Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok sıkı tutuyorum bu hafta sabah kahvaltımı güzel yapıyorum bol su aralarda meyve
akşamda çok hafif ya salata ya yoğurt ya balık az az bu hafta en az 2 kilo gitçek bende

kuzun neden huzursuz gecmis olsun
canım diş patlatıyoruz ,onun yanında enfeksiyon geçiriyoruz bogaz ve idrar olmak üzere sıkıntılı huzursuz günler yani tşk ederim

canım allah yardımcın olsun durum ne bilmiyorum ama inşalaha önemli birşey yoktur.
geçmiş olsun canım .uzatma arayı gel mutlaka.

kaptanımız sanırım bırakıcak. bu işler nasıl yürütülüyor sayın kaptanım neler yapmak lazım. bir anlatır mısın , eger çok karışık değilse devralabilirim sizden. hesap kitap işini filan :) kurallar ne hangi sayfayı takip ediyorsunuz ,nerelere giriyorsunuz hiç bir fikrim yok

her cuma saat 16.30a kadar takım kilo listesi bu sayfada paylaşılıyor. benim eski mesajlarıma bakarsan bu cuma paylaşılması gereken listeyi hazırlayıp yayınlamıştım:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-632.html#post26836100

diskalifiye olan kişi varsa takıma almıyoruz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-5.html#post26725109

karar defteri:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-11.html#post26672820

kim kaç kilo verdi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post26672696

yeni üye davet edeceksek:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ina-katilmak-isteyenler-343.html#post26834631

Kizlar ben 8. takima geciyorum kusura bakmayin ama sizde durumlari biliyosunuz kendinize iyi bakin Gorusuruz

Slm bayanlaarr. Kaç gündür baştan sona okuyayım, alıntı yapayım diyorum ama hep uyuyakalıyorum. Ama anladığım kadarıyla yine yaprak dökümündeyiz yine yaprak dökümündeyiz. Ama valla sıkıcı olmaya başladı bu iş. (Ki kabul ediyorum, ben de suçlular içerisindeyim. ) Neyse, bakalım bakalım kaç kişi kalmışız.

bende sürekli dışarıdayım ondan dolayı kaçıo sürekli bişeler :2::2: inşallah werirsin bi an önce göbeği wermek kolay çnkü yapacağm kuzum bakalım yarın başliim artk die düşünüorm

***6. TAKIM***
fatos0808
Ecz.imis
aydogdugul
dinmeyen
kadis
llcigdemll
bsrmhmmt
b_burcu
ayyildizim
doksanaltmisdoksan
firuze-1524
rosespring
HANDEEEK

aydogdugul ün verdiği listeye rosespring i ve HANDEEEK i ekleyince bu oluyor. ancak burcu ayrılıyor, kadis transfer oluyor, doksanaltmışdoksan görünmüyor. aydogdugul ise geliyor ama gelmiyormuş gibi, anlamadım o kısmı. :44: dinmeyen isimli arkadaşımızı hala çözemedim zaten.
Kaptanlık konusunda sorun cuma listeleriyse onu ben hallederim. Ama kaptanın tek görevi bu değildir. Herşeyden önce takımın motivasyonunu sağlar. Bunu da işbirliği içerisinde halledebilmemiz gerekiyor güya ama hakikaten anlamıyorum bu işi, neden bir türlü halledemiyoruz.
Herneyse dediğim gibi, listeleri ben hallederim, ama spor olsun, mesaj sayımı olsun ve tabii ki cezalar olsun hepimizin desteğiyle birlikte bir kaptana ihtiyacımız var.
mesaj sayımında bence kadisin önerisi çok mantıklı.
Menüleri kim burcu kadar iyi takip edebilir bilmiyorum ama yeni bir isim arıyoruz bayanlar. İlgilenenlere duyurulur. :112:
Büşracm, sen yarışmada kalmaya devam edebileceğini söylemişsin, peki sporlarımızı takip etmeye de devam edebilecek misin?
Kaptanımız da hepsinin totalini değerlendirip cezalandırma işini üstlenirse bence bu iş hallolur. Ne dersiniz? :112:

Off sabahtan beri alıntı yapıyorum, hepsi gitmiş. Yeniden alıntıla derseniz uğraşayım ama özeti yukarıdaki gibiydi işte. :/
Ek olarak hastalananlara, hastası olanlara çook çokk geçmiş olsun.
burcucm gitmesen iyiydi ya, sen bilirsin.
kadisim sen nereye yahu. :44:
büşracm çok kolay gelsin.
Kesin aralarda unuttuklarım var ama..

Aa, yst m gelmiş hoş gelmiş. Vee hatta kayserilere de gelmiş. Kız ne yemesi. Dur bakalım orda. Aldığın 1 kg ı ne kadar uğraşla verdiğini düşün ve gel bakalım buraya. Günlük 5 mesaj kuralı haftada 15 mesaja dönmüş zaten. Haydi haydi tutturursun, gel de başla bakalım bir yerden. :112:

Paylaşım alanını okuyunca gelip bir kaç mesaj daha yazasım geldi buraya. Ama yazım sayfasını açınca tüm cümlelerim yarım kaldı. Şimdilik sadece iyi geceler diliyorum bayanlar. Yarın ola hayrola.

Son düzenleme:

canım çok iyi bir takipçisin belliki kaptanlıgıda yapabilicek azme sahipsin bence kaptan sen olmalısın.

canım napim ya siz yoksunuz gündüzleri
dün doğru düzgün paylaşım bile yoktu
yani üzgünüm ama benim kilo vermeye ihtiyacım var
canım çok iyi bir takipçisin belliki kaptanlıgıda yapabilicek azme sahipsin bence kaptan sen olmalısın.
bencede bunları biliyosun madem sen iyi bir takipçisin canım

canım sporu ne denli takip ederim bilemiyorum ben yine isteyenlere spor aktiviteleri konusunda yarımcı olurum neyi n ekadar yapmaları gerektiğini v.s. söylerim :) ancak her menüye spor eklerlerse sporları hakkında yorumda yazarım ama direkt bir liste oluşturur jmusun dersen söz veremem :S yorumsal ve tavsiyesel boyutta sor faaliyetlerini alabilirim üstüme sadece :S

sağol canım teşekkür ederim... kaptanlık için çok çok iyi takipler yapmışsın canım eğer kaptan olursan yardımcıda olmaya çalışırım sana. takım motivasyonu konusundada yardımcı olurum amigoluk yaparım ancak dediğim gibi liste v.s. gibi şeyleri hazırlamak çok zor düzenli takip yapmam zor olacak çnkü. ama menülerde sporlarda yorumsal olarak takipçi olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…