selam kızlar nasılsınız ne var ne yok? ben iyiyim soranlara selamım varkilo aldım 70 oldum dışarılarda gezerken nerede burger king nerede kfc varsa gidip yiyoruz mecburen.. kalori sepetine benzer bir uygulama yükledim telefonuma bugn onla frenlemeye çalışıcam kendimi. birde sporda yoktu ne zamndır sadece sabahları yürüyüşüm vardı yarın sporumuda yaparım ama birşeye sevindim bunca yemeye rağmen 70.3 çıkıyorum :) fazlası yok bayrama 65 hedeflemiştim ama muhtemelen olmayacak içim içimi yiyor :S bugn idman vardı bildiğin ısınma hareketleri yerine aerobik yaptırdım kızlara ( yaaa yazınca düşündümde içim ne kötü yaa kızları yordum o kadar yazık onlara yaa.. birde kandırdım bunu yapın şöyle böyle olacak sıçrama boyunuzu arttıracak diye biriside çıkıp itiraz etmedi ya yavrularıma kıyamam ben yaa :) )
bu arada android kk indirdim telefona ancak bildirimleri v.s. açamıyorum ben yaa biraz daha geliştirseler keşke
saol canım iyiyim bende biraz yorgunluk var ama olsun hayat bu
burayı bırakma canım bıraktığın anda kilo alırsın
öpüyorum sizi
gögüs 93
bel 80,5
simit 99
basen 96
kal 99
bacak 61
kol 28
:2:
son bı hafta ıcınde mayonez pızza sultanahmette kofte patates pasta pıramıt pasta bu sekılde uzayp gıden lıste sadece aklıma gelenler..
ama 600 gr vermısım sebebı onceden 30 dk kosuodum sımdı 60 dk kosuyomondan oldu snırım.
yemek konusunda napcam bılmıorum ozellıkle oglen yemklerı calstıgım ıcın dısarda yemem gerekıo hergun ayı seylerı ymkten sıkıldım alternatıf bulmam gerek fıkrı olan varmı?:26:
bunları yemene göre 600 gr wermşsen yemeseydn ne olacaktı kimbilirbu hafta geçen hafta yedin die ceza wer bence kendine
yanında soğuk sandvich tarzı bişeler götürebilirsn aslnda yada ew yemekleri yapan yer bulabilirsen süper olur ben kadıköye taksime gittiğimde 1 tane yer bulamadm ew yemekleri yapan ya acaba çok gezmiorm ondan mı bilemedm snra doğru burger kng
bunları yemene göre 600 gr wermşsen yemeseydn ne olacaktı kimbilirbu hafta geçen hafta yedin die ceza wer bence kendine
yanında soğuk sandvich tarzı bişeler götürebilirsn aslnda yada ew yemekleri yapan yer bulabilirsen süper olur ben kadıköye taksime gittiğimde 1 tane yer bulamadm ew yemekleri yapan ya acaba çok gezmiorm ondan mı bilemedm snra doğru burger kng
cnm o kadar cok yogunum kı yapamıorum kahvaltımı bıle zor yapıorum bankadayım ve genel mudurlukteyım kurumsal bı yer oldugum ıcın onu yapmm ımkansız dısarda bufe var yarım porsyn kfte ayran gbı seyler yıyorum ama artık cok sıkıldım yanı
cnm o kadar cok yogunum kı yapamıorum kahvaltımı bıle zor yapıorum bankadayım ve genel mudurlukteyım kurumsal bı yer oldugum ıcın onu yapmm ımkansız dısarda bufe var yarım porsyn kfte ayran gbı seyler yıyorum ama artık cok sıkıldım yanı
anlıorm canım yoğunluk zor diyet yaparken =(((
GAYET GÜZEL BESLENMİŞSİN CANIM. su miktarında 3 litre olursa harikacanımmmlarımmm napiosnuz bakambissürü yazmşsnz hepsini okudum genel olarak ii gibiyiz sankinimin ben bugünkü menümü paylaşıcam baya ii gibiydi normal günüme göre çaba harcadım en azndan
sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
şekersiz çay
domates
peynir
acıka
ara :
1 incir
öğle:
1 tabak brokoli çorbası
200 gr kadar tawuk eti
3-4 dilim patates
akşam:
1 küçük kase ligt yoğurt içine acı biber turşusu attım çok güzeldi
spor:
sabah 1 saat yürüyüş
akşam 1 saat roman hawası,mix filan zıpladım durdum
su:
1.5 litre şu an
canım 1.58 boyum varCnmcm, ayyıldızıma katılıyorum. En azından çocuk menüleri alıp, kolayı bırakabilirsin. Patatesi yemeyebilirsin. Ketçap ın kalorisi şöyle böyle, ben yiyorumama en azından mayonezi yemeyebilirsin. Ve ya en güzeli salata alabilirsin. otantik kumpirin salataları fena olmuyor mesela. :112: Ve ya tost falan da yiyebilirsin bence tombikten, susurluktan falan. :112: Yani senin anlayacağın seçenek yok değil. Soru: seçenekleri değerlendirmek istiyor musun?
İyi olmana seevindim kuzucm.Kadiscm sen mezunmuş ya. Ben yeni öğrendim. Önceki yarışmandan kısa bir bilgi geçsene bize. Ne kadar süre yarıştın? Nasıl mezun oldun? ve tekrar ne kadar sürede nasıl kilo aldın? Faydalanalım tecrübenden. Eğer bir başarı hikayen varsa direkt link de verebilirsin. :112:
Cnmcm, boyun kaç?
a.s canım:)ıımıs program ındırmek hıc aklıma gelmedı bnde ındırım sıkıldıkca gırerım
ahhhh o burger king yok mu yaaaaaaa en büyük diyet düşmanı çok sewiorm bende yediğim gün korkumdan menümü paylaşamıorm
ama bi dur demek lazm kuzum 70te kal daha da burger king yasak yasak yasaaakkkk bizeee hepimizeeee
tamam canım sabah ölcülerimi bildirecegim bundan sonra düzenli giricem inşallah.
yürüyüş yapman çok güzel canım bende keşke bir başlasam devamı gelicek ,
selam canım ben kendim adıma çok iyiyim öncelikle ben seni biraz haşlayacagım izninle. kilo almandan yana birşey demicem cünkü yanlış beslendiginin farkındasın ve bunu bilerek yapıyorsun ama ona engel olmak için kalori hesaplaması yapacaksın elindeki fırsatı degerlendiremedigin gibi bir de üstüne yiceksin ama kalorisine göre ayarlıcaksınveee sporlarını yarına filan bırakma asla ve idmanda ısınma hareketleri vs yapmışsın ama bence kilon ve boy orantın nasıl bilemiyorum ama bence bu tarz bir yetenegi degerlendirmen lazım .bizler mesela çocukluyuz çogu zaman düzene girdiremiyoruz ve sporlarımızı ya da bu tarz diyet işlerimizi bozuyoruz.mesela ek gıdaya geçtik her gıdayı evimde bulunduruyorum tadına bak olayları oluyor ya da ayrı yemek hazırlıyorum sen rahatsın o bakımdan .eger burgerking vs gidiyorsan bile kocaman almak yerine daha kücük porsiyon alabilirsin kola içmeyebilirsin ne bilim azcık olsa hevesini kırmak istedim yemekler vs konusunda .ama spor mutlaka yapıyorsun çok güzel bir fırsat degerlendir kaçırmaa
küsme canım ya
ben iyiyim bua rada
saol canım iyiyim bende biraz yorgunluk var ama olsun hayat bu
burayı bırakma canım bıraktığın anda kilo alırsın
öpüyorum sizi
a.s canım:)ıımıs program ındırmek hıc aklıma gelmedı bnde ındırım sıkıldıkca gırerım
ahhhh o burger king yok mu yaaaaaaa en büyük diyet düşmanı çok sewiorm bende yediğim gün korkumdan menümü paylaşamıorm
ama bi dur demek lazm kuzum 70te kal daha da burger king yasak yasak yasaaakkkk bizeee hepimizeeee
Cnmcm, ayyıldızıma katılıyorum. En azından çocuk menüleri alıp, kolayı bırakabilirsin. Patatesi yemeyebilirsin. Ketçap ın kalorisi şöyle böyle, ben yiyorumama en azından mayonezi yemeyebilirsin. Ve ya en güzeli salata alabilirsin. otantik kumpirin salataları fena olmuyor mesela. :112: Ve ya tost falan da yiyebilirsin bence tombikten, susurluktan falan. :112: Yani senin anlayacağın seçenek yok değil. Soru: seçenekleri değerlendirmek istiyor musun?
İyi olmana seevindim kuzucm.Kadiscm sen mezunmuş ya. Ben yeni öğrendim. Önceki yarışmandan kısa bir bilgi geçsene bize. Ne kadar süre yarıştın? Nasıl mezun oldun? ve tekrar ne kadar sürede nasıl kilo aldın? Faydalanalım tecrübenden. Eğer bir başarı hikayen varsa direkt link de verebilirsin. :112:
Cnmcm, boyun kaç?
yok canım ya karnı yarık dııldı onu bılıorum:) kebap da dı ne ebabı unuttum. neyse yedım gttı yarından ıtbrn dha cok dkkt etım barı sız bnm yedıklerımı duysanız oturr aglarsınız o kadar kotu:26:
ayy hepinize toplu cvplar yazıcam kızlar.. şimcik şöyleki hepnizin tokadını şakkadanak hissediyorum yüzümde o yüzden sustum özrümü dileyip oturuyorumsonracığıma sporuma başladım bugn biraz daha dikkatliydim akşamda idman yaptım eve geldim biraz makarna yedim tavuk didikledim yarım kase çilekli jöle yedim bu beni biraz idare etti işte tekrardan bir başlangıç için iyidi bence :) ama siz beni topa tutabilirsiniz o ayrı :) bugn 70.6 çıkmıştım sabahtan ama bakalım yarına kaç çıkıcam :) sevdiceğim gidiyor yarın ben yine stressten veririrm kilolarımı :) inadım inat öyle yada böyle 68 yada 67 ile girilecek o bayrama arkadaş :):):):) sporumu arttırıp acayip düzene girmem lazım..
ayy hepinize toplu cvplar yazıcam kızlar.. şimcik şöyleki hepnizin tokadını şakkadanak hissediyorum yüzümde o yüzden sustum özrümü dileyip oturuyorumsonracığıma sporuma başladım bugn biraz daha dikkatliydim akşamda idman yaptım eve geldim biraz makarna yedim tavuk didikledim yarım kase çilekli jöle yedim bu beni biraz idare etti işte tekrardan bir başlangıç için iyidi bence :) ama siz beni topa tutabilirsiniz o ayrı :) bugn 70.6 çıkmıştım sabahtan ama bakalım yarına kaç çıkıcam :) sevdiceğim gidiyor yarın ben yine stressten veririrm kilolarımı :) inadım inat öyle yada böyle 68 yada 67 ile girilecek o bayrama arkadaş :):):):) sporumu arttırıp acayip düzene girmem lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?