Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cok saol cnm ekıple cok ılgılenıosun elıne saglık

cok saol cnm ekıple cok ılgılenıosun elıne saglık

Ne demek cnmcm. Birinin yapması gerekiyordu, o kişi ben oldum şimdilik. :112: Ama bayramdan sonra kasımın 10 una kadar ben de olmicam burda. O zaman diliminde napicaz onu düşünmek lazım. Bence kaptan olabilecek olanlar el kaldırsın artıkın.

bebeimler sabahtan beri dışarıdaım daha yeni geldim ewe dün gece buradaydm keşke yapsaydım bildirimimi tüh yaaa:18::18::18::18::18::18::18: 66 yım ben cnm hç weremedm bu hafta ynede yazsaydm keşkem

iyi akşamlar arkadaşlar bende zayıflamayı canı gönülden istiyorum bu siteye dahil olmuştum fakat elimde olmayan bazı sebeplerden dolayı nete fazla giremedim aynı zamanda diyette yapamadım ve tekrar kilo almaya başladım kendi başıma motive olamıyorum hep diyeti erteliyorum bu topiğe dahil olabilirmiyim ve sizlerden çok desdek bekliyorum arkadaşlar...buarada kilom 98 hedefim 70 inşallah .

mrb kızlar ,dün sabah kahvaltıda tek yumurta beyaz yedim.akşam yemegimdede 4-5 tane tavu kkanat kızartma ve yanında 3-4 yk bulgur pılavı yedim, bir kase tarhana çorbası içtim,salata ve ayran ile. daha sonra arada üzüm atıştırdım 10 kadar, 2 lit su tükettim. bugün haftasonu dışarda olacagım gece gelince yediklerimi yazarım .

Kızlar, takımda yönetim olmadığından gerçekleştiremedik ama ilgilenenler buyursun.

Cnmcm, bizim takımda yönetimimiz yok şu an. Yeni bir üyeye anlatabileceğimiz kurallarımız yok. Yani arkadaşlar ne düşünür bilemiyorum (Kızlar farklı düşünen varsa müdahale edin lütfen:112:) bence şu linke bildir isteğini; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-173.html

Bayram öncesi aklımızdan çıkmasın mümkünse.

kzlar gordugum kadarıyla kımse kaptanlıga yanasmıyor ve kımsenın ekıple ılgılendıgı yok eger kımse kaptan olmıcaksa bn bu ekıbı bole gormek ıstemıorum kaptan olabılrım? tabı sızın ıcınde yoksa?

QUOTE=RoSeSpRiNq;26990509]kzlar gordugum kadarıyla kımse kaptanlıga yanasmıyor ve kımsenın ekıple ılgılendıgı yok eger kımse kaptan olmıcaksa bn bu ekıbı bole gormek ıstemıorum kaptan olabılrım? tabı sızın ıcınde sakıncısı yoksa?[/QUOTE]

[/QUOTE]

Benimde hevesim kaçtı valla motivasyon lazım :S

ol tatlım ya kaptann

iyice dağıldık

ol tatlım ya kaptann

iyice dağıldık[/QUOTE]

kızlar en son bı ekıbı yonettdıgımde ekıp ısyanlardaydı bnde cok dagıldım bnm de ıhtyacım var aslında gozunu korkutmıyım ama bıraz cadıyımdır hepınızın sacını ckerım

ol tatlım ya kaptann

iyice dağıldık

kızlar en son bı ekıbı yonettdıgımde ekıp ısyanlardaydı bnde cok dagıldım bnm de ıhtyacım var aslında gozunu korkutmıyım ama bıraz cadıyımdır hepınızın sacını ckerım[/QUOTE]

OL TABİ CANIM BNENDE BÖYLE TAKIM İSTEMİYORUM

kızlar en son bı ekıbı yonettdıgımde ekıp ısyanlardaydı bnde cok dagıldım bnm de ıhtyacım var aslında gozunu korkutmıyım ama bıraz cadıyımdır hepınızın sacını ckerım

OL TABİ CANIM BNENDE BÖYLE TAKIM İSTEMİYORUM[/QUOTE]

kızlar kızmayın ama ortada bı takım bıle yok kımı gırıo bıldırım yapmıo gunduz hıc paylasım yapılmıor ve gıt gıde herkes soguyor toparlanma vaktı geldı bnce yarın yenı bır gun olcak herkes takımca kararını bıldırsın .ona gore takımımızın yolunu cızelım beraber verelım bu kıloları

Canım valla seni istiyorumm hele cadıysan daha çok istiyorum :)):)

cadı birine ihtiyacımız var gerçektende

bu arada 73.9 kg olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…