Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence önerilerin gayet güzel bir kaptanımız bile yok bu ara ancak yüzde hesabını ben de bilmiyorum ki beroş :S kendime de hesaplayamadım..

Son düzenleme:
Tabiki cnm yazarım, bildirim perşembeleri yapılıyor sanırım.

Aynen perşembeleri bildirim. Bir de her günün sonunda yapabilirsen iyi olacak bi bildirim va: o gün yazdığın mesaj sayısını o gün yazacağın son mesajında belirtebilirsin

Son düzenleme:
ay daraldım kızlarr özlem doluyum hasret doluyum sevgi doluyum, sevdiceğim asker...iş güç bilmemne uğraş dur işte bizimki de iş miiii
:98:
Neyse hedeflerimizi düşünelim en iyisi

Aynen perşembeleri bildirim. Bir de her günün sonunda yapabilirsen iyi olacak bi bildirim va: o gün yazdığın mesaj sayısını o gün yazacağın son mesajında belirtebilirsin
tamam kıslar bende eve gidince tartılırm başlangıç kilo belli olsun,

hoşgeldin canım. ne güzel boylu poslusun ahh inanıyorum kısa zamanda verirsin fazlalıklarını canım.

vovv 2 kg nerdeyse maşallah tebrik ederim seni canım

İnş cnm saol

Kıslar ben daha diyete başlamadım nasıl bi diyet yapsam bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz?

Ben de yeni yeni başlıyorum mesela, öncelikli hedefim tatlıları olabildiğince azltmakve su içimini arttırmaktı mesela, herkesin diyeti kendine özgü oluyor çünkü. Bunun yanında plates yapmaya başladım o da yeni düzene giriyor. Kendine göre nerde sıkıntı bulup azaltmaya çalışarak başlayabilirsin

Haklısın çok sıkı bir diet yerine devamlı yapabileceğim bir düzen oluşturmak daha mantıklı, bendeki sorun abur cubur ve bunları gece yemek...

Haklısın çok sıkı bir diet yerine devamlı yapabileceğim bir düzen oluşturmak daha mantıklı, bendeki sorun abur cubur ve bunları gece yemek...

İşte sen de ordan başlarsın mesela, önceliğin geceleri yemeyi kesmek olsun, buna alışınca ekmeği kısarsın mesela daha fazla su içmeye çalış vs...ayarlarsın kendine göre bi şeyler

sonunda geldim
evim evim canim evim
cok usudum yaaaaaaaaaaaaaaaa
sabah beri doktordayim gogsum yara oldu ama nasil agriyor ya tahmin edemezsiniz
belimde agriyor bacaklarimmmmmmmmmmmm uffffffffffffffffffffffffffff

menumu yazayim bu arada
sabah
1 rafadan yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
arada 2 ceviz
ogle
salata
yesil mercimek corbasi bir kepce kadar
1 kofte
arada 3 kayisi kurusu
aksama
1 cupura
bol salata
corba
sanirim ara olarak nar

yupppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2kilo
ohhhhhhhhhh 2 kilo
ohhhhhhh yandan 2 kilo

Çok gecmiş olsun yaaa önemli bi rahatsızlık yok değil mi:105:

Verdiğin kilolar için de tebriklerr devamını dilerim harikasın :81::81::81:

Menüyü çok beğendim canımda çipura ve mercimek çorbası çekti bu arada geçmiş olsun

llcigdemll ( 69,8 / )
Ecz.imis ( 68,7 / )
ayyildizim ( 65,6 / )
bur50 ( 68,8 / 68,8 / 0 / %0 )
rainandthesun ( 80,6 ) Kilo bildiriminde bulunmadı.diskalifiye oldu.
beril77 ( 87 / )
fatos0808(104/103/

kızlar bu geçen haftaki liste bence kelebek ve berenvildan çok aktifti onlarıda ekleyelim ne dersiniz
bunun üzerinden listeyi yapalım ben yüzde hesaplamayı biliyorum
geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo yu tüm kiloya bölüp 100 le çarpıyoruz

listede herkes kendinin geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/fark/yüzde sırasıyla eklesin
yeni üyeler hedef kilosunu da yazsın
başta yazanlar geçen haftaki kilolar

IIcigdemll ( 69,8 / )
Ecz.imis ( 68,7 / )
ayyildizim ( 65,6 / )
bur50 ( 68,8 / 68,8 / 0 / %0 )
rainandthesun ( 80,6 ) Kilo bildiriminde bulunmadı.diskalifiye oldu.
beril77 ( 87 / 85.1/1.9/%2)
fatos0808(104/103/

ÖRNEK BERİL77NİN 87-85.1=1.9/93=0.02*100=2 tebrikler

Slm kızlar.. Nasılsıniz?
Ben evdeyim. Dün de bugün de tüm gün dışarıdaydim. Aksam da annem oturuyor bilg başına. :/ dün onların yatmasini beklerken ben de uyuyakalmisim kanepede. şu an annem hala bilg başında, ben de tel den girmeyi basarabildim sonunda. Ama alıntı falan yapamıyorum tabii. :/
Sanırım fatos dönmüş, hosgeldiin. :)
Yeni üyelerimiz de var galiba, siz de hoşgeldiniz. :)
Bur50 liste işine el atmış, harikasın cnm, tşk ediyoruz. :-*
Arada kacirdigim çok şey vardır muhakkak, ilk fırsatta bilg den de gireceğim inş..

Çokk güzel kilolar verilmiş sanki. Tebrikler. :) :)
Kızlar beni kilo bildirimi yapmadı olarak yazalım bu hafta. :S Yurttaki tartiyla burdaki tartım farklı çünkü. Ve ben ne kadar farklı olduğunu bilmiyorum.

Bu arada kızlar, artık listede kilosu aynı olanların yanına da 'kilosu aynı' şeklinde not düşmek gerekiyor. Bilginiz olsun. Mesela Bur50 nin yanına kilosu aynı da yazmak gerekiyor.
fatos un kilosu bölünecek. Ama kaça bilmiyorum. Bilg e not almıştım ama tabii bilg de kaldı.. :/ sonuç listeleri topiginden kontrol edebilirsiniz onu. Ben tel den bakamiyorum. 283. ve ya 284. etap diye hatırlıyorum ama emin değilim.

Hmm, bir de Çiğdem izin istemişti. Onu direkt listedeki kilosuyla izne ayırıyoruz. Yanına izinli diye not düşmemiz yeterli.

Kızlar ben kontrol ettim. Fatoş 284. etapta ayrılmış izne. Yani kilosunu 2 ye bölücez.
Bir de yazmayı unuttum, Evt, bence de berenvildan ve kelebek.hill de girmeli listeye.

Çok gecmiş olsun yaaa önemli bi rahatsızlık yok değil mi:105:

Verdiğin kilolar için de tebriklerr devamını dilerim harikasın :81::81::81:
yok canim gogsum yara oldu
Menüyü çok beğendim canımda çipura ve mercimek çorbası çekti bu arada geçmiş olsun
sagol canim keske beraber yesek degilmi canim
supersinnnnnnnnnnnnnnn
kesinlikle alalim bu hesabi anlamiyorum ugrasmak lazim
sen nererdeydin nasilsin kusum

ornegini seveyim
icimi okudun canim
ev yemeklerine dalmak yok degilmi
arada ses ver takima merak ettirme
okula ne zaman donuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…