Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne yedın say hepsını buraya hepımız ayrı ayrı ceza vercez sna

tm cnm persembe beklıorum bıldırımlerınızı

30.10.2012 menum:)
sabah :
2 adet yagsız mınık kepeklı kasarlı tost
öglen : yarım porsıyon tavuk
yarım porsıyon kofte
ayran yarım sade soda
ara : yarım lımonlu soda
aksam:yogurt bolca
2 porsıyona yakın pırasa yemegı

selam kızlar nasılsınız bakalım? ben döndüm haberler pekte iyi değil. bayramda düşmüştüm zaten gördüm bir kaç arkadaş yazmış geçmiş olsun diye çok çok teşekkür ederim alıntı yapamadım arada sırada telden ama yazamıyorum nedense programsal bir problem var saırım. vel hasıl kelam bira et ağırlıklı daha doğrusu protein agırlıklı diyete başladım hazır bayramdan kalma evde bir sürü et varkene :) bugün erken kalktım kahvaltı yaptım 1 tabağın yarısı kadar yağsız kavurma ile öğlen sebzeli kavurma yedim akşam 3 4 mandalina bir avuçtan daha az fındık yedim. yarında idman var alçım daha yeni çıktı spor için zorlamak istemedim çok fazla. ye iç yat ye iç yat alçıyla hareket kısıtlandı... 72 ile döndüm bakalım artık yine aldım kiloları üstüne düşmem lazım bolcana kilo vermeliyim çok moralim bozuk çoook

fatos0808l05.08.2011l135l80l
Ecz.imisl14.10.2011l78l58l
aydogdugull26.04.2012l142l90l
dinmeyenl21.07.2012l63,5l53l
llcigdemlll07.09.2012l81,3l59l
bsrmhmmt l07.09.2012l72l55l
ayyildiziml15.09.2012l67,4l56l
rosesprinql27.09.2012l63l52l
HANDEKl?l?l?l

Kızlar bende yazayım bugünümü amaa düzenli olmuyor bayram sonrası erken kalkamıyoruum geç kalıyorum kahvaltı öğlen yemeği fln okuldan yiorum malesef ya

Saat 10 gibi 1 tane elmalı tart yedim,yanında da 1 paketten 4 tane sütlü kremalı yedim (yulaflı)

saat 1 buçuk gibi pakedin geri kalan 5 tanesinden yedim

ara:Elma koymuştum onu yedm

akşam:makarna yedim biraz fazlaydıı çok acıkmıştım ama saat 4 gibiydi

4 den sonra da 2 tane mandalina ve 1 tane salatalık yedim

spor salonuna gittim 10 dk epliktik bindim yarım saat zumba+yarım saat minderde hareket yaptık

Canım çok çok geçmiş olsunnn

alçının çıktığına sevindim..

Neredeyse aynı kilodayız :)

varmısın benimle yarışa ?

Bu kiloları verelim hemen :)

Hoşgeldiinn. Benm de boyum 1.72, kilom 69 civarı. (bayramda alanlardanım) Seninle ikili de yarışabilirz zannımca.

ekmek tam buğday ekmeği yiyorum canım yaptım spor yapmamı illah yazardım hayret yamamışım yürüme bandında yütrüyorum her gün sabah akşam 10 ar dakika ama fazlasını yapamıyorum şuan için

Ben de bahara katılıyorum cnm. Azar azar artırmayı denemelisin. Giden o kadar kilo boşuna gitmemiştir eminim. :112:

Harikasın. Şimdiden emeklerin için tşk edeyim.

Sabah yürüyüşümde yaptım duyrulur kaptancım..

Ya kızlar zayıflıyanların resimlerine baktım ne güzeller...bende zayıflarımmı onlar gibim acaba...

Olucaz kuzum olucaz. Hepimiz er ya da geç öyle olucaz inş.

Yediklerimin listesi çok net değil. Liste veremeyeceğim ama siz aldığım kiloya göre uygun bir ceza düşünürsünüz artık.
Cnmcm, zaten 2 tabak yemeği yiyemediğimden döneri düşünmüştüm ben de. Ki kendisi benim de en sevdiğim şeylerdendir. Şimdi sadece mecbur kaldığımda oyumu dönerden yana kullanıyorum. Ama zaten yemedim. Onun yerine çiğ köfte dürüm yedim. O da çok masum değil elbet ama dönerden daha az cal içeriyor zannımca.

Ara öğünlerini okudum lakin alıntılarım silindi. Yeniden alıyorum. Ona biraz sonra kızıcam.

fatos0808
Ecz.imis
aydogdugul
dinmeyen
llcigdemll
bsrmhmmt
ayyildizim
rosesprinq
HANDEK

takımın lıstesı bu sekılde cnm ayrıca yenıler var onlarında sms sayıları tutulması gerekıoyor excel tablomu gonderemıorum bn pc den dolayı ama ıstersen sn kendıne gore basıt bır tplo yapabılcgn gıbı asagıda yazdıgım sekılde de tutbılırsın
Rosesprinq/12/15/13/45/45/12/12 bu sekılde yazıp haftalık paylasadabılrsın bole daha basıt:26:

kızlar cuma gunu bn calıscagım ıcın lısteyı persembeden hazırlamyı dusunuorum o yuzden etap dısı kalmamamız ıcın yarın herkes ac karna sabah tartılıp kılosunu gece 12 ekadar bıldırebılır mı?

hesaplamayı da yapmanız gerekıor asagıdakı gıbı;

A) Kilo verenler için

örnek ( 70/ 69 / 1 / 1,43 % )

(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100

1 / 70 x 100 = 1,43

B) Kilo alanlar için

örnek ( 70 / 71 / -1 / -1,43 % )

(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100

-1 / 70 x 100 = -1,43

O nasıl akşam yemeğii! İlk aradaki bir kurabiye affedilir. Hatta onun yanındaki 1 çatal kremalı kek de tamam. Ama sonra 2 kurabiye neyin nesi. Sen hesapla kaptanım, kaç kalori aldın, kaç kalori yakman gerekiyor. Ona göre münasip bir ceza keselim sana. Eşdeğer sporu 1 hafta boyunca yap. Ama günlük sporuna ilave olarak.

Cnm hemmen gidiyorsun, boydan foto çekiliyorsun. Önden, yandan, arkadan. Zayıfladıkça fotolar arasındaki farkları göreceksin.
Bu arada rahatlatacaksa söyleyim. Benm 2 ablam var. ikisi de 36-38 giyiyor. Aramızda 8-10 yaş var. Ve beni onlardan büyük sananlar olmuştur. Ama biiz zayıflayıp nice çıtırlara taş çıkartcaz, bekle ve gör.

eet canmm artıkın çkmam heralde buradan tamam başkancımcım hep birlikteizzz

özleyeceğz kuzum bayramda güweniorm sana yanlş bişe yapmayacağına

Diyorsun. Güvenini boşa çıkardığım için üzgünüm. Gerçi bayrama gelirkenki kilomla aynı gibiyim. Cumadan sonra gelmeden de önce artmıştı tartı ama bakalım. Burda pek tartılmadım. Yarın sabah tekrar tartılıcam. :112:

Canım çok çok geçmiş olsunnn

alçının çıktığına sevindim..

Neredeyse aynı kilodayız :)

varmısın benimle yarışa ?

Bu kiloları verelim hemen :)

teşekkür ederim canım benim :) alçımı kendim çıkarttım doktorlar değil sıkıldım daral geldi oturmaktan

valla birinin ateşlemesine ihtiyacım var çok saldım o yüzden varım :):) bugün başladım akşamda olsa 1 saat sporumu yaptım güzelcene 3 mile yürüdüm leslie sansone ile birde bugn erken kalktım normalde 11 de kalkarken bugn 10 gibi kahvaltıdaydım:) ve akşam 8 den sonra hiç birşey yemedim 9 u bir yerde çay içtim sadece. annemle bi karar aldık tabak küçültücez. şöyleki normal yemek tabaklarından değilde pasta tabaklarında yiycez artık dedim annemi ikna ettim baştan yanaşmadı ama sonradan anne bak hem bulaşık az çıkmış olur hemde az yemiş oluruz dedim ikna oldu bakalım ne olacak bu sabah 72.7 gelmiştim yarın sabah kaç çıkıcam merak ediyorum :) dikkatli olduğumda hemen gidiyorda işte salıyorum bazen kendimi kontrol altına al beni çiğdemmm :) yol böyle saçımı başımı

71.9 kg olmuşum : ))))

yuppiiii

Şaka gibisin. Maş maş maş Cnmcm, bayram haftası bu kadar kilo vererek yarışma tarihinde bir ilk olabilirsin biliyorsun di mi.

Kaptanım, yeri gelmişken söyleyeyim. Benm bu haftaki bildirimle ilgili durumum meçhul. :44: Haftaya vizelerim var. Arkadaşta kalıcam. Orda net yok ki zaten bilg i de götürmicem. Malumun ders çalışmaya gidiyorum. Yeni kurala göre en az 2 hafta izin almam gerekiyor. Ve ben bunu sonraki haftaya kaydıracağıma bu hafta olmasını tercih ederim. Sonraki hafta tam takım burda olmak istiyorum çünkü. Biz bu hafta beni izinli yazalım. Yani sen de uygun görürsen. :26:
Ama kasımın 10 una bomba gibi dönücem inş. Bu iş fazla uzadı. Artık bitirmek lazım.

sabah klasik kHvaltıı domates peynir zeytin

öğle yokk

ara ıce tea liman

aksam kepekl makarna

ara mandalinaa

Cnm biliyorsundur muhakkak ama ben de bir hatırlatayım. :112: Uzun süre aç kalmak (Örn. öğle yemeği yememek!) Metabolizmayı yavaşlatır. Zaten metabolizma hızını korumak için az az ama sık sık yemek önerilir. :112:

DUKAN DİYETİNE BAŞLADIM
kahvaltıda 1 yumurta beyazı (haşlanmış)
yarım su bardağı süt
akşama balık var :) inşallah zehirlenmem :)

Haydi hayırlı olsuun.

Cnm duyduğum kadarıyla bayat balığın yanında süt ürünlerini tüketirsen zehirlenme tehliken var. Yani sabah içtiğin yarım bardak sütün çok bir tehlike arzettiğini düşünmüyorum. :112: Umarım haklıyımdır. İyisin di mi?

bu dukan diyetinin bir listesi varmı varsa yazarmısınız

Bende kitabı var, bilgisayarda. Eğer mail adresini verirsen gönderebilirim cnm. :112:

Bayramı bilemem.
Ama şu menüye bayyılldımm. Hayalimdeki menü. Tebrikler. :13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…