Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

takımlar arasında yarış var canım , bu arada sporunda çok güzel yediklerinde çok sağlıklı tebrik ediyorum seni.

300 gr vermisim, 56,3 gordum bugun tartida. aksam yola cıkıyorum bir daha tartılamam pazartesiye kadar. izinli sayilabilirim belki ya da bu kilomla bildirime gecebilirim. bu arada 3,3 kg kaldi mezun olmama ...

hayalimdeki rakam diyebilirim :) hayırlı yolculuklar diliyorum.

yeni başkanımızıa kolaylıklar diliyorum
günde 5 msj zorunluluğu zaten vardı yokmuydu kimse uymasada

merhaba kızlar nasılsınız

nasıl gidiyor hayat..rejim yemeksizlik

hava kapalı burda sabah güzeldi kapandı

menümüde
sabah
aynı rutin
2 dilim ekmek
domates
salatalık
peynir 1 kk
yeşillik

öğlen 1 eti form bisküi
yoğurt
yeşillik
akşama meyve yiycem

hoşgeldin canım takımlar arasında yarışma var ama burdaki herkes kendiylede yarışıyor :) menün çok güzel tebrik ederim spor yapıyor musun yürüyüş dışında birşey?

öncelıkle canım hosgeldın.2 haftalık bır deneme surecı var . bn buna alısma surecı dıyorum bız sana sn ekıbımıze alısacaksın ve bu sekılde hızlıca kılo verıcez yuruyus yapman cok guzel yogurt yemene hasta oldum oda cok ıyı ekmegı kepek veya cavdar hangısı oldugunu bılemedım ıcın yorumlayamadım solersen sevınırım
bıreysel fıkrım basarılı buldum.tabıkı zamanla cok cok ıyı olur ve bu sekılde gıdersen cok cabuk zayıflarsın.
tekrardan h. g memnun olduk tatlım

300 gr vermisim, 56,3 gordum bugun tartida. aksam yola cıkıyorum bir daha tartılamam pazartesiye kadar. izinli sayilabilirim belki ya da bu kilomla bildirime gecebilirim. bu arada 3,3 kg kaldi mezun olmama ...

hadı cnm tebrık ederım. ama oldu mezun oldum ıs bıttı ekıp gıttı yok bzımle olcan koruma programı na gecer arada bı kulaklarımızı cekrsın

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Ben pek iyi değilim. Yani sanırım. :44: Aslında iyiyim çok şükür de eve yeni geldim sayılır. Yarım saat oldu henüz. Haliyle tüm akşamım gitti. Yarın da eczane çıkışı direkt eve gidicem inş memlekete. Yani sizin anlayacağınız daha valiz hazırlicam ama kendimden geçmiş durumdayım. Hiç halim yok.

30 mesaj da bayağı fazlaymış

cnm fazla degıl aslında sadece prosedur bn yınede takıbını yapıorum bılgın olsun .gunde 5 tane mesaj yazsan yeterlı.hatta zamnla az bıle gelcek emın ol . ama mutlaka arkadsların menulerını yorumla emınım sna cok faydası olur.tabıkı bızede.

merhaba kızlar nasılsınız

nasıl gidiyor hayat..rejim yemeksizlik

hava kapalı burda sabah güzeldi kapandı

ıyı dıyelım ıyı olsun aynen cnm ıstanbulda hava ııdı yınede.

rejım yemeksızlık de dsunmeyın ya canınızın cektıgıne az ucundan bakın ama tutpda bı kase sutlac yemeyın bı kasık yıyın arada . yoksa hepınızı yok ederım :18:

menümüde
sabah
aynı rutin
2 dilim ekmek
domates
salatalık
peynir 1 kk
yeşillik

öğlen 1 eti form bisküi
yoğurt
yeşillik
akşama meyve yiycem

cok ıımıs canım ekmek ne ekmegı pekı spor yapmadın mı yapmadıysan nıe yapmadın . yapmadıysan yarın mutlaka 20 dk olsa yapıosun hıc bısy olmaz sa otur kalk 100 tane haberını beklıom.

kılo yerlesmedıyse sıskınnlıktır 3-4 gune gıder cnm . ayrıca 3 tane ye kadar mantı yada bı tane yaprak sarma yada bı kacık sutlac yada ne bılım bu tur zararlı bıldıgımız seylerın tadıda bakmakta sakınca gormuorum ben

dısarda cok zor oluo canım hıc bsy bulamıosan ceyrek doner al tabı ekmeksız veya kepek ekmege olbılır ole ye . bnde ogle yemklerını dısarda yıyrm zor oluor gercekten

az mı yıyelımm? yok canım yok gunde bır tane cıkolata oda spor yapcak veya hareketlı olcaksanız kımseden duymıcam bn borek yedım bn dolma yedım bı tabak kesınlıkle olmaz ama bır tane srma yemısınız veya bır baklava yedınız tamm ama onun kalorısını hesaplıyoruz. sonra sporla onu yakıoruz . ben o yuzden yememınızı yersenız de cok az yemenızı onerıorum en azından benım gazabımdan korkun topa tutarım

Menümü yazarak devam edeyim. Sonra geçmişi okucam. :112:

Sabah: 1 dilim kek+200 ml light süt (Ya poğaça yiyecektim, ya kendi ellerimle yaptığım kekten 1 dilim yiyecektim. Katkı maddesi içermeyeni tercih ettim. :112:)
Öğle: Yarım pors. Tava (Tencerede+susuz)(patlıcan, patates, biber, domates, sarımsak vs.) + yarım dilim ekmek
Akşam: Yok. Eve yeni geldim dedim ya. Akşam yemeği güme gitti tabii. Ben de biraz tarhana+ceviz+yeşilçayımı aldım oturdum şimdi. Bir yandan onları yiyorum.

Amaaaaa 110 dk tempolu yürüyüşüm var bugün bayanlar. Kayseriyi otobüse binmeden turladım diyebilirim.
Su da çok az içtim bugün. Umarım 1,5 lt yi geçmişimdir. :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…