canım diş patlatıyoruz ,onun yanında enfeksiyon geçiriyoruz bogaz ve idrar olmak üzere sıkıntılı huzursuz günler yani tşk ederimkuzun neden huzursuz gecmis olsun
canım allah yardımcın olsun durum ne bilmiyorum ama inşalaha önemli birşey yoktur.Kızlar çok özür dilerim 2 haftadır bildirim de yapamıyorum,giremiyorum da.Ama halimi görseniz içiniz acır çokkk yoğunum. Bu cuma bilidirim yapacam ama her gün girmek konusunda maaalesef söz veremiyorum.Ben cumaları ancak saat 13den sonra bildirim yapabilirim. Olur mu ki?
geçmiş olsun canım .uzatma arayı gel mutlaka.kızlar bu arada selam herkese..
dün sadece günlüğüme bakıp çıktım.. geriye doğru msjlara bakınca büşranın kaptanlıkta sorun yaşadığını gördüm.. yoğunluktan haklısın kesinliklebenim de geçen gün gece dedem kalp krizi geçirdi. dün hastanedeydi, anneannemde hasta.. O bizde.. Ben de ona bakıyorum, annemler hastanede... gelen giden,evin tüm işi hepsi bende.. Dedem şimdi iyi çok şükür. ama hala hastanede gözetim altında..
Ben devam etmek istemiyoorum kızlar, yarışmadan ayrılmak istiyorum. Birlik kuramıyoruz, bir şeyler yapayım istiyorum ama hep sonuçsuz kalıyor. Yoruyor... Zaten iş konusunda sorun yaşıyorum, sevgilimden doğum günümde ayrıldım bi de dedem rahatsız.. hepsi birikiyor, bir de burada sorun yaşamak istemiyorum.
Hepinizi tanıdığım için çok mutlu oldum.. Kendi günlüğümde zaman zaman yazarak devam edicem yine kilo vermeye, arada uğrarım.. Başarılar diliyorum herkese..
kaptanımız sanırım bırakıcak. bu işler nasıl yürütülüyor sayın kaptanım neler yapmak lazım. bir anlatır mısın , eger çok karışık değilse devralabilirim sizden. hesap kitap işini filan :) kurallar ne hangi sayfayı takip ediyorsunuz ,nerelere giriyorsunuz hiç bir fikrim yok
Kızlar kahvenin diyete zararı varmı ben her gün 1 fincan muhakkak içerimde
canım normalde kendime hakim oluyorum sıkıntım olmuyorda bugünler malum dönem ya ondan kilo alıyorum yiyip yiyip :s bugn sancım az şimdi sporumu yapıcam ardından okula kaçıcam :Sdiyetimide düzene sokmam lazım okulda birşey yiyemiyorum içemiyorum açlıktan dolayı sonraki öğünde ne yersem kilo yapacak diye ufak tefek bişiler yiyeyim diyorum bu defada hep kalorili şeyler var :S ne yapacağım bilmiyorum :S sürekli sışarıdayım ona göre bir düzen bulmam lazım :S
çok sevindim canım benim :) inşallah güzel olur herşeycikler :) sporla destekle mutlaka 1 kiloda 2 kilo vermişgibi görünürsün banada henüz 2 3 kilo vermiş olmama rağmen aaa çok zayıflamışsın dedilerzaten sporcuydum ama bacaklarım kalındı şimdi önceliğim onları ve sonrada göbeğimi inceltmek
selam kızlar nasılsınız. ben yeni hayatıma mülteciler gibi başladım. henüz kendi evim kendi yemeğim kendi mutfağım yok. strese bağlı ha bire yiyorum oda ayrı bir sıkıntı. kilo alıştayım anlayacağınız. kendi evime geçince inş. düzene gireceğim.
neyse bugün azcık bir siteyi gezdim. ama sanki 6. takım biraz pasif rolde gibi. takımın durumu iyimi? kaptanımıza ne oldu. bazı konularda yardıma ihtiyaç varmış galiba. diyet pozisyonunda katkıda bulunamam ama size yardımcı olabileceğim birşey varsa açıkça yazarsanız yardımlarımı esirgemem. şimdilik görüşürüz.
***6. TAKIM***
fatos0808
Ecz.imis
aydogdugul
dinmeyen
kadis
llcigdemll
bsrmhmmt
b_burcu
ayyildizim
doksanaltmisdoksan
firuze-1524
rosespring
HANDEEEK
aydogdugul ün verdiği listeye rosespring i ve HANDEEEK i ekleyince bu oluyor. ancak burcu ayrılıyor, kadis transfer oluyor, doksanaltmışdoksan görünmüyor. aydogdugul ise geliyor ama gelmiyormuş gibi, anlamadım o kısmı. :44: dinmeyen isimli arkadaşımızı hala çözemedim zaten.
Kaptanlık konusunda sorun cuma listeleriyse onu ben hallederim. Ama kaptanın tek görevi bu değildir. Herşeyden önce takımın motivasyonunu sağlar. Bunu da işbirliği içerisinde halledebilmemiz gerekiyor güya ama hakikaten anlamıyorum bu işi, neden bir türlü halledemiyoruz.
Herneyse dediğim gibi, listeleri ben hallederim, ama spor olsun, mesaj sayımı olsun ve tabii ki cezalar olsunhepimizin desteğiyle birlikte bir kaptana ihtiyacımız var.
mesaj sayımında bence kadisin önerisi çok mantıklı.
Menüleri kim burcu kadar iyi takip edebilir bilmiyorum ama yeni bir isim arıyoruz bayanlar. İlgilenenlere duyurulur. :112:
Büşracm, sen yarışmada kalmaya devam edebileceğini söylemişsin, peki sporlarımızı takip etmeye de devam edebilecek misin?
Kaptanımız da hepsinin totalini değerlendirip cezalandırma işini üstlenirse bence bu iş hallolur. Ne dersiniz? :112:
canım napim ya siz yoksunuz gündüzleriOff sabahtan beri alıntı yapıyorum, hepsi gitmiş.Yeniden alıntıla derseniz uğraşayım ama özeti yukarıdaki gibiydi işte. :/
Ek olarak hastalananlara, hastası olanlara çook çokk geçmiş olsun.
burcucm gitmesen iyiydi ya, sen bilirsin.
kadisim sen nereye yahu. :44:
büşracm çok kolay gelsin.
Kesin aralarda unuttuklarım var ama..
bencede bunları biliyosun madem sen iyi bir takipçisin canımcanım çok iyi bir takipçisin belliki kaptanlıgıda yapabilicek azme sahipsin bence kaptan sen olmalısın.
***6. TAKIM***
fatos0808
Ecz.imis
aydogdugul
dinmeyen
kadis
llcigdemll
bsrmhmmt
b_burcu
ayyildizim
doksanaltmisdoksan
firuze-1524
rosespring
HANDEEEK
aydogdugul ün verdiği listeye rosespring i ve HANDEEEK i ekleyince bu oluyor. ancak burcu ayrılıyor, kadis transfer oluyor, doksanaltmışdoksan görünmüyor. aydogdugul ise geliyor ama gelmiyormuş gibi, anlamadım o kısmı. :44: dinmeyen isimli arkadaşımızı hala çözemedim zaten.
Kaptanlık konusunda sorun cuma listeleriyse onu ben hallederim. Ama kaptanın tek görevi bu değildir. Herşeyden önce takımın motivasyonunu sağlar. Bunu da işbirliği içerisinde halledebilmemiz gerekiyor güya ama hakikaten anlamıyorum bu işi, neden bir türlü halledemiyoruz.
Herneyse dediğim gibi, listeleri ben hallederim, ama spor olsun, mesaj sayımı olsun ve tabii ki cezalar olsunhepimizin desteğiyle birlikte bir kaptana ihtiyacımız var.
mesaj sayımında bence kadisin önerisi çok mantıklı.
Menüleri kim burcu kadar iyi takip edebilir bilmiyorum ama yeni bir isim arıyoruz bayanlar. İlgilenenlere duyurulur. :112:
Büşracm, sen yarışmada kalmaya devam edebileceğini söylemişsin, peki sporlarımızı takip etmeye de devam edebilecek misin?
Kaptanımız da hepsinin totalini değerlendirip cezalandırma işini üstlenirse bence bu iş hallolur. Ne dersiniz? :112:
Off sabahtan beri alıntı yapıyorum, hepsi gitmiş.Yeniden alıntıla derseniz uğraşayım ama özeti yukarıdaki gibiydi işte. :/
Ek olarak hastalananlara, hastası olanlara çook çokk geçmiş olsun.
burcucm gitmesen iyiydi ya, sen bilirsin.
kadisim sen nereye yahu. :44:
büşracm çok kolay gelsin.
Kesin aralarda unuttuklarım var ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?