundu su içemedim bugün iftarı nasıl getiririm bilmiyorum.
sabah işe gelirken otobüsün yanından geçen kamyonun tekeri patladı bende ufak bir çığlık attım. içim titredi resmen.
oğlum tekrar isal oluyor gibi. bugün doktora götürücem.
dün ocaktan gaz kokusu geliyordu. doğalgazcılar geldi ocağı mühürledi. bugün tesisatçı bulup götürcem.
evimin hem erkeği hem kadını modundayım. allahım kolaylık ver diyorum. onun dışında hamd olsun iyiyim.
iftarda lahmacun yedim. 2 tane bol salatayla birlikte.
sahurdada kepekli sandeviç içine peynir domates salatalık sallama çay.
Günaydın güzeller..hayırlı cumalar
***7. TAKIM 267. ETAP***
SAPHIRA ( 85.5 / 85.2 / 0.3 / % 0.35)
nev81 (85.3 / 84.2 / 1.1/ % 1.29)
İpekyol(76 / 74.1 / 1.9 / % 0.63) 263.Etapta ayrılmıştı yüzdesi 4 e bölündü
ananee (78.1 / 76.9 / 1.2 / % 1.54)
yagmurdamlasi26 (62.2 / 61.6 / 0.6 / % 0.96)
pasam3405 (85 / 83 / 2 / % 2.35)
shopaholic (79.9 / 79.7 / 0.2 / % 0.25)
maviyeşil (66.5 / 64.6 / 1.9 / % 2.86) yeni üye.hedef kilo:57
gerbera1987 (90.3 / 89 / 1,3 / % 0,36) 264.Etapta ayrılmıştı..ayrıldığı etap dahil yüzdesi 4'e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: % 1.18
onay alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?