bence çok kötü deil ya canm biraz pizza kötü olmuş bu hafta yanlş bişe yemeden werirsin onu da yaaaaa :18::18:
13.10.2012 cmrtsı
sabh:1 adet seftalı
öglen:3 adet kepek ekmegı
2-3 dılım salam
2-3 dılım kasar
1-2 adet domates
1 tane sade galete
4-5 adet petbor bıskuvı
sekersız cay
aksam:şekersiz cay
6-7 adet tuzlu kurabıye
14.10.2012
sabah:
patets kızartmasıbal tereyag
2 dılım kepek ekm.
sekersız cay
peynır
aksam:
1 adet ortaboy pızza
2/3 bardak kola
:18:
acılen toparlanmam lazım yoksa bu gıdısle kılo alcam sıze ıhtyacım var cok salmıs durumdayım
kendı agzmı burnumu kırmak ıstyrum
ıns cnm pazrtsıden ıtıbaren olagan ustu hal ılan ettım.
benim bugünkü menüm
sabah :
3 dilim ekmek
peynir domates
peynir
şekersiz çay
öğle: hiç bişe yiyemedim bugün fuara gittim bi baktım zaman su gibi geçmiş gitmiş(
akşam:
2 tabak çorba
1 dilim ekmek we peynir
bu ne dengesizlik ya:2::2::2::2:
aradılar mı canım çok merak ettim????
cevabım evetttttttttttBurda olmayan bayanlar. Slm.Önce dünden beri paylaşım alanında okumaktan çok keyif aldığım bir kaç mesajı paylaşayım. :112:
Bence de çok keyifli ve motive ediciydi.(İsteyen mesajların üzerine tıklayarak dialoğun tamamını okuyabilir. :112:) Çoğu kişi aynı şeyi düşünmüş olsa gerek ki püsküüt bir öneri sundu:
Şimdi, takım oyumuzu belirlememiz lazım. :112:
fatos0808 Evet / Hayır
Ecz.imis Evet
dinmeyen Evet / Hayır
llcigdemll Evet / Hayır
bsrmhmmt Evet / Hayır
ayyildizim Evet / Hayır
HANDEEEK Evet / Hayır
RoSeSpRiNq Evet / Hayır
firuze-1524 Evet / Hayır
Ben de tam onu yazacaktım.
Bayanlar etap 4. sü olmuşuz. :112: Gene de fena değil sanki, ne dersiniz?Tabii ben takımın kilo alanlarından olarak pek konuşmasam da olur bu konuda ama.
Ben pizzadan çok kolaya takıldım.Yemek yemeyip kurabiye yemene takıldım. Daha besleyici şeyler yiyebilirdin diye düşünüyorum. Ve hatta o gün yemek yiyerek üzerine kurabiyeleri kalori fazlası olarak almanı tercih ederdim sanırım.
Ama illa yediklerine kızacaksam kızartmaya çok kızdım mesela.Tereyağına da çok kızdım. Ama tereyağını mızraklardan koruyan yanındaki bal oldu. Yeter ki bal yiyin canımı yiyin anacım. (Ama onu da daha hafif şekilde tüketmenin yolunu bulun bence. Mesela ben peynirle bala bayılırım, ama herkes sevmiyor tabii ki. )
Ağız burun kırmaya gelince, gel önce benmkini kır. Sonucu beğenirsen bir de seninkini kırarız. Ne dersin?
canım sen taahhüt vermişsin sanırım üçkağıta getiriyorlar bazen. eşimde turkcell bir tarifesindeydi başka bir tarife görünüyordu internet ekranında ve aradı eşim düzeltin hemen dedi ve düzelttiler bunlar nasıl yapamıyorlar bir etlefonla yapılıcak şeyleri
kızlar merhaba ben de bugün sabah kahvaltıda pek birşey yiyemedim diş çektirecektim korkumdan yani karnıma agrılar girdi. sonra az yumurta ve birazcık ekmekle çay içtim, ikindin dişim çekildi epey bir aç kaldım. akşamdan sonra 3-4 kaşık yayla çorbası içmiştim, şimdi rahatım bu saatte 2 mandalina yarım salatalık ve 20 kadar üzüm yedim.oylama varmış ben ona hayır oyu kullanmak istiyorum. zaten grupta bir düzen oturtamamışken böyle önemli bir görev içinde en çok kg veren ve az vereni o an bulurmuyuz muallak bir durum. kaptan ihtiyacı için bence çabuk olalım. 2 haftadır dökülüyoruz, kg alan arkadaşlar çok fazla ben dahil olmak üzere,bir gevşeklik var üstümüzde,haftanın pzt günleri ölcü günümüzdü sanırım. ve sporları listeleri vs kim yapıcak ,bilmekte fayda var.
cnm ya bn daha once turkcell müş. tem. yapan bırı olarak soluorum bayının adı soyadını al sıkayt et. musterı hz. bisy yapamz.turkcell cok dıkkate alıodu ama vodfnu bılmıorum.:26:
cnm mısfrım vardı yemk yıyemedım cayın yannda kurbye yedım o aksm ıpler koptu ve butun hafta sonu toplayamadım.
kızartmayı her haftasonu annemler yapıo ve yıyo bn de dayanamıom
tereyagını cok yemedıgım ıcın sakıncalı bulmuorum ama yarın sbh yemem korktum sn ole dıyınce:26:
asıl ben cok dayaklık oldum ama 1.5 kılo verınce sevgılım dedıkı verdıgın bu bır kılo bıle snde farketmıs dedı mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?