- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
çukulata mı beril duymasın valla çukulata dışında menü ve spor ii
inş cnm fikirlerinizi bekliyoruz yeni düzenlemeler için
Aynen canim post-itler tam anneme goreymis
Gayet guzel menu imrendim valla
Cikolatayi gormemisim o yooook
Ben de korkuyorum sorma :18:
Valla dediğim gibi menü ve spor cezaları olsun cumaları bütün listeleri yayınlayalım hatta su cadısı da su cezası kessinher alanda sıkıştıralım hepimizii
Yalnız forum kuralları gereği birinin de mesajları sayması gerek çünkü 2 hafta deneme olanları da ona gore gruba almalıyız ve herkes kendi mesajını 5 e kadar başlığında sayıp sonra kalp koysun lütfeenn
postit mantıklı burdan da biz hatırlatırız artık su suuu diye hadi kalkın içek gııı3 bardak bendennn
bence de çikolata hiç olmamış d emi
evettttttttttttttCanım benim de yememem laızm tabi ayrı mesele ama cidden aşırı da diyete gelemiyorum yani, önceki verdiğim zamanlar da böyle vermiştim, düzenli spor yapmıştım biraz da dikkat etmiştim, akşam yemekten sonra hiç bi şey yememeye çalşıyorum mesela bu baya etkiliyo benim bünyeyi diye düşünüyorumgider sabaha takma boşverr
iyi de 1 haftada kaç kilo vercegdin sayın mmissağlıklı sağlıklı vericezz kendine sıkıntı stres yapma benceee
kalori cadısııı,,ben menülerini yazanları topladım tabi ama yazmayan da çoktuu..
ben şey diye düşünmüştüm mesela o hafta kilo veremeyen ya da en az vermiş olanın bir de en başarılı rmenüsü açıklanır yorumlanır,örnek alınır,ha bir de özellikle isteyenlerinkini topluca açıklarız mesela arkadaş der ki benimki açıklansın yanlışımı gösterin falan...
menülerin altında spor da yazıyo bu arada ayrıca not alma istersen beroşsen harika tarifln ve önerilerine devam et yeter
kaptan bur50 mii??? kabbul etti mi ki yahu ben kaçırdım o kısmııı???
hayirlisi canim yaListede 8 kişiyiz, mmis de baya aktif katılcak gibi, diğer yeni üyeler hakkında çok bilgim yokkk
yinemi kiz bak gorecen sen oklavayi bir gunBeroş bana hep öbür hafta diyon yazmışsın çok da haklısınnn ammaa anca oluyo kızma banaabugün çikolata kaçırdığımı söylersem de dövmeee haftada 1 e düştü am abak, bu haftasonu kaçamak yapmayı düşünmüyorum meselaa olcak olcak.. sen gibi olamıyoz ya napalım senin maşallahın var vallaaa
ellerine saglik baskanim***6. TAKIM 288. ETAP***
fatos0808 (102 / / )
llcigdemll ( 69,7 / 68.1/1.6/%2,29 )
Ecz.imis ( 67,3 / / )
ayyildizim ( 64 / / )
bur50 ( 68.6 /67.7/0,9/%1.31 )
beril77 ( 83,3 /81,8 / 1,5/%1,80 )
kelebek.hill ( 65,3 / 64,9 /0,4 /%0.61)
berenvildan( 67,9 /66,5 / 1,4 /%2,06)
kızlar bildirenlerinkini bugün ekliyorum yarın sabah son güncelleme yapıp ekliycem
bende 67.7 geldim ii bence ama iiyiz kızlar söliyim
iki haftada da kisi belli oluyor zaten bosa konmamis deneme suresi yanikızlar mmiş aktif
arada girenler var 2 haftalık süreyi bekliycez onlar için
yeterli paylaşım bildirim yaparlarsa alalım takıma
yardımcım kim olcek kızlar bide yardımcı belirleyip püsküüte öle söleyelim
canim tariflerimden memnunsun sanirimteşekkürler bebişim
yehuuuu bi kaptanımız var artıkkkk. tamm akuşum bundan sonra ona göre yaparım
canım menünü paylaş bi yorumlayalım.az yemek yemek te olmuyo o da metebolizmayı yavaşlatıyo öğün atlama mesela
kuşum ben mesajları sayıp hergün mü bildit-reyim nasıl olcak bu iş yoksa haftalık mı olcak
canım ben su cadısı olarak suları az buldum ona göre enaz 2 litre su içmen lazım. yemeklerde tatlıyı uzaklaştırıyoruz özellikle yada beril bi sütlaç tarifi vermişti kuru meyveyle yapılan onu ye derim. bi de msaj paylaşımlarında daha aktif olursan listeye daha çabuk girersin...
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sensiz olmuyor cok ariyorum seniiiiiiiiiiiiiiKızlar slm.. Nasilsiniz?ya ben eve gelince girerim diyordum ama sorun yurdun internetiyle alakasizmis.. Benim bilg evdeki nete e baglanmiyor..
Kilo bildirimimi yapayim.. Kusura bakmayin, diger mesaji alintilayamiyorum.. :S
Ecz.imis ( 67.3 / 67.3 / 0 / 0 ) İzinli.
supersinBu arada İremcm kaptanligin hayirli olsun.. 8)
Bir de sporlari farkli birinin toplamasindan bahsetmisiniz. Süpersiniz. :):) Hatta haftalik bir sınır koyun, o sınırın altinda kalana da ceza verin. Nasil olur?
Of ya, resmen zorunlu izne ayriliyorum. Hiç gidesim yok benim ya. :/ İlk fırsatta gelicem ins. <3
sagol umarim arada bir haber verirsin bizeKızlar, womenda nickli bir arkadasi daha çağirdim simdi. Gelince karsilarsiniz. :112:
evet guzelllllllllllllll 4 saat olsun
Ayy kaptanlığın hayırlı olsunn çok yakıştınnn :13: başarılarının da grupça başarılarımızın da devamını beliyorummm
Ve bence de ecz.imişin dediği gibi mesela menülere birisi sporlara da birisi ceza yazsın.. menü ve sporları cuma günleri kendi başlığımızda yayınlarız o zamn kim ne yapmış yapmamış görür cezasını keserizzzspordan kalmam da sanırım menüden çok ceza yerim ben spor mesela bence haftada en az 4 saat olsun siz ne diyosunuzzz???
gitme aklim sende kalirçok tşk ederim ecz imiş
gitmesen çok ii olur aslında
duydum bile yarin bir bakem ne yedi kac kalori aldi ona bir fatura cikaririm KDV si icinde olançukulata mı beril duymasın valla çukulata dışında menü ve spor ii
inş cnm fikirlerinizi bekliyoruz yeni düzenlemeler için
evet mesajlari numaralandiralimBen de korkuyorum sorma :18:
Valla dediğim gibi menü ve spor cezaları olsun cumaları bütün listeleri yayınlayalım hatta su cadısı da su cezası kessinher alanda sıkıştıralım hepimizii
Yalnız forum kuralları gereği birinin de mesajları sayması gerek çünkü 2 hafta deneme olanları da ona gore gruba almalıyız ve herkes kendi mesajını 5 e kadar başlığında sayıp sonra kalp koysun lütfeenn
sagol hepsi senin eserinBu arada kızlar liste SÜPERR
Maşş
Gerçi fatosla ayyildizimin kilosu daha yok ama görünen köy de kılavuz istemiyor yani. :):)
Herkesi tek tek tebrik ediyorum kızlaarr.
Ben su icemiyorum tatlim. Annem her yere su ic diye yazi yapistirdi. Daha dogrusu unutuyorum. Anca gorcem oyle icicem. Hatirlatirsaniz iciyorum. Tatliyi yemekhanede gorunce tadina baktim. Yarin diyet menu almaya baslicam yemekhaneden konustum ahcimizla. Mesaj icinde araniza ne kadar alirsaniz okadar yazarim kacmam.
kuzucum sen at ortaya laf muhakkak birimiz cevap veririz. sen kendini çekme sakın burda herkes muhabbetçii çekinilecek kimse yook..
yarin artik yeni bir gun herseye basliyoruzkuzucuklarım bu halimiz çok iyi oldu bi düzene girelim güzelce zaten kilocuklar otomatik gidecek bizden. bide mesaj saymaya ne zaman başlayayım ben. bugünden itibaren mi ?haftaya cuma da bildirim yapmış olurum mesaj bildirimi olur mu?
bir ara yazarim canim baska tarifflerde yazarimberilim kuşum pasta tarifini bekiyorum
evetttttttttttttt
kaptanimiz var
burellim kaptanimmmmmmmm
yok yok eskiye gore iyisin eski cuko krizlrin yok
yinemi kiz bak gorecen sen oklavayi bir gun
evet guzelllllllllllllll 4 saat olsun
KAPTAN burellim
MENUCU BASI hiltonum
MESAJIMIZ ilknurcugum
Bunlar kesin
kaptan yardimcimizla
spor sayanimizi yarin belirleriz
hepinizi cok seviyom
yazim icin ozur wc de anca bu kadar yaziliyor
kuzucuklarım bu halimiz çok iyi oldu bi düzene girelim güzelce zaten kilocuklar otomatik gidecek bizden. bide mesaj saymaya ne zaman başlayayım ben. bugünden itibaren mi ?haftaya cuma da bildirim yapmış olurum mesaj bildirimi olur mu?
Mesajlar sayiliyorsa bugun 7 olmus benim. Iyi geceler...
daha cerez fasli varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
imdattttttttttttttt
ev cok kalabalik
daha cerez fasli varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
imdattttttttttttttt
ev cok kalabalik
KAPTAN burellim
MENUCU BASI hiltonum
MESAJIMIZ ilknurcugum
Bunlar kesin
kaptan yardimcimizla
spor sayanimizi yarin belirleriz
hepinizi cok seviyom
yazim icin ozur wc de anca bu kadar yaziliyor
anam asiret gibi yasiyoruz arkadasa sira gelmrz akrabadanAnam sizin evde hiç boşalmıyor kiiigene iyi idare ediyonn..ama ben fotonu görmek istiyorum yaaa..hatta hepinizinkini de istiyorumm
iyi gecelerrrrrrrrrrrr opuldunayhh çok uykum geldi bana müsade beroş, bol öpücükleee iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?