Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

biran önce toparlayıp başla cnm hepimiz destek olalım birbirimize

hoşgeldin canım aramıza kahvaltını beğendimmm )):: ))

diyette sporda masallah çok güzell

Sabah tam bugday ekmeğini 2 ye böldüm 1 dilimi tost yaptım kendime peynirli
3 zeytin
2 küçük salatalık
çay
arada
1 mandalin

3 4 gibi yoğurt salatalık yiycem
akşamada meyve

seninde çok güzell valla menuleri beğendim : )

Kahvaltı

kepekli soğuk sandiwiçç

öğle 1 kaşık pilav 1 kaşık patates püresi 100 gram tavuk

aksam 3 mandalina

akşam yemeğim

2 dilim kepekli ekmek
200 gr haşlanmış tavuk

akşam sadece 3 mandalinaile durabiliyor muusun zor olmuyor mu

akşam yemeğim

2 dilim kepekli ekmek
200 gr haşlanmış tavuk

akşam sadece 3 mandalinaile durabiliyor muusun zor olmuyor mu

aynen tatlım arkadsım cank.gelmıs kıramadım.Tabı bu ısın bahanesı bn bu tur pasta borek kola dayanamam ve dıyet yapmadıgım zmn herkes ornegın en fazl 1-2 dılım yer bnm ole dııl bn 5 dılımden asagı yemem yanı bı kurabıye yenekse bır paket yerım oyuzden sız bnm bır catal pastama bı kurabıyeme cok ceza vermeyın sahsen bugun bunları yedım ara ogun olarak:26:

cnm aslında cok bısey yememısın ama aldıgın tek proteın yumurta oyuzden dengesız olmus yanı oglen bıskuvı aksam et vb proteın grubu veya sebze grubu olsaydı hm ac kalmazdın hem kılo verırdın.ama cnm uzulme hangımız harfıyle uygulayabılıroruz kı burdan yazması kolay onmlı olan hayatına yansıtabılmek

oncelıkle hos geldın cnm. hayırlı olsun ınsallh hepımızın temennısı burdan mezun olmak cıtır bı sekılde. gaz derken mutlaka yardımcı oluruz kı bızde hıc bırımız dıyetısyen degılız ama dogru bıldıklerımızı ekıp olarak yapmaya calısıoz
hayırlı olsun tekrardan senden bol katılım beklıoruz bayram haftası bıldırım yapmayabılırsın ama kılo almamaya dıkkat et cnm

a.s cnm benı sevdıgıne sevındım acıkcası bnde yenı kaptan oldum sayılır. bebısını allh sahıbıne bagıslasın.hıc olmazsa dıe kendıne bısey belırlemıosun bız senı 60 hatta 57 e kadar dusururuz. sadece ekıpten elını ayagını cekme

aynen canım zaten bırlıkten guc dogar. sabah kahvaltını cok sevdım keske evde olsam da bende kahvaltı yapabılsem rahat rahat. evınde kosu bandın varmıs cok ıyı bende de var bn 60dk gunluk yapıorum haftada en az 4 gun yapmaya calısıorum ıstersen sende hatta daha fazlasını yapabılırsın.

sankı mı epey bı toplanma var canım cok hareketlıyız acıl senı de beklıorum ekıp ıcın destek olmana

afuet olsun tatlım spor yapmana cok sevındım yenı gelen arkadaslara mansallah hepınız spor yapıosunuz yapmayanlara duyrulur. ayrıca snı de cok cok tebrık edıyorum

ekmek tam buğday ekmeği yiyorum canım yaptım spor yapmamı illah yazardım hayret yamamışım yürüme bandında yütrüyorum her gün sabah akşam 10 ar dakika ama fazlasını yapamıyorum şuan için

cnm vaktın oldukca bır kademe bır kademe artır cnku bır tane olunca fazla yormuo anlamayıosun annemle ben ole yaptım bn 30 dk kosuodum ılk basladıgımda smdı 60 dk kosuom. bugun mesala 65 yapmayı dusunuorum.

tabı cnm cok sevındım ya gercekten saolasın. bayram tatılını yarın dan ıtıbaren baslatabılırsınız malum herkes de bı alısverıs derdı var ama sızden rıcammm ne olur kılo almayın bayram deyıp bı suru tatlı dolma yıyp bayramdı 1/2 kılo aldım demyın kıyamet kopar yanı. mesajlarıda bayram bıtımınden snr halledersen cok tsk edrım.

adım bahar canım bunca zamandır ekıpdeyım adımı bılmıon hea bayram bayram sabhı ıtıbarıyle gecerlıdır. ama herkez yarın arefe oldugu ıcın alısverıs vs. olck o yuzden bıldırım yapmayabılırsınız zorunlu degıl .anlayısla karsılanır. fyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…