Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ıı canım kotu degıl yanı begendım

sabh:
1 dılım kepk ekmegı
1-2 catal recel bal
2 catal beyaz peynır
öglen:
yarım porsyn kofte yemegı
1 tane yaprak sarma
aksam:
yarım parca ızgara tavuk
1 bardak kola
3/4 adet patates

30 dk yakın yuruyusum ve butun gun kosturmam vardı.
bugun spora cok yuklenemedım ama yarın bunu telafı edıcem eger uyuya kalmazsam ders calısırken 30 dk bu aksam kosmayı dusunuorum umarım basarırım.

Eveeeeettt, istiyorum o tarifiii. Bu sene geçti ama en azından seneye. :112:
Yani.. Diyetini bozacağın zaman aklına gelsin bak. Yemediğim mantılara yazık de, vazgeç diyetini bozmaktan. Ama ordaki popeyes neyin nesi bakiim??

Hoşgeldiiiinn. Hedef kilonu ve (bu kısım sadece şahsi merakımdan) boyunu öğrenebilir miyim? :112: Ve yaşın, işin, kilo alma geçmişin vs. kendinden bahseder misin biraz?
Ben ecz.imis. Geçen sene bu zamanlar 78 kg ile başladım, hedefim 56-58 civarı. 4-5 aydır izindeydim, daha 3-4 hafta oldu döneli. :112: Tabii +4 kiloyla döndüm. Öğrenciyim. 23 yaşındayım. Unuttuğum bir şey var mı? BMI mi de çizelgemden görebilirsiniz zaten. :112:

300 gr vermisim, 56,3 gordum bugun tartida. aksam yola cıkıyorum bir daha tartılamam pazartesiye kadar. izinli sayilabilirim belki ya da bu kilomla bildirime gecebilirim. bu arada 3,3 kg kaldi mezun olmama ...

Harikaa. Zaten bayram haftası bildirim yok cnm. Yarışma tatile giriyor bayram haftalarında. :112:

30 mesaj da bayağı fazlaymış

Aslında değil. :112: Günde 5 mesajck. 1 ini zaten senin menülerin oluşturur. Kalan 4 taneyi de dolduramıyorsan zaten takımla pek alakan yok demektir. :112: Biraz zaman geçsin, anlarsın. :112:

resimlere baktıkça insanın kilo verme isteği artıyor, tavsiye ederim bakın kızar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html

Off, hepsi süper ya. İşte bu yüzden foto çekilmemiz gerektiğini söylüyorum sürekli.

merhaba kızlar nasılsınız

nasıl gidiyor hayat..rejim yemeksizlik

hava kapalı burda sabah güzeldi kapandı

Burası da yağmurluydu bugün. :2:

rejım yemeksızlık de dsunmeyın ya canınızın cektıgıne az ucundan bakın ama tutpda bı kase sutlac yemeyın bı kasık yıyın arada . yoksa hepınızı yok ederım :18:

Burdaki kilit sözcük 'arada' sanırım.

kız yurumus ya oda yeter onu yapmayanlara ceza verelım.

Eveettt. Önümüzdeki haftayı evde geçireceğimi düşünürsek benm cezaları şimdiden düşünmeye başla kaptanım. Seni o kadar sinirlendiricem ki, anca tatmin olursun.

dısarda cok zor oluo canım hıc bsy bulamıosan ceyrek doner al tabı ekmeksız veya kepek ekmege olbılır ole ye . bnde ogle yemklerını dısarda yıyrm zor oluor gercekten

Çeyrek döner mi! Kim doyar onunla yahu. (Yarın akşama döner yemeyi düşünüyordum da Acaba öğle yemeğini de mi yemesem. :44: Ama o zaman 8 saat aç kalmış olucam, olmaz. Yola çıkarken doyurucu bir şeyler yemezsem eve gidince gözüm dönmüş gibi ne bulursam saldırırım, biliyorum kendimi. Ki yola çıkarken dediğim saat 16-17 arası. Eve varınca dediğim 22-23 arası. :44: Neyse, ben yarına kadar biraz daha düşünim. Bakalım terminal yolunda başka seçenek bulabilecek miyim.

Çikolata yemem ama tatlı da yememek için kendimi şartlamaya çalışıyorum kaç gündür. Neyse, kurban bayramı zaten. Et yeriz biz de. :112: Eve gelenlere de tatlı yerine sac kavurma mı ikram etsek.

ıı canım kotu degıl yanı begendım

Ya akşam yemeğimi saatinde yiyebilseydim bence mükemmel ötesiydi zaten. Benden daha iyisi çıkmaz yani. Ama işte. o akşam yemeği yenmedi sonuç olarak.

O kola da neyin nesi kaptanım. Yakışıyor mu hiç. Bak biz de senin saçlarını çekeriz haa. (Yok kolasız duramam diyorsanız en azından lightını için arkadaşlar. Biliyorum tadı aynı değil ama kalorisi de aynı değil zaten. :112: Ama tabii en güzeli soda falan tercih etmek. )

Kaptanım sana güveniyorum .D

yeni gelen arkadaslarla da takım çok iyi olacak inşlh :)

bende henüz suan girebildim valla koca gün okul koşturmaca

çok düzensiz beslendim

sabahleyin

1 dilim kepek ekmeği peynir domates yumurta

öğlen

2 diyet biskuvisi

aksam 1 simit

gerçektende düzensiz

Merhabalar :) bende davetinizi okuyunca mutlu mesut geldim gruba umarım mutlu mesut mezunda olurum burdan ya da hep beraber oluruz :)) kilom 69 hedefim 59 olmak sizlerle birlikte ulaşacağıma inanıyorum ve sizden gaz bekliyorum yapmadığımda cezalandırın beni kızlar lütfen :)

Merak etme. Bunun için burdayız. Hoşgeldin.

Evt, fazla değil ama düzensiz olmuş. Yarına daha güzel menülerimiz olsun inş. :112:

Kızlar ben de yatıyorum, iyi geceler hepinize.
Dediğim gibi yarın çıkışta direkt memlekete gidicem. Kaçta girebilirim ve ya girebilecek kadar dinç olur muyum bilmiyorum ama en kısa sürede görüşmek üzere. Beni özleyin e mi.

günaydın kızlar
ilk msjı ben yazıyım dedim
ben 30 yaşındayım boyum 1.72 kilom 69.7 kilo geçmişi olarak da evlendiğimde (4 sene önce) 64 kiloydum bir bebeğim var hedefim 60 ama hiç olmazsa 64 edüşmek istiyorum

bu arada kaptan rosespringi sevdim slm kaptan

kahvaltımı da yazıyım

4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
haşlanmış yumurta

spor olarak yürüyüş yapabiliyorum ama evde yürüme bandım var onuda bazen kullanıyorum
spora gitmiyorum
ama sizi sevdim
inş birbirimize destek olup veririz şu kiloları

ay ay ay neler olmuş burda böleeeee artk bi kaptanımız war yani hatta bide yardmcısı çok mutlu oldum ya herşey düzene girecek bundan sonra inş. süperrrr oldu bu şimdi bana gelelim ben menülerimi yazmıorm kesin büyük bir sopa gelecek bana çünkü bi türlü toparlayamadm kndimi sürekli dışarıdaydım çnkü yarından itibaren yürüyüş spor diyet herşey ii olacak bayramdada tatlı yok et sewmiorm zatn ayarlayacağım bi şeklde bu arada sizi özledim ben yaaa giremedim kaç gündür ama geçmişi okudum sanki bi toparlanma war takımda bu çok ii oldu hepimize çok ii yansıyacak

Günaydınlarr :) bende kahvaltımı yazayım 1 dilim kepekli ekmek,1 tane domates,3 zeytin,3 tanecik çörek otlu bisküviden aldım ardından spor salonuma gittim orda 2oo cal yürüyüş bandında yürüdüm 22 dk., sonra ekliptik e bindim 13 dk.150 cal,ardından 10 dk bisiklet çevirdim 15 dk.kadarda kendim minderde çalıştım...Az önce de öğle arası olarak 1 tane mandalina yedim bayanlar :)

cok ıımıs canım ekmek ne ekmegı pekı spor yapmadın mı yapmadıysan nıe yapmadın . Yapmadıysan yarın mutlaka 20 dk olsa yapıosun hıc bısy olmaz sa otur kalk 100 tane haberını beklıom.

ekmek tam buğday ekmeği yiyorum canım yaptım spor yapmamı illah yazardım hayret yamamışım yürüme bandında yütrüyorum her gün sabah akşam 10 ar dakika ama fazlasını yapamıyorum şuan için

bi de bana sor bizde yarın bursaya gitçez daha valiz yok ortada

Başakancım ismin ne canım
bu arada bayram tatilimiz ne aman başlıyo ve ne zaman bitiyo malum çoğumuz bayramda giremiyeceğiz...bayram dönüşü ben msjları not almak istiyorum herkesin mesajlarını sayarım olurmu..
Biride sporları not eder

Sabah tam bugday ekmeğini 2 ye böldüm 1 dilimi tost yaptım kendime peynirli
3 zeytin
2 küçük salatalık
çay
arada
1 mandalin

3 4 gibi yoğurt salatalık yiycem
akşamada meyve

Sabah yürüyüşümde yaptım duyrulur kaptancım..

Ya kızlar zayıflıyanların resimlerine baktım ne güzeller...bende zayıflarımmı onlar gibim acaba...

oo çok gü<el spor yapmışın maşallah sana

mrb

takım şekillenmeye başlıyor negüzel

öğlen ton balıklı salata yedim 1 saatte yürüyüş yaptım

öptüm sizi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…