- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
kızlar bir önerim var
paylaşımı kontrol etmek adına bir sonraki gün menümüzü yazdığımız gibi
önceki gün yazdığımız mesaj sayılarınıd ayazalım ve pazar günü toplıyalım 15 in altında olanlara spor cezası verelim
ne dersinizzzzzz
canım benim bazen sık sık ard arda yazıyorum mesaj saymak benim için zor olur ancak zaten konuşanlar konuşmayanlar yorumda bulunanlar oluyor kendilerini belli ediyorlar :)
otlu peynir mi :) annem van lı mısın gız senOtlu Peynir (100 gram) +ekmeki (2 dilim ) + Zeytin (yeşil) ( 2 adet) + Zeytin (siyah) (2 adet) + Çay (şekersiz) (1 fincan) + Sosis (2 adet)
arada
1 ema
canlarımmm ben geldimo kadar çok işim wardı ki annem ameliyat oldu abimin nişanı wrdı sonunda bitti ohhhhhh sizi çok özledimmmm
geçmiş olsun canım annene. abinede hayırlı olsun
Şimdi kızlar ayrıca takımda kimler var yok bir bakalım :) Geçen hafta bildiğiniz üzere etap dışı kaldık.
Üye adı Giriş Tarihi İlk Kg Hedef Kg
[TABLE="width: 362"]
[TR]
[TD]fatos0808[/TD]
[TD]05.08.2011[/TD]
[TD]135[/TD]
[TD]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecz.imis[/TD]
[TD]14.10.2011[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aydogdugul [/TD]
[TD]26.04.2012[/TD]
[TD]142[/TD]
[TD]90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dinmeyen[/TD]
[TD]21.07.2012[/TD]
[TD]63,5[/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kadis[/TD]
[TD]28.07.2012[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*bayanturuncu[/TD]
[TD]04.09.2012[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]50 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]llcigdemll[/TD]
[TD]07.09.2012[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bsrmhmmt [/TD]
[TD]07.09.2012[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]b_burcu [/TD]
[TD]07.09.2012[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]62[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayyildizim[/TD]
[TD]15.09.2012[/TD]
[TD]67,4[/TD]
[TD]56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]firuze-1524[/TD]
[TD]18.09.2012[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doksanaltmisdoksan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben elimdekileri birleştirince bu tablo çıktı. Bunun dışında deneme süresinde olan arkadaşlarımız olduğunu biliyorum. Onlardan ricam, Başlangıç tarihlerini, İlk kg ve hedef kilolarını eklemeleri ki bu hafta ki listelerde isimlerinizi ekleyebilelim. ve doksanaltmisdoksan sen de hedef kilonu ve başlangıç kilonu eklersen sevinirim. Eksikleri toparlayalım ki düzene binsin artık şu liste arkadaşlar.
Şu an bayanturuncu geri dönmek üzere ayrılanlar içerisinde, bu durumda toplam 11 kişiyiz. en son paylaşımlarında aydogdugul da geri dönmek üzere ayrıldı diye paylaşımına not düşmüş ama kesin bir şey yazmadığı için bir yorum yapamıyorum. Eğer öyleyse 10 kişi kalırız. Ki bu durumda en fazla 2 kişi daha takımda olabilir. Bunu göz önüne almayı unutmayalım. RoseSpriNq ve HANDEEEK deneme süresindeydi biliyorum. Rose'un çok bildirim yaptığını da biliyorum. Bu iki arkadaşımız dışında takıma yeni çağrılan var mı onu bilmiyorum :2:
burcum canım ciğerim biricik yardımcım :) seviyom kız seni cadım :) ben izinli v.s. kistesini bilmiyorum bilmediğim gibi kaptanım ancak sadece kg hesaplamayı biliyorum :S bunalrı bi ara bana özelden yazarsan çok sevinirim. ortalamamız nasıl olacak falan diye :) birazdan menümü paylaşıp bir açıklama yazacağım canımcım :)
hayırlı olsunnnnnn canmmbu arada yardımcılarına da hayırlı olsunnnn:****
teşekkürler :):):):)
Arkadaşlar malum takımımızda değişiklikler oldu.. Ben yine cuma günü bir karmaşa yaşamayalım ve bu hafta doğru dürüst bildiirim yapalım istiyorum. Sonuç olarak birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Takımın kurallarını öncelikle hatırlatayım istedim:
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post25505232 (CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)
8.Kaptan olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)
Ayrıca kurallarımızın üzerinden de mutlaka geçmeliyiz ve ceza sistemi uygulamalıyız diye düşünüyorum. Çünkü menüsünü yazan çıkıyor, bildirimini yapan çıkıyor, kimisi giremicem diyerek gidiyor gelmiyor.... vs. Takımda kaç kişiyiz, kimler yeni, hedef kiloları kaç , ne zaman aramıza katıldılar, ne yapıp ne ediyorlar bir fikrimiz bile yok... Bunlar takip edilmediği için bu durumda olduğumuzu da düşünüyorum.
1. madde için bence perşembe günü de bildirim yapalım, ama cuma günü yaptığımız bildirim geçerli olsun. Bu sadece cuma bildirim yapmayanları bekleyerek geç kalmayı engellemek için bir öneri. Ayrıca cuma günü kaptanın kiloları 16.30 da paylaşması gerektiği için bizler bildirimlerimizi en geç 15.00 e kadar yapmalıyız şeklinde bir kural getirilebilir. Sizlerin fikirleri neler?
2.madde takıma katıldığımdan beri hiç takibinin yapılmadığı bir madde. Bunun için mutlaka görevli seçmemiz şart diye düşünüyorum. Bu konu da sizler neler düşünüyorsunuz?
3.madde menülerin takibi, bunu yapıyorum ama düzenleyip paylaşmakta zorluk yaşadım 3 kişinin kini paylaştım ama 1 kişi bununla ilgili yorum yaptı. Şevk kaybına neden oldu. Bu yüzden bence yine takibi yapayım ama en iyi kilo veren ile en kötü kilo veren kişinin menüsünü paylaşayım her hafta sonunda. Her gün menü paylaşımlarına yorumlarımızı eklemeye devam edelim. Ayrıca kaçamaklar için ceza uygulayalım. Mesela bir hafta da üç kez tatlı kaçamağı yapan kişiye bir hafta tatlı yememe cezası, hamur işi yiyenlere 40 dk fazladan yürüyüş cezası şeklinde olabilir. Sizce nasıl olur?
4.madde ben de dahil olmak üzere çoğumuz bunu ihmal ediyoruz. Yine bir ceza uygulanabilir..
Geri kalan maddeler için herhangi bir yorumum olmayacak ki zaten bence oldukça açık. Ceza kavramı ilk başta sinir bozucu gelebilir ama bunun bizi biraz daha yola getirip düzene sokacağını düşünüyorum ve zamanla ona hiç gerek kalmayacaktır. Tek ricam arkadaşlar, bu mesajı okuyup geçmeyin ya da sadece beğenip geçmeyin. Fikirlerinizi belirtin ki takımımızı kurtaralım.. Çok vasat durumdayız...
mesaj sayımı konusunda dediğim gibi herkesin neler yazdığı belli. sporu ben takip edeceğim ancak kimse spor paylaşmıyor. bundan sonra 4 menü üst üste spor paylaşmayanı cezalandırıcam ve bu rakam 10 un üzerindeyse ceza extra extra büyüyecek
menü takibini çok güzel yapıyorsun canım tebrik ediyorum seni :)