Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım benim bazen sık sık ard arda yazıyorum mesaj saymak benim için zor olur ancak zaten konuşanlar konuşmayanlar yorumda bulunanlar oluyor kendilerini belli ediyorlar :)

Otlu Peynir (100 gram) +ekmeki (2 dilim ) + Zeytin (yeşil) ( 2 adet) + Zeytin (siyah) (2 adet) + Çay (şekersiz) (1 fincan) + Sosis (2 adet)

arada
1 ema
otlu peynir mi :) annem van lı mısın gız sen

canlarımmm ben geldim o kadar çok işim wardı ki annem ameliyat oldu abimin nişanı wrdı sonunda bitti ohhhhhh sizi çok özledimmmm

geçmiş olsun canım annene. abinede hayırlı olsun ama en çok sana hayırlı olsun öyle bir ohh çekmişsinki rahatlamışsın belliki :)

burcum canım ciğerim biricik yardımcım :) seviyom kız seni cadım :) ben izinli v.s. kistesini bilmiyorum bilmediğim gibi kaptanım ancak sadece kg hesaplamayı biliyorum :S bunalrı bi ara bana özelden yazarsan çok sevinirim. ortalamamız nasıl olacak falan diye :) birazdan menümü paylaşıp bir açıklama yazacağım canımcım :)

hayırlı olsunnnnnn canmm bu arada yardımcılarına da hayırlı olsunnnn:****

teşekkürler :):):):)

mesaj sayımı konusunda dediğim gibi herkesin neler yazdığı belli. sporu ben takip edeceğim ancak kimse spor paylaşmıyor. bundan sonra 4 menü üst üste spor paylaşmayanı cezalandırıcam ve bu rakam 10 un üzerindeyse ceza extra extra büyüyecek

menü takibini çok güzel yapıyorsun canım tebrik ediyorum seni :) cuma saat 15:00 a kadar kilo bildirimi konusunda katılıyorum. özellikle kendi açımdan eğer o saate kadar bildiremeyecek olanlar varsa perşembeden bildirsinler.. perşembe günkü kilo dikkate alınsın.

08.10.2012
sabah:2-3 catal kızarmıs yumurta
1 çatal köy peynırı
2-3 catal kasr peynır
1 tam bugday ekmegı
2-3 ctal recel

öglen:5-6 kasık musakka yemegı
2 kasık makarna
2 kasık kadar coban salatası

ara:1 paket etı form bısküvı üstü cıkolata kaplamalı olanlardan

aksam:1 tam bugday ekmegı
1 porsıyon kadar tavuk cıgerlı patets yemegı
1 catal kadar recel

aralarda ıhlamur ıctım malum hastayımbir küp seker attım gün boyuda ıctım.yarın sekersız ıccem bosu bosuna kalorı almıs oldum
1 bardak sırke kuru
1 bardak zayıflatıcı cay

40 dk kosu bandı.
:26:kötü bi menu oldu yorumlarınızı beklıorum.

evet kızlar gecenin bir yarısı başınızı şişireceğim :)

öncelikle şunu belirteyimki yaklaşık 1.5 gündür kafamı kaşımaya vaktim yok ayrıca net yok hastayım öldüm öldüm dirildim acayip sancım vardı affediverin şu kaptanınızı nooooluuuurrrr :2:

burcu-m çok çok güzel bir şekilde yazmış ancak eklemek istediklerim var kurallara.. öncelikle bayanlar her gün düzenli bir şekilde yürüyüş mekik v.s. paylaşımı istiyorum kim ne spor yapıyorsa hepsini paylaşsın lütfen. 4 menü üst üste sporunu paylaşmayana ceza verelim diyorum ne dersiniz?

ben menümü oldukça fazla bozdum maalesef dukan deneyeyim dedim beceremedim y,ne normal yeme düzenime dönmeye ihtiyacım var bu defada hastalık bırakmıyor kaçamak cezasına benim çikolatalar dahil midir canlar? yazık günah bana hem ben düzencikli düzencikli yapıyorum sporumu :) ayrıca bir kaç güne kadar idmanlarımda başlar artık birde orda takıma kafa patlatıcam onu yapma şunu yapma diye acıyın bana ufacık bitter kaçamak sayılmazki

bu hafta benım deneme surem bıttı. baslangıc kılo 63 suan kı kılom 61.4 cnım hedef kılom 52.
bildirimler bncede persembe gununde yazılabılır.bu bnm ıcın sahsen cok ıyı olr.ceza konusu bence de uygulanmalı.Kişiye cezasını bn verebılırım. bana kım ceza vercek onu bılmıom ama

sanırım baska yenı cagrılan olduysa da gelmedı. bnce ekıbe yenı kısıde cagırılmalı. ayrıca evet bnde hala kadrolu olamadım.Banka da bıle bır hafta da kadrolu oldum .Burda olamadım
bu arada bnı de ıyı takıp etmısın gozumden kacmadı degıl

bnce bu kadar kılo vermesının sebebı duzenlı karbnhdrat yag proteın bazı gunler şassada genelde dengelemıs bundan kaynaklı.
tebrıkler.

Canım yeni kişiler çağıramıyoruz. Karar defterinde max. 12 kişi diye bir kural var. ve biz 12 yi doldurduk :)
Ben veririm sana ceza sıkıntı yapma

çokta kötü bir menü değil gibi ama :44: gün boyu küp şekerlerin ne kadar birikti acep? Hasta olduğun için cadılık yapamıyorum

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]08.10.2012[/TD]
[TD]Sabah(öğlene doğru):

1 dilim tam buğday ekmeği
Biraz domates, salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
1 kk peynir
Şekersiz çay

Ara:
1 elma
10 tane minicik galeta

Akşam:
1 kase yoğurt çorbası
5-6 kaşık patlıcan yemeği
1 tane biber dolması
Yarım dilim buğday ekmeği[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayrıca her gün Leslie 1 mile yapıyrum.. Sayın kaptanım dediğin gibi 15 gün 1 mile devam edicem, sonra 2 mile geçicem.. Ama bugün ev işleri bitirdi beni.. O yüzden yapamadım..

Son düzenleme:
kızlar bugünki menümüde paylaşayım :)

sabah:
1 kk keçi peyniri
1 tane yulaf kepekli ekmek

öğlen:
1 tane shinitsel
1 ıcetea

ara:
1 kakaolu süt
1 ıce tea

akşam:
4/5 kaşık pirinç pilavı
salata

ara:
fındık 50 gr. kadar

spor:
45 dk yürüyüş
1 saatten fazlaca fazla voleybol
ayrıca bütün gün ayakta dikildim

su:
1 litre ama içeceklerim hariç :):26:

regl dönemindeyim kızlar mazur görün nolur düzenim çok bozuldu kiloda aldım :S yarından itibaren normale dönemliyim :s yoksa kaçıcak ipin ucu :S

Iyi geceler kızlar menulerim icin saol canim ugrasmissin pek dengeli beslenemesemde kilo vermis ve bu hafta geri almamis olmam guzel

canm ben deneme süresi filan tamamen unuttum ya kafa kalmadı bende ben bu hafta cidden aranızda olamadm kızsanız haklısınız tamamen ama cidden keyfi deildi :2::2: inşallah dediğim gibi artıkın buradayım

ne kadar aldın mesela sayın kaptanımmmmm? Bu arada kaptanım karar defterini okumalısın.. 19 ekimde bütün takımların listelerini toplama görevi bizim takımda haberin olsun

canm ben deneme süresi filan tamamen unuttum ya kafa kalmadı bende ben bu hafta cidden aranızda olamadm kızsanız haklısınız tamamen ama cidden keyfi deildi :2::2: inşallah dediğim gibi artıkın buradayım

canım eminsen kesinsen takıma alacağımız son üye olacaksın çünkü kadro doldu.. Hedefini , şu anki kilonu tekrar yazar mısın?

geçmiş olsun canım annene. abinede hayırlı olsun ama en çok sana hayırlı olsun öyle bir ohh çekmişsinki rahatlamışsın belliki :)

çok sağol canm inşallah hayırlı olur ben pek paylaşamıorum kıskanıorum çok aynen öyle o kadar yorucuydu ki ayaklarım hala ağrıyo bide ben hiç alışkın deilim topukluya filan nişanda düştüm iki kez oturamıorm o cüsseyle düşünce hiç ii olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…