Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim bugünkü menüm

sabah :
3 dilim ekmek
peynir domates
peynir
şekersiz çay

öğle: hiç bişe yiyemedim bugün fuara gittim bi baktım zaman su gibi geçmiş gitmiş(

akşam:
2 tabak çorba
1 dilim ekmek we peynir

bu ne dengesizlik ya:2::2::2::2:

Slm bayanlaarr. Sayfaya girdiğimde yorumumun üzerine sayfa atlanmış görmeyi özlemişim. Ama benm kafam bu saatte ince işlere basmaz. O yüzden yüzeysel bir kaç menü yazıp gidicem. :112:
Aslında menülere göz attığımda aman Allah ım diyorum, resmen aç kalmışım!! Ama vallahi aç kalmadım. Aksine midem hep rahatsızlık verecek derecede şişkindi. Tabii bunda genellikle öğlene doğru kalkmış olmam da etkili olabilir. :112: Menüler gün içerisindeki toplam menüler. Saat saat ayırmadım. :112:
Cuma: Katmer* arası kaşar+domates, 200 ml meyve nektarı, koca bir kase kahvaltılık gevrek+süt, Tarhana**+ceviz, yeşilçay. Ay bir de 'benim o' var bugünden. Az daha unutuyordum yazmayı. Öyle bir silmişim ki zihnimden bu kaçamağı. Hem de bir tane değil. üstelik şu halley boyutunda olandan. İrade 2 dk lığına gitti, bir de şeker isteği bastırınca o iki dk da işte sonuç. Dolapta bulabildiğim en cazip şeyi/şeyleri indiriverdim mideye
Cumartesi: 6 kk peynir, domates, salatalık, acı biber, yeşil çay, maydanoz+dereotu, koca bir kase kahvaltılık gevrek+süt, Tarhana+ceviz, yeşilçay.
Pazar: 3 kk peynir, domates, salatalık, acı biber, yeşillik, yeşilçay, koca bir kase kahvaltılık gevrek+süt, 2 kaşık yoğurt, 1 bard süt.

*Kayserililerin katmer dedikleri bir yiyecek var. Güya tahinli(ben kantinden yiyorum, tahin oranını siz düşünün. Şahsen ben demeseler anlamazdım tahin olduğunu ki bu konuda hassas sayılırım. :112:) Birazcık da yağlı tabii, ona bir şey diyemem. Ama kantincimiz içine peynir ve domates de koyunca okulda yiyebileceğim en adım akıllı şey oluyor bence. :112:
**Kahramanmaraş tarhanası, cipsvari bir tarhana çeşidi. Ben cips sevmem pek. Onun yerine tarhana yerim. Kalorisi de yok denecek kadar az zaten. Tabii yanındaki cevizleri saymazsak. Onu da günlük 10 cevizden düşüverin.

Ayrıca kaçamağımı gözardı ederek kendimi tebrik etmek istiyorum. Markete her gittiğimde çokokremlerin büyük boylarına epeeey bir göz süzüyorum ama yine de almadan çıkmayı başarıyorum. Kriz anında evde çokokrem bulunduğunu düşünsenize. :18: Geçen sene benm ev arkadaşım çok severdi. O sebeple sürekli bulunurdu evde. E yemiyor da değildim hani. Aah ahh, onlar olmasaydı belki şu anda burda olma sebebim de olmazdı.

Bu arada yazmayı unutmuşum. Cumartesi ve pazar gününde 2 'şer dilim de ekmek vardı. :112:
Ve geçen hafta perş hariç haftaiçi her gün 40 dk yürüyüşüm var. Perş günü hava yağmurluydu, sadece 20 dk yürüyebildim. Haftasonu spor yok.

Ben pizzadan çok kolaya takıldım. Yemek yemeyip kurabiye yemene takıldım. Daha besleyici şeyler yiyebilirdin diye düşünüyorum. Ve hatta o gün yemek yiyerek üzerine kurabiyeleri kalori fazlası olarak almanı tercih ederdim sanırım.
Ama illa yediklerine kızacaksam kızartmaya çok kızdım mesela. Tereyağına da çok kızdım. Ama tereyağını mızraklardan koruyan yanındaki bal oldu. Yeter ki bal yiyin canımı yiyin anacım. (Ama onu da daha hafif şekilde tüketmenin yolunu bulun bence. Mesela ben peynirle bala bayılırım, ama herkes sevmiyor tabii ki. )

Ağız burun kırmaya gelince, gel önce benmkini kır. Sonucu beğenirsen bir de seninkini kırarız. Ne dersin?

ıns cnm pazrtsıden ıtıbaren olagan ustu hal ılan ettım.

Hadi bakalım. :124: Ben de acaba akşam yemeklerini kahv. gevreğine mi dönüştürsem diye düşünüyorum. Haftaiçi öğlenleri aşırı gidiyor çünkü ama uygulayabilirliğim nedir, doğru mu yaparım bilmiyorum tabii. Aman, zaten salı günü annem geliyor, nasılsa bayram sonuna kadar uygulayamicam.

Aa, orda bir menü varmış. Şaka bir yana öğlen yemediğini saymazsak bence güzel menü. Öğlen güzel bir yemek yiyebilseydin bence ideal olacaktı ama günün akışında her şey saati saatine olamıyor ne yazık ki.

aradılar mı canım çok merak ettim????

Yok cnm ya, nerde. Biliyorum zaten, o sırada tel i kapatabilmek için yaptı görevli. Tam 18 dk konuşmuşuz çünkü. E o da haklı, napsa kurtulamadı elimden. (Hoş bir şey yaptığı da yoktu ya, papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamak dışında) Benm de bugün hiç arayasım yoktu zaten, ben de aramadım. Şimdi arayınca karşıma yine böyle biri denk gelirse çemkirmem gerekir. Sonuna kadar uğraşmam gerekir. Değer mi ki diyesim geliyor. Nihayetinde en fazla 2 aylık uygulamayı geri çekerler (ki onu bile yapmayacaklarını düşünüyorum) sonrasında tarifem yine değişir. Bunun için de uğraşıp, sinirimi bozmaya değer mi diyorum. Ama kendimi enayi gibi hissediyorum o ayrı.

Bu arada bayanlar bu sabahki tartımınızı, kol-göğüs-bel-kalça-basen ölçülerinizi not almayı ve bana bildirmeyi unutmayın. Bir de fotoğraf çekilen olursa foto çekildim yazsın olur mu? :112:
Akşama görüşürüz inş. Öpüyorum hepinizi.

cevabım evettttttttttt

Ben de tam onu yazacaktım.

Bayanlar etap 4. sü olmuşuz. :112: Gene de fena değil sanki, ne dersiniz? Tabii ben takımın kilo alanlarından olarak pek konuşmasam da olur bu konuda ama.

vallahi takım içi karışıklıklara rağmen bencede çok güzel maşallah bize

sabah kalktım
yürüyüşümü yaptım
çöpü attım
kahvaltı yaptım
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
çay
marul 2 yaprak

bugunku menum:
sabah: yarım ınce dılım beyaz koy ekmegıne terayg ve bal
öğlen:1 bardak ayran
yarım porsıyon kofte
ara:7/8 adet cavdar kepegı mınık galete
1 tane elma
aksam:
1 tane ortaboy palamut balıgı ızgarada
1 tane kepek ekm.
1 bardak sade soda
yarım avuc kadar tuzlu fıstık

40 dk kosu bandı+sırkelı su.

cnm mısfrım vardı yemk yıyemedım cayın yannda kurbye yedım o aksm ıpler koptu ve butun hafta sonu toplayamadım.
kızartmayı her haftasonu annemler yapıo ve yıyo bn de dayanamıom
tereyagını cok yemedıgım ıcın sakıncalı bulmuorum ama yarın sbh yemem korktum sn ole dıyınce:26:

asıl ben cok dayaklık oldum ama 1.5 kılo verınce sevgılım dedıkı verdıgın bu bır kılo bıle snde farketmıs dedı mutlu oldum

Ben de önce menü mü yazayım.
Sabah: 1 zeytinli poğaça
Öğlen: yok.
Akşam: Pirinç pilavı, patates sulusu, yoğurt.

Menü bu kadar. Öğlene yiyemedim malesef. Ve toplam suyumda 1 lt civarındadır ancak. Belki yatana kadar 1,5 lt yi bulabilirsem, bakalım. Kısacası evt, dayaklığım, biliyorum.
Hmm, bir de 40 dk yürüyüşüm var. :112:

Ya konu benm tarife ücretimin artması ama bunun bana haber dahi verilmeyişi. Bugün bir şubenin önünden geçerken numara taşıdığımız sırada imzalanan sözleşmenin bir örneğini görmek istediğimi söyledim. Gösteremeyeceklerini söylediler. Devlet sırrı gibi saklıorlar maş. Nesi varsa saklanacak.

Geçmiş olsun cnm. Oylamaya gelince, onu takım içinde biz bulmuyoruz. Cuma günü genel listeler açıklanırken, sonuçları hazırlayan takım hafta birincilerini açıkladığı gibi bir de (kabul eden takımlardansa) sondan birinciyi açıklayacak. Kaptanlık bir durum yok yani. :112: Yine de karar senin tabii ki. :112:

cnm ya bn daha once turkcell müş. tem. yapan bırı olarak soluorum bayının adı soyadını al sıkayt et. musterı hz. bisy yapamz.turkcell cok dıkkate alıodu ama vodfnu bılmıorum.:26:

Arkadaşım kime şikayet edeyim. Müşteri hizmetlerini aradığımda karşıma çıkan kişilerden başka hiç bir muhatabım yok ki. Tabii bu da onları muhatabtan sayarsak geçerli bir cümle.

Evt ya, birilerinin farketmesi çok güzel.
Canımcım bence yemende sorun yok. Nitekim bugünkü menüne göre tereyağı cıss da sayılmaz bence. (benm fikrim :112:) Haftasonu menün için, pizzanın üstünde kızartmanın yanında görünce cıss oldu tereyağı.

kızlar ben geldim :) off kaç gündür bakamıyorum buraya dövün beni şimdide bi dert yanıp çıkmam gerekecek sevdiceğim geldi ve yoğunluktan dolayı diyetime uyamıyorum bir türlü bugün 70 i gördüm tartıda tekrardan ama yarın sıkıca başlayacağım tekrardan yoksa devamı gelir kilo falan vereemm ne lahmacunu ne döneri kaldı yediklerimin hesabını tutmuyorum dikkatte etsem yinede mecburen yemek zorunda kalıyorum heleki sebebi belirsiz bir tatlı bir tuzlu krizim var ne yapacağımıda şaşırdım canım bi çikolata istiyor bi tuzlu tuzlu peynir toplanmalıyım acilen

bu arada ölçülerimi yazayım hatuncanlar :) ilk yazdıklarım başlangıç ölçülerim:

sağ bacak / sol bacak üst : 58 / 57
göğüs: 95
kol: 30
simit: 91
bel: 80

şuanda:

sağ bacak / sol bacak üst: 52 / 51
göğüs: 90
kol: 30
simit: 87
bel: 76

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…