Menümü yazarak devam edeyim. Sonra geçmişi okucam. :112:
Sabah: 1 dilim kek+200 ml light süt (Ya poğaça yiyecektim, ya kendi ellerimle yaptığımkekten 1 dilim yiyecektim. Katkı maddesi içermeyeni tercih ettim. :112:)
Öğle: Yarım pors. Tava (Tencerede+susuz)(patlıcan, patates, biber, domates, sarımsak vs.) + yarım dilim ekmek
Akşam: Yok.Eve yeni geldim dedim ya. Akşam yemeği güme gitti tabii. Ben de biraz tarhana+ceviz+yeşilçayımı aldım oturdum şimdi. Bir yandan onları yiyorum.
Amaaaaa 110 dk tempolu yürüyüşüm var bugün bayanlar. Kayseriyi otobüse binmeden turladım diyebilirim.
Su da çok az içtim bugün.Umarım 1,5 lt yi geçmişimdir. :26:
canım bizim bursada muhacir (macır) mahallesi diye bir yer var annem sapolsun azerisinden kürdüne lazından çerkezine bir sürü tarif bilir buda macırların salçası kırmızı biber ( yağ biberi bursa biberide derler) domates ve patlıcandan yapılan bir salça kahvaltıda yeriz hep yapar annem ve ben müptelasıyımdır yanituzsuz olur ve sebzeli olduğu içinde hafif olur diyetimede uygun diye bolca tüketirim tarifini paylaşırım akşama girdiğimde :) tavsiye ederim 1 2 kavanoz mutlaka yapın tüketin çocuklarada yararlı üstelik biz senelik 10 kavanoz kadar tüketiriz ondan
teşekkürler canım onların ardına öğlen popeyesten bişiler yedim akşama mantı vardı ama biz azeri mantısı yaptık büyük olanlardan belki bilirsinizondan sadece 1 tanecik yedim ki acayip severim yani rahat 10 15 tane yerim ama 1 tanecik yedim şaşırdılar ailedekiler hep birde çikolata yedim dün erimiş ama o kadar yürümüşümki kilo vermişim bu arada ben baya kilo aldıydımdı yani 69 a 68 e düştüm derken 2 gündür 71 lerrde dolaşıyordum o yüzden baya bozulmuştu moralim ama sanırım yerleşmeden verdiğim için daha hızlı gidiyor kilolarım :) bu sabah 70.8 i gördüm bakalım bursada asla bozmamaya karar verdim diyetimi hayır bozarsamda kaçırdığım mantıya yanarım çok içim gitti yaa
herkese mrb
bu takımda boş yer varmış geldim.
bu sabah itibariyle 69,7 kg yim.
45 dk yürüyüş yaptım.
öğlen
bir yumurta
10 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
yedim öğlenden itibaren geçerli
takımdaki kişiler arasında mı takımlar arasındamı her ikisi arasındamı yarış var.
300 gr vermisim, 56,3 gordum bugun tartida. aksam yola cıkıyorum bir daha tartılamam pazartesiye kadar. izinli sayilabilirim belki ya da bu kilomla bildirime gecebilirim. bu arada 3,3 kg kaldi mezun olmama ...
30 mesaj da bayağı fazlaymış
resimlere baktıkça insanın kilo verme isteği artıyor, tavsiye ederim bakın kızar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html
merhaba kızlar nasılsınız
nasıl gidiyor hayat..rejim yemeksizlik
hava kapalı burda sabah güzeldi kapandı
rejım yemeksızlık de dsunmeyın ya canınızın cektıgıne az ucundan bakın ama tutpda bı kase sutlac yemeyın bı kasık yıyın arada . yoksa hepınızı yok ederım :18:
kız yurumus ya oda yeter onu yapmayanlara ceza verelım.
dısarda cok zor oluo canım hıc bsy bulamıosan ceyrek doner al tabı ekmeksız veya kepek ekmege olbılır ole ye . bnde ogle yemklerını dısarda yıyrm zor oluor gercekten
az mı yıyelımm? yok canım yok gunde bır tane cıkolata oda spor yapcak veya hareketlı olcaksanız kımseden duymıcam bn borek yedım bn dolma yedım bı tabak kesınlıkle olmaz ama bır tane srma yemısınız veya bır baklava yedınız tamm ama onun kalorısını hesaplıyoruz. sonra sporla onu yakıoruz . ben o yuzden yememınızı yersenız de cok az yemenızı onerıorum en azından benım gazabımdan korkun topa tutarım
ıı canım kotu degıl yanı begendım
sabh:
1 dılım kepk ekmegı
1-2 catal recel bal
2 catal beyaz peynır
öglen:
yarım porsyn kofte yemegı
1 tane yaprak sarma
aksam:
yarım parca ızgara tavuk
1 bardak kola
3/4 adet patates
30 dk yakın yuruyusum ve butun gun kosturmam vardı.
bugun spora cok yuklenemedım ama yarın bunu telafı edıcem eger uyuya kalmazsam ders calısırken 30 dk bu aksam kosmayı dusunuorum umarım basarırım.
Merhabalar :) bende davetinizi okuyunca mutlu mesut geldim gruba umarım mutlu mesut mezunda olurum burdan ya da hep beraber oluruz :)) kilom 69 hedefim 59 olmak sizlerle birlikte ulaşacağıma inanıyorum ve sizden gaz bekliyorum yapmadığımda cezalandırın beni kızlar lütfen :)
Kaptanım sana güveniyorum .D
yeni gelen arkadaslarla da takım çok iyi olacak inşlh :)
bende henüz suan girebildim valla koca gün okul koşturmaca
çok düzensiz beslendim
sabahleyin
1 dilim kepek ekmeği peynir domates yumurta
öğlen
2 diyet biskuvisi
aksam 1 simit
gerçektende düzensiz
cok ıımıs canım ekmek ne ekmegı pekı spor yapmadın mı yapmadıysan nıe yapmadın . Yapmadıysan yarın mutlaka 20 dk olsa yapıosun hıc bısy olmaz sa otur kalk 100 tane haberını beklıom.
slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Ben pek iyi değilim. Yani sanırım. :44: Aslında iyiyim çok şükür de eve yeni geldim sayılır. Yarım saat oldu henüz. Haliyle tüm akşamım gitti. Yarın da eczane çıkışı direkt eve gidicem inş memlekete. Yani sizin anlayacağınız daha valiz hazırlicam ama kendimden geçmiş durumdayım. Hiç halim yok.
günaydınlarr :) bende kahvaltımı yazayım 1 dilim kepekli ekmek,1 tane domates,3 zeytin,3 tanecik çörek otlu bisküviden aldım ardından spor salonuma gittim orda 2oo cal yürüyüş bandında yürüdüm 22 dk., sonra ekliptik e bindim 13 dk.150 cal,ardından 10 dk bisiklet çevirdim 15 dk.kadarda kendim minderde çalıştım...az önce de öğle arası olarak 1 tane mandalina yedim bayanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?