Bu durumda sadece pazar günü mü izinli olmuş oluyoruz? Yoksa tüm haftasonu mu izinliyiz? Ve ya hiç izinli olacağımız gün var mı? :44:
Bilmem. 2 hafta uymayan diskalifiye olmuyor mu zaten? O başka kural mıydı?Dur bir dönüp bakayım.
izinli derken? bizde izin yok canım yaptıgınız mesaınn ucretını verıyoz ıs yerımı kız burasıtakım toparlanana kadar mesaı yapıoruz .Daha sonra duruma gore duzenleyebılırz
Bence üye sayımızın zaman içerisinde artması daha iyi zaten. :112: Ne zaman istek olursa o zaman alırız. Boşver, sıkıntı yok. :112: Nasılsa takımdaki üye sayısı için bir min değer yok karar defterinde.
....
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. Her gün min 5 adet haftada 30 adet mesaj yazılması zorunludur.Bu sayının altında kalanlar ekıpten cıkartılır!
....
Kaptanım yardımcın olmamı ister misin?
bence de zaten cok az degılız ama yenı uyeyede ıhtyacmız var renk ve motıvasyon acısından
Hmm, direkt çıkartılır yazıyormuş zaten. Ama herkesin her haftası birbirini tutmaz ki. Onda da 2 veya 3 hafta insiyatif kullansak olma mı?
Ol canım yardımcı valla sen ..
biran önce toparlanmak gerek
cnm ınsıyatıf tabıkı ozel bıdurum oldugunda belırtılrse yardımcı oluruz ama hergun gırıp bı mesaj yazıp cıkınca dıger ekıbe gırmek ıcın sıra bekleyen arkadaslarımızın hakkının yendıgını dusunuyorum.Burada aktıf olunmalı kı motıve olunsun.Yoksa herkes hergun kacamak yapar buraya yazmaz buda sonumuzu hazırlar mesaj konusunda sıkı takıp yapıcaz yarından ıtıbaren herkes son mesajının altına o gun kac mesaj yazdıysa belırtmesı gerekıor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi-33.html
takımda kımse olmadıgında motıve olmak ıstersınız ugrayın mutlaka kızlar
yalnız kahvelerı lıght ve sekersız ıstıyorum ona gore
Bence yarına bomba gibi başlicaz hayatım.
Yalnız kızlar yarın geldiklerinde şoke olacaklar.Darmaduman bıraktıkları takımın artık bir kaptanı da var kuralları da var.
Sen de haklısın.
Zaten aksini ikram etmiyorlar orda.Adına yaraşır bir cafe.
bence asıl sok dıger takımlarda olcak bu hafta bız bırıncı olunca hepınıze kendımden daha cok guvenıorum.
menun guzel canım. patlıcanlı salca ne ılk defa duyuyorum?:26:
Menu iyimiş
Sporda çok iyi
tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?