Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vaovv. Tebrikler kuzucm, bunların hepsi 3,5 kg ile mi oldu. Maş.
Sen doğum sonrası kilolarını veriyordun di mi? Ne kadar olmuştu doğum yapalı?

Bu arada kızlar heskes haftayaki kilo hedefini de belirtmeyi unutmasın. Akşama heskes bildirimlerini yaptığında hedef değerlendirmesi de kapıda bekliyor olacak sizleri inş. Hemen arkasından da yeni hedef listemizi paylaşıyoruz.

Son düzenleme:
tatlislarim gelemiyom is bitmiyor yawwwwwwwwwwwwww
sabah itibariyla 83.300 um
bir rica kizlar yine wc de kacak giriyom
hesaplama yapamadim benim icin yapabilirmisiniz
ecz.mis mesaj alintisini yapamadim bacim yaaaaaaaaaaa
gecen hafta 85.1
simdi 83.3

hedefim 70 di
ama bu haftaki hedefim 83.5 i gecmisem
kizlar birde aksam menulerinizi tek liste halinde yazarmisiniz
sizi seviyom optummmmmmmmmmmmmmmmm

3-4 ayda 15 kilo verdim

eylülün başında kesin diyet yapma kararını aldın şuan aralık ayındayız 6 lı rakamları gördüm şükür :)
bencede çok güzel kgvermişsin canım. kendini kasmadan rahat rahat verirsin inşallah 38 bedene de düşersin,

1.65 boyumda .. 59 kg olsam yeter benim için
boyun gayet güzel canım ben ne yapayım :) 1.58 boyum var yani aynı konumdayız benim üst 38 ama alt hala geniş

Aaa ben de 1.65, zaten ben de 60 a zorluyorum
seninde boyun uzunmuş :) rakip olarak seni seçiyorum kendime canım , seni yakalayacağım 1 aya kadar inşallah

Vaovv. Tebrikler kuzucm, bunların hepsi 3,5 kg ile mi oldu. Maş.
Sen doğum sonrası kilolarını veriyordun di mi? Ne kadar olmuştu doğum yapalı?

canım ben aslında kızım 2 aylıkken 62 kg idim. doğuma 77 ile girmiştim , daha sonra tek gögüs emzirmeye düşünce 70 kg kadar çıktım ağustosta 70 idim. sonra eylülde 67.5 ile buraya katıldım ve ölçü aldım başka arkadaşlarımlada zayıflamaya çalıştığım yerde takip ediorum .sizlerlede paylaşmak istedim. ve 1 sene olucak doğum yapalı, emzirirken almasaydım çoktan giderdi ,56 ile hamile kalmıştım ben. şuan 64 kg yum ,ama nisanda 52 kg düşmek hedefim inşallah olucak 3. kere yaptım gene yaparım inşallah evet 3 ay önceki kiloda ölçülerim bunlar. şimdi daha yeni başladım yürümeye ve egzersizlere ilerleyen günlerde kg ve ölçü farkı daha çok ortaya çıkıcak burdanda her hafta paylaşacagım

kelebeği rakip seçtim dedim ama bana en yakın kg kim var kızlar. aşağı rakam olucak 64 üm ben. onu yakalamam lazım :)

Ekledim cnm seni de listeye. :112: Maş Çok güzel kilo vermişin bu hafta da.

***6. TAKIM 287. ETAP***

fatos0808 ( 103
llcigdemll ( 69,8 / 69,7 / 0,05 / % 0,07 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 67,3 / 0,7 / % 1,02 ) Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,1 / 64 / 1,1 / % 1,67 )
bur50 ( 68,8
beril77 ( 85,1 / 83,3 / 1,8 / % 2,12 )
kelebek.hill ( 66,2
berenvildan( 68,2 / 67,9 / 0,3 / % 0,44 )

6. takım ortalaması:

Kızlar herkes kilosunu hesaplayıp, bu mesaja yazarsa sevinirim. :112: Ayrıca mesajı alıntıladığınızda başındaki ve sonundaki içerisinde 'QUOTE' yazan parantezleri de silin ki diğerleri de sizin mesajınızı alıntılayabilsin. :112:

inanamıyorum grubun en zayıfı benim kaptanım bir tane de benden zayıf alır mısın ,rakip olsun bana. çok daha hırs oluyor

Zayıflamaya çalıştığım yer dediğin yer neresi cnm? Spora falan da mı gidiyorsun? 3,5 kg ile nasıl bu kadar inceldiğini bir söyleyiversene bize?

kelebeği rakip seçtim dedim ama bana en yakın kg kim var kızlar. aşağı rakam olucak 64 üm ben. onu yakalamam lazım :)

Sana en yakın kiloda kelebek var cnm, doğru seçim. Ondan sonra da ben geliyorum zaten 67,3 kg ile.

Aaa ben de 1.65, zaten ben de 60 a zorluyorum

Cnm bence sen hedefini 55'e çekmeyi de düşünmelisin. :112: Diyeti bıraktıktan sonra zaten kilolar oturana kadar en az 1-2 kg almış olucaz zaten. 55 kg'a iner 57 kg da sabitlersin. :112: Olmaz mı? Daha bunun evliliği vaar, doğumu vaar. Şimdiden ne kurtarırsak kâr. :112:

Son düzenleme:
inanamıyorum grubun en zayıfı benim kaptanım bir tane de benden zayıf alır mısın ,rakip olsun bana. çok daha hırs oluyor

Alırım kuzumm, yeter ki sen iste. Dünyalar senin.
Şaka bir yana takıma üye çağıramıyoruz. Sen de takip et katılmak isteyenler topiğini, aklına yatan biri olursa çağır cnm. :112:

Son düzenleme:
ben hesaplamyı yapamıyomm ama 102 hedefe ulaştımmm

sabah
peynir
domates
3 zeytin
çay
2 dilim ekmek
bol marul yedim
arada
bitki çayı
öğlen
domates çorbası salata
akşam
kereviz yemeği
2 kaşık makarna
yoğurt yedim

yatmadan 1 çay bardağı sütle meyve yerimmm

Ecz.imis;27759699]***6. TAKIM 287. ETAP***

fatos0808 ( 103
llcigdemll ( 69,8 / 69,7 / 0,05 / % 0,07 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 67,3 / 0,7 / % 1,02 ) Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,1 / 64 / 1,1 / % 1,67 )
bur50 ( 68,8 /68.6/0.2/%0.29)
beril77 ( 85,1 / 83,3 / 1,8 / % 2,12 )
kelebek.hill ( 66,2
berenvildan( 68,2 / 67,9 / 0,3 / % 0,44 )

6. takım ortalaması:

0.2 kg vermişim çok az ama benimde regl yeni başladı belki onun etkisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…