Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese günaydın kızlar uzun bir aradan sonra tekrardan menü paylaşıyorum :) dün gece bursa ya geldim çok şükür :)
sabah:
1 bardak 9u 1 yerde çay
1 dilim kepek ekmeği
1/2 kase cacık ( van cacığı biraz koyu kıvamlı yoğurt gibi içine bolca salatalık)
1 lokma kayısı reçeli
2 lokma patlıcanlı salça

spor yapıcam şimdi bütün milleti örgütledim :)

30 dk leslie sansone ile 1 mile
35 dk nivea bodyle dinamik sabahlar bacak ve karın egzersizleri

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola..

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.

Menu iyimiş

Sporda çok iyi

tebrikler

İşşte aradığımız yorum. Ol kuzum ol.

kızlar en son bı ekıbı yonettdıgımde ekıp ısyanlardaydı bnde cok dagıldım bnm de ıhtyacım var aslında gozunu korkutmıyım ama bıraz cadıyımdır hepınızın sacını ckerım

Tam da aradığımız kaptan profilisin desene.

Kaptanım yardımcın olmamı ister misin?

tabıkıde sekerım ısterım o zmn bn kaptan sn yardımcım ol bendekı lısteye gore toplamda 15 kısıden azız ekıbe yenı arkadaslar cagırmakla baslıycam oncelıkle. onunla beraber yarısmamızın kurallarını lıste halınde yazıcam hepımız bu kurallara uyucaz ve bu hafta bız bırıncı olucaz

menun guzel canım. patlıcanlı salca ne ılk defa duyuyorum?:26:

kızlar suanda 9 kısıyız . ekıbe yenı arkadaslar cagırıorum. yarın iste olacağım icin aksama girebilcem.yenı gelicek olanları hoş karsılıcağınıza eminim.sizi seviyorum.

fatos0808 Ecz.imis dinmeyen

llcigdemll bsrmhmmt ayyildizim HANDEEK

Süpper süpper.

menun guzel canım. patlıcanlı salca ne ılk defa duyuyorum?:26:

Ben kahvaltılık soslara benzer bir şey olarak algılamıştım ama doğru mudur ki acep? :44:

sonradan kızmayın ama bna

Hiç olur mu! Hiççç olur muu?

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. Her gün min 5 adet haftada 30 adet mesaj yazılması zorunludur.Bu sayının altında kalanlar ekıpten cıkartılır!
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.Menu bildirımin altına kac dk oldugunu ve hangı sporu yaptığınızı belırtebılirsiniz
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma . alınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.) Kaptan yardımcımız Ecz.imis'tir
9.Hergün kac tane mesaj yazdıgını sayıp parantez ıcınde belırtmenız gerekıyor kı takım dakı mesaj sayısını kontrol edelım.Örn en son yazdıgınız ve netten cıkcagınız o gun attıgınız mesajları sayıp (5) yazıp belırtebılırsınız.

kurallara uyum konusunda hepinizden destegınızı beklıyorum.Bu kurallar ıcın ıtırazı olan arkadasımız bırebır belırtebılır.Pazartesıden ıtıbaren sıkı yonetım var hergun lıste paylasmanızı beklıyorum.Birebir ben takıbını yapacagım kımseden kacamak ıstemıyorum.ceza olarak hepınızın sacını cekerım

bu hafta biz birinci olacagız.kimler ekıbımıze destek olucak?

Son düzenleme:

Kaptanım ben mesaj sayısı zorunluluğunu artırma taraftarıyım. Haftada 15 çok az bence. Günde 5 falan yapsak? Ve ya haftada 30?

Kaptanım ben mesaj sayısı zorunluluğunu artırma taraftarıyım. Haftada 15 çok az bence. Günde 5 falan yapsak? Ve ya haftada 30?

güncelledım cnm gunde 5 haftada 30 yazmayana ne ceza verelım peki?

bu arada kızlar bu kurallar pazrtsı ıtbarıyle uygulanmaya baslancak geldıgımde tek tek bakıcam.

haklısın canım ama herkes 1 mesaj yazıp cıkıyor. bu sekılde kımsenın kımseye faydası yok ekıp ruhu gormek ıstıyoruz.

Hah işte ben de tam olarak ondan bahsediyordum. Sayfaya katılımımız olduğunda zaten o kural sadece sözde bir kural olacaktır. Haftada 15 olduğunda da 30 olduğunda da. :112: Ama özellikle yeni başlayan üyeler için mesaj sayısının artırımı takıma ve yarışmaya kaynaşmalarını hızlandıracaktır. diye düşünüyorum ben. :112:

bence de cnm yalnız sole bı durum var yenı katılım yapcak sadece 2 uyeye teklıf gonderdım üye yok

güncelledım cnm gunde 5 haftada 30 yazmayana ne ceza verelım peki?

bu arada kızlar bu kurallar pazrtsı ıtbarıyle uygulanmaya baslancak geldıgımde tek tek bakıcam.

Bu durumda sadece pazar günü mü izinli olmuş oluyoruz? Yoksa tüm haftasonu mu izinliyiz? Ve ya hiç izinli olacağımız gün var mı? :44:
Bilmem. 2 hafta uymayan diskalifiye olmuyor mu zaten? O başka kural mıydı? Dur bir dönüp bakayım.

bence de cnm yalnız sole bı durum var yenı katılım yapcak sadece 2 uyeye teklıf gonderdım üye yok

Bence üye sayımızın zaman içerisinde artması daha iyi zaten. :112: Ne zaman istek olursa o zaman alırız. Boşver, sıkıntı yok. :112: Nasılsa takımdaki üye sayısı için bir min değer yok karar defterinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…