takımlar arasında yarış var canım , bu arada sporunda çok güzel yediklerinde çok sağlıklı tebrik ediyorum seni.herkese mrb
bu takımda boş yer varmış geldim.
bu sabah itibariyle 69,7 kg yim.
45 dk yürüyüş yaptım.
öğlen
bir yumurta
10 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
yedim öğlenden itibaren geçerli
takımdaki kişiler arasında mı takımlar arasındamı her ikisi arasındamı yarış var.
300 gr vermisim, 56,3 gordum bugun tartida. aksam yola cıkıyorum bir daha tartılamam pazartesiye kadar. izinli sayilabilirim belki ya da bu kilomla bildirime gecebilirim. bu arada 3,3 kg kaldi mezun olmama ...
herkese mrb
45 dk yürüyüş yaptım.
öğlen
bir yumurta
10 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
takımdaki kişiler arasında mı takımlar arasındamı her ikisi arasındamı yarış var.
canım bizim bursada muhacir (macır) mahallesi diye bir yer var annem sapolsun azerisinden kürdüne lazından çerkezine bir sürü tarif bilir buda macırların salçası kırmızı biber ( yağ biberi bursa biberide derler) domates ve patlıcandan yapılan bir salça kahvaltıda yeriz hep yapar annem ve ben müptelasıyımdır yanituzsuz olur ve sebzeli olduğu içinde hafif olur diyetimede uygun diye bolca tüketirim tarifini paylaşırım akşama girdiğimde :) tavsiye ederim 1 2 kavanoz mutlaka yapın tüketin çocuklarada yararlı üstelik biz senelik 10 kavanoz kadar tüketiriz ondan
ıımıs cnm degısık yanı patlıcan daan oldugunu ılk defa duydum afıet olsun tatlım ne dıyım
herkese mrb
45 dk yürüyüş yaptım.
öğlen
bir yumurta
10 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
300 gr vermisim, 56,3 gordum bugun tartida. aksam yola cıkıyorum bir daha tartılamam pazartesiye kadar. izinli sayilabilirim belki ya da bu kilomla bildirime gecebilirim. bu arada 3,3 kg kaldi mezun olmama ...
30 mesaj da bayağı fazlaymış
yeni başkanımızıa kolaylıklar diliyorum
günde 5 msj zorunluluğu zaten vardı yokmuydu kimse uymasada
merhaba kızlar nasılsınız
nasıl gidiyor hayat..rejim yemeksizlik
hava kapalı burda sabah güzeldi kapandı
menümüde
sabah
aynı rutin
2 dilim ekmek
domates
salatalık
peynir 1 kk
yeşillik
öğlen 1 eti form bisküi
yoğurt
yeşillik
akşama meyve yiycem
hoşgeldin canımtakımlar arasında yarışma var ama burdaki herkes kendiylede yarışıyor :) menün çok güzel tebrik ederim spor yapıyor musun yürüyüş dışında birşey?
canım bizim bursada muhacir (macır) mahallesi diye bir yer var annem sapolsun azerisinden kürdüne lazından çerkezine bir sürü tarif bilir buda macırların salçası kırmızı biber ( yağ biberi bursa biberide derler) domates ve patlıcandan yapılan bir salça kahvaltıda yeriz hep yapar annem ve ben müptelasıyımdır yanituzsuz olur ve sebzeli olduğu içinde hafif olur diyetimede uygun diye bolca tüketirim tarifini paylaşırım akşama girdiğimde :) tavsiye ederim 1 2 kavanoz mutlaka yapın tüketin çocuklarada yararlı üstelik biz senelik 10 kavanoz kadar tüketiriz ondan
teşekkürler canım onların ardına öğlen popeyesten bişiler yedim akşama mantı vardı ama biz azeri mantısı yaptık büyük olanlardan belki bilirsinizondan sadece 1 tanecik yedim ki acayip severim yani rahat 10 15 tane yerim ama 1 tanecik yedim şaşırdılar ailedekiler hep birde çikolata yedim dün erimiş ama o kadar yürümüşümki kilo vermişim bu arada ben baya kilo aldıydımdı yani 69 a 68 e düştüm derken 2 gündür 71 lerrde dolaşıyordum o yüzden baya bozulmuştu moralim ama sanırım yerleşmeden verdiğim için daha hızlı gidiyor kilolarım :) bu sabah 70.8 i gördüm bakalım bursada asla bozmamaya karar verdim diyetimi hayır bozarsamda kaçırdığım mantıya yanarım çok içim gitti yaa
gelelim kişisel mesajımbaharcım tebrik ediyorum canım benim :) inşallah güzel bir şekilde ilerler burası ben beceremedim o oldu bu oldu bırakmak zorunda kaldım ama senin alman iyi olmuş cadaloz seni :) sen yürütürsün eczacı.mis de yardımcın olmuş onuda tebrik ediyorum :) bütün kurallara uymaya razıyım. çünkü burdan ayrı kaldığım zaman anladımki kilo alıyorum hedefe ulaşana kadar sürekli giricem sözzz :) sonracığıma gelelim bugünki menüme:
kahvaltı:
2 dil,im kepek ekmeği
1 kk dan daha az beyaz peynir
1 lokma kayısı reçeli
patlıcanlı salça
salçalı yumurtanın 1 tanesinin sadece sarısı ( beyazı daha yararlı biliyorum ancak tüketemiyorum)
1 bardak 9u bir yerde çay
spor:
leslie sansone ile 1 mile
nivea bodyle bacak ve karın egzersizleri
ev temizliği
ve bolca yürüyüş :)
öğlene dışarıda olucam maalesef ama ne yerim bilmiyorum söz veriyorum bulduğum ilk yerde salatavari birşeyler tüketicem :) yaa tavuk tüketicem ki en azından protein almış olayım :)
hayırlı olsun kızlar kaptan ve yardımcılarımızla devam ediyoruz demek ,herşey güzel olur inşalah diyelim ve bende düzene gireyim sizlerle, bana bahane olur.cocukların hastalıklarından filan derken biraz dağıldım diyebilirim. cumaya kadar 65.8 olabilirsem ne mutlu bana. bayramda şeker çikolata az yiyelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?