Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bence de zaten cok az degılız ama yenı uyeyede ıhtyacmız var renk ve motıvasyon acısından

Hmm, direkt çıkartılır yazıyormuş zaten. Ama herkesin her haftası birbirini tutmaz ki. Onda da 2 hafta falan insiyatif kullansan olma mı?

Son düzenleme:
Hmm, direkt çıkartılır yazıyormuş zaten. Ama herkesin her haftası birbirini tutmaz ki. Onda da 2 veya 3 hafta insiyatif kullansak olma mı?

cnm ınsıyatıf tabıkı ozel bıdurum oldugunda belırtılrse yardımcı oluruz ama hergun gırıp bı mesaj yazıp cıkınca dıger ekıbe gırmek ıcın sıra bekleyen arkadaslarımızın hakkının yendıgını dusunuyorum.Burada aktıf olunmalı kı motıve olunsun.Yoksa herkes hergun kacamak yapar buraya yazmaz buda sonumuzu hazırlar mesaj konusunda sıkı takıp yapıcaz yarından ıtıbaren herkes son mesajının altına o gun kac mesaj yazdıysa belırtmesı gerekıor.

Sen de haklısın.

Zaten aksini ikram etmiyorlar orda. Adına yaraşır bir cafe.

Bence yarına bomba gibi başlicaz hayatım.
Yalnız kızlar yarın geldiklerinde şoke olacaklar. Darmaduman bıraktıkları takımın artık bir kaptanı da var kuralları da var.

bence asıl sok dıger takımlarda olcak bu hafta bız bırıncı olunca hepınıze kendımden daha cok guvenıorum.

Hmm, ben bir de şeyi sorucam. Bu mesaj sayımını kaçtan kaça yapıyoruz? Yani bazı takımlar 00.00 dan 00.00 a kadar yapıyor, bizim eski (1 sene kadar, epeey eski) kaptanımız sabah 05.00 ten ertesi gün 05.00 e kadar yapıyordu. Biz nasıl yapıcaz?

gece 00.00 dan 00.00 a yapılması daha mantıklı cunku sabah gıremıyıp aksam 5 ten snr gırenler calısanlar olabılır tun gun 24 saat hızmet verıyoz

ben cıkıorum yarın ıs var ıı geceler hepınıze yarın kımse kacamk yapmıor. yoksa aksam cezalarım var bastan solım mızıkcılık olmasın.

menun guzel canım. patlıcanlı salca ne ılk defa duyuyorum?:26:

canım bizim bursada muhacir (macır) mahallesi diye bir yer var annem sapolsun azerisinden kürdüne lazından çerkezine bir sürü tarif bilir buda macırların salçası kırmızı biber ( yağ biberi bursa biberide derler) domates ve patlıcandan yapılan bir salça kahvaltıda yeriz hep yapar annem ve ben müptelasıyımdır yani tuzsuz olur ve sebzeli olduğu içinde hafif olur diyetimede uygun diye bolca tüketirim tarifini paylaşırım akşama girdiğimde :) tavsiye ederim 1 2 kavanoz mutlaka yapın tüketin çocuklarada yararlı üstelik biz senelik 10 kavanoz kadar tüketiriz ondan

Menu iyimiş

Sporda çok iyi

tebrikler

teşekkürler canım onların ardına öğlen popeyesten bişiler yedim akşama mantı vardı ama biz azeri mantısı yaptık büyük olanlardan belki bilirsiniz ondan sadece 1 tanecik yedim ki acayip severim yani rahat 10 15 tane yerim ama 1 tanecik yedim şaşırdılar ailedekiler hep birde çikolata yedim dün erimiş ama o kadar yürümüşümki kilo vermişim bu arada ben baya kilo aldıydımdı yani 69 a 68 e düştüm derken 2 gündür 71 lerrde dolaşıyordum o yüzden baya bozulmuştu moralim ama sanırım yerleşmeden verdiğim için daha hızlı gidiyor kilolarım :) bu sabah 70.8 i gördüm bakalım bursada asla bozmamaya karar verdim diyetimi hayır bozarsamda kaçırdığım mantıya yanarım çok içim gitti yaa

gelelim kişisel mesajım baharcım tebrik ediyorum canım benim :) inşallah güzel bir şekilde ilerler burası ben beceremedim o oldu bu oldu bırakmak zorunda kaldım ama senin alman iyi olmuş cadaloz seni :) sen yürütürsün eczacı.mis de yardımcın olmuş onuda tebrik ediyorum :) bütün kurallara uymaya razıyım. çünkü burdan ayrı kaldığım zaman anladımki kilo alıyorum hedefe ulaşana kadar sürekli giricem sözzz :) sonracığıma gelelim bugünki menüme:

kahvaltı:
2 dil,im kepek ekmeği
1 kk dan daha az beyaz peynir
1 lokma kayısı reçeli
patlıcanlı salça
salçalı yumurtanın 1 tanesinin sadece sarısı ( beyazı daha yararlı biliyorum ancak tüketemiyorum)
1 bardak 9u bir yerde çay

spor:
leslie sansone ile 1 mile
nivea bodyle bacak ve karın egzersizleri
ev temizliği
ve bolca yürüyüş :)

öğlene dışarıda olucam maalesef ama ne yerim bilmiyorum söz veriyorum bulduğum ilk yerde salatavari birşeyler tüketicem :) yaa tavuk tüketicem ki en azından protein almış olayım :)

hayırlı olsun kızlar kaptan ve yardımcılarımızla devam ediyoruz demek ,herşey güzel olur inşalah diyelim ve bende düzene gireyim sizlerle, bana bahane olur.cocukların hastalıklarından filan derken biraz dağıldım diyebilirim. cumaya kadar 65.8 olabilirsem ne mutlu bana. bayramda şeker çikolata az yiyelim .

herkese mrb
bu takımda boş yer varmış geldim.
bu sabah itibariyle 69,7 kg yim.

45 dk yürüyüş yaptım.

öğlen
bir yumurta
10 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

yedim öğlenden itibaren geçerli

takımdaki kişiler arasında mı takımlar arasındamı her ikisi arasındamı yarış var.

300 gr vermisim, 56,3 gordum bugun tartida. aksam yola cıkıyorum bir daha tartılamam pazartesiye kadar. izinli sayilabilirim belki ya da bu kilomla bildirime gecebilirim. bu arada 3,3 kg kaldi mezun olmama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…