- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
tesekür ederim darısı başına insallahi. Allah kavuştursun cnm
çok sağolll...hemen kavuştursun Allah bizi ayırmasın aminn deyinnn
canım 1 tane nar 2 meyveye eşit kalori demek. arkadaşım diyetisyen takibinde zayıflıyor ve diyetisyen nar yediğini duyunca yemeyeceksin demiş bilgi vermek istedim. yeşilçay içmen daha faydalı olur bence. ben de çok severdim artık yemiyorum yersemde 2-3 günde yarım yiyorum .
evet canım lütfen geç beni :)) geçemezsin kiii geçemezsin kiii
hahahah vayy artizz geçerim bak görürsünnn
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım bugün?
Hemmen kendimden başlayayım.Dün kararlıydım. Bugün diyeti bozacaktım. Kalori bombası ilan edecektm bugünü. Sabaha börek yiyecektim, akşama döner dürüm yiyecektim. Sonracığımaa metromu yiyecektim. falan işte.
Ama sabah tartıyı görünce kıyamadım ona.Gene çok itinalı bir gün olmadı ama yine de normal sınırlar içerisine girer yani. :112:
Akşam yurttaki bir programdan ötürü akşam yemeğim erken oldu bugün. Yatana kadar nasıl bir şey yemeden durucam bilmiyorum. :44: Ama and içtik günü en az hasarla bitirmeye.Bakıcaz artık, ne yapabiliyorsak.
Siz neler yaptınız bakalım?Geçmişi okuyacağım zaten şimdi. :112: Ama biraz uzun sürebilir kızlar. Bizim internet gene beni sabır taşı yapmaya kararlı.
Bu arada bu hafta birinciyiz galiba kızlar.Yine.
Ayy gene mi 1.lik yaaa amann her hafta her haftaa
öglen o iki baklavayı yemeseydim şimdi aksam yemegimi yemiş kociş ve ogluşumla oynuyo olurdumşuan karnım gurultudan ölüyo ama yemiycem coook kızdım kendime :)
Vayy kendi kendine ceza yöntemii tebriklerr
kimse yok bende yazdıklarınızı okuyorum çok alemsiniz ya sizinle takılan heeeç yaslanmaz
Bize takıl hayatını yaşa kızzz
cabik eve diyommmmmmmmmmmmm
istiklalde gezme kaarismam
cukulata yokkkkkkkkkkkkkkkk
bende askerin adi hilmi sende kelebegi
yani hilminin kelebegi sandimmmmmmmm
hahaha ay çok güldümmm
ben bugun milli oldum bacilar
yurume bandimla ilk gunumuzu yasadik
cok mutluyum
helede o gacur gucur ses olmasa daha mesut olacaktim ya
bugun 6.5 hizinda 30 dakika yurudum 160 kal.gitti yaziyor
ben mesela iki elma yemesem oda 160 kal yani spor yapip bu kadar kal vermeyle hic yorulmadan iki az yeyip ayni kalariyi vermek arasinda bir fark varmi
ama spor sonrasi dusa girdim mis vallahi acayip rahatladim
Ayyy valla 2 elma yemesemle aynı şey değil bence..çünkü harekeylen,yorsun ve kan akışın bile değişiyor, vücut hızlanıyor, o an öyle görünse de bence vücudun kendi içindeki dengesini kurması kolaylaşıyor ve ekstradann sağlıkkk ekleniyorrr
beros karisidun 50 mekik dediydi ama 30 uda borcum olsun
Ayy ben bugün yataktan çıkamıyom ya baya yorgun ve bitkinim..hasta olmasam keşkeee affet beni bugün beroş. ıhlamur içiyorum şu an yatağımda,nası üşüdüm bugünn..istiklalde gezemedim bile fırsat yoktu ama ordan oraya dolanıp durdum valla :2:
Son düzenleme: