- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
eşim mersinli canım ben adanalıyım normalde biz bilmeyiz evlendikden sonra ögrendimkaramelek mersinli misin canım...
o batırığın bi de yeşil mercimekli yapılanı var ben de onu çok seviyorum...
bi de kalorisi az olsa daha çok sevicem...
Ooo çok iyi canım ya, ramazanda kilo verimiyor diyenlere inat neredeyse 2 kilo vermişsin, tebrik ederimBatırık'ı hiç bilmiyorum, netten baktım biraz da kısıra benziyor gerçekten. Ama su filan var, bir nevi çorba gibi herhalde :44:
Hoş bulduk, veririz canım kiloları el birliğiyle... Hem eskilerden deneyimli bir kişinin daha katılması iyi olacaktır. Yardımcı olursun bizlere de
kızlar şok oldum yaaa
ben 7günde 3kg mı verdim ya hafif hissediyordum ama bu kadarda düşünmemiştim
.geçen cuma 59 dum az önce baktım 56..
hatta 56nında altında ben yuvarladım
aslında herşeyde yedim spordA yapmadım nasıl verdim acep:44:
ya o değil sindirim problemimde var umarım bi yanlışlık yoktur
ama eminim kilosundan emin bi arkadaşla baktık onunki normal çıktı
darısı başınıza kızlaaaarrrr
inş doğru hesapladım
(59/56/3/%5,08)
dinmeyen (63,5 / 61,4 / 2,1 / %3,31)
yuzdeyi ilk kez aliyorum, umarim dogrudur.
bu arada ben hedef kilomu yazmamistim 50-55 aras olmak istiyorum. tam bi rakam yok cunku kendimi hangi kiloda iyi hissedersem o kiloyu korumaya calisacagim.
olsun vardır bunda da bi hayır....
bu topik çok sessizleşmiş yaa... sabahtan beri giriyorum kendi kendime yazıp çıkıyorum...
söylemek istediğim çok şey var ama malesef kelimelere dökemiyorum. eski günler aklıma geldi. biliyorsun buranın genel hali suskunları oynuyoruz. bide ramazan insanların konuşmaya hali kalmıyor.
iftardan önce tartıldım 86.1 çıktım. kendimi çözemiyorumki. oruçta canım abur cubur çekmiyor. boğazıma hakimim ama normal hayatta bunu neden becceremiyorumki?
aydogdu beni beyenmedi galiba
dinmeyen (63,5 / 61,4 / 2,1 / %3,31)
yuzdeyi ilk kez aliyorum, umarim dogrudur.
bu arada ben hedef kilomu yazmamistim 50-55 aras olmak istiyorum. tam bi rakam yok cunku kendimi hangi kiloda iyi hissedersem o kiloyu korumaya calisacagim.
olsun vardır bunda da bi hayır....
bu topik çok sessizleşmiş yaa... sabahtan beri giriyorum kendi kendime yazıp çıkıyorum...
iftardan önce tartıldım 86.1 çıktım. kendimi çözemiyorumki. oruçta canım abur cubur çekmiyor. boğazıma hakimim ama normal hayatta bunu neden becceremiyorumki?
benim sahurla iftar arasında 2 kilo farkediyor... iftardan önce 60,5 oluyorum sahurdan önce 62,5...
ama ben sadece su içiyorum iftarda bi de kola yemek yiyemiyorum...
beğenmem mi paşam benim, fırsat mı oluyor
Cuma sabah ya da perşembe akşamdan da bildirebilirsin... Gerçi mai vermiş aynı cevabı...
Takımın komple kapanmasından iyidir canım. İyi kötü yazıyor insanlar bir şeyler ve ben de elimden geleni yapıyorum
ya o kola yok mu bağımlılık yapıyor insana tatlıyı şekeri hamur işini bıraktım ama kolayı bırakamadım aaaaaayyy daha çoook var iftara
kızlar dün iftarda su ve ekmeksiz çorba içebildim sadece oda eşimin zoruyla
çünkü dün az kalsın evi yakıyordum
eşime köfte yapıcaktım hazır olanlar varya buzlu kızartıyorsun gayet normal bir şekilde yağı ısıttım tek bi tanesi atmayı denedim baktı sıçrıyor en iyisi kepçeyle atıyım dedim bir attım çatır çatır sıçramaya başladı bi an panikledim kapağını kapattım bu sefer tencere delirdi resmen yağ akmaya başladı ve birden alev bir harladı hemen altını kapattım ama aspiratörü falan geçti dolabın yarısına kadar ateş yükseldi saniyelik bir olay ve gözümün önünden hiç gitmiyor çünkü ocağın yanında örgü tutacaklar kablolar telefon falan vardı bi tutuşsa önüne geçemezdim ocağı kapattım ateş söndü bu seferde ben ağlama krizine girdim her yerim titriyordu eşimde şok oldu o tam görmedi olayın boyutunu ama beni görünce tahmin edebildi anlıcağınız çok gergindim bişeyde yiyemedim
sahurdada 1 kk peynir ve çok az pide ve şekersiz çay içebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?