Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne kadar aldın mesela sayın kaptanımmmmm? Bu arada kaptanım karar defterini okumalısın.. 19 ekimde bütün takımların listelerini toplama görevi bizim takımda haberin olsun

oyyyy ben kaptanlığı alırken 2 gün olamıcam dedim birsi 19 ekim diğeri 2 kasım gitt ona mı denk geldi imkansız burda değilim nete giremem :S nasıl olacak o :S

Geçmişi okumadan önce menümü bir yazıvereyim. Sonra unutuyorum.

Sabah: zeytinli poğaça
Öğle: Kaşarlı tost
Akşam: Bulgur pilavı, kuru fasülye, yoğurt
Bir de tahinli pide yedim bir parça. Bugün regl oldum da, engel olamadım şeker isteğime.
Bugün eczanedeydim, o yüzden sadece akşamım normal öğün oldu. Ama geç gelince geç yedim, haliyle de çokk acıkmıştım. O da fazla kaçtı yani sizin anlayacağınız.

40 dk da yürüyüşüm var. Tabii tüm gün ayaktaydım ve bugün hiç sabit duramadım. 2 adım ileri 2 adım geri hep adım atar haldeydim. :112:

bence iyinin kötüsü bigün olmuş canım hani denge günü gibi ama adetken bu kadar yemen süper insan kendini durduramıyor hele birde ilk günü gayet ii

Leslie ne canım :26::26:

Leslie ne canım :26::26:

canım you tube dan leslie sansone yazıp videolarını izleyebilirsin. leslie dediğimiz bir hatuncan kişilik olur :) evde ufak bir alanda dışarıda yaktığın kaloriyi yaktırıyor üstelik çok ta basit hareketlerle spor yapmaya imkanım yok diyenlere ilk tavsiyem :)

Geçmişi okumadan önce menümü bir yazıvereyim. Sonra unutuyorum.

Sabah: zeytinli poğaça
Öğle: Kaşarlı tost
Akşam: Bulgur pilavı, kuru fasülye, yoğurt
Bir de tahinli pide yedim bir parça. Bugün regl oldum da, engel olamadım şeker isteğime.
Bugün eczanedeydim, o yüzden sadece akşamım normal öğün oldu. Ama geç gelince geç yedim, haliyle de çokk acıkmıştım. O da fazla kaçtı yani sizin anlayacağınız.

40 dk da yürüyüşüm var. Tabii tüm gün ayaktaydım ve bugün hiç sabit duramadım. 2 adım ileri 2 adım geri hep adım atar haldeydim. :112:

1 saat aralıkla mesaj tekrarı yapma başarısını göstermiş bulunmaktayım. Aradaki 1 saatte netim takıldı da birazcık. Artık devamı yarına, nedeyim.

dünkü menüm sabah 2 çatal peynir domates öğle çubuk kraker bir fincan kahve
akşam 3-4 çatal etli patetes 3-4 kaşık yoğurt 2 lokma ekmek
koşturmacadan yemek yemeye vaktim yokmuş bunu anladım ya

sabah
2 dilim ekme
çay
1 parça peynir
2 çatal çemen
5 küçük zeytin
domates
salatalık

arada
bol su ve elma

slm yine topik boş in cin top oynayıp zayıflıyor :))))

ay ne güldüm onlar mı zayıflıyor yerimizeeeee

sabah sporumda tamamdır evi topluycam şimdide
topla bacım evini sen
ohhh sporunuda yapmışsın
bend ebugün öğlen yemek yedim ama dayanamadım sarma dolma vardı
ohhh birde güzel yapmış ki komşum

işlerim pek yoğun ne yapsam ben ya
cumaya zayıflarmıyım acaba tartı hep aynı gösteriyor

bu cuma hırs yaptım
80 in altına ineceğimmmmmm
ama sabah çıktım artıya aynıyım nasıl olacak
perşembe lapa yapalım mı kızlar

bu arada 906090 nerde ya
sesi çıkmıyo
onun yemediklerini görünce hiç olmazsa ona takılıyodum

salı menüsü
2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynirli tost , saat : 12 de
20 adet siyah üzüm 14:00 da
1 mandalina 15.40 da
akşama ne yerim bilmiyorum ,kızımın huzursuzlugundan gelemiyorum , iyice stres olmaya başladım , bugün tartıldım sanırım çok düzensizlikten kg aldım burdan uzakta kalmak iyi olmuyor ,her gün düzenli girmeye çalışacagım , gece gelince baştan sona okumadıgım yerleri okuyacagım.

kızlar herkese merhaba. öncelikle aydogdugul olmak üzere tüm ama tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. bayanlar kaptan olarak aramızdan birini seçelim lütfen yarışmaya devam edeceğim ancak ders programım ve tez + dershane + öğretmenlik deneyimi dışında antranörlük yapmaya başladım birde voleybol takımım var onunda idmanlarıyla eve gelmem ancak bu saati ( bazen 11 12) buluyor. o yüzden sadece bir kaç paylaşımla sınırlı kalacak benim girmem çıkmam o yüzden kendi aramızda bir kaptan seçelim lütfen yoksa ben yetişemeyeceğim buraya

ii akşamlar kızlar nasılsınız bugün:) hemen menümü paylaşayım

sabah :
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir domates

ara: yarım kek (çok az yedim dayanamadmki)

öğle :
1 simit
peynir domates

akşam :
balık (yarım palamut)
100 ml kadar light kola

artık bişe yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…