hoşgeldin canım aramıza kahvaltını beğendimmm )):: ))
diyette sporda masallah çok güzell
seninde çok güzell valla menuleri beğendim : )
akşam yemeğim
2 dilim kepekli ekmek
200 gr haşlanmış tavuk
akşam sadece 3 mandalinaile durabiliyor muusun zor olmuyor mu
yaa bugün çılgına döndüm pantolonlar arkamdan kat kat duruyor :/ eee kalça tam yerinde selülitlerimde var kilo olunca çok üzüldüm ya kabinde gözleirm doldu artık günün sonunda sinir küpü olup umutsuz ümitsiz eve döndüm ya.Ben daha 20 yaşındayım ama malesef resmen kadın gibi duruyorum yani kilo duruşu nasılda değiştiriyor ya( çook üzüldüm çok
sankı mı epey bı toplanma var canım cok hareketlıyızacıl senı de beklıorum ekıp ıcın destek olmana
yaa bugün çılgına döndüm pantolonlar arkamdan kat kat duruyor :/ eee kalça tam yerinde selülitlerimde var kilo olunca çok üzüldüm ya kabinde gözleirm doldu artık günün sonunda sinir küpü olup umutsuz ümitsiz eve döndüm ya.Ben daha 20 yaşındayım ama malesef resmen kadın gibi duruyorum yani kilo duruşu nasılda değiştiriyor ya( çook üzüldüm çok
Sabah yürüyüşümde yaptım duyrulur kaptancım..
Ya kızlar zayıflıyanların resimlerine baktım ne güzeller...bende zayıflarımmı onlar gibim acaba...
cnm ya uzulme ıkı uc ay sbret bu ztn gecıcek ılk etkıyı de bır ay da alırsın sabretmemız lazım bıraz
biran önce toparlayıp başla cnm hepimiz destek olalım birbirimize
hoşgeldin canm bu arada, anlayabiliorm seni çok ii hemde merak etme sabredince wereceksn inşallah sonra herşey olacak kendine güwenin gelecek sadece asla pes etme bu hepimiz için geçerli tabii ki bu senin dönüm noktan olsun ne dersin?
Kızlar ben de yatıyorum, iyi geceler hepinize.
Dediğim gibi yarın çıkışta direkt memlekete gidicem. Kaçta girebilirim ve ya girebilecek kadar dinç olur muyum bilmiyorum ama en kısa sürede görüşmek üzere.Beni özleyin e mi.
Sabretmek işte en zayıf noktam ve sizlerle başaracağım ama buna inanıyorum gerçekten yaa.Teşekkür ederim çook evet bu dönüm noktası olmalı ve artık o aklıma gelip kaçamaklarda dur demeliyim kendime
akşam yemeğim
2 dilim kepekli ekmek
200 gr haşlanmış tavuk
akşam sadece 3 mandalinaile durabiliyor muusun zor olmuyor mu
eet canmm artıkın çkmam heralde buradantamam başkancımcım hep birlikteizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?