Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ya dün sahura 2 tane krep yedım dayanamadım çok güzeldi dereotlu falan bende yedım yanındada 1 yumurta 4 zeytın

benim evimde uzak ama şikayetimde yok aslında alışmışım oruca
akşam iftarda akşam yemeği
gece sahurda kahvaltı
başka bişey yok ama iyiyim hafifim ve mutluyum
en azından kaçamak yapamıyorum gündüz

ayyy inşşş canım darısı hepimize

45 dk sporumu yaptimmm :) şok mutluyum :)

darısı bana inş ramazandan sonra başlayacağım bende

kızlar iftarda

çorba et sote ve patlıcan salatası yedim

sahurda ise pek bişey yiyemedim yarım tost ve 1 muz sadece
hemen hemen aynı yemişiz ama ben beğendim fazla yiyip pişman olmaktan az yiyip acıkmak iyidir

kızlar ya dün sahura 2 tane krep yedım dayanamadım çok güzeldi dereotlu falan bende yedım yanındada 1 yumurta 4 zeytın
tava nasıldı tava
büyük tavada mı yapılmış krepler
yoksa küçücük krep tavası mı
ona göre kızacağımda sana

itiraf etmelıyımkı kucuk bır tava degıldı orta boy krep tavaları var ya ondan

iftarda bi tabak makarna , közlenmiş patlıcanlı yoğurt , parmağım kadar pide krem peynirle.diyet kolada içtim 2 bardak.

kocam yanimda yarim kilo tulumba tatlisi yedi, hatta hala yiyor :)

ya bu kocalar da çok fena Bak benim bu hafta zayıflayamamamın temel nedeni de eşim. Sürekli acıktım der, yememem gereken şeyleri eve getirir, pratik yemekler ister (kızartma, tost; makarna...) Bugün de "ben çok kilo aldım" diye ağlaşıyordu. Yiye yiye bir hal oldu daha da söyleniyor. Kayınvaldeme gitcez hemen başlar "anne köfte patates kızart, sarma dolma yap, bir börek yapsan da yesek...". Kıyamıyorum yapıyorum da, bende de nefse hakim olma bir yere kadar, ben de dayanamadığım oluyor... Bir de yaparken yok tuzuna bak, yok pişmiş mi... derken de yeniyor. Zaten hepi topu 4-5 kaşık yemem lazım, onu da yaparken yiyorum. 60 kilo civarıydı evlendiğimizde, şimdi 80e yaklaşmış Erkeklere de diyet grubu kurmak lazım

siz böyle yazıyosunuz ben bekar biri olarak korkuyorum ama =) sözlüyüm şuan mayıs gibi evlenmeyi düşünüyoruz ve ikimizde yemek yemeyi çok seviyoruz kesinlikle onlara da takım kurmamız lazım

sahur için 2 salatalık,bir adet çarliston biber yedim.ama iftardan sonra beyaz leblebi de yedim ders çalışırken atıştırmalık oluyo
bir buçuk litre suyumuda içtim.Ezana kadar 2 olur inş

kızlar bende ıftarda 4 kasık pılav bıde patates puresı yedım arada sutlu tatlı sımdı sahurda ıse 1 tabak karpuz bır dılım ekmek domates zeytın yedım

iftarda bi tabak makarna , közlenmiş patlıcanlı yoğurt , parmağım kadar pide krem peynirle.diyet kolada içtim 2 bardak.

menü guzel benımde kola alıskanlıgım hıc yok en son 7 sene önce içmiştim ayrıca közlenmiş patlıcana bayılırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…