Ah be şekerim!
Simit tek yenmez.. Yanında mutlaka ayran içmelisin.
Öğlen proteinin yanına sebze/salata almalıydın..
Akşam facia! Börek, pilav, patates çok fena bi'üçleme olmuş..
Şu anda yoksun.. Dilerim mekik çekiyorsundur ya da dans ediyorsundur..
Geldiğinde köşede tek ayak üstünde durma cezası veriyorum. 100 e kadar say tamam mı
Not: Dilerim seni kızdırmadım.. Kimse yok takımda demişsin ya onun için geldim. E ne yazayım bilemedim..
16.10.2012
sabah:
2 dılım beyaz kepek ekmegı uzerıne bal ve beyaz peynır
öglen:2 adet ıcı et dısı patlıcan olan bı yemek(adını bılmıom:26:)
4 kas. kadar pırınc pılavı
1 buyuk boy kase profiterol
ara:2 adet mandalına
aksam :sekersız cay
bol salata peynır
2 dılım kepek ekmegı
yatmadan once 60 dk yuruyus+1 bardak sırkelı su
profıterolu yuruyus le telefı etmeye calıstm snrm basardım cnk karnım ac
aynen cnm allhtan kılo almamısım bn ona sevınıom suan
eet mutlaka bi aksilik çıkıo yaaaaynen öyle canm cidden değmez ne olursa olsun haklı da çıkarlar zatn olan senin harcadığın tel. faturasına olur boşwer en iisi
walla bence en istikrarlımız sensin ne zamn yazsan yanlş bişe yok we sürekli spor süpersin walla dewam aynen inşallah kısa zamanda werirsin canm
Selam kızlar...
benimde diyet elden gitti.. utancımdan gelemedim
neler neler yedim ki ah ki ahhh
takım dağıldı motivasyonda gitti ..
acilen bir çözüm bulmalıyız
kızlar 3 gündür giremedim 2 gündürde netim yok şimdi ancak girme fırsatım oldu , dişimi çektirdim ama agrım var gece uyuyamadım agrı kesici alıp öyle uyuyabildim biraz, kızım emmeyi bıraktı demiştim artık sağmıyorumda cünkü 30-50 cc ancak çıkıyor ve sürekli unutuyorum günde 1 kereck sağmışım dünden beride unuttum sağmadım sanırım yavaş yavaş çekilsin istiyorum kızım 9.5 ay emmiş oldu ,oğlumda 9.5 aylıkken ayagı yanınca bırakmıştı ve şimdi sanırım nasip diyorum kızımında hastalıgına denk geldi bu bırakma ama devam sütünü almayan kızım maşallah biberon bitincede bağırıyor istiyor yani gögsümü almama sebebinden biride sütümün az olması foş fol gelmemesi sanırım. Sağlık olsun diyorum. bu arada ölcülerimi ben yarın sabah ölcüp bildirecegim. ,
daha kahvaltıda yapmadım net geldi gelir gelmez maillerime vs bakınca :)kaldı öyle yiyip geliyorum incelicem tekrardan geçmişi
merhaba kızlar bir bakayım dedim size nasılsınız
Merhaba kızlarrr nasılsınız bakalımmm
diyet motivasyonum yeniden yerine geldi... tam gaz devam ediyorum bugün sporumla herşeyimle..
takımda kimse yok sanırım yine
Nerdesiniz
merhaba kızlar bir bakayım dedim size nasılsınız
hiç kızılır mı! Iyi ki geldin püsküütcm, çokk teşekkürler.
Menüye gelirsek, aslında ayran fikri iyiymiş. Tmm, bundan sonra sabahları bir de ayran alıyorum.
öğlen az bir salata da yedim aslında ama yazmayı unutmuşum. :112:
Akşama bir açıklamam yok tabii ki. Birazdan cezamı yerine getireceğim en acilinden.
çabuk çabuk ceza yerine canım canım ölçülerimi ben yazarım not ederim ama burda paylaşmıycam
tamam canım sabah ölcülerimi bildirecegim bundan sonra düzenli giricem inşallah.Balı peynirle yemişin. Sevdin mi peki?
Profiterol mü?Hem de büyük bir kase?? Kuzucm, ama bence 1 saatlik yürüyüş onu karşılamaz. Ekstra 1 saat daha lazım.
Ayrıca sanırım karnıyarıktan bahsediyorsun, doğru mudur?Ve benm bu güne kadar yediğim karnıyarıklar hep çok yağlı olmuştur.
İşte bu kötünün iyisi olan haber.Ben pzt sabahı 68.1 i gördüm. Bu sabah 68.6 ydım.
Di mii. Bence de. :44:
Kessinlikkle katılıyorum.
Evt bence de bulmalıyız. Ama malesef bulmalıyız diyerek bulamadık. Öneri alalım? :112:
Anlat bakalım neler yedin?Anlat da cezanı keselim.
Hayırlısı olsun cnm. :112: Tammam, sabaha bekliyorum ölçülerini.
Sağolasın kadisim.Sen nasılsın?
Evvet, işşte bu!
Ben o saatlerde okulda dersteydim cnm.
yürüyüş yapman çok güzel canım bende keşke bir başlasam devamı gelicek ,Sabah akşam yürüyüşlerimi bu günde yaptım hiç sevmiyom yürüme bandında yürümeyi ah bu kilolar
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok? ben iyiyim soranlara selamım varkilo aldım 70 oldum dışarılarda gezerken nerede burger king nerede kfc varsa gidip yiyoruz mecburen.. kalori sepetine benzer bir uygulama yükledim telefonuma bugn onla frenlemeye çalışıcam kendimi. birde sporda yoktu ne zamndır sadece sabahları yürüyüşüm vardı yarın sporumuda yaparım ama birşeye sevindim bunca yemeye rağmen 70.3 çıkıyorum :) fazlası yok bayrama 65 hedeflemiştim ama muhtemelen olmayacak içim içimi yiyor :S bugn idman vardı bildiğin ısınma hareketleri yerine aerobik yaptırdım kızlara ( yaaa yazınca düşündümde içim ne kötü yaa kızları yordum o kadar yazık onlara yaa.. birde kandırdım bunu yapın şöyle böyle olacak sıçrama boyunuzu arttıracak diye biriside çıkıp itiraz etmedi ya yavrularıma kıyamam ben yaa :) )
bu arada android kk indirdim telefona ancak bildirimleri v.s. açamıyorum ben yaa biraz daha geliştirseler keşke
küsme canım yaben senle küstüm neden bıraktın bizi
saol canım iyiyim bende biraz yorgunluk var ama olsun hayat buSağolasın kadisim.Sen nasılsın?
burayı bırakma canım bıraktığın anda kilo alırsınselam kızlar nasılsınız ne var ne yok? ben iyiyim soranlara selamım varkilo aldım 70 oldum dışarılarda gezerken nerede burger king nerede kfc varsa gidip yiyoruz mecburen.. kalori sepetine benzer bir uygulama yükledim telefonuma bugn onla frenlemeye çalışıcam kendimi. birde sporda yoktu ne zamndır sadece sabahları yürüyüşüm vardı yarın sporumuda yaparım ama birşeye sevindim bunca yemeye rağmen 70.3 çıkıyorum :) fazlası yok bayrama 65 hedeflemiştim ama muhtemelen olmayacak içim içimi yiyor :S bugn idman vardı bildiğin ısınma hareketleri yerine aerobik yaptırdım kızlara ( yaaa yazınca düşündümde içim ne kötü yaa kızları yordum o kadar yazık onlara yaa.. birde kandırdım bunu yapın şöyle böyle olacak sıçrama boyunuzu arttıracak diye biriside çıkıp itiraz etmedi ya yavrularıma kıyamam ben yaa :) )
bu arada android kk indirdim telefona ancak bildirimleri v.s. açamıyorum ben yaa biraz daha geliştirseler keşke
Balı peynirle yemişin. Sevdin mi peki?
Profiterol mü?Hem de büyük bir kase?? Kuzucm, ama bence 1 saatlik yürüyüş onu karşılamaz. Ekstra 1 saat daha lazım.
Ayrıca sanırım karnıyarıktan bahsediyorsun, doğru mudur?Ve benm bu güne kadar yediğim karnıyarıklar hep çok yağlı olmuştur.
yok canım ya karnı yarık dııldı onu bılıorum:) kebap da dı ne ebabı unuttum. neyse yedım gttı yarından ıtbrn dha cok dkkt etım barı sız bnm yedıklerımı duysanız oturr aglarsınız o kadar kotu:26:
Sabah akşam yürüyüşlerimi bu günde yaptım hiç sevmiyom yürüme bandında yürümeyi ah bu kilolar
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok? ben iyiyim soranlara selamım varkilo aldım 70 oldum dışarılarda gezerken nerede burger king nerede kfc varsa gidip yiyoruz mecburen.. kalori sepetine benzer bir uygulama yükledim telefonuma bugn onla frenlemeye çalışıcam kendimi. birde sporda yoktu ne zamndır sadece sabahları yürüyüşüm vardı yarın sporumuda yaparım ama birşeye sevindim bunca yemeye rağmen 70.3 çıkıyorum :) fazlası yok bayrama 65 hedeflemiştim ama muhtemelen olmayacak içim içimi yiyor :S bugn idman vardı bildiğin ısınma hareketleri yerine aerobik yaptırdım kızlara ( yaaa yazınca düşündümde içim ne kötü yaa kızları yordum o kadar yazık onlara yaa.. birde kandırdım bunu yapın şöyle böyle olacak sıçrama boyunuzu arttıracak diye biriside çıkıp itiraz etmedi ya yavrularıma kıyamam ben yaa :) )
Balı peynirle yemişin. Sevdin mi peki?
yok canım ya karnı yarık dııldı onu bılıorum:) kebap da dı ne ebabı unuttum. neyse yedım gttı yarından ıtbrn dha cok dkkt etım barı sız bnm yedıklerımı duysanız oturr aglarsınız o kadar kotu:26:
ne yedin öle canm be mayonez filan deil dimiiiiiiiiiiii:18::18:
ne yedin öle canm be mayonez filan deil dimiiiiiiiiiiii:18::18:
son bı hafta ıcınde mayonez pızza sultanahmette kofte patates pasta pıramıt pasta bu sekılde uzayp gıden lıste sadece aklıma gelenler..
ama 600 gr vermısım sebebı onceden 30 dk kosuodum sımdı 60 dk kosuyomondan oldu snırım.
yemek konusunda napcam bılmıorum ozellıkle oglen yemklerı calstıgım ıcın dısarda yemem gerekıo hergun ayı seylerı ymkten sıkıldım alternatıf bulmam gerek fıkrı olan varmı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?