Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar
bende sabah 1 tost yedim
şekersiz çayla beraber
öğlen yürüyüşümüde yapcam inşallah
grşürüz yine

bu arada kaptanım süper gidiyosun maşallah

günaydınnnn:):) döndük sonunda ama sbah tartldım ben 1 kilo almşm yaaaa umarm daha fazla bişe görmem tartıda başladm bu sabh spora daha çok özen göstermem gerekecek

hepinize merhaba
geçmiş bayramınız ve 29 ekim cumhuriyet bayramınızı kutlarım canlarım
biz dün döndük bursadan nasılsınız nasıl geçti bayramlar

sabah 1 dilim tam bugday ekmeği
5 zeytin
1 kk peynir
yeşillik
çay şekersiz yedim

öğlen

karalahana yemeği yiycem...

YAŞINIZA GÖRE BESLENİN...

Gençlik yıllarında vücut daha çok kalori yaktığından, kilo almak da vermek de çok kolaydır. Fakat kolay kilo veriliyor diye ipin ucunu kaçırmak istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Hızlı kilo verdiren şok diyetler vücudun dengesini bozabilir. Araştırmalar, dengesiz diyet yapanların özellikle 40 yaşından sonra kalp hastalığına yakalanma riskinin yüksek olduğunu ortaya koymakta.
35 yaşından itibaren, kalsiyum, meyve, sebze ve lifli gıdalan tüketmeye özen göstermek gerekiyor. Özellikle kadınlarda, kalsiyum eksikliği menopoz döneminde kemik erimesine neden olabilir. Bu yaş grubundakiler fast-food ürünlerinden, asitli içeceklerden, kahve ve sigaradan uzak durmalı ve bol bol sebze, meyve tüketmeli.
Vücudun en çok vitamin, kalsiyum ve sodyuma ihtiyaç duyduğu yıllar ellili yaşlar. Yağ oranlan, kalp ve damar hastalıklarının başladığı bu yaşlarda, önemini bir kat daha artmyor

SOFRADAN AÇ KALKIN
Çoğumuz tokluk hissi duyuncaya kadar yemek yemeyi sürdürürüz. Oysa tokluk hissi yemeğe başladıktan 20 dakika sonra beyne ulaşır. Bu yüzden yemeklerin ağır ağır ve çok çiğnenerek yenilmesi ve masadan tokluk hissi duyulmadan kalkılması gerekiyor

DUKAN DİYETİNE BAŞLADIM
kahvaltıda 1 yumurta beyazı (haşlanmış)
yarım su bardağı süt
akşama balık var :) inşallah zehirlenmem :)

yürüyüşümüde yaptım bugün allaha şükür...
akşiam yemeğindede lahana çorbası yedim anacığımın ellerine sağlık

hepinize merhaba
geçmiş bayramınız ve 29 ekim cumhuriyet bayramınızı kutlarım canlarım
biz dün döndük bursadan nasılsınız nasıl geçti bayramlar

teşekkür ederiz canmm senin we herkesin bayramımız kutlu olsunnn hoşgeldin dielim o zamn çok güzeldi yorucuydu ama çok yedim kuzum ya tutamadm pek kendimi şimdi yne uğraş dur aldığım kiloları wermeye sende almamşsndır inşallah ya

tamam kaptancımcım olurmuştu tabiiki

benim bugünkü menüm:

sabah:
2 dilim ekmek
1 domates
şekersiz çay
6 zeytin
peynir

ara öğün 100 ml kadar light süt

öğle:
1 tabak şehriye çorbası

ara: yarım nar

akşam :
1 tabak ezogelin çorba
1 tabak karnıbahar

şu anlık 1.5litrelik su
sabah 50 dk. yürüyüş
şimdide yapabildiğim kadar dans edip mekik çekicem

haaaaaaaaaaaaaa bideeeeeeeeee bideeeeeeeeeeeeeeee bideeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeimler bana ceza wermenizi istiorm çünkü bayram yüzünden ceza çekmem lazm ki bidaa teşebbüs etmeyeym :18::18::18::18::18::18::18::18:

bende menümü yazayım çok düzenli olamadı malesef bugün :/ spor salonuna da gidemedm dersim vardı ardından da konfreansa gittim kaldıı öyle (

sabhkuldaydım derse geç kaldım ancak 11 buçukta yiyebildim tost yedim kaşarlı-şekersiz çay

ara:tadında bisküvisinden yedim yarım paket

akşam:soğan üstü balıık yedim-bol limon

şimdide meyve yiyip yatacağım kızlar öptüm hepinizi muck muck

Bu arada tamam kaptanım perşembe bildirimimi yapmış olurum

mrb kızlar

nasıl gidiyor

ben bugün niyetliyim akşamda hafif bişeyler yemeyi düşünüyorum bayağı oruç borcum varda
birazını olsun ödemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…