kızlar ben geldim :) off kaç gündür bakamıyorum buraya dövün benişimdide bi dert yanıp çıkmam gerekecek sevdiceğim geldi ve yoğunluktan dolayı diyetime uyamıyorum bir türlü bugün 70 i gördüm tartıda tekrardan ama yarın sıkıca başlayacağım tekrardan yoksa devamı gelir kilo falan vereemm ne lahmacunu ne döneri kaldı yediklerimin hesabını tutmuyorum dikkatte etsem yinede mecburen yemek zorunda kalıyorum heleki sebebi belirsiz bir tatlı bir tuzlu krizim var ne yapacağımıda şaşırdım canım bi çikolata istiyor bi tuzlu tuzlu peynir toplanmalıyım acilen
bu arada ölçülerimi yazayım hatuncanlar :) ilk yazdıklarım başlangıç ölçülerim:
sağ bacak / sol bacak üst : 58 / 57
göğüs: 95
kol: 30
simit: 91
bel: 80
şuanda:
sağ bacak / sol bacak üst: 52 / 51
göğüs: 90
kol: 30
simit: 87
bel: 76
ben ölçülerimi yazmasam olurmu ya
Menüm;
Sabah: 1 simit
Öğle: yarım dilimden az ekmek, çok az tavuk
Akşam: 1 peynirli börek, pilav, patates sulusu, yoğurt
50 dk da yürüyüş.
kızlar ben geldim :) off kaç gündür bakamıyorum buraya dövün benişimdide bi dert yanıp çıkmam gerekecek sevdiceğim geldi ve yoğunluktan dolayı diyetime uyamıyorum bir türlü bugün 70 i gördüm tartıda tekrardan ama yarın sıkıca başlayacağım tekrardan yoksa devamı gelir kilo falan vereemm ne lahmacunu ne döneri kaldı yediklerimin hesabını tutmuyorum dikkatte etsem yinede mecburen yemek zorunda kalıyorum heleki sebebi belirsiz bir tatlı bir tuzlu krizim var ne yapacağımıda şaşırdım canım bi çikolata istiyor bi tuzlu tuzlu peynir toplanmalıyım acilen
Ya konu benm tarife ücretimin artması ama bunun bana haber dahi verilmeyişi. Bugün bir şubenin önünden geçerken numara taşıdığımız sırada imzalanan sözleşmenin bir örneğini görmek istediğimi söyledim. Gösteremeyeceklerini söylediler.Devlet sırrı gibi saklıorlar maş. Nesi varsa saklanacak.
Geçmiş olsun cnm.Oylamaya gelince, onu takım içinde biz bulmuyoruz. Cuma günü genel listeler açıklanırken, sonuçları hazırlayan takım hafta birincilerini açıkladığı gibi bir de (kabul eden takımlardansa) sondan birinciyi açıklayacak. Kaptanlık bir durum yok yani. :112: Yine de karar senin tabii ki. :112:
Arkadaşım kime şikayet edeyim. Müşteri hizmetlerini aradığımda karşıma çıkan kişilerden başka hiç bir muhatabım yok ki. Tabii bu da onları muhatabtan sayarsak geçerli bir cümle.
Evt ya, birilerinin farketmesi çok güzel.
Canımcım bence yemende sorun yok. Nitekim bugünkü menüne göre tereyağı cıss da sayılmaz bence. (benm fikrim :112:) Haftasonu menün için, pizzanın üstünde kızartmanın yanında görünce cıss oldu tereyağı.
Aa, orda bir menü varmış.Şaka bir yana öğlen yemediğini saymazsak bence güzel menü. Öğlen güzel bir yemek yiyebilseydin bence ideal olacaktı ama günün akışında her şey saati saatine olamıyor ne yazık ki.
Yok cnm ya, nerde.Biliyorum zaten, o sırada tel i kapatabilmek için yaptı görevli. Tam 18 dk konuşmuşuz çünkü. E o da haklı, napsa kurtulamadı elimden. (Hoş bir şey yaptığı da yoktu ya, papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamak dışında ) Benm de bugün hiç arayasım yoktu zaten, ben de aramadım. Şimdi arayınca karşıma yine böyle biri denk gelirse çemkirmem gerekir. Sonuna kadar uğraşmam gerekir. Değer mi ki diyesim geliyor. Nihayetinde en fazla 2 aylık uygulamayı geri çekerler (ki onu bile yapmayacaklarını düşünüyorum) sonrasında tarifem yine değişir. Bunun için de uğraşıp, sinirimi bozmaya değer mi diyorum. Ama kendimi enayi gibi hissediyorum o ayrı.
sabah
1 kk peynir
1 dilim t.b ekmeği
5 zeytin ama küçük toplam 3 eder
salatalık domates yarımşar
çay
marul 3 yaprak
Valla dövesim var, ama sadece seni değil.Dün de yalnızca 2 kişi girmişti. Bugün de yalnızca 2 kişi girmiş. Bu böyle sürerse takımı açık tutmanın bir alemi yok zaten. Çünkü ortada takım yok.
Valla seni anlıyorum kuzucm.Ama aman diyim, ben hala yazın aldığım 3 kilocuğu veremedim. Bir kere saldın mı toparlaman zor oluyor. O yüzden, bir an evvel çikolatayı bırakıp tuzlu peynire ve kuru kayısıya dönme zamanıdır.
Ölçülerini yazan ilk kişisin cnm. Teşekkür ediyorum. :87:
Sen bilirsin kuzucm. Ben yazman taraftarıyım ama yazmak istemiyorsan zaten bunu takım kuralı haline getirebilecek bir takım yok ortada. Yani sen bilirsin. :112: Ama yine de aradaki farkı görebilmek adına sen bir yere not al olur mu? :112:
aynen cnm bnde de var bu ıstekler kendımı sporla cezalandıryom ama bı yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?