Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sen benim cocuklari gordunmu
avatardakiler ikizler balim ve naz
kucuk elifimi gormedin herhalde

oyyy ıkız mı masallahhh anacım nasıl buyuttun onları bı tane daha war hay masallah ne dıyım benım bı tane öldum bıttım way su way bu cenem durmuyo hıc

agaoglunun reklamı cıktı da ewlerın anahtarları altındanmıs gelde gülme esımde ee 5 10 tanede yedek lazım olur dıyo :))))

oyyy ıkız mı masallahhh anacım nasıl buyuttun onları bı tane daha war hay masallah ne dıyım benım bı tane öldum bıttım way su way bu cenem durmuyo hıc
yok canim ya allah razi olsun ben esimin ailesiyle ayni binadayim 4 kaynim gorumcem ve k.annem beraberiz annem buyuttu ben o donem izin almadim okuldaydim
benimki daha bir daha yapariz 40 da diyor
canim disiplin ve hayiri ogret gerisi kolay ben sanirim fazla sinirli bir anneyim
kissssssssssss ne guzel gozlerin var
haklısın en önemlisi ciddiyet..
siz neler yapıyorsunuz diyet olarak ? mesela ek olarak yaptığınız birşeyler varmı kilo vermeye yardımcı..
listelerimizi paylasiyoruz takip et
agaoglunun reklamı cıktı da ewlerın anahtarları altındanmıs gelde gülme esımde ee 5 10 tanede yedek lazım olur dıyo :))))
bos verrrrrrrrrrrr

canlaaarrrr bugun canan karatayın kıtabını aldım sımdı okuyorum tam benlık:) 3 ogun ve nedenlerı ws. sız ne dusunuyısunz bu kadın hakkında?
ay canım onu bende aldım okumaya çalıştım ama çok sıkıcı anlatmış vazgeçtim okumaktan.sen dietini yapınca bize de anlat bizde senden biraz çalalım bebişşş
amin kuzum sağol. sen bi yap işe yararsa bende alayım barii
memnun oldum canım ben ilknur 28 yaşındayım. 7 yıllık evliyim. 1 kızım var allah bağışlarsa. bizim bebekliğimizde çok zor geçti o yüzden seni çok iyi anlıyorum. allah kolaylık versinn.
ay çok güldüm. bizi ajan sanmazlar kızçem. 2 haftadır birincilik bizde onlar olsun bize ajann
mutlu ol be kusum
hayat bir kilot kadar kisa ve pisssssssssssssssss

kizimin anket defterlerinden
kız nasıl benzetme o beroooşş. külotlar falan hasoyla işler yolunda galiba neşe güzel maşallah

allah kolaylık versin bacım. hızlı hareketli çocuk anneyi zorluyooo...

hadi gozun aydin
hadi 3 bardak su dersen kotan kapatilacakmis
bana mesaj geldi ilknura mutlaka soyle dediler

hadi ordan . seni uyanık seni su içmemek için temiz akça pakça internetimi kötü emellerine alet ediyo şuna baaak. kuşum ne yiycem ben şimdi kahvaltıda yaaa bana bi fikir ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…