benim bugünkü menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
1 domates
şekersiz çay
6 zeytin
peynir
ara öğün 100 ml kadar light süt
öğle:
1 tabak şehriye çorbası
ara: yarım nar
akşam :
1 tabak ezogelin çorba
1 tabak karnıbahar
şu anlık 1.5litrelik su
sabah 50 dk. yürüyüş
şimdide yapabildiğim kadar dans edip mekik çekicem
haaaaaaaaaaaaaa bideeeeeeeeee bideeeeeeeeeeeeeeee bideeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeimler bana ceza wermenizi istiorm çünkü bayram yüzünden ceza çekmem lazm ki bidaa teşebbüs etmeyeym :18::18::18::18::18::18::18::18:
bende menümü yazayım çok düzenli olamadı malesef bugün :/ spor salonuna da gidemedm dersim vardı ardından da konfreansa gittim kaldıı öyle(
sabhkuldaydım derse geç kaldım ancak 11 buçukta yiyebildim tost yedim kaşarlı-şekersiz çay
ara:tadında bisküvisinden yedim yarım paket
akşam:soğan üstü balıık yedim-bol limon
şimdide meyve yiyip yatacağım kızlar öptüm hepinizi muck muck
Bu arada tamam kaptanım perşembe bildirimimi yapmış olurum
merhaba kızlar nasılsınız neden kimse yazmıyor...
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Mahcubum size, gelemedim. Evde internet yoktu. Bayram bayram kimse ilgilenmedi de. Bugün halloldu. Diskalifiye etmediniz di mi beni?
30.10.2012 menum:)
sabah :
2 adet yagsız mınık kepeklı kasarlı tost
öglen : yarım porsıyon tavuk
yarım porsıyon kofte
ayran yarım sade soda
ara : yarım lımonlu soda
aksam:yogurt bolca
2 porsıyona yakın pırasa yemegı
selam kızlar nasılsınız bakalım? ben döndüm haberler pekte iyi değil. bayramda düşmüştüm zaten gördüm bir kaç arkadaş yazmış geçmiş olsun diye çok çok teşekkür ederim alıntı yapamadımarada sırada telden ama yazamıyorum nedense programsal bir problem var saırım. vel hasıl kelam bira et ağırlıklı daha doğrusu protein agırlıklı diyete başladım hazır bayramdan kalma evde bir sürü et varkene :) bugün erken kalktım kahvaltı yaptım 1 tabağın yarısı kadar yağsız kavurma ile öğlen sebzeli kavurma yedim akşam 3 4 mandalina bir avuçtan daha az fındık yedim. yarında idman var alçım daha yeni çıktı spor için zorlamak istemedim çok fazla. ye iç yat ye iç yat alçıyla hareket kısıtlandı... 72 ile döndüm bakalım artık yine aldım kiloları üstüne düşmem lazım bolcana kilo vermeliyim çok moralim bozuk çoook
günaydın kızlar
ilk msjı ben yazıyım dedim
ben 30 yaşındayım boyum 1.72 kilom 69.7 kilo geçmişi olarak da evlendiğimde (4 sene önce) 64 kiloydum bir bebeğim var hedefim 60 ama hiç olmazsa 64 edüşmek istiyorum
bu arada kaptan rosespringi sevdim slm kaptan
ekmek tam buğday ekmeği yiyorum canım yaptım spor yapmamı illah yazardım hayret yamamışım yürüme bandında yütrüyorum her gün sabah akşam 10 ar dakika ama fazlasını yapamıyorum şuan için
Başakancım ismin ne canım
bu arada bayram tatilimiz ne aman başlıyo ve ne zaman bitiyo malum çoğumuz bayramda giremiyeceğiz...bayram dönüşü ben msjları not almak istiyorum herkesin mesajlarını sayarım olurmu..
Biride sporları not eder
Sabah yürüyüşümde yaptım duyrulur kaptancım..
Ya kızlar zayıflıyanların resimlerine baktım ne güzeller...bende zayıflarımmı onlar gibim acaba...
valla bılmıorum cnm artık 300 dk kosarmısın yoksa 3000 mekık mı cekersın bılmem bende bugun kacırdım az az derken ayarlayamadım. benım de cezamı topluca yazın kızlar.
canım yapma gozunu sevım ıkı tabak yemek ye fasd food tuketme yada yıyosan da bı kurabıye ye bı cubuk ye ama tutup da ketcaplı mayonezlı doner yeme bak benım su hayyta en cok sevdıgım seylerden dır. doner onundan gecerken bıle cnm cekmesın dıe bakmıorum 2/3 gundur.
aynen tatlım arkadsım cank.gelmıs kıramadım.Tabı bu ısın bahanesı bn bu tur pasta borek kola dayanamam ve dıyet yapmadıgım zmn herkes ornegın en fazl 1-2 dılım yer bnm ole dııl bn 5 dılımden asagı yemem yanı bı kurabıye yenekse bır paket yerım oyuzden sız bnm bır catal pastama bı kurabıyeme cok ceza vermeyın sahsen bugun bunları yedım ara ogun olarak:26:
kızlar buda benım kı menum
sabah:
bır tane yesıl elma
ara:
1 tane etı form bıskuvı
1 bardak sekrsız cay
öglen:
3 kasık patlıcan musakka
bır dılım kepek ekmegı(30gr)
2-3 catal domates salatalık
ara:
1 tane kayısılı yogurt.minik aktıve kutusu gıbı olandan
1 tane tuzlu kurabıye
1 catal kremalı kek goz hakkı ark. yıyodu ıste
aksm yemgı gece kalınca tekrar elıme gecen seylerden ara ogun yaptım
1 tatlı kurabıye
1fındıklı kurabıye
aksam da yıcem smdı haff seyler yıyıp 65 dk koscam
:26::18:
yaa bugün çılgına döndüm pantolonlar arkamdan kat kat duruyor :/ eee kalça tam yerinde selülitlerimde var kilo olunca çok üzüldüm ya kabinde gözleirm doldu artık günün sonunda sinir küpü olup umutsuz ümitsiz eve döndüm ya.Ben daha 20 yaşındayım ama malesef resmen kadın gibi duruyorum yani kilo duruşu nasılda değiştiriyor ya( çook üzüldüm çok
eet canmm artıkın çkmam heralde buradantamam başkancımcım hep birlikteizzz
özleyeceğz kuzum bayramda güweniorm sana yanlş bişe yapmayacağına
Canım çok çok geçmiş olsunnn
alçının çıktığına sevindim..
Neredeyse aynı kilodayız :)
varmısın benimle yarışa ?
Bu kiloları verelim hemen :)
71.9 kg olmuşum : ))))
yuppiiii
cnm bnde cuma gunu tam gun calısıo olcam bu hafta o yuzden persembeden herkes kılosunu bıldırırse cok ıyı olr persembe sabh tartılıp tun gun bıldırebılrısn ız kızlar bnde gece 12 den snr hazırlayıp lısteyı ıletcem
yardımcı olursanız sevınırım.
sabah klasik kHvaltıı domates peynir zeytin
öğle yokk
ara ıce tea liman
aksam kepekl makarna
ara mandalinaa
DUKAN DİYETİNE BAŞLADIM
kahvaltıda 1 yumurta beyazı (haşlanmış)
yarım su bardağı süt
akşama balık var :) inşallah zehirlenmem :)
bu dukan diyetinin bir listesi varmı varsa yazarmısınız
benim bugünkü menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
1 domates
şekersiz çay
6 zeytin
peynir
ara öğün 100 ml kadar light süt
öğle:
1 tabak şehriye çorbası
ara: yarım nar
akşam :
1 tabak ezogelin çorba
1 tabak karnıbahar
şu anlık 1.5litrelik su
sabah 50 dk. yürüyüş
şimdide yapabildiğim kadar dans edip mekik çekicem
haaaaaaaaaaaaaa bideeeeeeeeee bideeeeeeeeeeeeeeee bideeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeimler bana ceza wermenizi istiorm çünkü bayram yüzünden ceza çekmem lazm ki bidaa teşebbüs etmeyeym :18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?