Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.TAKIM 267. ETAP***

fatos0808 ( 112 ) izinli
yst38 ( 87,4 / 86,5 / 0,9 /1,03 % )
aydogdugul ( 134,5 / 134 / 0,5 / 0,37 % )
Buseryem ( 63,6 / 62,5 / 1,1 / 1,73 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
duruece ( 58 / 57 / 1 / 1,72 % )
yldd ( 77 / 75 / 2 / 2,6 % )
06an ( 57,9 / 56 / 0,03 / 0,05% ) 207.etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 60'a bölündü

6. Takım Ortalaması: 1,07 %

60 etap sonra da dönse kilosunu bölüyor muyuz acaba:44:

Son düzenleme:
karamelek mersinli misin canım...
o batırığın bi de yeşil mercimekli yapılanı var ben de onu çok seviyorum...
bi de kalorisi az olsa daha çok sevicem...
eşim mersinli canım ben adanalıyım normalde biz bilmeyiz evlendikden sonra ögrendim
senin dediğin bat olması lazım sanırım yozgat tarafı felan yapıyor
vallahi bat ı bilmemde bizim batırık bayağı kalorili içinde kavrulmuş ve robotdan geçmiş yerfıstığı var

evet canım kısır gibi ama sulu hiç yemeyenler için kötü ama sonradan alışıyor insan tadıda mükemmel
buzgibi ramazanda iyi gitti
ben kilomu 63.5 olarak geçiyorum ama bu hafta tam 1 kilo vermiş oldum

benim sahurla iftar arasında 2 kilo farkediyor... iftardan önce 60,5 oluyorum sahurdan önce 62,5...
ama ben sadece su içiyorum iftarda bi de kola yemek yiyemiyorum...

dinmeyen (63,5 / 61,4 / 2,1 / %3,31)

yuzdeyi ilk kez aliyorum, umarim dogrudur.

bu arada ben hedef kilomu yazmamistim 50-55 aras olmak istiyorum. tam bi rakam yok cunku kendimi hangi kiloda iyi hissedersem o kiloyu korumaya calisacagim.

Son düzenleme:

bu arada ben hedef kilomu yazmamistim 50-55 aras olmak istiyorum. tam bi rakam yok cunku kendimi hangi kiloda iyi hissedersem o kiloyu korumaya calisacagim.

bildirim mi kaldı bacı...
sabahtan bildirmen lazım kilonu çoookkk geç kalmışsın...
bi an kaptanlık yaptığım günler geldi aklıma...

ben iftara mangal tavuk hazırladım onu yicem yiyebilirsem... ramazandan beri daha hiç sıcak yemek yemedim... hep ayran kola geçiştirdim...
offf 1 saat var daha çok susadım yaa...

olsun vardır bunda da bi hayır....
bu topik çok sessizleşmiş yaa... sabahtan beri giriyorum kendi kendime yazıp çıkıyorum...

bu topik çok sessizleşmiş yaa... sabahtan beri giriyorum kendi kendime yazıp çıkıyorum...

söylemek istediğim çok şey var ama malesef kelimelere dökemiyorum. eski günler aklıma geldi. biliyorsun buranın genel hali suskunları oynuyoruz. bide ramazan insanların konuşmaya hali kalmıyor.

iftardan önce tartıldım 86.1 çıktım. kendimi çözemiyorumki. oruçta canım abur cubur çekmiyor. boğazıma hakimim ama normal hayatta bunu neden becceremiyorumki?

söylemek istediğim çok şey var ama malesef kelimelere dökemiyorum. eski günler aklıma geldi. biliyorsun buranın genel hali suskunları oynuyoruz. bide ramazan insanların konuşmaya hali kalmıyor.

yok beee ecz, ipo, sen baya toplamıştınız takımı... Fatoş bile yazmaya başlamıştı daha ne olsun... Fatoş dedim de fatoşum pambığım nerde benim niye izinli...
neyse dediğin gibi ramazan dolayısıyladır sessizlik... ama iftardan sonra gelin en azından iki lafın belini kırak...

iftardan önce tartıldım 86.1 çıktım. kendimi çözemiyorumki. oruçta canım abur cubur çekmiyor. boğazıma hakimim ama normal hayatta bunu neden becceremiyorumki?

vicdani ve dini duygular ve de aşırı susuzluk... aklımız hep suda olunca abur cubur istemiyoruz...

aydogdu beni beyenmedi galiba

beğenmem mi paşam benim, fırsat mı oluyor

Cuma sabah ya da perşembe akşamdan da bildirebilirsin... Gerçi mai vermiş aynı cevabı...

Takımın komple kapanmasından iyidir canım. İyi kötü yazıyor insanlar bir şeyler ve ben de elimden geleni yapıyorum

benimde ilk defa bu sene öyle oldu canım ya sıcaktan tıkanıp kalıyoruz galiba

benim sahurla iftar arasında 2 kilo farkediyor... iftardan önce 60,5 oluyorum sahurdan önce 62,5...
ama ben sadece su içiyorum iftarda bi de kola yemek yiyemiyorum...

ya o kola yok mu bağımlılık yapıyor insana tatlıyı şekeri hamur işini bıraktım ama kolayı bırakamadım aaaaaayyy daha çoook var iftara

kızlar dün iftarda su ve ekmeksiz çorba içebildim sadece oda eşimin zoruyla

çünkü dün az kalsın evi yakıyordum
eşime köfte yapıcaktım hazır olanlar varya buzlu kızartıyorsun gayet normal bir şekilde yağı ısıttım tek bi tanesi atmayı denedim baktı sıçrıyor en iyisi kepçeyle atıyım dedim bir attım çatır çatır sıçramaya başladı bi an panikledim kapağını kapattım bu sefer tencere delirdi resmen yağ akmaya başladı ve birden alev bir harladı hemen altını kapattım ama aspiratörü falan geçti dolabın yarısına kadar ateş yükseldi saniyelik bir olay ve gözümün önünden hiç gitmiyor çünkü ocağın yanında örgü tutacaklar kablolar telefon falan vardı bi tutuşsa önüne geçemezdim ocağı kapattım ateş söndü bu seferde ben ağlama krizine girdim her yerim titriyordu eşimde şok oldu o tam görmedi olayın boyutunu ama beni görünce tahmin edebildi anlıcağınız çok gergindim bişeyde yiyemedim

sahurdada 1 kk peynir ve çok az pide ve şekersiz çay içebildim

yok canım niye kapansın takım... sayınız çok az zaten... izne gidenler falan döner toplanır bi şekilde...
benim de çenem çok düşüktür... şöyle oku oku bitmesin isterim sayfalar...

ya o kola yok mu bağımlılık yapıyor insana tatlıyı şekeri hamur işini bıraktım ama kolayı bırakamadım aaaaaayyy daha çoook var iftara

evet maalesef.... ben normalde zero içerim onun kiloya çok etkisi olmuyor... ama geçen gün eşim bulamamış normal almış hemen farketti...
bi de ben iftardan sahura 1,5 litreyi bitiriyorum...içinde fare var dediler, böcek var dediler, alkol var dediler ama ı ıhh hiç biri vazgeçirmiyor... :))

Son düzenleyen: Moderatör:

çok çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…