Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah
1 kk peynir
1 dilim t.b ekmeği
5 zeytin ama küçük toplam 3 eder
salatalık domates yarımşar
çay
marul 3 yaprak

Valla dövesim var, ama sadece seni değil. Dün de yalnızca 2 kişi girmişti. Bugün de yalnızca 2 kişi girmiş. Bu böyle sürerse takımı açık tutmanın bir alemi yok zaten. Çünkü ortada takım yok.
Valla seni anlıyorum kuzucm. Ama aman diyim, ben hala yazın aldığım 3 kilocuğu veremedim. Bir kere saldın mı toparlaman zor oluyor. O yüzden, bir an evvel çikolatayı bırakıp tuzlu peynire ve kuru kayısıya dönme zamanıdır.

Ölçülerini yazan ilk kişisin cnm. Teşekkür ediyorum. :87:

ben ölçülerimi yazmasam olurmu ya

Sen bilirsin kuzucm. Ben yazman taraftarıyım ama yazmak istemiyorsan zaten bunu takım kuralı haline getirebilecek bir takım yok ortada. Yani sen bilirsin. :112: Ama yine de aradaki farkı görebilmek adına sen bir yere not al olur mu? :112:

Menüm;
Sabah: 1 simit
Öğle: yarım dilimden az ekmek, çok az tavuk
Akşam: 1 peynirli börek, pilav, patates sulusu, yoğurt

50 dk da yürüyüş.

Menüm;
Sabah: 1 simit
Öğle: yarım dilimden az ekmek, çok az tavuk
Akşam: 1 peynirli börek, pilav, patates sulusu, yoğurt

50 dk da yürüyüş.

Ah be şekerim!
Simit tek yenmez.. Yanında mutlaka ayran içmelisin.
Öğlen proteinin yanına sebze/salata almalıydın..
Akşam facia! Börek, pilav, patates çok fena bi'üçleme olmuş..
Şu anda yoksun.. Dilerim mekik çekiyorsundur ya da dans ediyorsundur..

Geldiğinde köşede tek ayak üstünde durma cezası veriyorum. 100 e kadar say tamam mı

Not: Dilerim seni kızdırmadım.. Kimse yok takımda demişsin ya onun için geldim. E ne yazayım bilemedim..

16.10.2012
sabah:
2 dılım beyaz kepek ekmegı uzerıne bal ve beyaz peynır

öglen:2 adet ıcı et dısı patlıcan olan bı yemek(adını bılmıom:26:)
4 kas. kadar pırınc pılavı
1 buyuk boy kase profiterol

ara:2 adet mandalına

aksam :sekersız cay
bol salata peynır
2 dılım kepek ekmegı

yatmadan once 60 dk yuruyus+1 bardak sırkelı su

profıterolu yuruyus le telefı etmeye calıstm snrm basardım cnk karnım ac

aynen cnm bnde de var bu ıstekler kendımı sporla cezalandıryom ama bı yere kadar

aynen cnm allhtan kılo almamısım bn ona sevınıom suan

eet mutlaka bi aksilik çıkıo yaaa aynen öyle canm cidden değmez ne olursa olsun haklı da çıkarlar zatn olan senin harcadığın tel. faturasına olur boşwer en iisi

kızlar benmde canm acaip tatlı istio ya ama durduruorm kendimi tatlıcının önünden geçerken hele zorla tutuorm kendimi şu an daha girmedim ama an meselsi
bugünkü menüm

sabah:
3dilim ekmek
peynir domates
acıka
1 tane zeytn:):)

ara: 2-3 ceviz

öğle :
süt çorbası 1 kase
3 kaşık buldur pilavı
3 kaşık yoğurt

ara : yok

akşam 1.5 lahmacunnnn we ayran

Selam kızlar...

benimde diyet elden gitti.. utancımdan gelemedim

neler neler yedim ki ah ki ahhh

takım dağıldı motivasyonda gitti ..

acilen bir çözüm bulmalıyız

öncelikle ben teşekkür ederim ölçülerimi buraya yazmak bile gaza getirdi beni :) ancak şu aralar sevdiceğim gitmeden geri dönemem zor ne sporuma nede diyetime olsun varsın yanımda olsunda ben geç yapayım diyetimi :)

aynen cnm bnde de var bu ıstekler kendımı sporla cezalandıryom ama bı yere kadar

ben sporda yapamıyorum ama sevdiceğim arkadaşımın evinde kalıyor her sabah oraya yürüyerek gidipyorum yaklaşık yarım saat ve gün içerisindede en azından 1.5 saat kadar yürüyorumdur yani :)

kızlar 3 gündür giremedim 2 gündürde netim yok şimdi ancak girme fırsatım oldu , dişimi çektirdim ama agrım var gece uyuyamadım agrı kesici alıp öyle uyuyabildim biraz, kızım emmeyi bıraktı demiştim artık sağmıyorumda cünkü 30-50 cc ancak çıkıyor ve sürekli unutuyorum günde 1 kereck sağmışım dünden beride unuttum sağmadım sanırım yavaş yavaş çekilsin istiyorum kızım 9.5 ay emmiş oldu ,oğlumda 9.5 aylıkken ayagı yanınca bırakmıştı ve şimdi sanırım nasip diyorum kızımında hastalıgına denk geldi bu bırakma ama devam sütünü almayan kızım maşallah biberon bitincede bağırıyor istiyor yani gögsümü almama sebebinden biride sütümün az olması foş fol gelmemesi sanırım. Sağlık olsun diyorum. bu arada ölcülerimi ben yarın sabah ölcüp bildirecegim. ,
daha kahvaltıda yapmadım net geldi gelir gelmez maillerime vs bakınca :)kaldı öyle yiyip geliyorum incelicem tekrardan geçmişi

Merhaba kızlarrr nasılsınız bakalımmm

diyet motivasyonum yeniden yerine geldi... tam gaz devam ediyorum bugün sporumla herşeyimle..

takımda kimse yok sanırım yine

slm kızlar nasılsınız bakalım şimdi yürüyüş yapçam sonra gelip abkıcam yazan vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…