Sabah tam bugday ekmeğini 2 ye böldüm 1 dilimi tost yaptım kendime peynirli
3 zeytin
2 küçük salatalık
çay
arada
1 mandalin
3 4 gibi yoğurt salatalık yiycem
akşamada meyve
ay ay ay neler olmuş burda böleeeee artk bi kaptanımız war yani hatta bide yardmcısıçok mutlu oldum ya herşey düzene girecek bundan sonra inş. süperrrr oldu bu şimdi bana gelelim ben menülerimi yazmıorm kesin büyük bir sopa gelecek bana çünkü bi türlü toparlayamadm kndimi sürekli dışarıdaydım çnkü yarından itibaren yürüyüş spor diyet herşey ii olacak bayramdada tatlı yok et sewmiorm zatn ayarlayacağım bi şeklde bu arada sizi özledim ben yaaa giremedim kaç gündür ama geçmişi okudum sanki bi toparlanma war takımda bu çok ii oldu hepimize çok ii yansıyacak
günaydın kızlar
ilk msjı ben yazıyım dedim
ben 30 yaşındayım boyum 1.72 kilom 69.7 kilo geçmişi olarak da evlendiğimde (4 sene önce) 64 kiloydum bir bebeğim var hedefim 60 ama hiç olmazsa 64 edüşmek istiyorum
bu arada kaptan rosespringi sevdim slm kaptan
kahvaltımı da yazıyım
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
haşlanmış yumurta
spor olarak yürüyüş yapabiliyorum ama evde yürüme bandım var onuda bazen kullanıyorum
spora gitmiyorum
ama sizi sevdim
inş birbirimize destek olup veririz şu kiloları
Günaydınlarr :) bende kahvaltımı yazayım 1 dilim kepekli ekmek,1 tane domates,3 zeytin,3 tanecik çörek otlu bisküviden aldım ardından spor salonuma gittim orda 2oo cal yürüyüş bandında yürüdüm 22 dk., sonra ekliptik e bindim 13 dk.150 cal,ardından 10 dk bisiklet çevirdim 15 dk.kadarda kendim minderde çalıştım...Az önce de öğle arası olarak 1 tane mandalina yedim bayanlar :)
Sabah tam bugday ekmeğini 2 ye böldüm 1 dilimi tost yaptım kendime peynirli
3 zeytin
2 küçük salatalık
çay
arada
1 mandalin
3 4 gibi yoğurt salatalık yiycem
akşamada meyve
aynen tatlım arkadsım cank.gelmıs kıramadım.Tabı bu ısın bahanesı bn bu tur pasta borek kola dayanamam ve dıyet yapmadıgım zmn herkes ornegın en fazl 1-2 dılım yer bnm ole dııl bn 5 dılımden asagı yemem yanı bı kurabıye yenekse bır paket yerım oyuzden sız bnm bır catal pastama bı kurabıyeme cok ceza vermeyın sahsen bugun bunları yedım ara ogun olarakBurdaki kilit sözcük 'arada' sanırım.
aynen tatlım ^^arada^^
Eveettt.Önümüzdeki haftayı evde geçireceğimi düşünürsek benm cezaları şimdiden düşünmeye başla kaptanım. Seni o kadar sinirlendiricem ki, anca tatmin olursun.
valla bılmıorum cnm artık 300 dk kosarmısın yoksa 3000 mekık mı cekersın bılmem bende bugun kacırdım az az derken ayarlayamadım. benım de cezamı topluca yazın kızlar.
Çeyrek döner mi!Kim doyar onunla yahu. (Yarın akşama döner yemeyi düşünüyordum da Acaba öğle yemeğini de mi yemesem. :44: Ama o zaman 8 saat aç kalmış olucam, olmaz. Yola çıkarken doyurucu bir şeyler yemezsem eve gidince gözüm dönmüş gibi ne bulursam saldırırım, biliyorum kendimi. Ki yola çıkarken dediğim saat 16-17 arası. Eve varınca dediğim 22-23 arası. :44: Neyse, ben yarına kadar biraz daha düşünim. Bakalım terminal yolunda başka seçenek bulabilecek miyim.
canım yapma gozunu sevım ıkı tabak yemek ye fasd food tuketme yada yıyosan da bı kurabıye ye bı cubuk ye ama tutup da ketcaplı mayonezlı doner yeme bak benım su hayyta en cok sevdıgım seylerden dır. doner onundan gecerken bıle cnm cekmesın dıe bakmıorum 2/3 gundur.
Çikolata yemem ama tatlı da yememek için kendimi şartlamaya çalışıyorum kaç gündür. Neyse, kurban bayramı zaten. Et yeriz biz de. :112: Eve gelenlere de tatlı yerine sac kavurma mı ikram etsek.
aynen cnm et ye proteın ama onunda cogu zarar dememe gerek yok heralde
Ya akşam yemeğimi saatinde yiyebilseydim bence mükemmel ötesiydi zaten.Benden daha iyisi çıkmaz yani. Ama işte. o akşam yemeği yenmedi sonuç olarak.
O kola da neyin nesi kaptanım.Yakışıyor mu hiç. Bak biz de senin saçlarını çekeriz haa. (Yok kolasız duramam diyorsanız en azından lightını için arkadaşlar. Biliyorum tadı aynı değil ama kalorisi de aynı değil zaten. :112: Ama tabii en güzeli soda falan tercih etmek. )
Kaptanım sana güveniyorum .D
yeni gelen arkadaslarla da takım çok iyi olacak inşlh :)
bende henüz suan girebildim valla koca gün okul koşturmaca
çok düzensiz beslendim
sabahleyin
1 dilim kepek ekmeği peynir domates yumurta
öğlen
2 diyet biskuvisi
aksam 1 simit
gerçektende düzensiz
Merhabalar :) bende davetinizi okuyunca mutlu mesut geldim gruba umarım mutlu mesut mezunda olurum burdan ya da hep beraber oluruz :)) kilom 69 hedefim 59 olmak sizlerle birlikte ulaşacağıma inanıyorum ve sizden gaz bekliyorum yapmadığımda cezalandırın beni kızlar lütfen :)
Kızlar ben de yatıyorum, iyi geceler hepinize.
Dediğim gibi yarın çıkışta direkt memlekete gidicem. Kaçta girebilirim ve ya girebilecek kadar dinç olur muyum bilmiyorum ama en kısa sürede görüşmek üzere.Beni özleyin e mi.
günaydın kızlar
ilk msjı ben yazıyım dedim
ben 30 yaşındayım boyum 1.72 kilom 69.7 kilo geçmişi olarak da evlendiğimde (4 sene önce) 64 kiloydum bir bebeğim var hedefim 60 ama hiç olmazsa 64 edüşmek istiyorum
bu arada kaptan rosespringi sevdim slm kaptan
kahvaltımı da yazıyım
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
haşlanmış yumurta
spor olarak yürüyüş yapabiliyorum ama evde yürüme bandım var onuda bazen kullanıyorum
spora gitmiyorum
ama sizi sevdim
inş birbirimize destek olup veririz şu kiloları
ay ay ay neler olmuş burda böleeeee artk bi kaptanımız war yani hatta bide yardmcısıçok mutlu oldum ya herşey düzene girecek bundan sonra inş. süperrrr oldu bu şimdi bana gelelim ben menülerimi yazmıorm kesin büyük bir sopa gelecek bana çünkü bi türlü toparlayamadm kndimi sürekli dışarıdaydım çnkü yarından itibaren yürüyüş spor diyet herşey ii olacak bayramdada tatlı yok et sewmiorm zatn ayarlayacağım bi şeklde bu arada sizi özledim ben yaaa giremedim kaç gündür ama geçmişi okudum sanki bi toparlanma war takımda bu çok ii oldu hepimize çok ii yansıyacak
Günaydınlarr :) bende kahvaltımı yazayım 1 dilim kepekli ekmek,1 tane domates,3 zeytin,3 tanecik çörek otlu bisküviden aldım ardından spor salonuma gittim orda 2oo cal yürüyüş bandında yürüdüm 22 dk., sonra ekliptik e bindim 13 dk.150 cal,ardından 10 dk bisiklet çevirdim 15 dk.kadarda kendim minderde çalıştım...Az önce de öğle arası olarak 1 tane mandalina yedim bayanlar :)
ekmek tam buğday ekmeği yiyorum canım yaptım spor yapmamı illah yazardım hayret yamamışım yürüme bandında yütrüyorum her gün sabah akşam 10 ar dakika ama fazlasını yapamıyorum şuan için
Başakancım ismin ne canım
bu arada bayram tatilimiz ne aman başlıyo ve ne zaman bitiyo malum çoğumuz bayramda giremiyeceğiz...bayram dönüşü ben msjları not almak istiyorum herkesin mesajlarını sayarım olurmu..
Biride sporları not eder
Sabah yürüyüşümde yaptım duyrulur kaptancım..
Ya kızlar zayıflıyanların resimlerine baktım ne güzeller...bende zayıflarımmı onlar gibim acaba...
Başakancım ismin ne canım
bu arada bayram tatilimiz ne aman başlıyo ve ne zaman bitiyo malum çoğumuz bayramda giremiyeceğiz...bayram dönüşü ben msjları not almak istiyorum herkesin mesajlarını sayarım olurmu..
Biride sporları not eder
mrb
takım şekillenmeye başlıyor negüzel
öğlen ton balıklı salata yedim 1 saatte yürüyüş yaptım
öptüm sizi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?