Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnmcm, ayyıldızıma katılıyorum. En azından çocuk menüleri alıp, kolayı bırakabilirsin. Patatesi yemeyebilirsin. Ketçap ın kalorisi şöyle böyle, ben yiyorum ama en azından mayonezi yemeyebilirsin. Ve ya en güzeli salata alabilirsin. otantik kumpirin salataları fena olmuyor mesela. :112: Ve ya tost falan da yiyebilirsin bence tombikten, susurluktan falan. :112: Yani senin anlayacağın seçenek yok değil. Soru: seçenekleri değerlendirmek istiyor musun?

saol canım iyiyim bende biraz yorgunluk var ama olsun hayat bu

burayı bırakma canım bıraktığın anda kilo alırsın

öpüyorum sizi

İyi olmana seevindim kuzucm. Kadiscm sen mezunmuş ya. Ben yeni öğrendim. Önceki yarışmandan kısa bir bilgi geçsene bize. Ne kadar süre yarıştın? Nasıl mezun oldun? ve tekrar ne kadar sürede nasıl kilo aldın? Faydalanalım tecrübenden. Eğer bir başarı hikayen varsa direkt link de verebilirsin. :112:

gögüs 93
bel 80,5
simit 99
basen 96
kal 99
bacak 61
kol 28
:2:

Cnmcm, boyun kaç?

GAYET GÜZEL BESLENMİŞSİN CANIM. su miktarında 3 litre olursa harika

canım 1.58 boyum var

a.s canım:)ıımıs program ındırmek hıc aklıma gelmedı bnde ındırım sıkıldıkca gırerım

Ya evt, ben de bakınmıştım ama bulamamıştım. Tekrar arayayım bari. En azından sıkıntılı durumlarda girmeye çalışırım.

Aslında ben de çok severim burger ı. Ama cıss. Ayrıca yeseniz de yazın ki menülerinizi ceza işlerine girelim.

Kızlar benm acele çıkmam lazım şu an. Yarın 10.30 a kadar bildiriminizi yapmaya çalışın olur mu? Yarın işlerim biraz karışık. Kaçta girebilirim bilmiyorum. Ama girmeye çalışırım muhakkak. :112:

sabahleyin 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği yedim

öğlenleyin dışarda salata

aksamleyinde zeytinyağlı karnıbahar yemeği

spor yok ..

okullar başladı sporumu çok ihmal ediyorum :S

bu arada kilo bildirimi yApayım

74.1 kgyim.

küsme canım ya
ben iyiyim bua rada

saol canım iyiyim bende biraz yorgunluk var ama olsun hayat bu

burayı bırakma canım bıraktığın anda kilo alırsın

öpüyorum sizi

a.s canım:)ıımıs program ındırmek hıc aklıma gelmedı bnde ındırım sıkıldıkca gırerım

ayy hepinize toplu cvplar yazıcam kızlar.. şimcik şöyleki hepnizin tokadını şakkadanak hissediyorum yüzümde o yüzden sustum özrümü dileyip oturuyorum sonracığıma sporuma başladım bugn biraz daha dikkatliydim akşamda idman yaptım eve geldim biraz makarna yedim tavuk didikledim yarım kase çilekli jöle yedim bu beni biraz idare etti işte tekrardan bir başlangıç için iyidi bence :) ama siz beni topa tutabilirsiniz o ayrı :) bugn 70.6 çıkmıştım sabahtan ama bakalım yarına kaç çıkıcam :) sevdiceğim gidiyor yarın ben yine stressten veririrm kilolarımı :) inadım inat öyle yada böyle 68 yada 67 ile girilecek o bayrama arkadaş :):):):) sporumu arttırıp acayip düzene girmem lazım..

Bu konuda rakip tanımıyorum malesef.

Haklısın. Ama sabrının sonucunu düşün. Kendini aynada inncecik hayal et. Hatta kendine dar gelen bir şeyler al. Ne bilim bir kemer olur, elbise olur. Onun içine sığabildiğini düşündüğünde heyecanlanacağın bir şeyler olsun yeter ki.

Evt. Ayynen öyle. Kendimle birlikte seni de topa tutuyorum. Ama bayrama 68 le girmezsen daha ağır toplar bekliyor seni.

Son düzenleme:
***6. TAKIM 279.ETAP***

fatos0808 ( 109 /
Ecz.imis ( 69,2 /
dinmeyen ( 56,8 / 56,6 / 0,2 / %0,35 )
llcigdemll ( 77.1 / 74,1 / 1 / %1,30 ) Kilosu 3'e bölündü.
bsrmhmmt ( 69,9 /
ayyildizim ( 66,5 /
firuze-1524( 74 / Yeni Üye. Hedef:55 Kilosu 4'e bölündü.
HANDEEEK ( 66 /
RoSeSpRiNq ( 61,1 / 60,5 / 0,6 / %0,98 )

6. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
bende durum vahim dişin gazabına uğradım :26: 66.3 üm , pazartesi başlıyorum inşallah

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Okuldayım şu an. 13.30 da dersim var. Hemen bildirimimizi yapalım da daha öğle yemeğimi yiyicem ben.

***6. TAKIM 279.ETAP***

fatos0808 ( 109 / 108 / 1 / %0,92 )
Ecz.imis ( 69,2 / 68,6 / 0,6 / %0,87 )
bsrmhmmt ( 69,9 /
ayyildizim ( 66,5 / 66,3 / 0,2 / %0,3 )
HANDEEEK ( 66 /

Büşra, firuze, HANDEEEK hani kilolarınız??

Son düzenleme:

Büşra, yukarıdaki mesajına istinaden kilo bildirimini 70,6 kg alıyorum.

***6. TAKIM 279.ETAP***

fatos0808 ( 109 / 108 / 1 / %0,92 )
Ecz.imis ( 69,2 / 68,6 / 0,6 / %0,87 )
bsrmhmmt ( 69,9 / 70,6 / -0,7 / %-1 )
ayyildizim ( 66,5 / 66,3 / 0,2 / %0,3 )
HANDEEEK ( 66 /

firuze?? HANDEEEK??
Firuze geçen hafta da listeye alamadık seni.

Kızlar benm sürem doldu. Kusura bakmayın. Firuzecm seni bu hafta da listeye alamıyoruz. HANDEEEKcm, seni de bildirim yapmadı olarak göstermek zorundayım.

Bu arada bayanlar bu hafta genel listeleri hazırlama sırası bizde. Ben akşam 7 gibi eve varıcam. yemeğimi yiyip hazırlarım inş listeleri. Genel alanlara bilgi geçtim ama buraya gelip yazan olursa da söylersiniz. :112: Seviyorum hepiniziiii. Ve öpüyorum çokk.

Nasıl yani! Sabahtan beri kimse girmedi mi sayfaya?!
Neyse merak eden olursa eğer, bu hafta da kötünün iyisi dördüncü olduk kızlar. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…