yanı ekıpten ses cıkmıor kaptan ıcın dıger ekıplerden kaptan transfer etsek:26:
takımla snn de cok ılgılendıgını gordum cnm sn neden kaptan olmayı dusunmuyorsun merak ettm:26:
Kızlar tşk ederim ama sanırım yanlış anlaşıldım.Ben kendimi sadece yardımcı olarak görebiliyorum. Kaptan olabilecek tutarlılığa sahip olmadığımı düşünüyorum. Geçtiğimiz 3 güne bakarsanız adam akıllı bir şey paylaşamadığımı da görebilirsiniz zaten. Şimdi gaza gelirim kaptan olurum, 2 hafta sonra ben yapamıyorum demek zorunda kalırsam diğer takımların sabrı taşar ve toptan kapanır takım. Sürekliliği olan birinin kaptan olması lazım bence. :112: Zaten haftaya annem geliyor. bayram dönüşü vizeler var vs. Nete girişlerim iyice sarsılacak.
Ama dediğim gibi, kaptan olacak kişinin listeleri sorun etmesine gerek yok. Onları ben ayarlarım inş. :112:
ecz.imiş
cnm kaptan bellı mı ekıp olarak ne yapılması planlanıyor bılıomusun?
Ben de tam onu yazacaktım.
Bayanlar etap 4. sü olmuşuz. :112: Gene de fena değil sanki, ne dersiniz?Tabii ben takımın kilo alanlarından olarak pek konuşmasam da olur bu konuda ama.
Günaydın kızlar...
nasılsınız ?
Günaydın kızlar...
nasılsınız ?
Ellerine sağlık canım
Bizim takımda hata olmamasına sevindimHaftaya umarım daha iyi kilolar vereceğiz.
Bu arada 4.takımdan kaptan yardımcımız tfneyll arkadaşımızın senden bir ricası var -%3.99 yüzde ile onu etap sonuncusu olarak ilan edip bu başarıyı nasıl kazandığını paylaşım alanında paylaşmanı istemeni rica ediyor senden telefonla konuşmuştuk o zaman söylemişti
Hay hay, derhal yazıyorum mesajı..
Yalnız belirtmeden de geçemem.. süper fikir!
tfneyll'e teşekkür ederim, hem kendisiyle barışık olduğu için, hem cesareti için, hem de kendi kendine motive olmanın yolunu bulduğu için..
Baksanıza bi' bunu öneri halinde sunsanıza.. Her etap raporunda aynı birinci gibi, sonuncuyu da yazsak iyi olmaz mı?
Bence süper olur..
sevgili bayanlar günaydın...
öncelikle benin birinci seçtiğiniz içinpardon sondan birinci seçtiğiniz için teşekkür ederim. yazımı yazıp konuşmamı yapmadan önce benim söylediğimi ciddiye alarak ki benim söylediklerimi ciddiye almamak lazım takımlarda yeni bir dönem başlatan arkadaşımız tubişe sevgilerimi yolluyorum. gelelim nasıl böle oldum ben şiştim şiştim kocaman oldum ben şöle ki 2 gün önce ankaranın soğuk yağmurlu bir akşamında arkadaşlarımın bana vermiş olduğu hediye ile kendimden geçtim. uzatmıyorum hem regl olduğum için şiştim hemde tartılmadan önce ben kocaman kare bitter antepfıstıklı çikolata yedim tam 1dakikada gözüm dönmüştü valla yedim pişman değilim yine olsa yine yaparım işte hikayenin sonu anlaşılan eğlenceli bir işe başladık bu vesile ile.
cuma zayıflaması yarışması sondan birincisi
eylül'den sevgiler...
ah canım tubişim onu mu unutmuşumsen bizim takıma geri gelsene sen bi gel bak kuş var orda gel gel neyse soylıyım bari. 30dk leslie,45dk pilates,400 mekik 1 ay boyunca
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..
Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
canım sen taahhüt vermişsin sanırım üçkağıta getiriyorlar bazen. eşimde turkcell bir tarifesindeydi başka bir tarife görünüyordu internet ekranında ve aradı eşim düzeltin hemen dedi ve düzelttiler bunlar nasıl yapamıyorlar bir etlefonla yapılıcak şeyleriSinirli.Hemmen anlatıyorum. 2 ay önce aveadan vodafone a geçtim. Tam olarak 29 temmuzda. Geçerken şubedeki adam dedi ki (Normal tarifem 25 tl, bir de +5 im var, toplam 30 tl ödeyeceğim.) 7 ağustosta vodafone ücret artırımı yapacak ve tarifenin normal ücreti 30 tl olacak. +5=35 tl Ama dedi, şimdi geçiş yaparsanız bu fiyat artırımından etkilenmeyeceksiniz. Amenna. Geçtik vodafone a. İlk ay 35 tl geldi faturam. Tarifemi aştığımı düşünüyordum zaten, yurtdışını filan aramıştım. Bu ay 36 tl geldi. Gittim şubeye, müşteri hizmetlerini arayın dediler. Yüzyüze görüşebileceğimiz bir muhatab yok. Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Dediler ücret artırımı olmuş. E dedim bana verilen bilgi böyle böyle. Size yanlış bilgi verilmiş dediler. Kayıt yok. Gitsem adamı tanımam bile. Dolayısıyla bir hak iddia edemiyorum bu konuda. E dedim bana bilgilendirme mesajı gönderilmedi!! Gönderilmiş olması gerekiyor hanfendi diyor karşıdaki bayan. E GELMEDİ!!! Bu konuda benm yapabileceğim bir şey yok diyor. E diyorum benm tek muhatabım sizsiniz, vodafone adına ulaşabileceğim başka bir yer yok. Bu durumda sizin bir şeyler yapabiliyor olmanız lazım. Ve ya beni yapabilecek yere bağlayın. Vodafone un sitesinde bilmem nereye şikayet mesajı yazın, size dönülecektir dedi. Peki dedim bana kim dönecek?? Yine siz dönecekseniz ne anlamı var bu işlemin. Siz mi döneceksiniz? Hayır, ilgili birim dönecek. Peki ilgili birim hangi birim? .............cvp yok. Vodafone un bilmem neresine şikayetinizi yazın. diyor. Hanfendi diyorum, yapacağım işlemi nasıl yapacağımı anladım, ama bana dönüşü kim yapacak?? Vodafone ilgili birim size dönecektir. Hanfendi birimin ismi 'Vodafone İlgili Birim' mi?? Tabii ki cvp yok. Bu arada beni sık sık beklemeye alıyor. Eminim yan masalara beni nasıl savuşturabileceğini soruyor o esnada. En son tekrar bana döndü, hanfendi ben şu an numaranızı alıyorum, gün içerisinde size dönüş yapılacaktır dedi. Tmm dedim, bekliyorum bakalım.
Bu arada saçlarımı niye çektin yahu??
Sinirli.Hemmen anlatıyorum. 2 ay önce aveadan vodafone a geçtim. Tam olarak 29 temmuzda. Geçerken şubedeki adam dedi ki (Normal tarifem 25 tl, bir de +5 im var, toplam 30 tl ödeyeceğim.) 7 ağustosta vodafone ücret artırımı yapacak ve tarifenin normal ücreti 30 tl olacak. +5=35 tl Ama dedi, şimdi geçiş yaparsanız bu fiyat artırımından etkilenmeyeceksiniz. Amenna. Geçtik vodafone a. İlk ay 35 tl geldi faturam. Tarifemi aştığımı düşünüyordum zaten, yurtdışını filan aramıştım. Bu ay 36 tl geldi. Gittim şubeye, müşteri hizmetlerini arayın dediler. Yüzyüze görüşebileceğimiz bir muhatab yok. Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Dediler ücret artırımı olmuş. E dedim bana verilen bilgi böyle böyle. Size yanlış bilgi verilmiş dediler. Kayıt yok. Gitsem adamı tanımam bile. Dolayısıyla bir hak iddia edemiyorum bu konuda. E dedim bana bilgilendirme mesajı gönderilmedi!! Gönderilmiş olması gerekiyor hanfendi diyor karşıdaki bayan. E GELMEDİ!!! Bu konuda benm yapabileceğim bir şey yok diyor. E diyorum benm tek muhatabım sizsiniz, vodafone adına ulaşabileceğim başka bir yer yok. Bu durumda sizin bir şeyler yapabiliyor olmanız lazım. Ve ya beni yapabilecek yere bağlayın. Vodafone un sitesinde bilmem nereye şikayet mesajı yazın, size dönülecektir dedi. Peki dedim bana kim dönecek?? Yine siz dönecekseniz ne anlamı var bu işlemin. Siz mi döneceksiniz? Hayır, ilgili birim dönecek. Peki ilgili birim hangi birim? .............cvp yok. Vodafone un bilmem neresine şikayetinizi yazın. diyor. Hanfendi diyorum, yapacağım işlemi nasıl yapacağımı anladım, ama bana dönüşü kim yapacak?? Vodafone ilgili birim size dönecektir. Hanfendi birimin ismi 'Vodafone İlgili Birim' mi?? Tabii ki cvp yok. Bu arada beni sık sık beklemeye alıyor. Eminim yan masalara beni nasıl savuşturabileceğini soruyor o esnada. En son tekrar bana döndü, hanfendi ben şu an numaranızı alıyorum, gün içerisinde size dönüş yapılacaktır dedi. Tmm dedim, bekliyorum bakalım.
Burda olmayan bayanlar. Slm.Önce dünden beri paylaşım alanında okumaktan çok keyif aldığım bir kaç mesajı paylaşayım. :112:
Bence de çok keyifli ve motive ediciydi.(İsteyen mesajların üzerine tıklayarak dialoğun tamamını okuyabilir. :112:) Çoğu kişi aynı şeyi düşünmüş olsa gerek ki püsküüt bir öneri sundu:
Şimdi, takım oyumuzu belirlememiz lazım. :112:
fatos0808 Evet / Hayır
Ecz.imis Evet
dinmeyen Evet / Hayır
llcigdemll Evet / Hayır
bsrmhmmt Evet / Hayır
ayyildizim Evet / Hayır
HANDEEEK Evet / Hayır
RoSeSpRiNq Evet / Hayır
firuze-1524 Evet / Hayır
kızlar merhaba ben de bugün sabah kahvaltıda pek birşey yiyemedim diş çektirecektim korkumdan yani karnıma agrılar girdi. sonra az yumurta ve birazcık ekmekle çay içtim, ikindin dişim çekildi epey bir aç kaldım. akşamdan sonra 3-4 kaşık yayla çorbası içmiştim, şimdi rahatım bu saatte 2 mandalina yarım salatalık ve 20 kadar üzüm yedim.oylama varmış ben ona hayır oyu kullanmak istiyorum. zaten grupta bir düzen oturtamamışken böyle önemli bir görev içinde en çok kg veren ve az vereni o an bulurmuyuz muallak bir durum. kaptan ihtiyacı için bence çabuk olalım. 2 haftadır dökülüyoruz, kg alan arkadaşlar çok fazla ben dahil olmak üzere,bir gevşeklik var üstümüzde,haftanın pzt günleri ölcü günümüzdü sanırım. ve sporları listeleri vs kim yapıcak ,bilmekte fayda var.
Sinirli.Hemmen anlatıyorum. 2 ay önce aveadan vodafone a geçtim. Tam olarak 29 temmuzda. Geçerken şubedeki adam dedi ki (Normal tarifem 25 tl, bir de +5 im var, toplam 30 tl ödeyeceğim.) 7 ağustosta vodafone ücret artırımı yapacak ve tarifenin normal ücreti 30 tl olacak. +5=35 tl Ama dedi, şimdi geçiş yaparsanız bu fiyat artırımından etkilenmeyeceksiniz. Amenna. Geçtik vodafone a. İlk ay 35 tl geldi faturam. Tarifemi aştığımı düşünüyordum zaten, yurtdışını filan aramıştım. Bu ay 36 tl geldi. Gittim şubeye, müşteri hizmetlerini arayın dediler. Yüzyüze görüşebileceğimiz bir muhatab yok. Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Dediler ücret artırımı olmuş. E dedim bana verilen bilgi böyle böyle. Size yanlış bilgi verilmiş dediler. Kayıt yok. Gitsem adamı tanımam bile. Dolayısıyla bir hak iddia edemiyorum bu konuda. E dedim bana bilgilendirme mesajı gönderilmedi!! Gönderilmiş olması gerekiyor hanfendi diyor karşıdaki bayan. E GELMEDİ!!! Bu konuda benm yapabileceğim bir şey yok diyor. E diyorum benm tek muhatabım sizsiniz, vodafone adına ulaşabileceğim başka bir yer yok. Bu durumda sizin bir şeyler yapabiliyor olmanız lazım. Ve ya beni yapabilecek yere bağlayın. Vodafone un sitesinde bilmem nereye şikayet mesajı yazın, size dönülecektir dedi. Peki dedim bana kim dönecek?? Yine siz dönecekseniz ne anlamı var bu işlemin. Siz mi döneceksiniz? Hayır, ilgili birim dönecek. Peki ilgili birim hangi birim? .............cvp yok. Vodafone un bilmem neresine şikayetinizi yazın. diyor. Hanfendi diyorum, yapacağım işlemi nasıl yapacağımı anladım, ama bana dönüşü kim yapacak?? Vodafone ilgili birim size dönecektir. Hanfendi birimin ismi 'Vodafone İlgili Birim' mi?? Tabii ki cvp yok. Bu arada beni sık sık beklemeye alıyor. Eminim yan masalara beni nasıl savuşturabileceğini soruyor o esnada. En son tekrar bana döndü, hanfendi ben şu an numaranızı alıyorum, gün içerisinde size dönüş yapılacaktır dedi. Tmm dedim, bekliyorum bakalım.
Şimdi, takım oyumuzu belirlememiz lazım. :112:
fatos0808 Evet / Hayır
Ecz.imis Evet
dinmeyen Evet / Hayır
llcigdemll Evet / Hayır
bsrmhmmt Evet / Hayır
ayyildizim Evet / Hayır
HANDEEEK Evet / Hayır
RoSeSpRiNq Evet / Hayır
firuze-1524 Evet / Hayır
13.10.2012 cmrtsı
sabh:1 adet seftalı
öglen:3 adet kepek ekmegı
2-3 dılım salam
2-3 dılım kasar
1-2 adet domates
1 tane sade galete
4-5 adet petbor bıskuvı
sekersız cay
aksam:şekersiz cay
6-7 adet tuzlu kurabıye
14.10.2012
sabah:
patets kızartmasıbal tereyag
2 dılım kepek ekm.
sekersız cay
peynır
aksam:
1 adet ortaboy pızza
2/3 bardak kola
:18:
acılen toparlanmam lazım yoksa bu gıdısle kılo alcam sıze ıhtyacım var cok salmıs durumdayım
kendı agzmı burnumu kırmak ıstyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?