ya zor bir durum
naparsın
ama bari kaçamak bişeyler ye gündüzleri
dayanması zor çünkü
bende wc ye gidince çaktırmadan su içiyorum
öğlenleri evime gidiyorum çok şükür ki bişeyle yiyorum
emzirdiğimden tutamıyorum bende
kızlar eteklerim genişledi ya
ama ben tartılmamaya yeminliyim perşembe tartılırım belki cumaya kadar bekleyemeyeceğim
yüzümde küçüldü
eşiim de zayıfladın diyor
annem 2 haftadır görmüyor o anlar bakalım
yarın gelecek
45 dk sporumu yaptimmm :) şok mutluyum :)
hemen hemen aynı yemişiz ama ben beğendim fazla yiyip pişman olmaktan az yiyip acıkmak iyidirkızlar iftarda
çorba et sote ve patlıcan salatası yedim
sahurda ise pek bişey yiyemedim yarım tost ve 1 muz sadece
tava nasıldı tavakızlar ya dün sahura 2 tane krep yedım dayanamadımçok güzeldi dereotlu falan bende yedım yanındada 1 yumurta 4 zeytın
benim evimde uzak ama şikayetimde yok aslında alışmışım oruca
akşam iftarda akşam yemeği
gece sahurda kahvaltı
başka bişey yok ama iyiyim hafifim ve mutluyum
en azından kaçamak yapamıyorum gündüz
ayyy inşşş canım darısı hepimize
darısı bana inş ramazandan sonra başlayacağım bende
hemen hemen aynı yemişiz ama ben beğendim fazla yiyip pişman olmaktan az yiyip acıkmak iyidir
tava nasıldı tava
büyük tavada mı yapılmış krepler
yoksa küçücük krep tavası mı
ona göre kızacağımda sana
kızlar ya dün sahura 2 tane krep yedım dayanamadımçok güzeldi dereotlu falan bende yedım yanındada 1 yumurta 4 zeytın
kızlar ya dün sahura 2 tane krep yedım dayanamadımçok güzeldi dereotlu falan bende yedım yanındada 1 yumurta 4 zeytın
kocam yanimda yarim kilo tulumba tatlisi yedi, hatta hala yiyor :)
ya bu kocalar da çok fenaBak benim bu hafta zayıflayamamamın temel nedeni de eşim. Sürekli acıktım der, yememem gereken şeyleri eve getirir, pratik yemekler ister (kızartma, tost; makarna...) Bugün de "ben çok kilo aldım" diye ağlaşıyordu. Yiye yiye bir hal oldu daha da söyleniyor. Kayınvaldeme gitcez hemen başlar "anne köfte patates kızart, sarma dolma yap, bir börek yapsan da yesek...". Kıyamıyorum yapıyorum da, bende de nefse hakim olma bir yere kadar, ben de dayanamadığım oluyor... Bir de yaparken yok tuzuna bak, yok pişmiş mi... derken de yeniyor. Zaten hepi topu 4-5 kaşık yemem lazım, onu da yaparken yiyorum. 60 kilo civarıydı evlendiğimizde, şimdi 80e yaklaşmış Erkeklere de diyet grubu kurmak lazım
@kadis evet canim gece yapiyorum sporu, ne yapayim gunduz cok sicak ve oruc olmasam da bu aralar oruc gibi besleniyorum.
akşam
yoğurtlu bulgur köftesi
semiz otu yemeği yedim
iftarda bi tabak makarna , közlenmiş patlıcanlı yoğurt , parmağım kadar pide krem peynirle.diyet kolada içtim 2 bardak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?