- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
herkese iyi bayramlar hatuncanlar :) nasılsınız? bildiğim kadarıyla bu hafta bildirim yapmıyoruz :) bende tartılmadım gerçi tartılsamda sonuç doğru çıkmayacak yanidün merdivenlerden yuvarlandım bacağımdaki kaslar yırtıldı alçıya aldılar alçıyla yatıyporum evde doğal olarak ne spor nede diyet kaldı yatmaktan sürekli
70.9 um hayatımda ilk defa 43 yaşındayım.163cm boyum.58 olacağım ve bu gruba girmek istiyorum.cevap bekliyorummmmmmmmmmmm
mrb
ben de 69.4 üm
başlangıç kilom 69.7 idi
arada bayram olmasa daha ii olcaktı
ama yarından itibaren devam kızlar
Merhaba takımım :) bende 69 kiloyum bir değişim yok bakalım :) amaa bana yardımcı olabilcek war mı ya da kaptanım ben cumaları sabahtan akşama okuldayım girebilen biri telini fln.verse ben mesaj atsam cuma sabahı uyanır uyanmaz nete girip olur mu acaba öyle? ya da facede uygundur bana telden buraya giremiyorum ama faceye de girip söyleyebilirim?
Merhaba takımım :) bende 69 kiloyum bir değişim yok bakalım :) amaa bana yardımcı olabilcek war mı ya da kaptanım ben cumaları sabahtan akşama okuldayım girebilen biri telini fln.verse ben mesaj atsam cuma sabahı uyanır uyanmaz nete girip olur mu acaba öyle? ya da facede uygundur bana telden buraya giremiyorum ama faceye de girip söyleyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?