Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese iyi bayramlar hatuncanlar :) nasılsınız? bildiğim kadarıyla bu hafta bildirim yapmıyoruz :) bende tartılmadım gerçi tartılsamda sonuç doğru çıkmayacak yani dün merdivenlerden yuvarlandım bacağımdaki kaslar yırtıldı alçıya aldılar alçıyla yatıyporum evde doğal olarak ne spor nede diyet kaldı yatmaktan sürekli

mrb kızlar
herkese iyi bayramlar
bende bayram teleşı giremedim nete
bu hafta bildirim yok değilmi
haftaya ii bir sonuç alırım inş
kaptan mrb ii bayramlar
bizi ihmal etmiyorsun bayramda
tşkler

çok geçmiş olsun cnm

Selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugünde tartıldım dayanamadım

72.5 olmuşum

Bayramda çikolatalara şekerlere baklavalara hayır dedikçe tartılıyorum verdikçe de mutlu oluyorum

6 lı rakamlara az kaldııııııııııııı

Merhaba takımım :) bende 69 kiloyum bir değişim yok bakalım :) amaa bana yardımcı olabilcek war mı ya da kaptanım ben cumaları sabahtan akşama okuldayım girebilen biri telini fln.verse ben mesaj atsam cuma sabahı uyanır uyanmaz nete girip olur mu acaba öyle? ya da facede uygundur bana telden buraya giremiyorum ama faceye de girip söyleyebilirim?

Selam kızlar nasılsınız bakalım ? Bayram gezmelerinde baklavaları hüpletmiyorsunuz değil mi Ben 1 tane bile baklava ya da çikolata yemedim

Aksamleyin 300 gram kadar dana haşlama yedim D kilo vermeye devam

kızlar nerelerdesinizzz bayram diye hüpletmeyin sakın ola baklavalarıı

mrb
ben de 69.4 üm
başlangıç kilom 69.7 idi
arada bayram olmasa daha ii olcaktı
ama yarından itibaren devam kızlar

29.10.2012 menum
sabah:1 dılım kepek ek.
1/2 catal bal recel
1/2 catal beyaz peynır
1 tane kepeklı galate
sekersız cay
ara:1 tane elma
öglen:2 yumurta yag vesogandan olusan saganda yumurta
3 dılım ekmk
sekersız cay
aksam:1.5 yemek tbıgı kadar etlı patets yemegı
1 dılım kepek ekm.
2 bardak ayran

yatmadan once 60 dk spor ve sırkelı su ıccem bı tane de soda ıcmeyı dusunuorum

cnm bnde cuma gunu tam gun calısıo olcam bu hafta o yuzden persembeden herkes kılosunu bıldırırse cok ıyı olr persembe sabh tartılıp tun gun bıldırebılrısn ız kızlar bnde gece 12 den snr hazırlayıp lısteyı ıletcem

yardımcı olursanız sevınırım.

cnm bnde cuma gunu tam gun calısıo olcam bu hafta o yuzden persembeden herkes kılosunu bıldırırse cok ıyı olr persembe sabh tartılıp tun gun bıldırebılrısn ız kızlar bnde gece 12 den snr hazırlayıp lısteyı ıletcem

yardımcı olursanız sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…