Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dinmeyencm, burda olduğunu gördüm aşağıdan. Beni yanlış anlamazsan sana bir sorum olacak? Biliyorsun ben izinden döneli 3 hafta oldu. Ve bu süre içerisinde seni yalnızca bildirim yaparken gördüm. Onun haricinde takıma hiç uğramıyorsun. Ama biliyorum ki takımda haftada 15 mesaj kuralı var. Takımda pasiflikten şikayet edilirken ve sen bu kurala uymuyorken diskalifiye edilmemenin özel bir sebebi var mı? Yani daha önce bu konuşulmuşsa falan ben bilemiyorum. O yüzden rica etsem yeniden bilgilendirebilir misin bizi?

yanı ekıpten ses cıkmıor kaptan ıcın dıger ekıplerden kaptan transfer etsek:26:

takımla snn de cok ılgılendıgını gordum cnm sn neden kaptan olmayı dusunmuyorsun merak ettm:26:

Diğer takımlardan transfer olmuyor/olamıyor. Herkes kendi grubuna ancak yetiyor şu sıra. Bunu takım içinde çözmemiz lazım.
Benim kaptanlık mevzuma gelirsek; Tatlım sen geçmişi okumuyor musun? Bu konu daha dün konuşuldu.

Günaydın kızlar...
nasılsınız ?

Sinirli. Hemmen anlatıyorum. 2 ay önce aveadan vodafone a geçtim. Tam olarak 29 temmuzda. Geçerken şubedeki adam dedi ki (Normal tarifem 25 tl, bir de +5 im var, toplam 30 tl ödeyeceğim.) 7 ağustosta vodafone ücret artırımı yapacak ve tarifenin normal ücreti 30 tl olacak. +5=35 tl Ama dedi, şimdi geçiş yaparsanız bu fiyat artırımından etkilenmeyeceksiniz. Amenna. Geçtik vodafone a. İlk ay 35 tl geldi faturam. Tarifemi aştığımı düşünüyordum zaten, yurtdışını filan aramıştım. Bu ay 36 tl geldi. Gittim şubeye, müşteri hizmetlerini arayın dediler. Yüzyüze görüşebileceğimiz bir muhatab yok. Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Dediler ücret artırımı olmuş. E dedim bana verilen bilgi böyle böyle. Size yanlış bilgi verilmiş dediler. Kayıt yok. Gitsem adamı tanımam bile. Dolayısıyla bir hak iddia edemiyorum bu konuda. E dedim bana bilgilendirme mesajı gönderilmedi!! Gönderilmiş olması gerekiyor hanfendi diyor karşıdaki bayan. E GELMEDİ!!! Bu konuda benm yapabileceğim bir şey yok diyor. E diyorum benm tek muhatabım sizsiniz, vodafone adına ulaşabileceğim başka bir yer yok. Bu durumda sizin bir şeyler yapabiliyor olmanız lazım. Ve ya beni yapabilecek yere bağlayın. Vodafone un sitesinde bilmem nereye şikayet mesajı yazın, size dönülecektir dedi. Peki dedim bana kim dönecek?? Yine siz dönecekseniz ne anlamı var bu işlemin. Siz mi döneceksiniz? Hayır, ilgili birim dönecek. Peki ilgili birim hangi birim? .............cvp yok. Vodafone un bilmem neresine şikayetinizi yazın. diyor. Hanfendi diyorum, yapacağım işlemi nasıl yapacağımı anladım, ama bana dönüşü kim yapacak?? Vodafone ilgili birim size dönecektir. Hanfendi birimin ismi 'Vodafone İlgili Birim' mi?? Tabii ki cvp yok. Bu arada beni sık sık beklemeye alıyor. Eminim yan masalara beni nasıl savuşturabileceğini soruyor o esnada. En son tekrar bana döndü, hanfendi ben şu an numaranızı alıyorum, gün içerisinde size dönüş yapılacaktır dedi. Tmm dedim, bekliyorum bakalım.

Burda olmayan bayanlar. Slm. Önce dünden beri paylaşım alanında okumaktan çok keyif aldığım bir kaç mesajı paylaşayım. :112:

ah canım tubişim onu mu unutmuşum sen bizim takıma geri gelsene sen bi gel bak kuş var orda gel gel neyse soylıyım bari. 30dk leslie,45dk pilates,400 mekik 1 ay boyunca

Bence de çok keyifli ve motive ediciydi. (İsteyen mesajların üzerine tıklayarak dialoğun tamamını okuyabilir. :112:) Çoğu kişi aynı şeyi düşünmüş olsa gerek ki püsküüt bir öneri sundu:

Şimdi, takım oyumuzu belirlememiz lazım. :112:

fatos0808 Evet / Hayır
Ecz.imis Evet
dinmeyen Evet / Hayır
llcigdemll Evet / Hayır
bsrmhmmt Evet / Hayır
ayyildizim Evet / Hayır
HANDEEEK Evet / Hayır
RoSeSpRiNq Evet / Hayır
firuze-1524 Evet / Hayır

canım sen taahhüt vermişsin sanırım üçkağıta getiriyorlar bazen. eşimde turkcell bir tarifesindeydi başka bir tarife görünüyordu internet ekranında ve aradı eşim düzeltin hemen dedi ve düzelttiler bunlar nasıl yapamıyorlar bir etlefonla yapılıcak şeyleri

kızlar merhaba ben de bugün sabah kahvaltıda pek birşey yiyemedim diş çektirecektim korkumdan yani karnıma agrılar girdi. sonra az yumurta ve birazcık ekmekle çay içtim, ikindin dişim çekildi epey bir aç kaldım. akşamdan sonra 3-4 kaşık yayla çorbası içmiştim, şimdi rahatım bu saatte 2 mandalina yarım salatalık ve 20 kadar üzüm yedim.oylama varmış ben ona hayır oyu kullanmak istiyorum. zaten grupta bir düzen oturtamamışken böyle önemli bir görev içinde en çok kg veren ve az vereni o an bulurmuyuz muallak bir durum. kaptan ihtiyacı için bence çabuk olalım. 2 haftadır dökülüyoruz, kg alan arkadaşlar çok fazla ben dahil olmak üzere,bir gevşeklik var üstümüzde,haftanın pzt günleri ölcü günümüzdü sanırım. ve sporları listeleri vs kim yapıcak ,bilmekte fayda var.

cnm ya bn daha once turkcell müş. tem. yapan bırı olarak soluorum bayının adı soyadını al sıkayt et. musterı hz. bisy yapamz.turkcell cok dıkkate alıodu ama vodfnu bılmıorum.:26:

bnde evet dıorum

13.10.2012 cmrtsı
sabh:1 adet seftalı
öglen:3 adet kepek ekmegı
2-3 dılım salam
2-3 dılım kasar
1-2 adet domates
1 tane sade galete
4-5 adet petbor bıskuvı
sekersız cay
aksam:şekersiz cay
6-7 adet tuzlu kurabıye

14.10.2012

sabah:
patets kızartmasıbal tereyag
2 dılım kepek ekm.
sekersız cay
peynır
aksam:
1 adet ortaboy pızza
2/3 bardak kola

:18:

acılen toparlanmam lazım yoksa bu gıdısle kılo alcam sıze ıhtyacım var cok salmıs durumdayım
kendı agzmı burnumu kırmak ıstyrum

bence de ben cok saldım dıyet fln yapmıorum sızden haber beklıorum eger pazrtsıye kadar bısy cıkmazsa kadıs gbı baska bı ekıbe gecmeyı dusunebılırm.

bı an once kaptan bulmak gerek zor durumdayz cnk.

aradılar mı canım çok merak ettim????

bence çok kötü deil ya canm biraz pizza kötü olmuş bu hafta yanlş bişe yemeden werirsin onu da yaaaaa :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…