- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
sabah
kepek ekmeğine tost 2 dilim ekmekten yaptım
1 salatalık
çay
arada
bişi yok bol su
birazdan
kapuska yiycem
akşamada meyve bu kadar
yarın sabah ıste olacagım ıcın sımdı kı kılomu yazmak ıstedım 61.4 dum su anda 61.1 yanı sadece 200 gr verebılmısım.Benımıcın cok kotu bır durum ama bunu vermem bıle mucıze bu hfta yedıklerıme hıc dıkkat etmedm.
takımın sonucuna gore bılgı verırsınız gercekten bole olması bnde motıvasyonsuzluga sebeb oluyor.s
ve bnm gercekten kılo vermem lazm
61.4/61.1/0.2/0.32
kilom 109
2 kilo vermişim
geçen hafta kilom 111 di bildirim yapmıştım 112 yazıyo listede
anlamadım
HANDEEK 19.09.12'de 9.takımda 68,5 kiloyla başlamışsın 3. hafta olduğu için kilo farkın 3'e bölünecek (hedef:55)
RoSeSpRiNq 26.09.12'de 62,3 kiloyla başlamışsın 2ye bölünecek kilo farkın (hedef:52)
Takımın durumunda birşey yok kuzucm inş. Yani bildirim yaptığımız müddetçe takım kapanmayacakmış. Kaptan mevzusunu da bu hafta halledersek hiç bir sorunumuz kalmıyor inş. :112:
Takımın durumunda birşey yok kuzucm inş. Yani bildirim yaptığımız müddetçe takım kapanmayacakmış. Kaptan mevzusunu da bu hafta halledersek hiç bir sorunumuz kalmıyor inş. :112:
canm ben başladığımda 68.5tim 6. takıma geçtiğimde 67dim şimdi bu hesaplamayı 67den mi yapacağım 68.5ten mi bide 3e ben mi böleceğim 3e bölünmesi nasıl oluo anlamadm da
Cnm hesaplamayı öğrenmen gerekiyor. O yüzden sen yaparsan daha doğru olur tabii. :112: 68.5 alıyoruz başlangıç kilonu. 3'e bölmeye gelirsek, diyelim bu haftaki kilon 67. Fark 1,5 ama 3'e böldüğümüz için 0,5 alıyoruz. Yüzdeyi de 0,5 üzerinden hesaplıyoruz. Yani bu durumda;
HANDEEEK (68,5 / 67 / 0,5 / 0,73%) oluyor. :112:
kilom 109
2 kilo vermişim
geçen hafta kilom 111 di bildirim yapmıştım 112 yazıyo listede
anlamadım
kadissssssssssss nereye gidiyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?