Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç kızılır mı! İyi ki geldin püsküütcm, çokk teşekkürler.
Menüye gelirsek, aslında ayran fikri iyiymiş. Tmm, bundan sonra sabahları bir de ayran alıyorum.
Öğlen az bir salata da yedim aslında ama yazmayı unutmuşum. :112:
Akşama bir açıklamam yok tabii ki. Birazdan cezamı yerine getireceğim en acilinden.

Balı peynirle yemişin. Sevdin mi peki?
Profiterol mü? Hem de büyük bir kase?? Kuzucm, ama bence 1 saatlik yürüyüş onu karşılamaz. Ekstra 1 saat daha lazım.
Ayrıca sanırım karnıyarıktan bahsediyorsun, doğru mudur? Ve benm bu güne kadar yediğim karnıyarıklar hep çok yağlı olmuştur.

aynen cnm allhtan kılo almamısım bn ona sevınıom suan

İşte bu kötünün iyisi olan haber. Ben pzt sabahı 68.1 i gördüm. Bu sabah 68.6 ydım.

eet mutlaka bi aksilik çıkıo yaaa aynen öyle canm cidden değmez ne olursa olsun haklı da çıkarlar zatn olan senin harcadığın tel. faturasına olur boşwer en iisi

Di mii. Bence de. :44:

walla bence en istikrarlımız sensin ne zamn yazsan yanlş bişe yok we sürekli spor süpersin walla dewam aynen inşallah kısa zamanda werirsin canm

Kessinlikkle katılıyorum.

Selam kızlar...

benimde diyet elden gitti.. utancımdan gelemedim

neler neler yedim ki ah ki ahhh

takım dağıldı motivasyonda gitti ..

acilen bir çözüm bulmalıyız

Evt bence de bulmalıyız. Ama malesef bulmalıyız diyerek bulamadık. Öneri alalım? :112:
Anlat bakalım neler yedin? Anlat da cezanı keselim.

Hayırlısı olsun cnm. :112: Tammam, sabaha bekliyorum ölçülerini.

merhaba kızlar bir bakayım dedim size nasılsınız

Sağolasın kadisim. Sen nasılsın?

Merhaba kızlarrr nasılsınız bakalımmm

diyet motivasyonum yeniden yerine geldi... tam gaz devam ediyorum bugün sporumla herşeyimle..

takımda kimse yok sanırım yine

Evvet, işşte bu!

Ben o saatlerde okulda dersteydim cnm.

Saolun kızlar evet elimden geldiğince uymaya çalışıyorum yoksa kilo veremiyorum
inanın sabah kahvaltı arada elma
akşam
salata yağsız tuzsuz 2 parça karnı bahar
1 paket eti form bisküvi ilee yedim
1 mandalina başka bişi yok bol su

Sabah akşam yürüyüşlerimi bu günde yaptım hiç sevmiyom yürüme bandında yürümeyi ah bu kilolar

çabuk çabuk ceza yerine canım canım ölçülerimi ben yazarım not ederim ama burda paylaşmıycam

çabuk çabuk ceza yerine canım canım ölçülerimi ben yazarım not ederim ama burda paylaşmıycam

Sen bilirsin cnmcm. :112: Cezamı da yerine getirdim bile. Zaten bugün staja gitmemiştim, ayak tabanlarımda bir rahatlık vardı. Giderdik bu sayede.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok? ben iyiyim soranlara selamım var kilo aldım 70 oldum dışarılarda gezerken nerede burger king nerede kfc varsa gidip yiyoruz mecburen.. kalori sepetine benzer bir uygulama yükledim telefonuma bugn onla frenlemeye çalışıcam kendimi. birde sporda yoktu ne zamndır sadece sabahları yürüyüşüm vardı yarın sporumuda yaparım ama birşeye sevindim bunca yemeye rağmen 70.3 çıkıyorum :) fazlası yok bayrama 65 hedeflemiştim ama muhtemelen olmayacak içim içimi yiyor :S bugn idman vardı bildiğin ısınma hareketleri yerine aerobik yaptırdım kızlara ( yaaa yazınca düşündümde içim ne kötü yaa kızları yordum o kadar yazık onlara yaa.. birde kandırdım bunu yapın şöyle böyle olacak sıçrama boyunuzu arttıracak diye biriside çıkıp itiraz etmedi ya yavrularıma kıyamam ben yaa :) )
bu arada android kk indirdim telefona ancak bildirimleri v.s. açamıyorum ben yaa biraz daha geliştirseler keşke

tamam canım sabah ölcülerimi bildirecegim bundan sonra düzenli giricem inşallah.

Sabah akşam yürüyüşlerimi bu günde yaptım hiç sevmiyom yürüme bandında yürümeyi ah bu kilolar
yürüyüş yapman çok güzel canım bende keşke bir başlasam devamı gelicek ,

selam canım ben kendim adıma çok iyiyim öncelikle ben seni biraz haşlayacagım izninle. kilo almandan yana birşey demicem cünkü yanlış beslendiginin farkındasın ve bunu bilerek yapıyorsun ama ona engel olmak için kalori hesaplaması yapacaksın elindeki fırsatı degerlendiremedigin gibi bir de üstüne yiceksin ama kalorisine göre ayarlıcaksın veee sporlarını yarına filan bırakma asla ve idmanda ısınma hareketleri vs yapmışsın ama bence kilon ve boy orantın nasıl bilemiyorum ama bence bu tarz bir yetenegi degerlendirmen lazım .bizler mesela çocukluyuz çogu zaman düzene girdiremiyoruz ve sporlarımızı ya da bu tarz diyet işlerimizi bozuyoruz.mesela ek gıdaya geçtik her gıdayı evimde bulunduruyorum tadına bak olayları oluyor ya da ayrı yemek hazırlıyorum sen rahatsın o bakımdan .eger burgerking vs gidiyorsan bile kocaman almak yerine daha kücük porsiyon alabilirsin kola içmeyebilirsin ne bilim azcık olsa hevesini kırmak istedim yemekler vs konusunda .ama spor mutlaka yapıyorsun çok güzel bir fırsat degerlendir kaçırmaa

ben senle küstüm neden bıraktın bizi
küsme canım ya
ben iyiyim bua rada
Sağolasın kadisim. Sen nasılsın?

saol canım iyiyim bende biraz yorgunluk var ama olsun hayat bu

burayı bırakma canım bıraktığın anda kilo alırsın

öpüyorum sizi

canımmmlarımmm napiosnuz bakam bissürü yazmşsnz hepsini okudum genel olarak ii gibiyiz sankinimin ben bugünkü menümü paylaşıcam baya ii gibiydi normal günüme göre çaba harcadım en azndan

sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
şekersiz çay
domates
peynir
acıka

ara :
1 incir

öğle:
1 tabak brokoli çorbası
200 gr kadar tawuk eti
3-4 dilim patates

akşam:
1 küçük kase ligt yoğurt içine acı biber turşusu attım çok güzeldi

spor:
sabah 1 saat yürüyüş
akşam 1 saat roman hawası,mix filan zıpladım durdum
su:
1.5 litre şu an

a.s canım:)ıımıs program ındırmek hıc aklıma gelmedı bnde ındırım sıkıldıkca gırerım

ahhhh o burger king yok mu yaaaaaaa en büyük diyet düşmanı çok sewiorm bende yediğim gün korkumdan menümü paylaşamıorm
ama bi dur demek lazm kuzum 70te kal daha da burger king yasak yasak yasaaakkkk bizeee hepimizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…