hoşbulduk canım. inşallah bakalım. bugün tartıldım biraz daha iyi ama ekmek çok yedim bugün eşim olmayınca stresten tek yemek çeşiti yanında ekmekle götürdüm.benimde 2 çocuk var canım allahım herkesinkini bağışlasın .tşk ederim iyi dileklerin için canım.
hayırlı olsun canım yeğenin bal bastık gibi melek o kokla benim içinde.
günaydın kızlar nasılsınız bugüüüüünnnn beni yine yeşil çay çarptı galiba pek neşeliyim
kızlar nerdesiniz yaaaa. beril kelebek bur50 ses yok hiç bak birilerini çağırdım topiğe yine beğenmicekler kaççaklar ama sizde ses yok diyeeee. çabuk geliiiin
evet bildirm bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızçeler bildirimler bugün müydü yarın mıydı ben unuttum bu hafızam beni öldürecek bigün nefes almayı unutucam diye korkuyorum valla :26::26:
Slm kıslar ben yeni katılıyorm, önce kendimi tanıtayım, adım özlem, 26 yaşındayım, dersanede biyoloji öğretmeniyim,
170 boyunda 82 kiloym. Böyle işte, şuanda işteyim telden giriyorum. Kurallarınız var mı? 5 mesaj dışında
Onu biliyorum..
selam kizlar
biraz isim vardi giremedim sadece bir bakayyim dedim canocanlarima
tam 1900 gitmis
inaniyorumki biraz gayretle hem takimi canlandiracaz hem kilolari verip kendimizi
suan fazla yazamiyorum ama
yeni gelen arkadasima tsk ler bizi sectigi icin
hem eski uyeye geri geldigi icin
aksam yazacam hepinize tek tek
Tabiki cnm yazarım, bildirim perşembeleri yapılıyor sanırım.Hoşgeldin tadlis, ben de çok eski sayılmam ismim hilal 22 yaşındayım, memnun oldum. Katı kurallar yok sadece günlük öğünlerini ve sporlarını paylamaya çalış ayrıca hem arada gevezelik edip hem birbirimizi gaza getirip hem de paylaşımlarda bulnuyoruz katılırsan seviniriz
hoşgeldin canım. ne güzel boylu poslusun ahhSlm kıslar ben yeni katılıyorm, önce kendimi tanıtayım, adım özlem, 26 yaşındayım, dersanede biyoloji öğretmeniyim,
170 boyunda 82 kiloym. Böyle işte, şuanda işteyim telden giriyorum. Kurallarınız var mı? 5 mesaj dışında
Onu biliyorum..
vovv 2 kg nerdeyse maşallah tebrik ederim seni canımselam kizlar
biraz isim vardi giremedim sadece bir bakayyim dedim canocanlarima
tam 1900 gitmis
inaniyorumki biraz gayretle hem takimi canlandiracaz hem kilolari verip kendimizi
suan fazla yazamiyorum ama
yeni gelen arkadasima tsk ler bizi sectigi icin
hem eski uyeye geri geldigi icin
aksam yazacam hepinize tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?