Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar buda benım kı menum
sabah:
bır tane yesıl elma
ara:
1 tane etı form bıskuvı
1 bardak sekrsız cay
öglen:
3 kasık patlıcan musakka
bır dılım kepek ekmegı(30gr)
2-3 catal domates salatalık

ara:
1 tane kayısılı yogurt.minik aktıve kutusu gıbı olandan
1 tane tuzlu kurabıye
1 catal kremalı kek goz hakkı ark. yıyodu ıste

aksm yemgı gece kalınca tekrar elıme gecen seylerden ara ogun yaptım
1 tatlı kurabıye
1fındıklı kurabıye

aksam da yıcem smdı haff seyler yıyıp 65 dk koscam
:26::18:

yaa bugün çılgına döndüm pantolonlar arkamdan kat kat duruyor :/ eee kalça tam yerinde selülitlerimde var kilo olunca çok üzüldüm ya kabinde gözleirm doldu artık günün sonunda sinir küpü olup umutsuz ümitsiz eve döndüm ya.Ben daha 20 yaşındayım ama malesef resmen kadın gibi duruyorum yani kilo duruşu nasılda değiştiriyor ya ( çook üzüldüm çok

cnm ya uzulme ıkı uc ay sbret bu ztn gecıcek ılk etkıyı de bır ay da alırsın sabretmemız lazım bıraz

hoşgeldin canm bu arada, anlayabiliorm seni çok ii hemde merak etme sabredince wereceksn inşallah sonra herşey olacak kendine güwenin gelecek sadece asla pes etme bu hepimiz için geçerli tabii ki bu senin dönüm noktan olsun ne dersin?

cnm ya uzulme ıkı uc ay sbret bu ztn gecıcek ılk etkıyı de bır ay da alırsın sabretmemız lazım bıraz

Umarım çok güzel olur ya biraz daha topladım bakalım kendimi ya..Bu arada haber vereyim canlar ben yarın oruç tutacağım arefe ya :) ve köye gideceğim o yüzden giremicm dönünceye kadar en geç p.tesi girebilcem haber veriyim istedim.

Sahurda da 2 dilim kepekli ekmek arası yoğurt sürcem,somates,zeytin,çay yaparım ardından da meyve yerim :)

Sabretmek işte en zayıf noktam ve sizlerle başaracağım ama buna inanıyorum gerçekten yaa.Teşekkür ederim çook evet bu dönüm noktası olmalı ve artık o aklıma gelip kaçamaklarda dur demeliyim kendime

özleyeceğz kuzum bayramda güweniorm sana yanlş bişe yapmayacağına

Sabretmek işte en zayıf noktam ve sizlerle başaracağım ama buna inanıyorum gerçekten yaa.Teşekkür ederim çook evet bu dönüm noktası olmalı ve artık o aklıma gelip kaçamaklarda dur demeliyim kendime

inanıyorsan gerçkten yaparsn merak etme ewet onu düşününce gaza gelirsin zatn

akşam yemeğim

2 dilim kepekli ekmek
200 gr haşlanmış tavuk

akşam sadece 3 mandalinaile durabiliyor muusun zor olmuyor mu

3 mandalina yetti canım ya bayram telaşındanmıdır nedir canım birşey yemek istemiyor..

abimin nişan telaşı çıktı 1 aya nişanı olur salonda olacak .. Benim zayıflamam lazım ozamana kadar Nişan elbisesinin içinde balina gibi durmak istemiyorumm

Hepinize iyi bayramlar diliyorum ..hepiciğinizi öpüyorum biz bursaya gidiyoruz...salı günü görüşürüz...

sevgılı ekıbım;
hepınıze aılelerınızle mutlu huzurlu bayram dılıorum.sevgı dolmalar borekler pohocalar degıl bunlardan uzak duralım tadına bakın yeter kımse kılo alıp gelmesın

hepınızı de cok sevıorum .Allah bayramda yardımcımız olsun

bayramınız kutlu olsun kızlar . yarın sabah tartılma günü ama ben kg şimdiden bildireyim istedim 66.1 gr geldim. yarın sabah netimizde sorun var sorun yaşarsam diye önlemine tartıldım bugünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…