eczacım ben yanlış mı anladım acaba diyorum?
Anladığım şu; aydogdugul yarışmayı/takımı değil kaptanlığı bırakıyor.
Zaten kendi hazırladığı etap listesinde de "geri dönmek üzere ayrıldı" diyor.
Yani izinli oluyor bu durumda öyle değil mi?
Sen, ayrılıyorsun demişsin ya.. kafam karıştı.
Merhaba kızlar nasılsınız osnuçlar belli değil mi
Merhaba kızlar bende giremiyorum iki günden beri çok özürdilerim..
Takımda değişiklik söz konusu sanırım
bu arada tartıda 74 ü gördüm.. kilo vermeye devam.
canım ben 74 ü gördüm diye yazmıstım ... onun için bildirim yapma gereği duymadım.. önceki sayfalarda.. çok yoğunum bu aralar.
E firuzeyle çiğdem hala yok.
***6. TAKIM 278.ETAP***
fatos0808 ( 112 / 109 / 1,5 / 1,34% ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68.5 / 69,2 / -0,35 / -0,51% ) Kilosu 2'ye bölündü.
aydogdugul ( 134 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
dinmeyen ( 58.1 / 56,8 / 0,65 / 1,12% ) Kilosu 2'ye bölündü.
kadis ( 82.8 / 79,5 / 1,65 / 1,99% ) Kilosu 2'ye bölündü, 8.takıma transfer oldu
llcigdemll ( 77.1 ) Bildirim yapmadı.
bsrmhmmt ( 69.6 / 69,9 / -0,15 / -0,22% ) Kilosu 2'ye bölündü.
b_burcu ( 69 ) Kendi isteğiyle ayrıldı.
ayyildizim ( 66.3 / 66,5 / -0,1 / -0,15% ) Kilosu 2'ye bölündü.
HANDEEEK ( 68.5 / 66 / 0,83 / 1,22% ) Yeni Üye. Kilosu 3'e bölündü. Hedef:55 kg.
RoSeSpRiNq ( 62.3 / 61,1 / 0,6 / 0,96% ) Yeni Üye. Kilosu 2'ye bölündü. Hedef:52 kg.
6. Takım Ortalaması: 0,52%
Kızlar ben zaman olarak son kredimi de kullanmış bulunmaktayım. O yüzden listeyi yukarıdaki haliyle paylaşıyorum.aydogdugul ü bu kiloyla ayırıyoruz o zaman izne. çiğdem bildirim yapmadı olarak geçiyor. firuze de haftaya girecek artık listeye. Kusura bakmayın, zaman bakımından kısıtlıyım.
Kızlar paylaşım alanında oylama başladı, lütfen siz de fikrinizi söyleyin:
ÖNERİ:
Karar Defteri 1.madde:
1- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek. Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. İstisnai durumlarda üye sayısı 13'e yükseltilebilir. Karar takım yönetimine aittir.
Bu maddenin aşağıdaki şekilde değiştirilmesini oyunuza sunuyorum.
1- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek. Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir. 15 üye her takım için üst sınırdır.
İstisnai durumlarda, gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve sonuç olarak diğer takımlardan oybirliği ile tam oy alınarak, üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir.
canım ben 74 ü gördüm diye yazmıstım ... onun için bildirim yapma gereği duymadım.. önceki sayfalarda.. çok yoğunum bu aralar.
Çiğdem'cim 74'ü gördüm yazmışsın haklısın ama kilo bildirimim budur, yarın giremezsem 74 diye kaydedin filan desen güzel olurdu. "Kilo vermeye devam" dediğin için sanırım bildirim yaptığını düşünemedik.
Ben de tam onu yazacaktım.
Bayanlar etap 4. sü olmuşuz. :112: Gene de fena değil sanki, ne dersiniz?Tabii ben takımın kilo alanlarından olarak pek konuşmasam da olur bu konuda ama.
cnm kaptan bellı mı ekıp olarak ne yapılması planlanıyor bılıomusun?
Malesef henüz aşamadık o konuyu tatlım. Hala acil olarak bir kaptana ihtiyacımız var.
Yapılması planlanana gelince plan sadece bu. Kaptan bulmak.Bildirim yaptığımız sürece takımın kapanmayacağını söylediler. Bu haftayı böyle geçirdik. Ama bu muallak fazla devam ederse nolur bilemiyorum tabii. Bu hafta çözmemiz lazım bu olayı. :112:
Var mı bir önerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?