Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allahhhh canım bu ne yoğun program böle yaaaaa

dünkü menüm sabah 2 çatal peynir domates öğle çubuk kraker bir fincan kahve
akşam 3-4 çatal etli patetes 3-4 kaşık yoğurt 2 lokma ekmek
koşturmacadan yemek yemeye vaktim yokmuş bunu anladım ya

öyleymiş bencede canım koşuşturmaktan insan unutuyo yemek yemeyi walla olsun az yemişsin daha ii olmuş

baktım canım cidden de çok güzelmiş ewde çok rahat yapılabilir yani başlamam lazım benimde bi an önce

Allahhhh canım bu ne yoğun program böle yaaaaa

sorma canım antrenrlük sonra voleybol oynuyorum ayrıca o var yani kendi idmanlarım da var okul var öğretmenlik var turizm lisesine gideceğim tez yazacağım o yüzden kütüphane kütüphane dolaşıyorum birde dershanem var üstüne eve bile ne zaman uğruyorum ne ara uyuyorum bilmiyorum o değil bu koşturmaca başladı aynı dönemde regl im başladı deli gibi yiyorum kesin geri aldım verdiklerimi yani

yapma bunuuuuuuuuuu sakın yeme tut kendini meyweyle filan sürekli meyweye yüklen bari canm emeklerine yazık günah bu kadar işle de diyet yürütmek zor yaaaaaa

bu arada kızlaaarrrrrrr ben nişandaki bi fotomu profil resmi yaptım face de sonra üniversiteden bi arkadaşım aradı ne kadar zayıflamışsın dedi bi gaza geldm bi mutlu oldum anlatamam sabah olsunda spora başliyim istiorm o derece =)))) bunu duymak bile bana o kadar ii geldi ki daha çok yolum war ama en azından isteğim war şu an çok şükür durmak yok diyete dewam

Kızlar çok özür dilerim 2 haftadır bildirim de yapamıyorum,giremiyorum da.Ama halimi görseniz içiniz acır çokkk yoğunum. Bu cuma bilidirim yapacam ama her gün girmek konusunda maaalesef söz veremiyorum.Ben cumaları ancak saat 13den sonra bildirim yapabilirim. Olur mu ki?

günaydın bayanlar

Allah yardımcın olsun canım
kilo verebiliyomusun peki

dünkü menüm
sabah yarım dilim ekmek peynir 3 tane zeytin
öğlen sarma dolma ekmesiz yarım kase cacık
akşam kıymalı yumurta bir dilim kepek ekmeği
1 avuç kuruyemiş 2 bardak çay

ve evde yaptığım temizlik derleme toplama 10 da yattım
spor yeine geçmiyor biliyorum ama vaktim yok malesef

Allah yardımcın olsun
ben şahsi fikrimi söyliyeyim
başka takımdan gönüllü ve bu işi bilen birini kaptan yapalım
bizim için bu iş bilmediğimizden epey sıkıntı çünkü

öyleymiş bencede canım koşuşturmaktan insan unutuyo yemek yemeyi walla olsun az yemişsin daha ii olmuş

öyle de sonra halsiz düşüyorum
başım ağrıyor
yemek de lazım özellikle kalorisiz ve enerji veecek yiyeceklerden
sahi var mı böyle yiyecek

Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?

aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..

Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.

Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...

Bilmem anlatabildim mi?

şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.

yapma bunuuuuuuuuuu sakın yeme tut kendini meyweyle filan sürekli meyweye yüklen bari canm emeklerine yazık günah bu kadar işle de diyet yürütmek zor yaaaaaa
canım normalde kendime hakim oluyorum sıkıntım olmuyorda bugünler malum dönem ya ondan kilo alıyorum yiyip yiyip :s bugn sancım az şimdi sporumu yapıcam ardından okula kaçıcam :S diyetimide düzene sokmam lazım okulda birşey yiyemiyorum içemiyorum açlıktan dolayı sonraki öğünde ne yersem kilo yapacak diye ufak tefek bişiler yiyeyim diyorum bu defada hep kalorili şeyler var :S ne yapacağım bilmiyorum :S sürekli sışarıdayım ona göre bir düzen bulmam lazım :S

çok sevindim canım benim :) inşallah güzel olur herşeycikler :) sporla destekle mutlaka 1 kiloda 2 kilo vermişgibi görünürsün banada henüz 2 3 kilo vermiş olmama rağmen aaa çok zayıflamışsın dediler zaten sporcuydum ama bacaklarım kalındı şimdi önceliğim onları ve sonrada göbeğimi inceltmek

günaydın bayanlar

Allah yardımcın olsun canım
kilo verebiliyomusun peki

bilmiyorum canım regl dönemindeyim diyerekten tartılmamıştım hiç. bu sabah tartıldım 70.4 çıktım o tempoyle yediklerim içtiklerim birde üstüne spor yapamadım idmanların dışında :S sancıdan kıvranıyorum çalışırken bile görseniz halimi ouldada yiyecek bişiler bulması ç.ok zor :S kilo aldım doğal olarak ama reglim bitince geri veririm diye tahmin ediyorum

Allah yardımcın olsun
ben şahsi fikrimi söyliyeyim
başka takımdan gönüllü ve bu işi bilen birini kaptan yapalım
bizim için bu iş bilmediğimizden epey sıkıntı çünkü

evet canım sanırım öyle olacak ama bildiğim tek şey bu cumaya kadar birinin bizi idare edecek şekilde kaptan olması çünkü ben yapamayacağım extraan işler çıktı başıma

selam kızlar nasılsınız. ben yeni hayatıma mülteciler gibi başladım. henüz kendi evim kendi yemeğim kendi mutfağım yok. strese bağlı ha bire yiyorum oda ayrı bir sıkıntı. kilo alıştayım anlayacağınız. kendi evime geçince inş. düzene gireceğim.
neyse bugün azcık bir siteyi gezdim. ama sanki 6. takım biraz pasif rolde gibi. takımın durumu iyimi? kaptanımıza ne oldu. bazı konularda yardıma ihtiyaç varmış galiba. diyet pozisyonunda katkıda bulunamam ama size yardımcı olabileceğim birşey varsa açıkça yazarsanız yardımlarımı esirgemem. şimdilik görüşürüz.

ben takip ediyorum konuyu, kesinlikle de haklı bence de. Ama çözüm gelmiyor aklıma çünkü biz kendi takımımızı bile toparlayamıyoruz inan.. içimizde yeni katılanlar çok, ancak kendi kilomuzu hesaplamayı biliyoruz. :26:

kızlar bu arada selam herkese..

dün sadece günlüğüme bakıp çıktım.. geriye doğru msjlara bakınca büşranın kaptanlıkta sorun yaşadığını gördüm.. yoğunluktan haklısın kesinlikle benim de geçen gün gece dedem kalp krizi geçirdi. dün hastanedeydi, anneannemde hasta.. O bizde.. Ben de ona bakıyorum, annemler hastanede... gelen giden,evin tüm işi hepsi bende.. Dedem şimdi iyi çok şükür. ama hala hastanede gözetim altında..

Ben devam etmek istemiyoorum kızlar, yarışmadan ayrılmak istiyorum. Birlik kuramıyoruz, bir şeyler yapayım istiyorum ama hep sonuçsuz kalıyor. Yoruyor... Zaten iş konusunda sorun yaşıyorum, sevgilimden doğum günümde ayrıldım bi de dedem rahatsız.. hepsi birikiyor, bir de burada sorun yaşamak istemiyorum.

Hepinizi tanıdığım için çok mutlu oldum.. Kendi günlüğümde zaman zaman yazarak devam edicem yine kilo vermeye, arada uğrarım.. Başarılar diliyorum herkese..

geçmiş olsun herşey için
gönül kalmanı ister ama sen bilirsin tabi ki

ah canım ya kelin ilacı olsa başına sürer
bize de lazım aradıklarından

Sabah
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekemek
çay
zeytin 4 tane

arada bol su

akşam salata ve etiform paketin yarısı

sonrada meyve yiyicem bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…