Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar bende giremiyorum iki günden beri çok özürdilerim..

Takımda değişiklik söz konusu sanırım

bu arada tartıda 74 ü gördüm.. kilo vermeye devam.

kızlarrrr bence takımda herkes kilo wermek istio we bırakmak istemio gibi yanlız girip paylaşım yapanda yok be da çelişki bu sefer dier insanlarında motiwasyonu düşüo girip bi menü yazmak max. 5 dakikamızı alır en basitinden tabii ona bile zamanı olmuo insanın bazen ama bu da haftada max. 2 olsun hadi madem bi takımız herkes destek olmalı yoksa bi anlamı yok yani birlikte olmamızın kadiş kendine göre haklı gün boyu pek kimse olmuo burada en azndan akşam toplanıp konuşabilsek o bile yeter die düşünüorum...

bencede kaptan sen olmalısın canım çok mantıklı yazdıkların bende yardım ederim yapabileceğim bişe warsa

canım napim ya siz yoksunuz gündüzleri
dün doğru düzgün paylaşım bile yoktu
yani üzgünüm ama benim kilo vermeye ihtiyacım var

Sen de haklısın cnm. Karar senin tabii ki.

Anladım cnm. O da bir şeydir.

canım çok iyi bir takipçisin belliki kaptanlıgıda yapabilicek azme sahipsin bence kaptan sen olmalısın.

bencede kaptan sen olmalısın canım çok mantıklı yazdıkların bende yardım ederim yapabileceğim bişe warsa

Kızlar tşk ederim ama sanırım yanlış anlaşıldım. Ben kendimi sadece yardımcı olarak görebiliyorum. Kaptan olabilecek tutarlılığa sahip olmadığımı düşünüyorum. Geçtiğimiz 3 güne bakarsanız adam akıllı bir şey paylaşamadığımı da görebilirsiniz zaten. Şimdi gaza gelirim kaptan olurum, 2 hafta sonra ben yapamıyorum demek zorunda kalırsam diğer takımların sabrı taşar ve toptan kapanır takım. Sürekliliği olan birinin kaptan olması lazım bence. :112: Zaten haftaya annem geliyor. bayram dönüşü vizeler var vs. Nete girişlerim iyice sarsılacak.
Ama dediğim gibi, kaptan olacak kişinin listeleri sorun etmesine gerek yok. Onları ben ayarlarım inş. :112:

Hmm bu arada az daha unutuyordum. Haftasonundan beri aklımda ama bir türlü yazamadım buraya. :26:
Bayanlaarr. Herkes pzt ye mezuralarını hazır etsin. Bundan sonra (eğer takımı kapattırmayıp devam edebilirsek şayet) her pzt ölçüm var.
Pzt leri hem tartımınızı hem de kol-göğüs-karın-kalça-basen bölgerinizi ölçüp paylaşıyorsunuz. Bunun takibini ben yapicam inş. :112: Böylece kaç kg da, ne kadar sporda ne kadar inceldiğimizi somut bir şekilde görebileceğiz. :112:
Hmm bir de herkes pzt sabahı ölçülerini aldığı saatte vücut hatlarını belli eden bir kıyafetle fotoğraf çekilsin. Fotoğrafı buraya ekleyip eklememek size kalmış. Ama çekilin. Siz görün. :112: Bunu da her 5 kg da 1 yapmanızı isticem. Farka siz de şaşıracaksınız. :112:

Bu arada kızlar biliyorsunuzdur paylaşım alanında da her şey toz dumandı. Püsküüt ün sabrı taştı vs. Direkt sonuca geçeyim, püsküüt bizlere yardım etmeye devam kararı aldı ancak şöyle de nur topu gibi bir kuralımız oldu. :112:

Farkındaysanız sadece kaptandan ve ya yardımcılarından bahsetmiyor. Bu tüm üyeleri ilgilendiren bir durum. (Her durum gibi:112:) Yani demem o ki ara ara paylaşım alanını ziyaret edin. Bizi ilgilendiren bir mevzu var mı, yorum yapmamız gereken bir olay var mı bir bakıverin size zahmet. :112:
Paylaşım alanı topiği diyet gruplarında sabit konu zaten. Ama yine de bulamadım diyen varsa aydogdugul ün mesajını da hatırlatmak isterim (Biliyorsunuz cuma günü takım listesini paylaştığımız topik de aynı topik. :112: :

Bu arada kızlar, benm artık çıkmam gerekiyor. Ancak bir ekleme daha, ben cuma listeleriyle ilgilenirim dedim ama yardımınıza ihtiyacım var. saat 11.15 te de evden çıkmam gerekiyor benm. Yani yarın herkesin 10.30 a kadar kilo bildirimini yapmış olması lazım. O saate kadar giremem diyen varsa bugünkü kilosunu versin şimdiden. Biliyorsunuz haftabaşından beri perş de bildirim yapalım muhabbetleri dönüyor. O yüzden bugün de tartılmış olacağınızı ümit ediyorum. :112:
Tabii bu arada umarım takım kapanmıyordur. :18:

Son düzenleme:

aaaaa çok mantıklııııı yaaaaa tamam bu pzt. günü yapalım bunu

eywahhhh inşallah diskalifiye olmayızzzzz

bencede bu akşamdan herkes kilosunu yazsın takımımız kapanmasınnnn bende kilo bildirimi yapiim mi canm?

sabah
kepek ekmeğine tost 2 dilim ekmekten yaptım
1 salatalık
çay
arada
bişi yok bol su
birazdan
kapuska yiycem
akşamada meyve bu kadar

6.Takımcım merhaba,

Takım bildiriminizi yaptığınız sürece takım kapatılması söz konusu değil. Öncelikle bunu söylemek istiyorum. Mesajlarınıza baktım ve bu konuda endişelendiğinizi gördüm.
Siz yeter ki motivasyonunuzu kaybetmeyin.
Ve yeter ki verdiğim linkleri inceleyin. Herkes kendini toparlar ve katılımını yüksek tutarsa bu toplamda takımın sürekliliğini de sağlayacaktır.

Size vereceğim linkler:

1) Karar Defterimiz:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-11.html#post26850448
Bu ilgili topiğin son mesajı. Çünkü ben her gelişmede, yenilikte başa dönmek gerekmesin diye güncelleyerek son mesaj halinde ekleme yapıyorum. O nedenle siz karar defterini "son mesaj" dan takip edeceksiniz.

2) Kilo verme/alma yüzdemi nasıl hesaplarım?
Bu konuda kullandığımız formülü Karar Defterimizin "uygulamalar" bölümünde 1.maddede görebilirsiniz.

3) Hepimizin kilosu hesaplandı. Takım listemizi, paylaşım alanında nasıl yayımlayacağız?
Bununla ilgili bezdirecek kadar detaylı bir açıklamam var. Buyrun

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...si-uyelerinin-paylasim-alani.html#post1710741

4) Geçmiş dönemde kendi işleyişinde çok güzel bir sistem kurmuş olan bir takımımız vardı. Bu sistem, bir takımda yer alan üyelerin kilo hesabına eşit katılımını sağlıyor. Bu nedenle de önemli.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-uyelerinin-paylasim-alani-2.html#post1958706

Kolay gelsin. Keyifle, sağlıkla zayıflamalar dilerim.

***6. TAKIM 278.ETAP***
fatos0808 ( 112 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
Ecz.imis ( 68.5 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
aydogdugul ( 134
/ / / % ) kilosu 2ye bölündü, geri dönmek üzere ayrıldı
dinmeyen ( 58.1 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
kadis ( 82.8 / / / % ) kilosu 2ye bölündü, 8.takıma transfer oldu
llcigdemll ( 77.1 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
bsrmhmmt ( 69.6 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
b_burcu ( 69 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
ayyildizim ( 66.3 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
doksanaltmisdoksan( 63,9 / / / % ) 9.takımda 268.etapta izne ayrılan üye geri döndü, kilosu 11'e bölündü
firuze-1524( 74 / / / %) yeni üye hedef:55 kilosu 3'e bölündü

6. Takım Ortalaması: %

Not:
***firuze-1524 takıma ilk geldiğinde 74 kiloydu, 2 hafta deneme süresi olduğu için kilosu 2ye bölünecekti, bu hafta bildirim yapamadığımız için artık kilosu 3'e bölünecek

***doksanaltmısdoksan ilk kilosu 63,9 ile başlayacak ve 10a bölünecekti ancak bildirimde bulunmadığımız için artık 11e bölünecek

***kadis 8.takıma transfer olman için bu hafta bizim takımın listesinde transfer olduğunu yazmamız lazım, sonraki hafta gittiğin takımda bildirimde bulunacaksın. ancak bu hafta burada bildirimde bulunman gerekiyor

HANDEEK 19.09.12'de 9.takımda 68,5 kiloyla başlamışsın 3. hafta olduğu için kilo farkın 3'e bölünecek (hedef:55)

RoSeSpRiNq 26.09.12'de 62,3 kiloyla başlamışsın 2ye bölünecek kilo farkın (hedef:52)

Teşekkür ediyoruzz.

Aydogdugulcm, liste hatırlatmaları için de teşekkürler.
Arkadaşlar, aydogdugul ün mesajını aynen(sayılır:112:) kopyalıyorum. ancak doksanaltmışdoksanı çıkardım listeden, çünkü malumunuz bu hafta hiç göremedik kendisini.

***6. TAKIM 278.ETAP***
fatos0808 ( 112 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
Ecz.imis ( 68.5 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
aydogdugul ( 134
/ / / % ) kilosu 2ye bölündü. geri dönmek üzere ayrıldı
dinmeyen ( 58.1 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
kadis ( 82.8 / / / % ) kilosu 2ye bölündü, 8.takıma transfer oldu
llcigdemll ( 77.1 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
bsrmhmmt ( 69.6 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
b_burcu ( 69 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
ayyildizim ( 66.3 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
firuze-1524( 74 / / / %) yeni üye hedef:55 kilosu 3'e bölündü
HANDEEEK (68.5 / / / %) Yeni Üye. Kilosu 3'e bölündü. Hedef:55 kg.
RoSeSpRiNq (62.3 / / / %) Yeni Üye. Kilosu 2'ye bölündü. Hedef:52 kg.

6. Takım Ortalaması: %

Not:
***kadis 8.takıma transfer olman için bu hafta bizim takımın listesinde transfer olduğunu yazmamız lazım, sonraki hafta gittiğin takımda bildirimde bulunacaksın. ancak bu hafta burada bildirimde bulunman gerekiyor

yarın sabah ıste olacagım ıcın sımdı kı kılomu yazmak ıstedım 61.4 dum su anda 61.1 yanı sadece 200 gr verebılmısım.Benımıcın cok kotu bır durum ama bunu vermem bıle mucıze bu hfta yedıklerıme hıc dıkkat etmedm.
takımın sonucuna gore bılgı verırsınız gercekten bole olması bnde motıvasyonsuzluga sebeb oluyor.s
ve bnm gercekten kılo vermem lazm
61.4/61.1/0.2/0.32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…