anlıorm canım yoğunluk zor diyet yaparken =(((
aynen ama ımkansız dııl
Bu arada bayanlar bu hafta genel listeleri hazırlama sırası bizde. Ben akşam 7 gibi eve varıcam. yemeğimi yiyip hazırlarım inş listeleri. Genel alanlara bilgi geçtim ama buraya gelip yazan olursa da söylersiniz. :112: Seviyorum hepiniziiii.Ve öpüyorum çokk.
cok saol cnm ekıple cok ılgılenıosun elıne saglık
bebeimler sabahtan beri dışarıdaım daha yeni geldim ewe dün gece buradaydm keşke yapsaydım bildirimimi tüh yaaa:18::18::18::18::18::18::18: 66 yım ben cnm hç weremedm bu hafta ynede yazsaydm keşkem
Selam kızlar ben 7.takımdan esra vücut ölculerimizi alıp iki haftada bir ölçülelim spor motivasyonumuzu yarısma ortamında arttırlım diyorum katılmak isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html buraya mesajlarınızı bekliyorum listeye haftaya cum baslamayı düşünüyorum .iyi haftasonları:)
iyi akşamlar arkadaşlar bende zayıflamayı canı gönülden istiyorum bu siteye dahil olmuştum fakat elimde olmayan bazı sebeplerden dolayı nete fazla giremedim aynı zamanda diyette yapamadım ve tekrar kilo almaya başladım kendi başıma motive olamıyorum hep diyeti erteliyorum bu topiğe dahil olabilirmiyim ve sizlerden çok desdek bekliyorum arkadaşlar...buarada kilom 98 hedefim 70 inşallah .
[/QUOTE]QUOTE=RoSeSpRiNq;26990509]kzlar gordugum kadarıyla kımse kaptanlıga yanasmıyor ve kımsenın ekıple ılgılendıgı yok eger kımse kaptan olmıcaksa bn bu ekıbı bole gormek ıstemıorum kaptan olabılrım? tabı sızın ıcınde sakıncısı yoksa?
Benimde hevesim kaçtı valla motivasyon lazım :S
ol tatlım ya kaptann
iyice dağıldık
kızlar en son bı ekıbı yonettdıgımde ekıp ısyanlardaydı bnde cok dagıldım bnm de ıhtyacım var aslında gozunu korkutmıyım ama bıraz cadıyımdır hepınızın sacını ckerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?