Listede yazili olan herkesi ortalamaya katman gerekiyor İremcm.Yani beni bu hafta katiyorsun ortalamaya ama bundan sonraki listelerde adım da yer almayacağı için ortalamaya da girmeyeceğim.
Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim, 4 ocakta genel listeleri hazırlama sırası bizim takımda. Unutmayın.Gerekirse diğer takımlardan yardım da alabilirsiniz.
Gerçi bunların hepsi karar defterinde yazıyor, sadece kaptanımız bur50 değil herkes okudu di mi kızlar karar defterini?
kaptanimmmmmmmmmmmmm
uzkular mi kacti bacim
ahhhhhhhh
gel iki kahve yapalim dedikoduya dalalim
sabah tam karbonhidrat olmus en azindan bir kac zeytin ye yada galateyle sut ic kalsiyum olurtskler eczimiş
bu arada yardımcı beril olsuneczimiş gelince o da olsun
ben menümü yaziyim
sabah 3 galete ara 1 şekerli kahve
öğlen 1 sahanda yumurta 1 kk peynir
akşam 2 dolma ayran
karar defterine baktım ama iyi inceleyemedim daha bakcam
bu arada siyamum hoşgeldin
tmm bacim ama gitmişin senin kahve nsl olsun
sabah kalkinca sekersiz ve sutsuz kahve meto.hizlandiriyor
birde acayip wc ihtiyaci olusturuyor su atiyon
ben bebekten beri sutlu iciyom
baci bana light bi kahvaltı tarifi yaparmısın aklımda olsun sabah yapiyim yumurta içerse ii olur
türk kahvesi mi
ben türk k. seviyomda
senin bu bilgilerin süper yaa
mutfaktada süpersin sen kısssssss
canım sabah 8 de bildiririm inşallah. ödem filan olursa affola regl haftasına girdim sanırım 27 sine olmam lazım ama erken değl mi şişmek için paff 1 günde 1.5 kg nasıl gider bakalım bekleyelim.***6. TAKIM 288. ETAP***
fatos0808 (102 / / )
llcigdemll ( 69,7 / 68.1/1.6/%2,29 )
Ecz.imis ( 67,3 / / )
ayyildizim ( 64 / / )
bur50 ( 68.6 /67.7/0,9/%1.31 )
beril77 ( 83,3 /81,8 / 1,5/%1,80 )
kelebek.hill ( 65,3 / 64,9 /0,4 /%0.61)
berenvildan( 67,9 /66,5 / 1,4 /%2,06)
kızlar bildirenlerinkini bugün ekliyorum yarın sabah son güncelleme yapıp ekliycem
bende 67.7 geldim ii bence ama iiyiz kızlar söliyim
:) afiyet olsun canım , evet arkadaşlar gibi suyun çok çok azz ,ödemini atman içinde faydalı olacaktır. elinden geldiğince iç canım.Sabah: 2 dilim kepek ekmek
K.k peynir
3 zeytin
3 cherry domates
Ara yok
Ogle: hastaydim tadimlik yedim.
1 kasik corba
1 catal pilav
2 tatli jasigi yogurt
2 catal patlican
Ara yok
1 kase ispanak
2 kasik yogutt
Ara: 1 portakal
1 litre su
Sabah: 2 dilim yagsiz kizartilmis kepek ekmrk
K.k peynir
2 cherry domates
3 zeytin
1 sekersiz cay
Ara: 1 avuc fistik
5 mini grissini
Oglen : yagsiz kepekli feslegenli makarna
1 kase misirli corba
1 parca yumruk buyuklugunde az yagli kofte
1 kase yagsiz salata
1 t.kasik muhallebi
Ara: sutlu sekersiz nescafe
Ara : 2 catal pasta (dogum gunu vardi amirimin )
Aksam : 1 kase mercimek corba bol limonlu
3 ince dolma
Ara : 1 portakal
4 bardak su
canım gelmeni dört gözle bekliyorum .Bu arada İremcm kaptanligin hayirli olsun.. 8)
Bir de sporlari farkli birinin toplamasindan bahsetmisiniz. Süpersiniz. :):) Hatta haftalik bir sınır koyun, o sınırın altinda kalana da ceza verin. Nasil olur?
Of ya, resmen zorunlu izne ayriliyorum. Hiç gidesim yok benim ya. :/ İlk fırsatta gelicem ins. <3
çikolata olmamışBugünkü menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 çatal reçel
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:
1 porsiyon et döner (pilavsız amaa)
1 ayran
Ara:
1 çikolata :18:
bi kaç form kraker
Akşam:
1 kase çorba
biraz pırasa
1 dilim ekmek
1 porsiyon meyve
Su:1,5 lt
Spor:1 sa platessss
bekliyorum kuşum 4 gözleyarin artik yeni bir gun herseye basliyoruz
bir ara yazarim canim baska tarifflerde yazarim
sen memnun kal yeter sutlac nasildi ama
kuşum maşallah yaa misafir bolluk getirir gelsin. annenler gitti mi?daha cerez fasli varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
imdattttttttttttttt
ev cok kalabalik
perşembe menüsü
iftardan önce 1 kupa 9 lu hayat çayı
iftar:yarım bardak şekersiz çay+3 dilim kepek ekmek ile patates kavurması 2 patatesli
1 kase tere+roka+maydanoz salatası limonlu ve az tuzlanmış
ara:çeyrek yarım nar
ara:100gr maraş tarhanası 133 kalori ediyor.
ve 3.5 lt su
ve yarın niyetliyim inşallah 72 borcum kaldı
ödem filan yapan sanırım regl haftasına girdim kızlar ama su içmeden duramıyorum tarhanayıda bitirdim muradıma erdim sonunda ama babam 5kg gönderiyormuş haftasonu ama söz verdim yemicem haftada 1 kerecik yicem ve az.
sabaha ödemim vs inşallah gider yoksa artık haftaya bir bomba patlatmam şart oolur. listeyi kötü etkilemekten korkuyorum hepiniz gramda olsa verdi ,aslında çarşamba günü 500 gr vermiş görünüyordum perşembe 1.5 kg fazla çıkmıştım ,bakalım sabaha ne olur.
kilo bildirimi 64.3
wc çıkamadım durum budur hala şişim var midem ve karnım kocaman aff
haftaya bomba patlatmam lazım Hedefi yakalıcaktım güya neyse hedef 62.6 gr
günaydın fıstıklar nbr banada burası iice bağımlılık yaptı berilcim tarif çok güzel yapcm kahvaltıya teşkürtencereye suyu koy pokurdasin icine fazla dagitmadan 1yada 2 yumurta koy birkac dakikada piser suzgecle al onu tabaga
icine 2 3 zeyzin dogra bol yesillik birde ekmegini kucuk kucuk kes at bunlari karistir baharatla tuz ek istersen bir ck sizma zeytinyag koy super herseyde var icinde
yanliz ekmegi en uste koy ki islanma olmasin
ben genelde bayat ekmek koyarim sert sert olur catur cutur yerim
tmm ilk kahve içtiğimde yapcm aslında arada böyle pratik maske vb de paylaşabiliriz sende temizlik için de pratik öneriler vardırben fazla takintiliyim sanirim
rahatsizlik derecesinde temizlik yaparim yemek benim tek hobim birde kalabaligiz degisik oluyor
kurslari kacirmamm vs.................
turk kahvesinin telvesiyle ellerini ov 1 2 dakika yika acayip yumusak ellerin olur
ayyıldızım menün ii şu maraş tarhanası nasıl oluyo tarifi nasılperşembe menüsü
iftardan önce 1 kupa 9 lu hayat çayı
iftar:yarım bardak şekersiz çay+3 dilim kepek ekmek ile patates kavurması 2 patatesli
1 kase tere+roka+maydanoz salatası limonlu ve az tuzlanmış
ara:çeyrek yarım nar
ara:100gr maraş tarhanası 133 kalori ediyor.
ve 3.5 lt su
ve yarın niyetliyim inşallah 72 borcum kaldı
ödem filan yapan sanırım regl haftasına girdim kızlar ama su içmeden duramıyorum tarhanayıda bitirdim muradıma erdim sonunda ama babam 5kg gönderiyormuş haftasonu ama söz verdim yemicem haftada 1 kerecik yicem ve az.
sabaha ödemim vs inşallah gider yoksa artık haftaya bir bomba patlatmam şart oolur. listeyi kötü etkilemekten korkuyorum hepiniz gramda olsa verdi ,aslında çarşamba günü 500 gr vermiş görünüyordum perşembe 1.5 kg fazla çıkmıştım ,bakalım sabaha ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?