Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bebişim tebrik ediyorum kuzum. spor yapmanın avantajı dietle verilen kiloda oluşan sarkık vücüdunu topluyo canım...
beros karisidun 50 mekik dediydi ama 30 uda borcum olsun
valla bebiş ben mekik çekebiliyorum da tam mekik değil de yarım mekik çekiyorum. bacaklarım daha doğrusu dizlerim acıyo çok tam mekikte. o yüzden yarım mekik sonrasa tamamlasın diye bide karnıma bacak çekiyorum alt karın kaslarını çalıştırayım diye. olur mu beroşum kabulun müdür?

ben sana katılıyorum hayatım. bence de ecza.mis i kaptan yapalım...

aşkım beroşum. kızmışsın bana bebeğim ama bilgisayarı yazışırken şarja takmayı unutmuşum bebişim. sana cevap yazarken tak kapandı kendi kendine. sonra da eror verdi. bende korktum zorlamadım. eşim çakar da interneti nerden buldun derse diye kızma bebişim küsme bana. seni seviyorum biliyosun . çok üzülürm yoksaaaa. ağlarım bak

günaydın kızlaaaaar
nasılsınız
birincimiyiz bu hafta
tebrikler

öptüm sizi
sizi seviyorum
ama bu hafta kararlıyım yani öbür haftalar gibi olmıycaaak

geliyorum

günaydın kızlaaaar. menümü yazayım kaçayım.dünkü menüm
sabah:
1 kase cornfleks
1 fincan bitki çayı
ara:
1 yeşil elma
öğle:
2 ufak poğaça
1 şekersiz nescafe
ara:
yoktu galiba unuttum
akşam:
2 köfte kzarmış birazcık patates kızartması
1-2 kaşık yoğurt
1 ufak tatlı(eşim en sevdiğimden almış dayanamadım)
2 litre su, 150 yarım mekik +50 de beroş için yarım mekik
kızçeler iyisini kötüsünü yazın bana ki yanlış yapmayayım. bugün dışarıdayım misafirlikte bol bol göbek atcaz inşallah :)) bebişinin altı ay kınası var.

günaydın kızlaaaaar
nasılsınız
birincimiyiz bu hafta
tebrikler

öptüm sizi
sizi seviyorum

geliyorum
günaydın canımcım benim gördüğüm kadarıyla birinci değiliz 3.yüz ama belki ben yanlış görmüş olabilirim. hadi bakalım azimler kilo vermelere dönüşsün bakiiiimmm.

bhadi yarisalim
hadi yarisalimmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

ayy yarısalım mı yani :)) sen cok öndesin yetişemem ki

kiyamam sana yarin geliyon artik degilmi

günaydın kızlaaaaar
nasılsınız
birincimiyiz bu hafta
tebrikler

öptüm sizi
sizi seviyorum

geliyorum
ins.canim birinciligi kaptirmak yok diyorsun yaniiiiiiiiiiii
günaydın canımcım benim gördüğüm kadarıyla birinci değiliz 3.yüz ama belki ben yanlış görmüş olabilirim. hadi bakalım azimler kilo vermelere dönüşsün bakiiiimmm.

ben de listeyi anlamadim zaten
ben1.8 kilo verdim ilk 3 te yokum ama baskasi mattilda sanirim 1.4 kilo vermis listede

bos ver onemli olan banyodaki tarti canim

kizlar ben dun spor yaptim ya bacam agriyacana belim le sirtimin alti agriyor et kesigi gibi yaaaaaaaaaa
kalcamda bacamda birsey yok
niye ki

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn bugün ki menümü yazayım :) sabah biraz egzersiz ve bi büyük bardak su
sabah: 2 küçük parca börek (eşim almış ) bi bardak sekersiz cay iki dilim domates (kahvaltıyı sewmiyorum)
arayani ) bi bardak yeşil cay
öglen: bi tabak karnıbahar yemegi iki kasık yogurt
aksam:domates ve salatalıkla geçiştiricem :) tabi 2 litre de su oglum 3 gibi uyuyo yarım saatte koşu bantında koşuyorum ama hergün denk gelmiyo tabi bügün kosmaya calışıcam basarırsam yazarım :)))

canim arada yesil cay icmeni anlamadim
istedin kadar bitki cayi icebilirsin gun icinde ama ara olarak bu birsey vermez vucuduna
istersen minik bir sey yeki daha sonra yeme krizini onle belki bir sure boyle devam edersin ama vucut gereken enerjiyi almadiginda kendini kaybedebilirsin adres buzdolabi sonuc pismanlik olur
istikrarli ve uzun sure devam etmen icin aralara kucuk bir seyler koy
bir elma
2-3 ceviz
1-2 kuru incir vs.

Burda hemen karışmak istiyorum.
Ben kaptan olmuyorum kızlar. :112: Olamıyorum. Çünkü ben çok fazla izin alıyorum. Mesela 2 hafta sonra izin alıcam yine. Dönüşümün 1 aydan 2 aya kadar yolu var. O sebepten başka adaylar belirleyin. :112:

günaydın kızlaaaaar
nasılsınız
birincimiyiz bu hafta
tebrikler

öptüm sizi
sizi seviyorum

geliyorum

Gel hadi, bekliyoruzz.

Kuzucm, kendimle karşılaştırdığımda fena değil bence. :112:
Ama objektif baktığımda,
Poğaça mı? Hem de 2 tane.
Sonra kızartma! Fırında, ızgara, haşlama daha bir tercih mevzusu cnm. Kızartmalardan mümkün olduğunca uzak duruyoruz. :112:
Bir de tatlın var! Daha ne olsun be kuzum.
Cümleleri çıkar ağzımdan objektif baktığımda.
(Bugün mızrak çıkarasım gelmedi. Ben bunları yazim sen mızrakları anla. )

Sen yanlış görmüşsün cnm. Gayet de birinciyiz.

ayy yarısalım mı yani :)) sen cok öndesin yetişemem ki

Sen yine de yetişmeye çalış kuzum. Beril de sadece 2 hafta önce senin kilondaydı. :112: Sen sıkı tutarsan beril in regl döneminde kapatırsın aradaki farkı.

ben de listeyi anlamadim zaten
ben1.8 kilo verdim ilk 3 te yokum ama baskasi mattilda sanirim 1.4 kilo vermis listede

bos ver onemli olan banyodaki tarti canim

Tabii ki aslolan hepimizin güzel kilolar vermiş olması.

Sıralama mevzusunda da cnm Püsküüt zaten sana cvp vermiş, sen de okumuşsun. :112: Ben bir de takımdaki diğer arkadaşlar için geçeyim bu hatırlatmayı.
Arkadaşlar Etap birincileri (Gerek takım bazında gerek bireysel olarak) yüzdesine göre seçiliyor, verdiği kiloya göre değil. :112: Bu konudaki Püsküütün Beril e yazdığı mesajı da kopyalıyorum hemen. Daha açıklayıcı. :112:

kizlar ben dun spor yaptim ya bacam agriyacana belim le sirtimin alti agriyor et kesigi gibi yaaaaaaaaaa
kalcamda bacamda birsey yok
niye ki

Cnm mekiğin bele zarar verebildiğine dair bazı bilgiler mevcut. :44: Ama seninki vücudunun hamlığından kaynaklanan kas ağrısı da olabilir. :112: Yani onu sen daha iyi bilirsin. Ama kas ağrısıysa vazgeçme. Devam ettikçe vücudun hamlığı atar, ağrın biter. :112:

Cnm akşama madem kahvaltılık yiyeceksin, en azından yanına biraz peynir ve ya yumurta da ekle bence. :112: Protein tok tutar. :112:

hmm haklısın cnm denıycem

oglumla dısarı cıktık tam 2 saat yurudum tabıoglum bebek arabasında bayır cıktık arabada bı agır sormayın :) ıyı geldı suyumuda ıctım 1.5 lıtre bıttı

mrb cnm hoşgeldin ben irem memurum 1 kızım var 2.5 yaşında takımımız çok başarılı aynı zamanda eğlencelidir

oglumla dısarı cıktık tam 2 saat yurudum tabıoglum bebek arabasında bayır cıktık arabada bı agır sormayın :) ıyı geldı suyumuda ıctım 1.5 lıtre bıttı

hızlı başladın

yok anacim et ezigiymis benimki
yine bulustuk haydarla(bu arada yurume bandimin adini haydar koydum.... mesela yamasir makinemin adi pakize supurkemin adi dombili sulo dur.........yani herseye bir isim takarim)
30 dakika daha yurudum hemde iyi bir tempoda sonra dus aldim ay ondan sonra uyku diye oldum ya totosum nasil agriyor bir bilseniz
agriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cok pis hirs ettim
bu hafta iyi bir kilo verirsem kendime cilt bakimi manikur vs. hediye edecem

Ayyy bence de salata yenebilirdii..yeşil çay abooo

Evet farkettim direk 64 kabul edilmiş, neyse olsun zorlucammm

bhadi yarisalim
hadi yarisalimmmmmmmmmmmm

Ay yarışın yarışınn yarışalımmmm hep 1. olalım yuppiii

Ay şu ara öğünleri bi de ben becersem yaa...

Ayy ceza verin bana ceza verinnn :26:

Selam bayanlarrrr...bugün ilk kez lazere gittim hadi bakalımm hayırlısıı Bacaklarım biraz acıyor sürtündükçe hala.. gelince de baya uyudum yeni yeni kendime geliyorum tipik haftasonu miskinliğimmm Bugün spor yapcaktım ama duş almam yasak o yüzden yarına erteledim haberiniz olsunnn yoksa kaçmam ben spordaaann

Son düzenleme:

Hamlık geçince bak gör haydarla nası mutlu mesut yaşıycanızzz Ay sen de alemsin ayolll haydar diyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…