bebişim tebrik ediyorum kuzum. spor yapmanın avantajı dietle verilen kiloda oluşan sarkık vücüdunu topluyo canım...ben bugun milli oldum bacilar
yurume bandimla ilk gunumuzu yasadik
cok mutluyum
helede o gacur gucur ses olmasa daha mesut olacaktim ya
bugun 6.5 hizinda 30 dakika yurudum 160 kal.gitti yaziyor
ben mesela iki elma yemesem oda 160 kal yani spor yapip bu kadar kal vermeyle hic yorulmadan iki az yeyip ayni kalariyi vermek arasinda bir fark varmi
ama spor sonrasi dusa girdim mis vallahi acayip rahatladim
valla bebiş ben mekik çekebiliyorum da tam mekik değil de yarım mekik çekiyorum. bacaklarım daha doğrusu dizlerim acıyo çok tam mekikte. o yüzden yarım mekik sonrasa tamamlasın diye bide karnıma bacak çekiyorum alt karın kaslarını çalıştırayım diye. olur mu beroşum kabulun müdür?beros karisidun 50 mekik dediydi ama 30 uda borcum olsun
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hatunlar yeni bir kaptan secme konusunda ne dusunuyorsunuz
ben kaptan hanim gelene kadar secelim diyorum kendiside gelince 2.kaptan olur
eger kaptan secelim diyorsaniz lutfen belirtin ve kimi istediginizi yazin
ben secelim diyorum adayim tabiki
ecz.mis
nasılsınız
birincimiyiz bu hafta
tebrikler
öptüm sizi
sizi seviyorum
ama bu hafta kararlıyım yani öbür haftalar gibi olmıycaaak
geliyorum
kiyamam sana yarin geliyon artik degilmiaşkım beroşum. kızmışsın bana bebeğim ama bilgisayarı yazışırken şarja takmayı unutmuşum bebişim. sana cevap yazarken tak kapandı kendi kendine. sonra da eror verdi. bende korktum zorlamadım. eşim çakar da interneti nerden buldun derse diye kızma bebişim küsme bana. seni seviyorum biliyosun . çok üzülürm yoksaaaa. ağlarım bak
ins.canim birinciligi kaptirmak yok diyorsun yaniiiiiiiiiiiigünaydın kızlaaaaar
nasılsınız
birincimiyiz bu hafta
tebrikler
öptüm sizi
sizi seviyorum
geliyorum
günaydın canımcım benim gördüğüm kadarıyla birinci değiliz 3.yüz ama belki ben yanlış görmüş olabilirim. hadi bakalım azimler kilo vermelere dönüşsün bakiiiimmm.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn bugün ki menümü yazayım :) sabah biraz egzersiz ve bi büyük bardak su
sabah: 2 küçük parca börek (eşim almış ) bi bardak sekersiz cay iki dilim domates (kahvaltıyı sewmiyorum)
arayani ) bi bardak yeşil cay
öglen: bi tabak karnıbahar yemegi iki kasık yogurt
aksam:domates ve salatalıkla geçiştiricem :) tabi 2 litre de su oglum 3 gibi uyuyo yarım saatte koşu bantında koşuyorum ama hergün denk gelmiyo tabi bügün kosmaya calışıcam basarırsam yazarım :)))
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hatunlar yeni bir kaptan secme konusunda ne dusunuyorsunuz
ben kaptan hanim gelene kadar secelim diyorum kendiside gelince 2.kaptan olur
eger kaptan secelim diyorsaniz lutfen belirtin ve kimi istediginizi yazin
ben secelim diyorum adayim tabiki
ecz.mis
günaydın kızlaaaaar
nasılsınız
birincimiyiz bu hafta
tebrikler
öptüm sizi
sizi seviyorum
geliyorum
günaydın kızlaaaar. menümü yazayım kaçayım.dünkü menüm
sabah:
1 kase cornfleks
1 fincan bitki çayı
ara:
1 yeşil elma
öğle:
2 ufak poğaça
1 şekersiz nescafe
ara:
yoktu galiba unuttum
akşam:
2 köfte kzarmış birazcık patates kızartması
1-2 kaşık yoğurt
1 ufak tatlı(eşim en sevdiğimden almış dayanamadım)
2 litre su, 150 yarım mekik +50 de beroş için yarım mekik
kızçeler iyisini kötüsünü yazın bana ki yanlış yapmayayım. bugün dışarıdayım misafirlikte bol bol göbek atcaz inşallah :)) bebişinin altı ay kınası var.
günaydın canımcım benim gördüğüm kadarıyla birinci değiliz 3.yüz ama belki ben yanlış görmüş olabilirim. hadi bakalım azimler kilo vermelere dönüşsün bakiiiimmm.
ayy yarısalım mı yani :)) sen cok öndesin yetişemem ki
ben de listeyi anlamadim zaten
ben1.8 kilo verdim ilk 3 te yokum ama baskasi mattilda sanirim 1.4 kilo vermis listede
bos ver onemli olan banyodaki tarti canim
.....
Şöyle ki; verilen kiloyu değil, verilen kilonun toplam kiloya göre oranını baz alıyoruz. Listleler, sıralamalar buna göre yapılıyor.
Örnek vereyim.
90 kilo olan bir yarışmacının 1 kilo vermesi ile, 50 kilo olan bir yarışmacının 1 kilo vermesi aynı değeri taşımıyor. Bu nedenle yüzde hesabı yapıyoruz.
Evet doğru sen de güzel kilo vermişsin bu hafta. Tebrik ediyorum bunun için.
Ancak, Mattikayla senin kilon farklı olduğu için, sen her ne kadar daha çok kilo kaybetmiş olarak görünsen de, verdiğiniz kilonun yüzde olarak hesabı da doğal olarak farklı oluyor.
mattika (74.7/ 73.1 /1,6/ 2.14% )*
beril77 ( 85,1 / 83,3 / 1,8 / % 2,12 )
Umarım açıklayıcı olmuştur mesajım.
kizlar ben dun spor yaptim ya bacam agriyacana belim le sirtimin alti agriyor et kesigi gibi yaaaaaaaaaa
kalcamda bacamda birsey yok
niye ki
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn bugün ki menümü yazayım :) sabah biraz egzersiz ve bi büyük bardak su
sabah: 2 küçük parca börek (eşim almış ) bi bardak sekersiz cay iki dilim domates (kahvaltıyı sewmiyorum)
aksam:domates ve salatalıkla geçiştiricem :) tabi 2 litre de su oglum 3 gibi uyuyo yarım saatte koşu bantında koşuyorum ama hergün denk gelmiyo tabi bügün kosmaya calışıcam basarırsam yazarım :)))
canim arada yesil cay icmeni anlamadim
istedin kadar bitki cayi icebilirsin gun icinde ama ara olarak bu birsey vermez vucuduna
istersen minik bir sey yeki daha sonra yeme krizini onle belki bir sure boyle devam edersin ama vucut gereken enerjiyi almadiginda kendini kaybedebilirsin adres buzdolabi sonuc pismanlik olur
istikrarli ve uzun sure devam etmen icin aralara kucuk bir seyler koy
bir elma
2-3 ceviz
1-2 kuru incir vs.
oglumla dısarı cıktık tam 2 saat yurudum tabıoglum bebek arabasında bayır cıktık arabada bı agır sormayın :) ıyı geldı suyumuda ıctım 1.5 lıtre bıttı
hiç hoşuma gitmedi menü ,öncelikle makarna var , kızartma var ,tavuk menü olarak tüketilmiş ve kahve var ,su çok azzzz en az 2 lt bu benim fazladan saydığım kahve +patates kızartması ve ıce tea limon yerine mis gibi yeşillikle salata yenilebilirdi ,ve 1 adet mandalina tüketebilirdi sevgili rakibem
Vee bu haftanın hedefleri huzurlarınızda
20 Aralık (288.Etap) Hedefleri
fatos0808 (102 kg.) 101,5 kg'a inecek.
llcigdemll (69,7 kg.) 68,2 kg'a inecek.
Ecz.imis (67,3 kg.) 66 kg'a inecek.
ayyildizim (64 kg.) 63,2 kg'a inecek.
bur50 (68,6 kg.) 68 kg'a inecek.
beril77 (83,3 kg.) 82 kg'a inecek.
kelebek.hill (65,3 kg.) 64 kg'a inecek.
berenvildan (67,9 kg.) 67,5 kg'a inecek.
mmis (88,6 kg.) 86 kg'a inecek.
Kızlar siz yine de bir kontrol edin. Kimseninkini yanlış yazmamışımdır inş.
kelebekcim hiltoncum sen 64,4 mü desem 64 mü desem diye yazmıştın.Ben de an itibariyle içinden 64 ü seçtim. Bugünkü menülerin üzerine çabala bakalım tüm hafta. Anca toparlarsın. Ama olmaz da değil hani. Hatta daha aşağıya bile inebilirsin. :103: Sadece tüm hafta boyunca başka kaçamağın olmamalı. Bu birinci cezan. :130: Bir de spor cezan gelecek tabii. :112:
bhadi yarisalim
hadi yarisalimmmmmmmmmmmm
canim arada yesil cay icmeni anlamadim
istedin kadar bitki cayi icebilirsin gun icinde ama ara olarak bu birsey vermez vucuduna
istersen minik bir sey yeki daha sonra yeme krizini onle belki bir sure boyle devam edersin ama vucut gereken enerjiyi almadiginda kendini kaybedebilirsin adres buzdolabi sonuc pismanlik olur
istikrarli ve uzun sure devam etmen icin aralara kucuk bir seyler koy
bir elma
2-3 ceviz
1-2 kuru incir vs.
cok pis hirs ettim
bu hafta iyi bir kilo verirsem kendime cilt bakimi manikur vs. hediye edecem
yok anacim et ezigiymis benimki
yine bulustuk haydarla(bu arada yurume bandimin adini haydar koydum.... mesela yamasir makinemin adi pakize supurkemin adi dombili sulo dur.........yani herseye bir isim takarim)
30 dakika daha yurudum hemde iyi bir tempoda sonra dus aldim ay ondan sonra uyku diye oldum ya totosum nasil agriyor bir bilseniz
agriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?