Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dısarıdaydık kocıs oglus yenı geldık yoruldum walla ıstanbul form.u alt ust ettım malum dısarıdayduk yemekte dısardan olldu menumu yazıp kacayım oglum durmuyo
sabah: ne yedıgımı bılemefım esım oglu sıstı kafam :) 2 zeytın 2 dılım domates bı dılım tam b. ekmegı bu kadar:)
oglen: yok (gec kahwaltı yaptık)
aksam: bıraz bulgur pılawı,bıraz tavuk sote, az ayran(gelı kalanını oglum ıctı) bırazda soguk meze (brokolı,ezme salata, haslanmıs mantar)
uyandıgımda 1 kupa yesıl cay, oglen dısarı cıkmadanda bır kupa sı.dıde 30 dak. kosucam ( ınsallah):)))) yıne bı kupa yesıl cay ıcmeyı dusunuyorum.

sabah
yag yerine su ile yaptigim(sebzeler ezile kadar sicak su dokuyom azar azar) kasarli melemen
ogle
kabak patlican patatesi tost makinasinda kizarttim uzerine sarmisakli yogurt ekledim yedim
ara
bir avuc karisik cerez yaklasik 30 gr
aksam
yogurt ve patlican musakka (patlicanlari kizartmadan )(kiymayi kendi yagiyla sogan sarmisak salca ve baharatla tatlandirdim sonra patlicanla harmanlayip kucuk sutlac kuvecinde firinladim) roka salatasi
ara
belki bir elma ve 2 ceviz
30 dak.yuruyus

arkadaslar bundan sonra yediklerimi kisaca nasil yaptigimi yazacam belki isinize yarar
bugunku butun yediklerim yaklasik 900 kalori ve ben hic ac degilim

Son düzenleme:

waaayy tatlım bayıldım desem yetıdır! yaz yaz cok begendım menunu ornek alırım bende. yaa bebısın wardı dımı nasıl wakıt bulup yapıyosun cnm? benımkı 17 aylık gun ıcınde 1 kez uyuyo oda spor ders calıs ewı toparla gecıp gıdıyo esım aksam yemegı yemıyo( yesede zor yetısıyo )

canlaaarrrr bugun canan karatayın kıtabını aldım sımdı okuyorum tam benlık:) 3 ogun ve nedenlerı ws. sız ne dusunuyısunz bu kadın hakkında?

insallah canim asker zafer seni mutlu eder
ev huzursuzlugunu rabbim kimseye gostermesin

Aminnnn

ay ben bundan istiyorum işe yarıyo mu dersin bende göbek ve yanda yastıklar var geride pek bişiy yok alsam mı ki?.

Valla benim de yeni ya, ama ölçtüm kendimi bi aya tamamlayınca sonucu söylerim net olarak yarıyor diye...kesin yarayacağını düşünüyorm ama şimdilik sadece hissediyorum

hadi 3 bardak su içelim. bi birinci olayım su manyağı yapcam siziiii

Hahah 4 gözle bekliyozzz...

evet kızlar işte benim böceğim kızım beren vildanın ta kendisi avatarımda

Ayy yerimm Allah nazarlardan korusun bıcırığınııı

çok teşekkür ederim bu kadar çabuk cevap beklemiyordum ..
kurallarınız varmıdır öğrenmek isterim..

Canım kurallar bu başlığın ilk sayfasında yazıyor,onun dışında kafana takılan bi şey olursa her zaman sor. Ayrıca kendi grubumuz olarak birinci olandan cezalar alma sistemi başlatıyoruz, günlük 5 mesaj lmiti var mesela onu doldurana kadar cevap yazarken başlığa 1,2...diye sayıyoruz. 5 ten sonra tamamdır anlamında kalp koyarak devam ediyoruz, şekil a ben Her akşam o günkü menümüzü,içtiğimiz su miktarını ve sporumuzu yazıyoruzz

canlaaarrrr bugun canan karatayın kıtabını aldım sımdı okuyorum tam benlık:) 3 ogun ve nedenlerı ws. sız ne dusunuyısunz bu kadın hakkında?

Boşa prof. olmamıştır heralde diye düşünüyorum Fazla bilgi göz çıkarmaz ama insan en iyi vücudunu kendi bilir, herkesin bünyesi farklı

Son düzenleme:
Bugünkü menüm de adam etmez ama yarın sil baştan:

Sabah:
1 gözleme
1 bardak çay

Ara:1 yeşil elma
yarım portakal

Akşam:
2 dilim ekmek
1 kase toyga çorba
1 tabak fasulye kavurma yemeği

Biraz beyaz leblebi

Su:1,5 litre
Spor:1 saat (plates+bel diski)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım şimdi bakarım ilk sayfaya ...
yarından itibaren menümü paylaşırım ozaman

Tamam canım,biraz kendini tanıtırsan da seviniriz ayrıca kaç kilo olduğunu, hedef kilonu da yazman gerekiyor. Eczimiş seni listeye ekleyecektir, iki hafta deneme süresi oluyor, kilo bildirimleri de perşembe günlerii,, şimdilik bu kadar.
Herkese iyi gecelerrr...

kısaca tanıtayım kendimi 26 yaşındayım 10 senelik evliyim biri kız biri erkek 5 ve 8 yaşlarında iki çocuğum var..
ev işleri çocuk rutini içerisinde geçiyor günlerim veremediğim bi 10 kilom var bu sene kurtulmayı düşünüyorum nasipse
50 olmadan mezun olmak istemiyorum..

mrb kızlar
benim menüm
sabah 1kk peynir 1 ceviz 2 zeytiin
öğlen 2 galeta ısırgan çayı
akşam köfte patates(fırında) biraz ekmek yeşillik

bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler

ayyy rezıl oldum kesııınnn! sen gıt 6. takım dıye 5.ye gır ( tlfndan gırıyorum dolma parmaklar yanlıs basmıs) :))))) okuyorum okuyorum yok benım yazılarım ısımlere bakıyorum tanıdık kımse yok yenıler mı kı dıyorum yukarıya cıktım ne goremmmm kac meral kac ajan sancaklar dedım hehe bu arada adım meral muckkk

mrb kızlar
benim menüm

hıc acıkmadın mı menunle ara ogun yapmıyomusun hıc bende yenıyım hos buldukkk :)

tatlim ben biraz duzen hstasiyim biri 6 aylik 3 cocugum var
vakit bulmuyorum cunku duzene oturunca vaktin oluyor zaten bir gun yazarim ayrintili

bizede yazarsin arada artik
toyga corbasi pek olmamis muhtemelen yogurt icine ya dogme ya princ eklendi bunun yaninda ekmek yendi hemde iki dilim olmamis fistigim en az aksam yemegin 4 dilim ekmekli olmus
kizmiyorsun degilmi yorum yapiyorum diye
hosgeldinnnnnnn
iyi geceler hiltosum
mrb kızlar
benim menüm

sut kalsiyum kilo vermede onemli tatlim
dikkat et biraz yesillik yemeye calis az yiyorsun zaten en azindan bol maydonozlu salata ye c vitamini icin hava soguyor ve mutlaka yogurt
sut kalsiyum kilo vermede onemli tatlim

yas 26 10 yıl heyy masallah nazar degmesın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…